|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
3.6.2011 13:34:35   
farfala
Ploha- ja konkretne mere so tole od Mance. Pri nas jih ima Klara 12,5 ali 13 tam nekje.

ja, res velikanka.Kako sliko mogoče???user posted image Pa prstana tud še nisem videla se mi zdiuser posted image user posted image

Samo jih ima pa 15,1 kg in je vedno bolj suh, odkar je v vrtcu. Nima in nima pravega apetita. Ves čas bi jedel jagode in še ne čist zrel ribez pa češnje, a po jagodah dobi vedno tista rdeča lička, alergija. In ga sedaj cele dneve preganjam iz vrta, ker si  jih hoče kar sam utrgat.user posted image user posted image

najki držim pesti, da bo vse OK

kiara ti imaš pa vedno lepe rožiceuser posted image user posted image , moje še sploh niso prav zacvetele, punčki sta pa zlatiuser posted image

sonček, sem kliknila, a se mi zdi, da ne delujeuser posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 601
3.6.2011 23:10:57   
Ploha
evo manca pri 9 mesecih

user posted image

user posted image

meta pri 28 mesecih, v štali futra žvino...

user posted image

user posted image

volčji potok

user posted image

in medvedov "ekstremni šport"

user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 602
5.6.2011 7:27:51   
farfala

oooo, kakšna luštna velikaaaaaa punca Mancauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Meta pa priiiidnauser posted image user posted image user posted image , kar vidim našega, kako bi vse razsipal po enem metruuser posted image
a medved je bil vsaj privezanuser posted image A ne bi šel rajši v hribe?user posted image
Fajn familija ste!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 603
5.6.2011 7:35:53   
farfala
aja, ploha - kako ti je šlo včeraj na teku? Sem videla na TV in sem se takoj spomnila nate

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 604
6.6.2011 8:18:37   
kiara24
No krst je znamai, malo je bilo joka ker jo je ful polil z vodo in se je pol ustrašla user posted image . Tako ko bom imela fotke vam napopam kako drugače bodo pa objvlene na FBju.

Joj mene je pa kar nekaj prijelo da bi šla ta teden za 3 dni na morje. Ful bi šla pa ne vem če bom mojgas naštimala za to.

Ploha- Manca je velika , Meta je pridna, Medved pa jao mene kar stiska če je moj na strhi.... Daj napopja še svoje rožice.

Šibam je alarem.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 605
6.6.2011 19:19:42   
Najki
Ploha, ma slikica Mance je pa ista kt slikica Mete v avatarju! Pridna druzinica user posted image .

Danes sem imela pregled, nasla je eno pikico v maternici, ki bi morala bit GV, stara 5 tednov, torej so se za 2t usteli prejsnjic. Hormoni so se pa lepo podvajali za normalno rastoci plod. Tako da ocitno vse stima, krvavitev je pa komot vgnezditvena in lahko traja celo trimesecje. Vesela user posted image .

V petek smo skocili na en dezeven sprehod okoli rakitniskega jezera in nazajgrede na Krim. V soboto smo sli lovit sonce v Gradez, medtem ko je na nasi obali bliskalo kot utrgano, nazajgrede pa se v Ikeo. Lusno.

JM ima v cetrtek Sapramisko, ker smo preskocili eno predstavo v abonmaju. Komaj cakam it se enkrat gledat haha. Bomo sli pa vsi stirje, en z njim not, en z malo zunaj pocakat, potem pa z gondolo na grad, da bo mulcek lucke gledal =]. V petek ima pa kontrolo pri alergologu, pa upam, da bo kaj lepega pokazala. Pa z mojim imava oba RD ta teden, bo treba se kam povabit za vikend. Aja pa moj je dobil znatno povrnjeno od dacarjev in bo moral castiti mwahahaha. Zelo zanimiv bo tale teden.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 606
7.6.2011 9:06:09   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Ploha, ma slikica Mance je pa ista kt slikica Mete v avatarju! Pridna druzinica user posted image .

Danes sem imela pregled, nasla je eno pikico v maternici, ki bi morala bit GV, stara 5 tednov, torej so se za 2t usteli prejsnjic. Hormoni so se pa lepo podvajali za normalno rastoci plod. Tako da ocitno vse stima, krvavitev je pa komot vgnezditvena in lahko traja celo trimesecje. Vesela user posted image .

