|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 3.del
24.6.2011 7:18:56   
krtekxx
Sonček, bravo user posted image za pričetek počitnic. Zame je res kar stresno zorganizirati varstvo. Za počitniške dejavnosti obeh fantov (tudi drugi gre v šolo jeseni in mi nekako srce ne da da bi bil do septembra v vrtcu) bomo odšteli cca. 750 EUR + 2x naš skupni dopust. No, sej če denar imaš ne razmišljaš, ampak poznam veliko takih, ki jim to predstavlja veliko težavo ali pa celo mission impossible. In kaj takrat? Kot je Zvezdica rekla - to je treba dat skozi.Se mi pa seveda zdi v teh leti biti učitelj sanjski poklic.
Za kahlico je pa naša P rekla, da je ta starost zelo zelo zgodnja in da je res pridna da je pri slabem letu in pol brez pleničke...tako, da vsi tisti, ki še imate pleničke veste, da je še veliko časa, ko ima otrok pravico lulat in kakat v pleničko. Naš ta srednji je bil šele enkrat pri dobrih 4-ih podnevi res suh. Saj je bil brez plenice, ampak mu je neštetokrat ušlo. Pred kratkim se je polulal pred TV - ker je pozabil it lulat, potem mu je pa kar steklo. Ponoči pa se tudi še vedno 1-2x na mesec polula. Ma nista 2 enaka.
Niia, na kolo grem takrat ko imam čas. Popoldne, zvečer. Saj v hribih ni tako vroče. Prvih nekaj 100 višincev švicam zaradi vročine, naslednje pa zaradi napora. Sicer pa danes bicikl obišče spet zdravnika. Še dobro, da je v garanciji.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 651
24.6.2011 9:44:31   
farfala
Pa kaj je sedaj samo še nas v plenicah al kaj?user posted image
Saj probavamo, pa je potem nonstop moker, al pa zelooooo nemiren,ko ga tišči in noče kakat v kahlico. Saj ne vem več, kdo je bolj nepripravljen za to - jaz al malček. Čakam na poletje pa da bi bil  popolnoma zdrav. Sedaj se ne moremo in ne moremo znebiti kašlja, predvsem ponoči. Pa tu in tam vročina (petke zgoraj mu izraščajo) in tako nikoli ni (nisem) pri volji, da bi se zares lotili tega brezpleničnega projekta. Ja ,ta večji je bil ob tej starosti že poplnoma suh ćez dan in lepo kakal v kahlico, Samo ima pa prav odpor do kahle.

Juhuhu, počitnice so tu! A. je čist hepi, da je danes zadnji danuser posted image user posted image . Uspešno je zaključil peti razred, priden moj fant.  Pa rjavi pas že ima pri karatejuuser posted image Bomo videli , kako bo drugo leto, ker prvi znaki pubertete so že tu - po novem se sedaj vsako jutro celo- SAJ NE MOREŠ VERJET- počeše!!!user posted image user posted image
Drugače pa hodim z njim tudi na korektivno telovadbo, ker ima slabo držo in vsake toliko ga boli hrbet.

Zvezdica uživajte!!!!! In fanta sta res luštnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Edino duda mu ne paše prevečuser posted image user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 652
24.6.2011 13:28:08   
rubica
ojla

farfala ne ni Samo edini tut mi smo tam user posted image , sicer je šla naša dama danes v vrtec v sp. hlačkah, pa bomo videli, kak dan je lahko (doma seveda) cel dan brez plenice no za spat jo ima, pa lepo hodi na wc, kak dan pa ma malo več nesreč in sama prosi za pleničko, pa nič zato bo ko bo počasi, vsi bodo enkrat, jaz sem mislila, da bomo mel težave kako zaspat brez dude, pa ni bilo nobene, otroci so si različni, eni imajo to oni pa drugo, kar je prav saj so otroci.

zvezdica prelep dopust vam želim!!!!! o družinam prijaznih podjetji je pa tako, da baje je tudi moje pa je bil oči več z Gajo, ko sem delala kot jaz (pa ne delam na karjeri) tako, da mislim da je to pri nas tako, da naziv dobi vsak, ki ga hoče. če pa potem dejansko je prijazno se pa odločijajo drugje, no ampak em na pododniški mi ni hudega uživam dokler lahko maximalno user posted image .

kar se tiče počitniških varstev je pa res s**** full so draga, mislim, da bilahko bilo organizirano kako vsaj dopoldansko varstvo v sklopu šole vsaj 1 mesec, ker vsi si žal ne morejo privoščit raznih kolonij- žal.

nič grem skuhat do konca potem pa po velko punco v vrtec, lep praznik, pa upam, da ujamete kak ognjemet!

