|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
15.6.2011 20:47:57   
Najaa
V redu je roka. user posted image

Nika ima zokenčke za do vrtca, pol jih pa dol damo in je samo v copatkih, zdaj že kar nekaj časa. Ima pa tiste mehke tako da je nič ne žuli.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
15.6.2011 20:55:14   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

V redu je roka. user posted image

Nika ima zokenčke za do vrtca, pol jih pa dol damo in je samo v copatkih, zdaj že kar nekaj časa. Ima pa tiste mehke tako da je nič ne žuli.

Ja, saj je mi je logično, ja....samo moj pa teh noče obuti....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
15.6.2011 21:05:01   
Najaa
Lahko, da ko bo švical, da ga bodo mal ožulili vzadaj, mogoče pa tudi ne. Sej poleti so vsi brez zoknov. Probajta.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
15.6.2011 21:09:16   
KOKICA32
Bova ja...user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
15.6.2011 21:13:00   
Najaa
Joj danes mi je pa tak dolgčas... Učila se seveda ne bom zdej zvečer user posted image , Nika spi, Tija je na morju, moj pa dela. Na tv nič pametnega, knjige nobene dobre za brat... ase čem kar spat spravit? Aja ne, še na mrk moram počakat. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
15.6.2011 21:21:43   
tasa_m
Čer.

Evo, ata šel v Volčji potok postavljat šoor, sara mi Lijo spat deva, jaz pa bom šla očasi pod tuš pa via postelja. Jutri delam od 6-14h. In bom odševala urce, da bo čimprej 14 da sem pol do sobote do 6h fraj! user posted image
Danes sem si porihtala tudi podaljšanje zavarovanja za avto, sem se skoraj razjokala ko sem 450€ naštela.. Ampak zdaj sem z mojo modro strelico spet za leto dni rešena. Še sreča da je regres bil user posted image ( v bistvu ga več sploh ni, pa še pol dneva ni mino od nakazila user posted image ).

Treeeeziiikkkkaaaaa
miss you!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
15.6.2011 21:38:07   
tasa_m
Kaj pa to ko sem danes SOLITOSA našla v e.leclerku??? So imeli samo 2 in oba sem zagrabla user posted image user posted image Si bom jutri zvečer privoščla...

Zdaj pa res grem, nočka!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
15.6.2011 21:56:18   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čer.

Evo, ata šel v Volčji potok postavljat šoor, sara mi Lijo spat deva, jaz pa bom šla očasi pod tuš pa via postelja. Jutri delam od 6-14h. In bom odševala urce, da bo čimprej 14 da sem pol do sobote do 6h fraj! user posted image
Danes sem si porihtala tudi podaljšanje zavarovanja za avto, sem se skoraj razjokala ko sem 450€ naštela.. Ampak zdaj sem z mojo modro strelico spet za leto dni rešena. Še sreča da je regres bil user posted image ( v bistvu ga več sploh ni, pa še pol dneva ni mino od nakazila user posted image ).

Treeeeziiikkkkaaaaa
miss you!!!

iiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... user posted image miss you too user posted image se vidi, da ima ati dopust.... samo nekaj okoli letamo, zvečer pa vsi izmozgani pademo v posteljo user posted image user posted image jutri se gremo kopat, v petek pa v Sl. Konjice...upam, da še zdrži vreme do petka, ker spet nekaj dež napovedujejo user posted image
tako....dragi je že pripravil domači kino...šibam....nočko

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
15.6.2011 22:08:18   
PERSIDA
kokica - jutranjo varstvo pri svoji vzgojiteljici se začne ob pol osmih jaz,pa začnem ob pol delat tak,da imamo srečo da hodi 15 minut prej na šiht da gresta k njej.Občasno se kje zadrži in morata v skupino kjer se vsi jutranji pred pol osmo zbirajo.

tasa - jaz tudi solitosa user posted image

najaa - pojdi spat z mano vreduser posted image
Otroka spita ,ati,pa je šel zalivat nečaka pol ,pa gre kar na furo.Do kam bo prišo ,pa je še vprašanjeuser posted image .Jaz,pa pojdem na lepše direkt v krtovo deželouser posted image .Postelja diši po svežem tako,da upam na miren spanecuser posted image .

