|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
17.6.2011 20:11:25   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa dober večer ali za nekatere jutro.
Čakam,da mi belo perilo opere, da ga obesim in šibam spat. Sem likala do malo prej.
Nampreč v 3 dneh se nam je tolk nabralo da kar joj. Lija lula kot za stavo v hlače user posted image user posted image
Ne vem a je možen šok, ker sem ji dudo vzela vstran?? user posted image user posted image

čist možno ja... no, vsaj na to so pri hčerki od sestrične sumili.... pri njih je nekaj časa trajalo, ker ji dude niso dali nazaj.... se je navadila spet na kahlico lulatuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
17.6.2011 20:59:18   
KOKICA32
Hoj, hoj, hoj...

Trezika, kaj ste gledali v Slov. Konjicah?

Petice- jih že imajo vaši bebiji? Moj ima zg. obe.

Kako kaj drugače? Tudi meni se tako lušta bazena, si moram one tampone kupiti, da se bomo tudi mi šli kopati. Trezika, kje pa ste se vi kopali?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
17.6.2011 21:04:09   
Najaa
Čer.

Nika ima že vse petice. So prišle iz vedra neba. user posted image Resno, en dan ji pogledam v usta in vzadi ful zobov! user posted image

Kako ste kaj?
Jaz sem se danes končno sprostila, ker jen izpit za mano tako da bom začela mal uživat. Vsaj nekaj dni, dokler ne začnem pisat litanij za diplomo. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
17.6.2011 21:10:42   
KOKICA32
Jaz sem tudi čisto slučajno zadnjič videla, da ima zg. petici. Madonca, pri prvih zobkih pa sem imela do ure natančno dokumentirano.user posted image

user posted image user posted image user posted image Najaa bravo za izpit!!!! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tak, tak,....razmišljam, da bi šla jutri v Ikeo in kupila par drobnarij za V. sobico. Samo kaj, ko tam vedno vsaj 150 EUR zapravim.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
17.6.2011 21:19:57   
Najaa
Kokica počakaj na drugega otročka - boš opazla zobe, ko bo mel že vse, user posted image hecam se sam pri Niki gre meni res tako hitro vse skupaj.
Napiši hitro še en post, boš mela tako lepo število postov. user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
17.6.2011 21:23:57   
KOKICA32
Haha, pa res....lepa cifra.

Ja, točno to sem že razmišljala, pa se ravno včeraj pogovarjala s kolegico, ki že ima 2 otroka. Kakšna je razlika, koliko zapisov, slik je manj pri 2. otroku. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
17.6.2011 21:26:57   
Najaa
Glede slik in tistega prvega dnevnika al albuma sem se jaz trudila, da sem tudi Niki naredila kakor ima Tija. Slike tudi kar razvijem pa vsaka ima eno škatlo, kjer jima hranim razne stvari. Sam tak, čas hitreje teče pri drugem. Kar na enkrat je star 6m, pa že je Gh pa pol že hodi pa že kr s kolesom se vozi, pa že kr ti reče kakor danes "Mami tiho bodi ko jaz gogolim" user posted image A veš? Se kar ne zavedam, kak je že velika.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
17.6.2011 21:32:55   
KOKICA32
Ja, vse to kar si napisala je res...so vse enako povedale...Tudi jaz se bom trudila kot ti, da bo dokaj izenačeno.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
17.6.2011 21:37:56   
Najaa
o, nova slikica. user posted image
Kaj boste pa kaj čez vikend delali?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
18.6.2011 7:32:48   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Trezika, kaj ste gledali v Slov. Konjicah?

Trezika, kje pa ste se vi kopali?

V Slov. Konjicah smo šli v ta MINI ZOO LAND (po tasinem nasvetuuser posted image ) in je super za otroke.... imajo opico, krokodile, polno ptičev, ribe, zajce, ponije, koze, vmes igrala za otroke, od trampolina, gugalnic, peskovnika, tobogana.... ful mi je blo dobro v tistem delu, ko jue vse v stilu divjega zahoda... živali lahko tudi hraniš, jahaš ponija, se pelješ z visečo železnico..... nam je blo super....

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
18.6.2011 7:33:40   
trezika
aja, kopali pa smo se v Malih Moravcih.... tudi super user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
18.6.2011 16:26:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Maruša se je pa lani z rokavčki drla kot zmešana... letos pa sploh ni bilo problema.... je uživala milčijon na uro... po enih 3 urah kopanja pa se je stisnila k meni in rekla: "Ne mojem več." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa smo se napakirali in šli domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, dans pa smo bli v Slo. Konjicah... meni je bilo ful super.... vredno ogleda user posted image user posted image user posted image user posted image pa tudi Maruša je uživala... mislim, da niti ven iz mesta nismo prišli, ko je že spala, tako jo je zdelalo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image maruška je prava carica!!