V petek smo skocili na en dezeven sprehod okoli rakitniskega jezera in nazajgrede na Krim. V soboto smo sli lovit sonce v Gradez, medtem ko je na nasi obali bliskalo kot utrgano, nazajgrede pa se v Ikeo. Lusno.

JM ima v cetrtek Sapramisko, ker smo preskocili eno predstavo v abonmaju. Komaj cakam it se enkrat gledat haha. Bomo sli pa vsi stirje, en z njim not, en z malo zunaj pocakat, potem pa z gondolo na grad, da bo mulcek lucke gledal =]. V petek ima pa kontrolo pri alergologu, pa upam, da bo kaj lepega pokazala. Pa z mojim imava oba RD ta teden, bo treba se kam povabit za vikend. Aja pa moj je dobil znatno povrnjeno od dacarjev in bo moral castiti mwahahaha. Zelo zanimiv bo tale teden.

Super, za pikico malo..... Naj lepo raste v tvojem trebuščkuuser posted image . So pa krvavitve zoprne doler otorka ne čutiš. Vsaj meni so bile, ker nisem vedla kje sem.

V gl. mi smo super tle pa ni nobene, a ste šle že vse na dopust?!

Grem nekaj pojest pol pa mal ven če se bo vreme držalo gor.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 607
8.6.2011 10:32:43   
farfala
Ploha, ma slikica Mance je pa ista kt slikica Mete v avatarju!

jaz sem istega mnenjauser posted image user posted image

najki lepo, da je vse, kot mora bituser posted image user posted image

Vreme mi gre pa na živce!!!user posted image

Samo spet kašlja.user posted image Ga imam že 2 dni doma. In ne vem več, kaj mu naj ponudim za jest, ker nič noče. Razen jagod, ki jih pa ne sme.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 608
8.6.2011 13:11:00   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

Ploha, ma slikica Mance je pa ista kt slikica Mete v avatarju!

jaz sem istega mnenjauser posted image user posted image

najki lepo, da je vse, kot mora bituser posted image user posted image

Vreme mi gre pa na živce!!!user posted image

Samo spet kašlja.user posted image Ga imam že 2 dni doma. In ne vem več, kaj mu naj ponudim za jest, ker nič noče. Razen jagod, ki jih pa ne sme.

Pozdravite se čimprej..... ne vem kaj pa češnje ali pa kak jogurt skutko.... pri nas je pol kaj takega ali pa polenta, gres.... to ponavdi pali.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 609
9.6.2011 20:25:32   
Ploha
farfala: a veš, da nism šla na tek user posted image nism imela varstva, ka sm bla huda, mah upam, da mi drugo leto uspe. ZDej imam celo leto čas, pa se bom na 10 prpravlala...matr, kmeti biti, ni lahko user posted image

rožce: bom poslikala en dan...ampak na enih koncih so tako čudno osiromašene user posted image na drugem koncu so pa bogate...bog si ga vedi kuga bi rade...se mrbit nč ne pogovarjam z njimi user posted image

eno dekle spava, druga bo pa po hitrem postopku šla, čeprav noče...matr čez dan nč, zutri me pa tud že ob pol 7 ven vleče pa govori: mami ustan! user posted image

krompir orjemo, sam zdejle je kar mokro...je pa takoooo dobrrrrrr user posted image pa debel, sej pravjo neumn kmet ima debel krompir user posted image

smo misll it na morje v apartma, pa to ni v naših finančnih zmožnostih user posted image . Tako da par dni kampa (Lucija). Tako kot vsako leto, čeprav ni glih najbolj primerno za otroke, ker ni lepo spelan do vode itd,...ampak sej nam je čist useen. Samo da spremenimo okolje in da smo skupaj par dni non stop. Tko da bo prav luštn. Gremo pa 1x začetek julija, tam okoli mojga RD.

