|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
2.6.2011 13:25:44   
sonček33
Kiara lepe rožce, vse tri :)

Prosim za klik na sliko Neže Č. Samo kliknete na zvezdico. Pa jutri tudi...pa pojutrišnjem :)
http://www.deloindom.si/nagradne-igre/sanjska-sobica

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 576
2.6.2011 13:39:00   
Jancci
Joooj babnce jest mam skos eno gužvo pa nimam časa nč napisat. Pa še zdej bom bolj pojamrala.user posted image

V glavnem smo vsi nekaj bruhasto driskasti... začela je moja sestra, pol M (v soboto je bla tok boga da niti hodit ni več mogla in smo jo peljal na infuzijo) , pol je bla naslednji dan ko rožica, zdej že 3 noči 1x bruha, čez dan je pa ok. Jest sem v soboto bruhala, pol sem v nedeljo mastistis fasala in jem AB, moj je zdej 2 dni revček z bolečinami v trebuhu. HB je vsaj B ko ena mala rožica in upam da jo tokrat izpusti tale virus!!!!!

Tko da v glavnem perem, sušim, pomivam, pospravljam, B uvajam GH, vozičkam,...

Naslednji teden mamo že avtodom rezerviran pa upam da se zrihtamo do takrat!!? Gremo proti jugu.

Sonček voziček pa moram prodat ker mi šd ni preveč všeč. Pa mam zdej enga qunija za B. A ga češ? Ti dam popust user posted image

Najki user posted image , pa UŽIVAJ! user posted image

Zvezdica uživajte na Korziki!!! Men je bla ODLIČNA!! Sem 1x tu gor skor cel potopis nardila .. sem slikce napopala in to.. če se spomniš. Men je nora! Pa ne pozabit notranjosti Restonica pa to. A boste na Korziki kampiral?

Vsi lepi otroci na slikicah, pa lepe rožice!!!!! user posted image user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 577
2.6.2011 13:43:10   
sonček33
jancci, pikapoke za vse vas. Pozdravte se, da boste šli kt rožce na dopust.
voziček..haha.... ga imamo, en bo dovolj...hvala... :)

krtekxx in khurde...na raport, drgač dobite taplavga

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 578
2.6.2011 13:50:09   
Ploha
sonček. vidm da maš čs user posted image a bi LEPO PROSM šla po ene baterije in slikala tist kar morš? user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 579
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 13:50:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
2.6.2011 13:51:59   
sonček33
plohca, ma jih grem iz ene lovrove igrače vn pobrat, sam šraubenciger najdem :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 581
2.6.2011 13:54:00   
Ploha
jancci: sam jamr te je ajajaja user posted image ne sej se hecam, lepo da se javiš pa kej poveš. zrihtite se do cajta in pol pejte na fuul uživat! Kaj prodajaš, kje prodajaš? Da vidm?

klara: lepe rožce, ena leuš ko druga! user posted image

niia: lep pozdrav, a se kej z zvezdico vidta?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 582
2.6.2011 13:55:21   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

plohca, ma jih grem iz ene lovrove igrače vn pobrat, sam šraubenciger najdem :)

neeeee nooo, saj se hecam, ko boš lahko, se ne mudi, medved je šu itak spet na prodajo user posted image brez njega pa tko nč ne morm user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 583
2.6.2011 13:59:26   
Ploha
sva pa mele včer z manco posvetovalnico, omg...debelinko mali...11 kg, pa 75 cm. Je mal namignila, da je čez mejo,...ah ja...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 584
2.6.2011 14:00:13   
Ploha
joooj babe, kaj to zdej, vedno se morm sama s sabo pogovarjat. grozno user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 585
2.6.2011 14:02:01   
Ploha
aja pa vsede se sama, plazi se, pomaha, pa pokaže kolk je velika. No pa eno veliko šobo zna naest če ni po njeno/jo okaramuser posted image /vzamem nedovoljeno user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 586
2.6.2011 14:03:49   
Ploha
pa včeri se je zvrnila z glavo direkt na rob kocke, ma zdej buško oz. se rob pozna na čelu. Fak so nevarne tele kocke duplo user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 587
2.6.2011 14:05:42   
sonček33
ploha, ma res dobiš zvečer..ker jaz pa orodje...sej odšfarula mogoče bi, sam ga ne najdem :)
uf manca...orng punca ... zna pa vse, ker jo je tavelka M naučila

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 588
2.6.2011 14:06:15   
sonček33
niia hvala. kdaj jo mahnete na dopust?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 589
2.6.2011 14:07:51   
Ploha
sonček: zmenjen! user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 590
   [Brisano sporočilo]
2.6.2011 15:07:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 591
2.6.2011 16:15:14   
Najki
kiara sestrci sta si pa ful podobni user posted image . JM bi bil tako fous, ce bi jo vidu na traktorju hahaha. Na mojem balkonu so pa jagode in paradajz user posted image .

Ja punce, nisem tukaj nic o user posted image pisala, ker je se zelo status quo. Pac krvavim in noben ne ve zakaj, niti se ploda (se) ne vidi, po M naj bi bila 6/7t noseca. Do ponedeljka lahko samo cakam, potem bojo se enkrat hormone preerili in poskusili najti plod. Je pa trenutno sum na izvenmaternicno, ker ga pac se niso nikjer nasli. Pogledal je tudi cevovode, pa ni nasel, tako daje ali prazna vrecka ali pa preproslo prezgodaj.

