Tulipan12
|
Še dober večer od mene! Hmmm, sploh nisem pogledala, kdaj sem nazadnje pisala, vem, da sem 2x imela sestavljena 2 romana, pa me je vedno nekaj ali nekdo prekinil... OK, kolko se spomnim: rokavčki: lani NO WAY, letos spimo z njimi. Kopa pa se tako, da jo imava T. ali jaz v naročju, ne upa se spustit - no, govorim o vodi, kjer nima dna, v malih bazenčkih je pravi divjek in jo komaj lovim. Je pa pri nas vse tak, kar je bilo lani no way, je letos obsedena s tem... gugalnica, trampolin... petice: marca sta ji manjkali še 2, zdaj pa odkrito povedano ne vem , ker bolj Luki po ustih šarim, mislim, da prihajajo enice! prvi in drugi otrok: tudi jaz se trudim biti zelo dosledna tudi v drugo, čeprav nimam še nobene slike razvite , me že vsi gnjavijo, ampak to se mi ne zdi najhuje, ker imam pa jih veliko, samo lotit se moram. Imata pa oba dojenčkov album, škatlo, kamor shranjujem drobnarije, no, Luki še tudi nisem naredila prstnih odtisov... pa tak, ja, full se pozna, ko sta dva! Se mi zdi, da sem pri Lii že one slike od UZ nosila po rokah kot neki zaklad, pri Luki pa kar malo bolj površno. Ga pa bolj cartam!!! (beri: se pusti, Lia se ni! ) Zooland: bili lani, lepo. Mali Moravci: laringitis: ojej, še dobro, da si napisala. Saj berem o vsem mogočem, ampak mene je res najbolj strah od vsega, da bi se kateri od otrok slabo počutil in jaz tega ne bi opazila, ker sem mogoče preutrujena, preokupirana in ne bi polagala pozornosti. Se vam zdi to mogoče? felix, pa je zdaj ok? Kako sploh pride do tega? Verjetno ne bom zdaj guglala, sem preveč hin. Pri nas je vse tak naspidirano, da se mi že meša. Sva se še s T. malo sporekla, kar ni v najini navadi, ampak zdaj trenutno nimam energije za kak globji pogovor, če ni nujno potreben in bom verjetno imela redkobeseden teden, drug teden bom pa že pozabila. Z Lio sva našli recept proti joku pri pranju glave - krpica na oči. No, sicer je šlo vse skupaj zelo počasi in previdno, najprej sem ji kupila tablete za obarvanje vode, penečo kopel, potem sem se jaz začela kopat z njo in je bilo vedno bolje. No, ko sem imela menstr. me je spet povabila na kopel, pa sem ji razložila, da ne morem, pa je rekla, ok, samo krpico za oči pa rabim, mami! No, da sem ji na dolgo in široko morala razlagat kaj je menstruacija, pa je že druga zgodba. Pa še kak dan se spomni in reče: mami, daj mi še povej kaj je že tenstluacija? glavobol v N: jaz sem ga imela pri Luki do 7. meseca full pogosto!!! In po porodu kaka dva meseca, sem že mislila, da sem kake migrene fasala, ampak zgleda, da nisem, sem pa potem razmišljala, če je mogoče res povezano z EA, ker pri Lii pa se ne spomnim, da bi imela kakšne glavobole po porodu. kopanje v N: aja, Kokica, sem zasledila, da si greš po tampone za kopanje. Jaz sem bila glede kopanja v bazenih skeptična, pa sem klicala svojo G in mi je rekla, da se je ona v obeh svojih nosečnostih kopala in se je počutila odlično, te tampone pa mi je odsvetovala. Ne vem zakaj že, ker sem jo že pri Lii klicala, ampak če maš jutri pregled, vprašaj. Jaz sem se pri obeh kopala brez. Tolko o tem kako gre vse hitro pri drugem: jutri začneva z Luko z uvajanjem GH! Punce, ko boste imele drugega dojenčka, boste kot tiste mamice v filmih in na reklamah: samo cartale, cartale, cartale, lupčkale, lupčkale ker tu ni kaj za komplicirat, samo uživat! (no, al pa sem samo jaz takšna, a razlika je neverjetna) Grem spat, mogoče prespim jezo! Kokica in felix pozdravita jutri !!!
|