Kuhal si bomo sami, jst pa manca bova v kombiju spale, meta pa medved v šotoru. upam, da dobimo fajn mest, tko kot predlanskem ko smo bli blizu tušev in wc-ja. Pol bi blo pa super duper.

se še oglasim kej, zdej pa mislim da je madam že pri volji za spat. user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 610
10.6.2011 9:01:20   
spetko
ciao punce moje...
se po doooolgem času spet malo oglašam...

sem še vedno v enem kosu in upam da tak ostane vsaj še 2 tedna da pridem v 9.mesec pol pa mi ni problem..:))

končno smo se namestili v novem domu...zdej me čaka še pripravljanje na dojenčka in šopingi...mislim pa da to ne bo velik problem..:))
imena sva recimo da najdla..za punčko imava, za fantka pa še izbirava med 5-imi imeni...bomo videli kaj se bova odločila..

ploha..kdaj imaš roj.dan?...jaz imam rok 16.7. je kje v bližini tvojega roj.d.?

nisem vas nič brala za nazaj..tako da ne vem kaj se dogaja ne kaj je novega...videla sem samo slikice od plohe...imaš zeeellooooo srčkane pupce...prave so res...pa upam da boste uživali na dopustu..

upam da ste vse fajn ..se vam bom še kaj javla..če ne pa vsaj ko rodim :)))

lep dan vam želim

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 611
10.6.2011 9:13:43   
kiara24
Spetko- no upam, da bokamlu za teboj in da bo hitro.... pa da ne bo lubusumja pri večjem....

Ali gre katera jutri na Lunin festival v LJ?

Mi uživamo zunaj kar se da če ni dežja in pa večina časa sem sama ,ker je moj v gmajni pa štima drva da jih še pripeljemo domov. Da bo za kake dve sezone dovolj za gret.

Klara pridno hodi v varstvo in je skoz brez pleničke no sej to je že nekaj časa, samo sedaj je še v varstvu brez in je super imamo jo samo še ponoči. Ker če gre dopoldan spat doma ji jo tudi ne dam gor in je suha.

Yelci- kako ste kaj kaj se oglasi???!!!

Ploha- super za dopsut zdej more bit pa samo še vereme dobro k v kampu bit v dežju je meni katastrofa.

Zala že pase kravice in je ful dobr.

Uživajte.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 612
12.6.2011 21:22:20   
Zvezdica
Da se javim. Ni hujšga kot biti prehlajen pri taki sopari...P in L sta prehlajena, jast pa tako moram skoz nekaj pokasirat.

Plohca, kako je Manca velikauser posted image , pa čist sta obe po očkuuser posted image user posted image user posted image
Sami cortki so te otroci res...

Spetko kuku. kako ste? Še malo pa bo še eno sonček. Že veš kaj bo? Al bo presenečenje? Kdaj točno imaš rok?
Le glej da sporočiš:)

Kaj naj še povem, brala nisem za nazaj, ker sem čist izčerpana. Naši vikend minejo v trenutku in mi je prav hudo, ker grem jutri v službo. Zaradi tamalih dveh sevedauser posted image Sicer pa čez 14 dni že odrinemo na zasluženi dopust in L odšteva vsak dan... mami še 12x gremo spat pa na morčka:)
Vikend nam je šel v rojstne dneve in vrtiček. Sem mela tolk dela, ta plevel je vsepovsod... mam že blitvo, grah, čebulo itax, korenje, krompir. Je prav užitek jesti vse to, ko sam pridelašuser posted image Kokrkoli, tamala dva prav hrepenita po naju. In mi2 po njima. Sicer pa čez 14 dni že odrinemo na zasluženi dopust in L odšteva vsak dan... mami še 12x gremo spat pa na morčka:)

Grem tamalga uspavat, očitno sam ne bo nikoli zaspal. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 613
12.6.2011 21:27:55   
sonček33
in zvezdica kmalu bo samo še 11 krat gremo spat pa na morčka

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 614
13.6.2011 9:43:28   
spetko
kiara..ja hvala...tudi jaz upam da ne bo ljubosumja...
kako je kej pri vas?...se je K navadla kot starejša sestrica ;)?

zvezdica...oj...smo kr v redu...se počasi pripravljamo na novega sončka :))..ne ne vemo kaj bo...smo rekli da bo tudi tokrat presenečenje...
ja verjamem da je hudo tko ko se cele dneve dela pa nimaš časa niti bit s svojimi lepotci...
no sej..kot je rekla sonček..še 11 dni in morček :))..kam pa greste na morje?