< Sporočilo je popravil rubica -- 24.6.2011 13:29:04 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 653
24.6.2011 13:28:33   
kiara24
Mi se pa matramo s tem uvajanjem goste hrane pa nisem več pametna, ker noče jesti zelenjave sploh, če ji pa ponudim banano jo pa je in ne vem če ne bom kar s sadjem delala ker mi je smotano silit otorka z zelenjavo k jo še noče. Kaj bi ve naredile?

Ploha- mislim da si ti rekla da Manca je samo določeno zelenjavo... če imam prav v spominu si enkrat pisala tako.

Farfala- super za šolo. pa upam, da vam rata bit kamlu brez pleničke, jaz nebi pritiskala nanj, bo že čas pokazal svoje.

Vreme je gorzno klara je danes zadnjič v varstvu, včeraj sem jo imela tudi že doma. Tako da bom imela sedaj pestro ,ker je ratala ena velika nagajivka, in zeloooo neposlušna.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 654
24.6.2011 13:46:48   
Ploha
kiara: manca je na začetku jedla res samo določeno zelenjavo, no niti to ne...bolj samo banano. Pa sem ji pač banano dajala...pol sva pa začele mlečne izdelke, skuta, jogurt...pa že kar govejo juhco...pol se ji je pa odprl...no zdej je skoraj vse tako kot mi...jo ni stvari da je ne bi jedla...sej bo počasi tud vaša zala ugotovila da je še kaj drugega dobro...če hoče banano jest, ji daj banano, razn kako žličko kake zelenjave al druge stvari k jih ne mara primešaj banani, pa počasi povečuj, da bo vedno več une zelenjave ki je ne mara...no saj boš vidla...

jst ji zdej mal "omejujem" hrano, grozno se sliši, samo ne dajem več skuto pa sadje skupaj,...ampak posebej, pa da vmes nekaj časa mine...pije itak samo vodo, no včeraj je probala mal jabučnega soka...sladkarij ne je...pol bomo pa vidl kaj bo vaga pokazala...res je hruška...sej ne vem al naša vaga prou kaže ampak zadnjič je pokazal 11,5 kg...

zvezdica: luštna oba! Mali je sploh user posted image

pleničarstvo: mi smo danes 4 dan brez plenice...u bistvu sem se mogla jst odločt...ker govori že ful doug da se je polulala/pokakala...no včeraj sem skoraj obupala, ker ji res ni šlo, pa itak sem jo jaz pozabla mal povprašat...no danes ji je ušlo takoj zjutraj ko sem plenico dol uzela pa gate gor..od takrat pa še nič...upam da nam uspe...

smo pa imeli v začetku tedna sestanek v vrtcu..skoraj 3 ure sem bila tam user posted image user posted image user posted image res ne vem no, zakaj tolk enga kompliciranja...jamene...

zdej pa grem župo potalat otrokm...palačinke sta že...

< Sporočilo je popravil Ploha -- 24.6.2011 13:48:31 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 655
24.6.2011 13:52:32   
Ploha
aja sem pa pozabla, da manca že nekaj časa veselo kobaca, na noge se je začela postavlat,..je pa fuuul stikljiva, mislim napram meti user posted image ma čist vse pretakne, stakne...zdej je problem če grem z vidnega polja, se dere k user posted image

se pa drgač na momente kar lepo zaigrata, tud s kockam tepeta user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 656
24.6.2011 13:56:23   
Ploha
aja pa dons sta medved in tast kupla traktor, unga tapravga user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 657
24.6.2011 14:00:16   
sonček33
kupla traktor, unga tapravga

ma faca svetovna si, sem se skor polulala v hlače ... pa kaj bo kmet brez orng traktorja

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 658
24.6.2011 14:03:09   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kupla traktor, unga tapravga

ma faca svetovna si, sem se skor polulala v hlače ... pa kaj bo kmet brez orng traktorja

user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 659
24.6.2011 14:20:13   
Ploha
user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 660
24.6.2011 14:21:55   
ronja
Luštne slikce! Moji punci sta ok, dobita pa januarja še sestrico ali bratca (še ne vemo). Sem se spomnila, da bi bilo lepo, če bi vam povedala;). Sicer mi ne uspe več vsega spremljat, ker ste prave čvekice;).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 661
24.6.2011 14:22:12   
nina166
ronja a vi bote meli še pa enga januarčka? user posted image  user posted image  user posted image   user posted image Čestitke in čudovito nosečnost ti želim user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 662
24.6.2011 14:23:11   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Luštne slikce! Moji punci sta ok, dobita pa januarja še sestrico ali bratca (še ne vemo). Sem se spomnila, da bi bilo lepo, če bi vam povedala;). Sicer mi ne uspe več vsega spremljat, ker ste prave čvekice;).

