Tulipan12
|
Dobro jutro! Vidim, da ste imele pravi žur! Kokica mene je tudi tak dol tišalo, je imel Luka tako nizko glavico, da mu je 4 mesece sploh ni mogla izmerit. Me je tudi že v 5. mesecu pošiljala na bolniško, sam se jaz nisem dala, ste mi vse govorile, naj grem, sam mi je bilo res pomembno, da nimam najbolj mizerne porodniške. Ah, ja, upam, da je pupica, ker si to želiš! Pa res me zanima, če boš opazila takšno razliko med spoloma kot jo jaz opažam! HK meni je ta muca prisrčna, ampak ko gre za oblačila, pa bi jo ven izrezala! Imamo reeeeeeeees minimalno oblačilc s to mačko, pa še to so drugi kupovali. Drugače me pa na drugih stvareh (krožniki, igrače, bazeni, zvezki...) ne moti! roza če imaš punčko, se ji žal ne moreš izognit, ker potem jo lahko samo na fantovskem oddelku oblačiš ali pa je gola. Saj Kokica, ti boš pa lahko kaj od V. ponucala, ker obratno pa žal, res ne gre. Jaz mam res samo enih par cunjic za Luko od Lie. To so predvsem navadni bodiji, ki se celo dajo dobit v vseh barvah, brez pridiha označive spola na njih. Sem ogromno Liinih stvari dala zdaj našim Avstralcem, je pa še kar dosti ostalo, je njihova zdaj 9 mesecev stara in imam kr dosti za čisto male pupice in pa predvsem toplih stvari, ki jih oni nimajo kam za ponosit, tak da šparammmmm! Upam samo, da se ne bo čisto križalo to, da bo tvoja jesenska... Jaz sem Lio full dolgo nosila, oz. kaj sploh govorim, nosila sem jo do konca. Vsi so me kregali, ker je bilo res nevarno, da bo Luka že z glavo ven pogledal, ampak žal sem to delala čisto nagonsko, šele, če me je kaj zabolelo, sem se zavedala, da jo držim. Je pa tudi ona upoštevala trebušček, ampak tudi to ne gre vedno! grizenje Lia še ne hodi v vrtec, ima pa enega soseda, ki so ga izpisali iz vrtca ravno zaradi tega, ker je bil celi pogrižen in to on sedaj izvaja na njej, ona pa je zanjič Luko vgriznila, da je ime prav njene zobke v prstu!!! No, ne vem, če je moje oštevanje zaleglo ali pa je bilo tisto samo naključje, ker zaenkrat ni več kaj takega probala. Imam vneto uho in ne slišim skoraj nič na njega, grem popoldan k zdravniku, ker je nevzdržno, moram spat samo na eni strani, da slišim Luko, ko me kliče ponoči. Mogoče pa bi ga lahko odvadila nočnega dojenja, če se vležem na kontra stran. Tasa to bi bilo pa že kičasto, da bi bila marčevka na kvadrat! Čuj, kaj vidva se bosta letos poročila??? Naja daj mi ti lepo razloži, kdaj se začne danes luna, ker imam na enih podatkih ob 20.14, na drugih 22.14 Aja, pa sem tudi jaz dobila , tak da nisem več v klubu ne ! Kokič in felix, tega sem vama malo fauš.
|