sonček..a si ti vzgojiteljica al učiteljica?..
sicer me neki zanima..mi samo prosim povejte če prav razmišljam ali ne...
torej jaz sem doma ker sem pač imela te težave itd itd..moj si je vzel dopust da rešimo vse te stvari ki smo se selili pa neke kredite in dojenček..pa smo rekli da bomo raje tiana dali v vrtec do kosila (torej do 13h) in pol da bo z nami cel dan...danes ko ga je moj peljal v vrtec je pač reku vzgojiteljici da samo da še rešimo teh par stvari dokler je na dopustu in pol bo z nami...ga je grdo pogledala in v smislu rekla da kako sta lahko starša doma na dopustu in pripeljeta otroka v vrtec...
ok sej to je res vse..ampak se mi zdi bolj smiselno da je on tam une 5 urc kot pa da skače z nama po trgovinah in bankah in ne vem še kje vse...
ne rečem če bi bila doma in se prepuščala užitkom in da je on tam...kaj vi menite???..
hvala na mnenjih :)))

lep dan grem po opravkih :)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 615
13.6.2011 11:13:13   
krtekxx
torej jaz sem doma ker sem pač imela te težave itd itd..moj si je vzel dopust da rešimo vse te stvari ki smo se selili pa neke kredite in dojenček..pa smo rekli da bomo raje tiana dali v vrtec do kosila (torej do 13h) in pol da bo z nami cel dan...danes ko ga je moj peljal v vrtec je pač reku vzgojiteljici da samo da še rešimo teh par stvari dokler je na dopustu in pol bo z nami...ga je grdo pogledala in v smislu rekla da kako sta lahko starša doma na dopustu in pripeljeta otroka v vrtec...
ok sej to je res vse..ampak se mi zdi bolj smiselno da je on tam une 5 urc kot pa da skače z nama po trgovinah in bankah in ne vem še kje vse...

Pa zakaj ti sploh razlagaš to vzgojiteljici? Kaj pa njej mar, kakšni so tvoji razlogi, da je otrok v vrtcu in ne pri visoko noseči in utrujeni mami, preobremenjenem očetu...jaz si mirne vesti privoščim tudi kak dan dopusta le zase, skočim v hribe, otroci pa medtem v vzgojnih ustanovah. Prav malo mar mi je, kaj si kdo misli...kaj si bi kdo mislil šele, če bi pristala v Ljubljana - Polje popolnoma depresivna, a?!
Mislim, ti vzgojitelji...naši so tlačili plenico gor po spanju še 1 mesec po tistem, ko je bila že popolnoma suha in jasno povedala, da gre na WC in to tudi storila. Opravičilo? Ker je bila ena sama z vsemi 10 otroki, da ne bi imela toliko dela, če bi se slučajno ta mala polulala:(
Tam so zato, da pazijo tvojega otroka in ne zato, da modrujejo ali si dobra ali slaba mama. Za tvojega otroka si itak ti in le ti najboljša!!!

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 616
13.6.2011 11:46:44   
sonček33
spetko... učiteljica...vem, kako tole nekako zgleda v vrtcu ..gre tudi emni na živce ... žal pa je tako, da vzgojitelji, pretežno vsi, razmišljajo tako ja...kaj ga vlači v vrtec če je pa na porodniški ...itd...  Krtekxx ti je dobro napisala. Nikomur nisi dolžna polagat računov. Vse plačaš. Jaz bi lahko L. hodila skoraj vsak dan iskat ob 11h...pa zakaj bi ga, če gre tam tako brez težav po kosilu spat in spi dve uri in pol... Če je lepo vreme, ga grem včasih celo iskat šele ob treh, ker je bil ničkolikokrat "jezen" name, ker sem prišla ponj ob 14h in so ravno odhajali na igrišče, v peskovnik, on pa je moral domov. In prav nič ni pomagalo, da sem mu rekla, da greva ttudi midva domov  v peskovnik ali na mestno igrišče.  Briga me, kaj si mislijo drugi. Sicer sta pa naši vzgojiteljici res fajn. Lovro ju ima rad. Vse je ok.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 617
13.6.2011 11:50:28   
farfala
ne rečem če bi bila doma in se prepuščala užitkom in da je on tam...kaj vi menite???..
hvala na mnenjih :)))

Ma kakšna nesramna in tečna vzgojiteljica!!!user posted image Kaj njo briga, kako imate urejeno družinsko življenje sedaj. Vidva sigurno bolj vesta, kaj  je dobro za vas vse, kot ona. Pa kako si upa dajat takšne neumestne pripombe. Mogoče   se kakšne bolezni spet širijo v vrtcu in je bila zato začudena??? To bi še mogoče razumela.