Ja, i told ya da je super tam! V malih Moravcih pa je tak vedno super duper. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
18.6.2011 19:51:13   
trezika
Dober večer!
Moja pikica pa danes ne spi doma.... no, vsaj zaenkrat ne user posted image je bla prej Matejeva babica na obisku in se je Maruša kar sama odločila, da bo danes šla k njej spat user posted image samo čakam, kdaj bo telefon zazvonil in mi bo babica rekla, da naj pridem po njo... enkrat je že imela takšno idejo, ko je šla spat k Matejevemu stricu, pa sva potem hodila ob polnoči po njo, ker je niso mogli pomirit.... no, bomo videli... mogoče pa danes preseneti user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
18.6.2011 19:57:12   
Najaa
trezika držim pesti, da bo spala tam celo noč. user posted image

Pa čer še od mene. Z Niko sva danes imeli pester dan. Šli sva v ZOO na baby maraton, ki ga je organizirala ena revija in bilo je super. Sicer ni hotla tekmovat, ko je šlo zares ampak ok, bolj ji je bil namreč všeč trampolin, s katerega je nisem mogla spravit. user posted image Pol sva šli na kosilo in popoldan sva utrujeni ležali na kavču in počivali. Zvečer pa nama je ati prinesel večerjo iz McDonaldsa tak da se je dan končal popolno. user posted image Zdej pa spavanje za njo, jaz pa bom še malo vedrila, se mi zdi.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
19.6.2011 9:17:16   
trezika
tudi drugi poskus neuspešen... je bla ob 9 že doma user posted image pravijo, da gre v tretje rado user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
19.6.2011 9:50:43   
KOKICA32
Dan!user posted image

Kakšno vreme! user posted image user posted image user posted image

Trezika, tam smo mi že tudi bili, že kar v prvem tednu, ko so ga odprli. Pozno jeseni. Je res super. user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem šla v Avstrijo. Sem si naredila poldnevni izlet, zrvaen pa sem vzela sestro in nečakinjo. Bile smo večino časa v Ikei in še v Toysu, pa v Momax. Zapravila sem "le" 140,00 EUR. Največ v Ikei. Kupila sem kar nekaj drobnarij za Valentinovo sobico, kozarce za sok in žganje, pa tak. V Toysu semu mu kupila blagajno, ki se mu ful dopade. user posted image user posted image user posted image

Zvečer me je pa tako bolela glava, da sem se jokala zraven. Ni mi pomagal ne Lekadol ne hladni obkladki. Ob polnoči je malo popustil, da sem lahko zaspala.

Sedaj sem sama doma, moja dva pa sta šla pijačo. Jutri je spet ponedeljek in jaz imam popoldan spet srečanje z mojim user posted image , da še G vidi tisto, kar ni želel pokazati prejšnji teden.user posted image

Ecco...

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
19.6.2011 9:51:13   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

tudi drugi poskus neuspešen... je bla ob 9 že doma user posted image pravijo, da gre v tretje rado user posted image user posted image user posted image

Spet? Zanimivo, da ji ne rata drugje zaspati.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
19.6.2011 9:51:36   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

trezika držim pesti, da bo spala tam celo noč. user posted image

Pa čer še od mene. Z Niko sva danes imeli pester dan. Šli sva v ZOO na baby maraton, ki ga je organizirala ena revija in bilo je super. Sicer ni hotla tekmovat, ko je šlo zares ampak ok, bolj ji je bil namreč všeč trampolin, s katerega je nisem mogla spravit. user posted image Pol sva šli na kosilo in popoldan sva utrujeni ležali na kavču in počivali. Zvečer pa nama je ati prinesel večerjo iz McDonaldsa tak da se je dan končal popolno. user posted image Zdej pa spavanje za njo, jaz pa bom še malo vedrila, se mi zdi.