sem vidla pri januarčicah, pa si me malo prehitela z objavo user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 663
24.6.2011 14:47:47   
ronja
Hvala, ja še enega januarčka, to je preverjena robauser posted image . Saj najprej se je zgodil (dobesedno zgodil) novembrček, ampak ti mi očitno niso usojeni, ker je že drugi, ki se nama ni hotel rodit novembra. Potem, ko sem imela marca ss, pa sva videla, da si tega tretjega otročička očitno pač res želiva in sva rekla, da ga bova naredila - mislila sva ga sicer naredit zdaj, junijauser posted image , ampak je malo pohitel;). no, tudi prav, januarčki so super! Pa julijčki tudiuser posted image . Z Lejlo bosta ravno 3 leta narazen - skrajni čas, če tako gledaš, hehe.

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 664
24.6.2011 15:05:35   
sonček33
Ronja, čestitke. Ma super ste. Res face. Lepo nosečnost ti želim.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 665
24.6.2011 15:09:27   
sonček33
Plohca ...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 666
24.6.2011 15:11:54   
sonček33
Manca je super punca.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 667
24.6.2011 15:12:02   
ronja
Hehe, hvala. Ma, moje nosečnosti... saj veš - ni to glih vrhunec mojega življenjauser posted image . Če tokrat ne bom šla v bolnico, bo že uspeh, hehe. Tako da zdaj čakam, da mineuser posted image . Če ne bi bili rezultati res tako srčkani, ne bi nikoli hotela še enkrat čez to... Ampak zdaj sva pa rekla, da bo pa ta zadnji! Razen če se kaj po(ne)sreč, ker splava pa ne grem delat, vsaj če je dete zdravo, ne. Načrtno pa jih ne misliva več delat, ker je potem en kup logistike: drug avto (naš ma 5 zicev in je že zdaj lubija skrbelo, kaj pa če sta dva, hehe), pa ko pridejo ta bitja v puberteto, lahko nabaviš še en hladilnik, pa seveda rabiš precej večje stanovanje, itd... No, stanovanje bomo itak morali enkrat zamenjat, ker tole je res premalo za 3 odraščujoče frocke - dokler so pa takole mali, pa gre. Ampak bi rada našla nekaj predno gre Ronja v šolo, da ji je ne bi bilo treba menjavat - tako da imava še 2 leti časa - kar sploh ni dosti, bo treba malo bolj resno tole zagrabit...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 668
24.6.2011 15:14:39   
Ploha
haha...evo pa sem zadnjič brala eno debato, pa mi ni potegnil, kot ponavadi user posted image ronja čestitke! Mirno nosečnost!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 669
24.6.2011 15:15:46   
sonček33
Ronja, ne dvomim, da boste vse tole porihtal. Vidva sta tako iznajdljiva, da ne more biti drugače. Jaz ti želim, da bo vse ok. Naj slabosti minejo.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 670
24.6.2011 15:16:13   
sonček33
Ploha, nisi edina.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 671
24.6.2011 15:27:43   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ploha, nisi edina.

tis taprava prjatlca user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 672
24.6.2011 15:30:53   
sonček33
Farfala, krtekxx je dobro napisala.

Nina166, kako ste vi? TRetji?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 673
24.6.2011 16:31:59   
marta82
Ronja čestitke! user posted image

Počitnice so tu.user posted image  Mi gremo v pon za 2 dni na sindikalni izlet v Beograd. Potem pa še par dni tečnega papirnatega dela in dopust.
Tinej bo čez počitnice malo kombiniral, občasno bo dopoldan v vrtcu malo pa tudi z mano. S septembrom smo pa dobili vrtec v našem kraju. Mi je kar hudo ga prepisat, ker se tu tako fajn počuti, ampak nam bo tam res čisto preveč odročno, ko ne bom hodila več tja v službo pa še fajn je za kasneje, da ima tukaj prijateljčke.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 674
24.6.2011 16:33:12   
marta82
Tole s počitniškim varstvom pa verjamem, da je res hudič.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......