Pa tudi če si sama doma in si nekaj privoščiš za sebe ali s svojim dragim,  ne bi smela imeti slabe vesti!!
Jaz je že nimam. Otrok pa tudi uživa, če je malo spremembe in je v družbi sovrstnikov.

Včeraj sem skuhala češnjevo marmelado. user posted image Zeloo dobra, mogoče malo prsladka za moj okus.

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 618
   [Brisano sporočilo]
13.6.2011 12:11:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 619
13.6.2011 13:59:49   
kiara24
Spetko- ja mi smo sedaj super, itak sej ni bilo pretiranega lubusumja, včasih ji malo ponagajala amkap če me ne uboga ji seldi kazen kar ji pa ponavadi zaleže. Tako da je super, jaz bi še enega takoj če bi lahko. Ampak na prioročilo G je moje stanje kritično in če hočem sebi dobor in če želim uživati s temdvema sončkoma k ju imam je bolje če nimam nobega otorka več. Tako da sem se pač sprijaznila s to usodo in pri nas je to zaključeno.Me je pa malček strah kako bo sep. ko gre Klara v vartsvo in bos pet drugačen okoliš pa če bom jaz pol dobila kak šiht da bo vse ok in če dobim varsto za Zalo... tako da bo še pestro. Pa ne sekriaj se zaradi takih vzgojiteljic, jaz sem jo tudi imela v vartsvu pa sem bila doma celo nosečnost, pa brez službe... pa so mi vsi govorili da naj jo imam doma, pa je nisem imela še sedaj hodi in to zeloooo rada.

Krtekxx- no jaz upam, da mi tega ne bodo naredili v vrtcu ker je naša že nekaj časa brez pleničke tudi dopoldanskis panec je doma brez pleničke ima jo samo še za ponoči.

Farfala- ja super je vrt a ne je pa ful dela. tudi mi imamo že korenček in bučke, kumare, petršilj, zeleno, česen , čebulo, solato, brokoli, špinačo. To je mljaskiuser posted image

Šibam po Klaro in pa po lubija pol pa malo ven uživat dokler se vreme gor drži.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 620
13.6.2011 14:47:15   
Najki
JM je imel v petek alergologa in nismo nic dobrega izvedeli user posted image . Jajce alergija zaenkrat ostaja, smo pa prvic testirali za araside, oreh in lesnik. Araside nima aergije, lesnike ima malo (je ze jedel v cokoladi brez posledic), na orehe ima pa ful. Se spomnite, ko je pojedel pol oreha in se mu je cez 15min sapnik zozal? Ocitno je bila le alergija, tako da je dobil injekcijo adrenalina za nosit povsod s sabo. Pa samo v 10% izzvenijo alergije na orescke. Seveda naj bi se izogibal vsem oresckom za vsak slucaj.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 621
13.6.2011 16:31:45   
sonček33
Najki, žal mi je, da so takšni rezultati. Predobro vem, kaj to pomeni. Moj nečak ima tako hudo alergijo na arašide in sojo in prav tako nosi inekcije povsod s seboj. Najbolj tečno pri vsem tem je, da moraš biti vesčas zelo zelo previden. Predvsem pri vrtčevski/šolski hrani. A ne bodi preveč žalostna, dobro je, da veste, kaj mu povzroča take hude reakcije. Temu se boste pač izogibali.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 622
13.6.2011 19:44:47   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Pa zakaj ti sploh razlagaš to vzgojiteljici? Kaj pa njej mar, kakšni so tvoji razlogi, da je otrok v vrtcu in ne pri visoko noseči in utrujeni mami, preobremenjenem očetu...jaz si mirne vesti privoščim tudi kak dan dopusta le zase, skočim v hribe, otroci pa medtem v vzgojnih ustanovah. Prav malo mar mi je, kaj si kdo misli...kaj si bi kdo mislil šele, če bi pristala v Ljubljana - Polje popolnoma depresivna, a?!
Mislim, ti vzgojitelji...naši so tlačili plenico gor po spanju še 1 mesec po tistem, ko je bila že popolnoma suha in jasno povedala, da gre na WC in to tudi storila. Opravičilo? Ker je bila ena sama z vsemi 10 otroki, da ne bi imela toliko dela, če bi se slučajno ta mala polulala:(
Tam so zato, da pazijo tvojega otroka in ne zato, da modrujejo ali si dobra ali slaba mama. Za tvojega otroka si itak ti in le ti najboljša!!!