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
15.6.2011 22:10:12   
PERSIDA
trezika uživajte sedaj ko je ati doma.Zanima me al je atiju povedla kaj ,kako se je imela?Kako dolgočasna prijatelja ima?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
16.6.2011 7:39:43   
KOKICA32
Dan!user posted image

Zunaj je že prav lep dan, tak lep sonček. Danes imao v vrtcu Mini maturante in se bodo imeli prav fajn, so že vse na veliko pripravljali.
Valentin je danes šel brez zoknčkov, pa sem tam povedala, da ima v omarici rezervne, če bi ga kaj tiščalo.

Jaz čez slabo urco šibnem pod Pohorje, da se kaj novega naučim.user posted image Ata je šel v NE po neke dele za prikolico za čoln.

Trezika uživajte v kopanju še zame. user posted image user posted image user posted image

Tasa, jaz bi tudi Salitosa! user posted image

Čau-bau!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
16.6.2011 9:33:44   
felix7
dan user posted image

mi imamo Jureta še vedno v nogavičkah, ravno zato, da ga ne ožuli. Poleg tega se mu nogica zelo poti in se mi ne zdi higienično, da bi bil bos v čevljih oz. copatih.
kaj pa je to Salitos? jaz sem očitno čist za luno, ker prvič slišim user posted image

sicer pa nič novega, visim pač v službi user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
16.6.2011 9:55:17   
Najaa
Tudi pri meni nič novega, visim pač za knjigami. user posted image Še mal, še mal... sej z eno nogo sem že na morju, ampak ne smem preveč razmišljat o tem.

Vaši otročki bodo meli za v vodo rokavčke ali šlauf? Jaz moram Niki kupit rokavčke, ker ona itak kopira Tijo v vsem in ne bo zadovoljna v šlaufu, če ima sestra rokavčke. user posted image Mi je že sama rekla, da bi imela HK rokavčke. user posted image user posted image pa ajd naj ji bo, jih bo dobila.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
16.6.2011 13:24:41   
felix7

Tudi pri meni nič novega, visim pač za knjigami. user posted image Še mal, še mal... sej z eno nogo sem že na morju, ampak ne smem preveč razmišljat o tem.

Vaši otročki bodo meli za v vodo rokavčke ali šlauf? Jaz moram Niki kupit rokavčke, ker ona itak kopira Tijo v vsem in ne bo zadovoljna v šlaufu, če ima sestra rokavčke. user posted image Mi je že sama rekla, da bi imela HK rokavčke. user posted image user posted image pa ajd naj ji bo, jih bo dobila.

mi imamo že od lani rokavčke, čeprav lani ni bilo šans, da bi mu jih gor spravili. Šlaufa pa nimamo, razen fredovega obroča, za katerega sklepam, da je že premajhen user posted image sem razmišljala, da bi mu kupila uno otroško desko, ker nad šlaufi ni preveč navdušen (no, lani ni bil user posted image ). Bomo pa kmalu postavili bazen in bomo testirali, katere zadeve mu ustrezajo. Najraj bi ga kar na rokavčke navadla user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
16.6.2011 13:36:46   
felix7
sem se pa zdej spomnila ene prigode, ko sem bila sama otrok in smo bili na morju. Strašno me je zanimalo, kako je plavat z rokavčki na nogah user posted image nekako mi je uspelo rokavčke namontirat na noge, pol me je pa samo še obrnilo na glavo in se nisem mogla rešit izpod vode user posted image k sreči me je mami vidla s plaže in je pridirkala v vodo, da me je ven potegnila, ker drugač ne vem, če bi se sama uspela izmotat. Stara sem bla pa enih 5 al pa 6 let. Tok da veste, da plavanje z rokavčki na nogah glih ni najboljša ideja user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
16.6.2011 23:43:34   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

trezika uživajte sedaj ko je ati doma.Zanima me al je atiju povedla kaj ,kako se je imela?Kako dolgočasna prijatelja ima?user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
al pa sta za bauca bile prijateljice preveč dolgočasne user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
16.6.2011 23:45:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

sem se pa zdej spomnila ene prigode, ko sem bila sama otrok in smo bili na morju. Strašno me je zanimalo, kako je plavat z rokavčki na nogah user posted image nekako mi je uspelo rokavčke namontirat na noge, pol me je pa samo še obrnilo na glavo in se nisem mogla rešit izpod vode user posted image k sreči me je mami vidla s plaže in je pridirkala v vodo, da me je ven potegnila, ker drugač ne vem, če bi se sama uspela izmotat. Stara sem bla pa enih 5 al pa 6 let. Tok da veste, da plavanje z rokavčki na nogah glih ni najboljša ideja user posted image
Sori Feliša ampak sem se kuj smejat začela. Sem se te kar predstavljala kako te je okol obrnilo user posted image