Super duper dan! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
19.6.2011 9:52:39   
KOKICA32
Mali Moravci = Bio Terme? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
19.6.2011 16:39:09   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Mali Moravci = Bio Terme? user posted image

ja user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
19.6.2011 21:08:23   
felix7
dober večer user posted image
Mali Moravci, spet nekaj novega user posted image pa tudi tega ZOOja še ne poznamo. No, če sem čisto iskrena, štajerski konec Slovenije še najslabše poznam med slovenskimi pokrajinami.
trezika, slej ko prej bo tudi Maruša uspela prespati kje drugje user posted image je pa sigurno doma pri mamici najlepše user posted image
Kokica, srečno jutri na pregledu, tudi jaz ga imam, pa bi skoraj pozabila. No, sem se prejle spomnila in komaj čakam user posted image včeraj pa ne vem, kaj je bilo, ker je tudi mene tako bolela glava, kot že dolgo ne. Tudi lekadol ni zalegel, šele spanec je pomagal. No, pa nisem niti dolgo spala, ko me je prebudil mož, da Jure ful čudno kašlja, hrope in težko diha, sem ga šla pogledat in sem se res ful prestrašila, ker česa takega še nisem doživela. Je imel prav napad in nikakor ni prišel do zraka. Smo se na hitro oblekli in leteli v Ljubljano na Metelkovo (do tja rabimo pol ure). No, ko smo prispeli tja, se je stanje že precej umirilo, samo kašljal je še vedno tako čudno, kot bi lajal. No, na Metelkovi so nas pomirili, da je to "samo" laringitis, ki sicer res grozno zgleda, če ima otrok napad, da pa pomaga že hladen zrak in veliko vlage. No, tam so ga dali na inhalacije, doma pa smo priklopili vlažilec zraka (kljub že tako razmeroma visoki vlagi) in danes se je ta grozni kašelj več ali manj že umiril. Pridelala pa sem nekaj novih sivih las user posted image
aja, petice ima pa Jure že nekaj mesecev, samo se pa ne spomnim točno, kdaj jih je dobil. So pa v dobrih 14 dneh prilezle ven vse štiri.
Nič, z enim učem spremljam talente, sem glih prižgala, pa me skoraj bolj mika, da bi si kak film pogledala. Lep večer, pa uspešen delovni teden!

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
19.6.2011 22:58:00   
Tulipan12
Še dober večer od mene!user posted image
Hmmm, sploh nisem pogledala, kdaj sem nazadnje pisala, vem, da sem 2x imela sestavljena 2 romana, pa me je vedno nekaj ali nekdo prekinil...user posted image
OK, kolko se spomnim:
rokavčki: lani NO WAY, letos spimo z njimi. Kopa pa se tako, da jo imava T. ali jaz v naročju, ne upa se spustit - no, govorim o vodi, kjer nima dna, v malih bazenčkih je pravi divjek in jo komaj lovim. Je pa pri nas vse tak, kar je bilo lani no way, je letos obsedena s tem... gugalnica, trampolin...
petice: marca sta ji manjkali še 2, zdaj pa odkrito povedano ne vemuser posted image , ker bolj Luki po ustih šarim, mislim, da prihajajo enice!user posted image
prvi in drugi otrok: tudi jaz se trudim biti zelo dosledna tudi v drugo, čeprav nimam še nobene slike razviteuser posted image , me že vsi gnjavijo, ampak to se mi ne zdi najhuje, ker imam pa jih veliko, samo lotit se moram. Imata pa oba dojenčkov album, škatlo, kamor shranjujem drobnarije, no, Luki še tudi nisem naredila prstnih odtisov... pa tak, ja, full se pozna, ko sta dva! Se mi zdi, da sem pri Lii že one slike od UZ nosila po rokah kot neki zaklad, pri Luki pa kar malo bolj površno.user posted image  Ga pa bolj cartam!!!user posted image  (beri: se pusti, Lia se ni!user posted image )
Zooland: bili lani, lepo.user posted image
Mali Moravci:user posted image
laringitis: ojej, še dobro, da si napisala. Saj berem o vsem mogočem, ampak mene je res najbolj strah od vsega, da bi se kateri od otrok slabo počutil in jaz tega ne bi opazila, ker sem mogoče preutrujena, preokupirana in ne bi polagala pozornosti. Se vam zdi to mogoče? felix, pa je zdaj ok? Kako sploh pride do tega? Verjetno ne bom zdaj guglala, sem preveč hin.