Jaz sicer nimam slabih izkušenj z vzgojiteljicami, ampak se kar strinjam. Ni v njeni pristojnosti, da sodi ali naj bo otrok tam ali doma. Njena naloga je, da dobro poskrbi zanj, ko je tam. In ne rabiš imet čisto nič sabe vesti, če ga pelješ v vrtec. Zanj je itak dobro, da je med vrstniki. Jaz bom poleti, ko imam dopust tudi dala občasno Tineja v vrtec, kljub temu, da sem doma. Malo bo z mano, malo v vrtcu. Rad gre, vidim da tam super napreduje in tudi meni bo pasal kakšen dan počitka. Edino prav je, da si starši vzamemo kakšen dan off, ker če smo preutrujeni smo tečni, vzkipljivi in to zagotovo ni dobro za odnos z otrokom.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 623
13.6.2011 21:31:53   
spetko
punce hvala vam vsem na komentarjih..ste me malo pomirile...
sicer kot vzgojiteljica je super ker res se trudi npr. ni bilo flašk pri njih, pa tudi dude smo skupaj z njihvo pomočjo odvadli in zdej se počasi odvajamo od pleničk..se sicer ukvarjajo zelo z njim in vidim da tudi tian gre ful rad v vrtec..zato mi je tudi žal da ne bi šel ker tam več odnese kot pa tam z nami neki iz avta v avto...
no sej..kot pravi krtekxx...konec koncev res nimam kaj za polagat računov zakaj smo doma in zakaj ne...vem da se ukvarjava z njim zelo in ogromno čas posvečava njemu tako da ...
kot pa ste rekle raje kakšen dan si starš vzame na off in da je umirjen z otrokom kot pa da si nek vzkipljiv in živčen...pa pol res otrok trpi...
no hvala vam punce...

farfala...pridna za marmelado...kako pa si jo naredila..jaz bi jo tudi ker obožujem češnje a jih imam že dokaj zrele da mi ne zgnijejo

kiara...no sej..samo da bo šlo...pa da boš bolše...in bo pol vse lažje...pa brez skrbi...se bo vse pošlihtalo kot je treba

jutri imam pregled pri G..bomo vidli kaj bo rekel...zadnjič ko sem bila mi je rekel da prehiteva za skoraj 14 dni...tko da pomoje bom jz kr malo prej rodila kot pa 16.7....moram se pipravit..da ne bom pol živčna če me kaj prehiti..:D

no zdej pa grem pripravit sina in sebe za spat..mož pa gleda tekmo na stadionu tu v kopru..tko da mislim da ga ne bo še kr cajta..:D...

lep večer vam želim

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 624
14.6.2011 18:44:20   
Ploha
spetko: 8.7. mam RD  user posted image

kveščn: A imajo vaši januarčki kake zadolžitve al kako naj temu rečem...hm...recimo da morajo svoje igrače pospravljat? Če da, jih pospraviljajo? Jim pomagate?

kveščn tu: Jim sledi kaka kazen al kaj drugega če uničujejo igrače, brcajo, mečejo?

ne vem, mam en problem, ki sploh ni moj, pa ga tukaj ne bom pisala..samo sem včasih tudi jaz udeležena oz. meta...lahko na ZS, če je kera za kak čvek o vzgoji...

sploh ne vem, al sm jest mal zmešana al so drug, ne vem več kaj je prav...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 14.6.2011 18:46:27 >

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......