Ja, Lija ima rokavčke, lani se je v obroču drla kot zmaj user posted image so vsi vedli kdaj je mala na plaži user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
16.6.2011 23:46:37   
tasa_m
Bomo pa kmalu postavili bazen user posted image
PERSIDAAAAAA SIIII PREBRALALAAAA???
Lahko grema spet na kak izlet :P

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
16.6.2011 23:48:31   
tasa_m
Pa dober večer ali za nekatere jutro.
Čakam,da mi belo perilo opere, da ga obesim in šibam spat. Sem likala do malo prej.
Nampreč v 3 dneh se nam je tolk nabralo da kar joj. Lija lula kot za stavo v hlače user posted image user posted image
Ne vem a je možen šok, ker sem ji dudo vzela vstran?? user posted image user posted image

Se čujemo jutri...

aja, pr nam nič novega,  če katero zanima user posted image user posted image

p.s.: Solitos je pivo, katero je božansko, dobesedno! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
17.6.2011 8:01:38   
Najaa

user posted image user posted image Sori, sam upam res, da kaj takega mojima ne pride na misel. Kok si se pa ustrašla??

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
17.6.2011 9:48:42   
felix7

Bomo pa kmalu postavili bazen user posted image
PERSIDAAAAAA SIIII PREBRALALAAAA???
Lahko grema spet na kak izlet :P

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej vem, sploh ni pametnega izgovora, ampak z "Ljubljančani" se nam enostavno ne uspe zmenit za en vikend. Pa tudi mislim, da mi že najmanj dva meseca nismo imeli prostega vikenda, vedno je nekaj. Ta vikend imamo 3 rojstne dneve, naslednji vikend nas spet ne bo doma... JOOOOOOOOOOOJ, no sej yania bo zdej dobra dva meseca na počitnicah, pa nam mogoče le uspe prikruzat do MBja... Bazen pa itak, to je tako veselje otroke gledat, ko čofotajo, da lepo vabljeni user posted image

aja, glih zanč je yania rekla, če mislim, da ste že obupali nad nami user posted image

< Sporočilo je popravil felix7 -- 17.6.2011 9:49:23 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
17.6.2011 9:48:44   
felix7

user posted image user posted image Sori, sam upam res, da kaj takega mojima ne pride na misel. Kok si se pa ustrašla??

najbrž ful user posted image se bolj slabo spomnim user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
17.6.2011 16:17:41   
KOKICA32
Ojla! user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
17.6.2011 19:59:51   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

user posted image user posted image user posted image user posted image
al pa sta za bauca bile prijateljice preveč dolgočasne user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim da je blo prej tako ja  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
17.6.2011 20:08:22   
trezika

Sori Feliša ampak sem se kuj smejat začela. Sem se te kar predstavljala kako te je okol obrnilo user posted image

Ja, Lija ima rokavčke, lani se je v obroču drla kot zmaj user posted image so vsi vedli kdaj je mala na plaži user posted image

Maruša se je pa lani z rokavčki drla kot zmešana... letos pa sploh ni bilo problema.... je uživala milčijon na uro... po enih 3 urah kopanja pa se je stisnila k meni in rekla: "Ne mojem več." user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa smo se napakirali in šli domov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja, dans pa smo bli v Slo. Konjicah... meni je bilo ful super.... vredno ogleda user posted image user posted image user posted image user posted image pa tudi Maruša je uživala... mislim, da niti ven iz mesta nismo prišli, ko je že spala, tako jo je zdelalo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

meso
čevap

katero meso va je bolše

na žaru (66%)

v pečici (10%)

k kotličku (3%)

v ponvi (4%)

na ražnju (8%)

pohane (9%)

Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!