Pri nas je vse tak naspidirano, da se mi že meša. Sva se še s T. malo sporekla, kar ni v najini navadi, ampak zdaj trenutno nimam energije za kak globji pogovor, če ni nujno potreben in bom verjetno imela redkobeseden teden, drug teden bom pa že pozabila.user posted image
Z Lio sva našli recept proti joku pri pranju glave - krpica na oči. No, sicer je šlo vse skupaj zelo počasi in previdno, najprej sem ji kupila tablete za obarvanje vode, penečo kopel, potem sem se jaz začela kopat z njo in je bilo vedno bolje. No, ko sem imela menstr. me je spet povabila na kopel, pa sem ji razložila, da ne morem, pa je rekla, ok, samo krpico za oči pa rabim, mami!user posted image  No, da sem ji na dolgo in široko morala razlagat kaj je menstruacija, pa je že druga zgodba. Pa še kak dan se spomni in reče: mami, daj mi še povej kaj je že tenstluacija?user posted image
glavobol v N: jaz sem ga imela pri Luki do 7. meseca full pogosto!!! In po porodu kaka dva meseca, sem že mislila, da sem kake migrene fasala, ampak zgleda, da nisem, sem pa potem razmišljala, če je mogoče res povezano z EA, ker pri Lii pa se ne spomnim, da bi imela kakšne glavobole po porodu.
kopanje v N: aja, Kokica, sem zasledila, da si greš po tampone za kopanje. Jaz sem bila glede kopanja v bazenih skeptična, pa sem klicala svojo G in mi je rekla, da se je ona v obeh svojih nosečnostih kopala in se je počutila odlično, te tampone pa mi je odsvetovala. Ne vem zakaj že, ker sem jo že pri Lii klicala, ampak če maš jutri pregled, vprašaj. Jaz sem se pri obeh kopala brez.

Tolko o tem kako gre vse hitro pri drugem: jutri začneva z Luko z uvajanjem GH!user posted image user posted image
Punce, ko boste imele drugega dojenčka, boste kot tiste mamice v filmih in na reklamah: samo cartale, cartale, cartale, lupčkale, lupčkaleuser posted image user posted image user posted image  ker tu ni kaj za komplicirat, samo uživat!user posted image  (no, al pa sem samo jaz takšna, a razlika je neverjetna)

Grem spat, mogoče prespim jezo!user posted image

Kokica in felix pozdravita jutri user posted image !!!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
20.6.2011 7:43:50   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

Jaz sem se že v prvi nosečnosti kopala na bazenih s temi tamponi, ki mi jih je svetovala ravno G. Tak da....Kaj pa vem, Vem, da je večina mnenja, da se naj ne bi kopala zaradi teh vnetij, lulanja drugih v vodo, torej raznoraznih infekcij,... Ravno zato ti "navlaženi" tamponi, ki naj bi preprečevali vdor teh svinjarih v telo. user posted image Ne vem...Pa saj se niti ne bom šla kopati vsak dan. pač parkrat, da prebrodim krizo do morja. Sedaj pa se je tako vreme spremenilo/ohladilo. Aja, baje bo jutri že 30 stopinj.

Tudi jaz zase pravim, da v drugo ne bo kompliciranja in resnično upam, da se bom tega držala. Pa seveda je znanje od prvič še dokaj sveže.user posted image

Jaz talentov nisem gledala, saj sva z mojim gledala en film..Unknown...je novi in je bil res super. user posted image

V službi imam gužvo...tak, da se moram spraviti delati.

Aja, Valentin bo tako kot lani plaval z rokavčki.user posted image Samostojno plava tudi tam, kjer nima podna.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
20.6.2011 9:43:33   
Najaa
Dan. Ura je 9.40, Nika pa še spi. user posted image user posted image Sej se ne pritožujem, kar naj spi, saj ima počitnice.
Včeri je bila popoldan brze plenice in mi v enem momentu, ko sem kuhala, reče da naj ji dam plenico gor. Pa sem ji rekla, da naj kar v kahlico lula. Pa pride čez nekaj minut h meni in reče, da naj grem neki pogledat. V dnevni pa kakec sredi kavča. user posted image Sama sem kriva, sej je rekla za plenico. In ugotovila sem, da ji govorim samo, da če bo lulala, naj gre na kahlico. Moram ji še za kakat rečt, ker mogoče misli, da se kaka sam v plenico.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
20.6.2011 10:05:00   
KOKICA32
Nika user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Solidarnost za Muro
hdmarjetica

Koliko bi se vas odreklo,kakršni koli dobrini in pomagali delavkam Mure??Komu bi se odrekla?Kako bi pomagala?Kaj mislite ali država dela prav?Kako ste seznanjeni z zbiranjem pomoči ?Ali poznate Humanitarno društvo Marjetica?

(71%)

(29%)

Število vseh glasov: 218

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!