Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.6.2011 20:47:57
|
|
|
|
Najaa
|
V redu je roka. Nika ima zokenčke za do vrtca, pol jih pa dol damo in je samo v copatkih, zdaj že kar nekaj časa. Ima pa tiste mehke tako da je nič ne žuli.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.6.2011 20:55:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa V redu je roka. Nika ima zokenčke za do vrtca, pol jih pa dol damo in je samo v copatkih, zdaj že kar nekaj časa. Ima pa tiste mehke tako da je nič ne žuli. Ja, saj je mi je logično, ja....samo moj pa teh noče obuti....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.6.2011 21:05:01
|
|
|
|
Najaa
|
Lahko, da ko bo švical, da ga bodo mal ožulili vzadaj, mogoče pa tudi ne. Sej poleti so vsi brez zoknov. Probajta.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.6.2011 21:09:16
|
|
|
|
KOKICA32
|
Bova ja...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.6.2011 21:13:00
|
|
|
|
Najaa
|
Joj danes mi je pa tak dolgčas... Učila se seveda ne bom zdej zvečer , Nika spi, Tija je na morju, moj pa dela. Na tv nič pametnega, knjige nobene dobre za brat... ase čem kar spat spravit? Aja ne, še na mrk moram počakat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.6.2011 21:21:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Čer. Evo, ata šel v Volčji potok postavljat šoor, sara mi Lijo spat deva, jaz pa bom šla očasi pod tuš pa via postelja. Jutri delam od 6-14h. In bom odševala urce, da bo čimprej 14 da sem pol do sobote do 6h fraj! Danes sem si porihtala tudi podaljšanje zavarovanja za avto, sem se skoraj razjokala ko sem 450€ naštela.. Ampak zdaj sem z mojo modro strelico spet za leto dni rešena. Še sreča da je regres bil ( v bistvu ga več sploh ni, pa še pol dneva ni mino od nakazila ). Treeeeziiikkkkaaaaa miss you!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.6.2011 21:38:07
|
|
|
|
tasa_m
|
Kaj pa to ko sem danes SOLITOSA našla v e.leclerku??? So imeli samo 2 in oba sem zagrabla Si bom jutri zvečer privoščla... Zdaj pa res grem, nočka!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.6.2011 21:56:18
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Čer. Evo, ata šel v Volčji potok postavljat šoor, sara mi Lijo spat deva, jaz pa bom šla očasi pod tuš pa via postelja. Jutri delam od 6-14h. In bom odševala urce, da bo čimprej 14 da sem pol do sobote do 6h fraj! Danes sem si porihtala tudi podaljšanje zavarovanja za avto, sem se skoraj razjokala ko sem 450€ naštela.. Ampak zdaj sem z mojo modro strelico spet za leto dni rešena. Še sreča da je regres bil ( v bistvu ga več sploh ni, pa še pol dneva ni mino od nakazila ). Treeeeziiikkkkaaaaa miss you!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiii...... miss you too se vidi, da ima ati dopust.... samo nekaj okoli letamo, zvečer pa vsi izmozgani pademo v posteljo jutri se gremo kopat, v petek pa v Sl. Konjice...upam, da še zdrži vreme do petka, ker spet nekaj dež napovedujejo tako....dragi je že pripravil domači kino...šibam....nočko
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.6.2011 22:08:18
|
|
|
|
PERSIDA
|
kokica - jutranjo varstvo pri svoji vzgojiteljici se začne ob pol osmih jaz,pa začnem ob pol delat tak,da imamo srečo da hodi 15 minut prej na šiht da gresta k njej.Občasno se kje zadrži in morata v skupino kjer se vsi jutranji pred pol osmo zbirajo. tasa - jaz tudi solitosa najaa - pojdi spat z mano vred Otroka spita ,ati,pa je šel zalivat nečaka pol ,pa gre kar na furo.Do kam bo prišo ,pa je še vprašanje .Jaz,pa pojdem na lepše direkt v krtovo deželo .Postelja diši po svežem tako,da upam na miren spanec .