Ploha to pa so kilce! Se JM je tam nekje na 14 hahaha. Lien je pri sestih mesecih komaj prekucnila cez 8kg, imela je pa 71cm. Zdej nas pa do devetega meseca nocejo vec videt.user posted image

Jancci lepo se vozite user posted image

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 592
2.6.2011 17:00:10   
marta82
Najki držim pesti, da je vse ok in da je samo prezgodaj, da bi se videlo.user posted image

Sonček sem kliknila.

Zvezdica podaljšali so mi za 3 mesece. Za naprej pa zaenkrat ni videti kakšnih možnosti. Bi pa res z velikim veseljem ostala.

In lepo pozdravljene tudi vse ostale, ki niste posebej omenjene.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 593
2.6.2011 17:18:27   
Ploha
najki: sem ti že tam napisala, držim pesti! Pa pridte k nm na obisk kdaj, bo loh cel dan plezal po traktorjih. user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 594
2.6.2011 17:23:40   
Ploha
mi je pa mami pravla, je nekje gledala eno tusristično kmetijo, k pridejo gostje in če si zaželijo molzt krav plačajo user posted image ja vem tako to je...samo mi je smešno, ker kle če mu plačaš ti nuben nau pršu pomolzt user posted image
tm majo pa pomolžen pa še evre user posted image

evo ti tržno nišo. jih pošlem na krvavc smučat, pol pa k nm dam na repo, krvavico pa matevža, pol pa v štalo pa gnoj pokidat. user posted image user posted image

drgač imajo pa krave skoraj novo štalo, je medved pobelu, znotraj in zunaj. zdej je pa tku lepo user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 595
2.6.2011 17:24:41   
Ploha
ma grem za devam, meta in manca se igrata, jst pa kle trape uganam user posted image

aja, sonček, sm kliknla...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 596
3.6.2011 6:35:24   
Zvezdica
Kiara, krasne rože, še lepši pa sta rožici na spodnji slikiciuser posted image

jancci, user posted image user posted image user posted image user posted image za vas. Da boste čimprej ok. Pa da se dopust na izzy začne.

Zunaj je dežuser posted image prav grdo je. S emi sploh ne da v službo:(

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 597
3.6.2011 6:42:30   
krtekxx
Oj, jaz sem tu...sam nimam kaj veliko napisat.
Hodim v službo, iz službe domov, doma akcija do 20h ko otroci popadajo (če...), potem kak skok na kolo tu pa tam. Med vikendi poskušam vsaj 1 dan it na kako daljšo turo.
BB je od 1.maja brez pleničke, po 3 dneh je začela sama govorit kdaj gre lulat in sploh ne pusti, da bi ji kdo kaj pomagal, ampak to sama opravi. Kdaj pri lulanju na kamenčkih, travici, rožicah...polula še mal hlače/gatke/nogavice. S kakanjem je več problemov, ker se skrije v kot in noče, da pride kdo sploh blizu. No, problem je zaradi tega, ker se mi zdi, da je posledično zaprta. Ampak menda se tudi to zrihta običajno kaj kmalu.
Ja, pa samo Hello Kitty majčke hoče nosit naša afna mala.
Kiara, Ploha,...ma super ste s temi rožami. Mi smo po moje eni redkih z bajto brez rož na oknih. Ampak meni je to tu mač, okoli bajte imamo pa kar nekaj zelo lepih grmov in dreves posajenih - trenutno nam zelo lepo cveti japonski ali ameriški dren (pismo, ne morem si zapomniti kateri je kateri) ter ene hortenzije vzpenjalke.
Imamo pa totalne organizacijske probleme z varstvom ta velikega čez poletje. Tako da gre 2x na en tabor/kolonijo, pa k noni, pa jaz bom 3 tedne imela dopust (1 teden gremo vsi skupaj na morje, 1 teden pa nekam na Tirolsko - no upam, da vsi skupaj, zadnje čase nam skupni dopusti niso usojeni), za 1 teden ga pa nimamo kam dati in bo očitno moral biti home alone. No, saj je kar zrel za to, ne vem pa kako bomo to zrihtali drugo leto, ko bo še naš mali hudiček imel počitnice.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 598
3.6.2011 8:32:43   
kiara24
Najki- vem kako ti je.... saj se bo uredilo, ti porbaj čim več počivat. Držim pesti! Jaz sem imela v drugi nosečnosti krvavitve do 4 meseca,ravno v teh tednih se je meni začelo, tako da vse je mogoče.

Rožice ja slika je samo en del balkona tako da rožic je veliko več je pa kar nekaj časa za zalivat, ampak se da, sploh če sva dva. če je pa en sam je pa kriza.

Jancci- no jaz upam, da se boste kamlu pocajtali in da lepo zaštartate z dopustom.

Ploha- ja konkretne mere so tole od Mance. Pri nas jih ima Klara 12,5 ali 13 tam nekje.

To je za znoret nikjer ne dobim belih žabic za Zalo za krst pa v vedeljo ga mamao meni se bo odklenkalo. Klara je napravljena jaz tudi, še mojmu manjka srajca in spet bomo letali zadnje dni za tem.

No šibam nekaj pojest pol pa nohtke narest, pa ven če bo vreme se gor držalo.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 599
   [Brisano sporočilo]
3.6.2011 11:42:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kiara24)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......