krtekxx
|
Oj, jaz sem tu...sam nimam kaj veliko napisat. Hodim v službo, iz službe domov, doma akcija do 20h ko otroci popadajo (če...), potem kak skok na kolo tu pa tam. Med vikendi poskušam vsaj 1 dan it na kako daljšo turo. BB je od 1.maja brez pleničke, po 3 dneh je začela sama govorit kdaj gre lulat in sploh ne pusti, da bi ji kdo kaj pomagal, ampak to sama opravi. Kdaj pri lulanju na kamenčkih, travici, rožicah...polula še mal hlače/gatke/nogavice. S kakanjem je več problemov, ker se skrije v kot in noče, da pride kdo sploh blizu. No, problem je zaradi tega, ker se mi zdi, da je posledično zaprta. Ampak menda se tudi to zrihta običajno kaj kmalu. Ja, pa samo Hello Kitty majčke hoče nosit naša afna mala. Kiara, Ploha,...ma super ste s temi rožami. Mi smo po moje eni redkih z bajto brez rož na oknih. Ampak meni je to tu mač, okoli bajte imamo pa kar nekaj zelo lepih grmov in dreves posajenih - trenutno nam zelo lepo cveti japonski ali ameriški dren (pismo, ne morem si zapomniti kateri je kateri) ter ene hortenzije vzpenjalke. Imamo pa totalne organizacijske probleme z varstvom ta velikega čez poletje. Tako da gre 2x na en tabor/kolonijo, pa k noni, pa jaz bom 3 tedne imela dopust (1 teden gremo vsi skupaj na morje, 1 teden pa nekam na Tirolsko - no upam, da vsi skupaj, zadnje čase nam skupni dopusti niso usojeni), za 1 teden ga pa nimamo kam dati in bo očitno moral biti home alone. No, saj je kar zrel za to, ne vem pa kako bomo to zrihtali drugo leto, ko bo še naš mali hudiček imel počitnice.
|