marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx torej jaz sem doma ker sem pač imela te težave itd itd..moj si je vzel dopust da rešimo vse te stvari ki smo se selili pa neke kredite in dojenček..pa smo rekli da bomo raje tiana dali v vrtec do kosila (torej do 13h) in pol da bo z nami cel dan...danes ko ga je moj peljal v vrtec je pač reku vzgojiteljici da samo da še rešimo teh par stvari dokler je na dopustu in pol bo z nami...ga je grdo pogledala in v smislu rekla da kako sta lahko starša doma na dopustu in pripeljeta otroka v vrtec... ok sej to je res vse..ampak se mi zdi bolj smiselno da je on tam une 5 urc kot pa da skače z nama po trgovinah in bankah in ne vem še kje vse... Pa zakaj ti sploh razlagaš to vzgojiteljici? Kaj pa njej mar, kakšni so tvoji razlogi, da je otrok v vrtcu in ne pri visoko noseči in utrujeni mami, preobremenjenem očetu...jaz si mirne vesti privoščim tudi kak dan dopusta le zase, skočim v hribe, otroci pa medtem v vzgojnih ustanovah. Prav malo mar mi je, kaj si kdo misli...kaj si bi kdo mislil šele, če bi pristala v Ljubljana - Polje popolnoma depresivna, a?! Mislim, ti vzgojitelji...naši so tlačili plenico gor po spanju še 1 mesec po tistem, ko je bila že popolnoma suha in jasno povedala, da gre na WC in to tudi storila. Opravičilo? Ker je bila ena sama z vsemi 10 otroki, da ne bi imela toliko dela, če bi se slučajno ta mala polulala:( Tam so zato, da pazijo tvojega otroka in ne zato, da modrujejo ali si dobra ali slaba mama. Za tvojega otroka si itak ti in le ti najboljša!!! Jaz sicer nimam slabih izkušenj z vzgojiteljicami, ampak se kar strinjam. Ni v njeni pristojnosti, da sodi ali naj bo otrok tam ali doma. Njena naloga je, da dobro poskrbi zanj, ko je tam. In ne rabiš imet čisto nič sabe vesti, če ga pelješ v vrtec. Zanj je itak dobro, da je med vrstniki. Jaz bom poleti, ko imam dopust tudi dala občasno Tineja v vrtec, kljub temu, da sem doma. Malo bo z mano, malo v vrtcu. Rad gre, vidim da tam super napreduje in tudi meni bo pasal kakšen dan počitka. Edino prav je, da si starši vzamemo kakšen dan off, ker če smo preutrujeni smo tečni, vzkipljivi in to zagotovo ni dobro za odnos z otrokom.