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 15.6.2011 22:10:12
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika uživajte sedaj ko je ati doma.Zanima me al je atiju povedla kaj ,kako se je imela?Kako dolgočasna prijatelja ima?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.6.2011 7:39:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
Dan! Zunaj je že prav lep dan, tak lep sonček. Danes imao v vrtcu Mini maturante in se bodo imeli prav fajn, so že vse na veliko pripravljali. Valentin je danes šel brez zoknčkov, pa sem tam povedala, da ima v omarici rezervne, če bi ga kaj tiščalo. Jaz čez slabo urco šibnem pod Pohorje, da se kaj novega naučim. Ata je šel v NE po neke dele za prikolico za čoln. Trezika uživajte v kopanju še zame. Tasa, jaz bi tudi Salitosa! Čau-bau!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.6.2011 9:33:44
|
|
|
|
felix7
|
dan mi imamo Jureta še vedno v nogavičkah, ravno zato, da ga ne ožuli. Poleg tega se mu nogica zelo poti in se mi ne zdi higienično, da bi bil bos v čevljih oz. copatih. kaj pa je to Salitos? jaz sem očitno čist za luno, ker prvič slišim sicer pa nič novega, visim pač v službi
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.6.2011 9:55:17
|
|
|
|
Najaa
|
Tudi pri meni nič novega, visim pač za knjigami. Še mal, še mal... sej z eno nogo sem že na morju, ampak ne smem preveč razmišljat o tem. Vaši otročki bodo meli za v vodo rokavčke ali šlauf? Jaz moram Niki kupit rokavčke, ker ona itak kopira Tijo v vsem in ne bo zadovoljna v šlaufu, če ima sestra rokavčke. Mi je že sama rekla, da bi imela HK rokavčke. pa ajd naj ji bo, jih bo dobila.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.6.2011 13:24:41
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Tudi pri meni nič novega, visim pač za knjigami. Še mal, še mal... sej z eno nogo sem že na morju, ampak ne smem preveč razmišljat o tem. Vaši otročki bodo meli za v vodo rokavčke ali šlauf? Jaz moram Niki kupit rokavčke, ker ona itak kopira Tijo v vsem in ne bo zadovoljna v šlaufu, če ima sestra rokavčke. Mi je že sama rekla, da bi imela HK rokavčke. pa ajd naj ji bo, jih bo dobila. mi imamo že od lani rokavčke, čeprav lani ni bilo šans, da bi mu jih gor spravili. Šlaufa pa nimamo, razen fredovega obroča, za katerega sklepam, da je že premajhen sem razmišljala, da bi mu kupila uno otroško desko, ker nad šlaufi ni preveč navdušen (no, lani ni bil ). Bomo pa kmalu postavili bazen in bomo testirali, katere zadeve mu ustrezajo. Najraj bi ga kar na rokavčke navadla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.6.2011 13:36:46
|
|
|
|
felix7
|
sem se pa zdej spomnila ene prigode, ko sem bila sama otrok in smo bili na morju. Strašno me je zanimalo, kako je plavat z rokavčki na nogah nekako mi je uspelo rokavčke namontirat na noge, pol me je pa samo še obrnilo na glavo in se nisem mogla rešit izpod vode k sreči me je mami vidla s plaže in je pridirkala v vodo, da me je ven potegnila, ker drugač ne vem, če bi se sama uspela izmotat. Stara sem bla pa enih 5 al pa 6 let. Tok da veste, da plavanje z rokavčki na nogah glih ni najboljša ideja
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.6.2011 23:43:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika uživajte sedaj ko je ati doma.Zanima me al je atiju povedla kaj ,kako se je imela?Kako dolgočasna prijatelja ima? al pa sta za bauca bile prijateljice preveč dolgočasne
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.6.2011 23:45:50
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sem se pa zdej spomnila ene prigode, ko sem bila sama otrok in smo bili na morju. Strašno me je zanimalo, kako je plavat z rokavčki na nogah nekako mi je uspelo rokavčke namontirat na noge, pol me je pa samo še obrnilo na glavo in se nisem mogla rešit izpod vode k sreči me je mami vidla s plaže in je pridirkala v vodo, da me je ven potegnila, ker drugač ne vem, če bi se sama uspela izmotat. Stara sem bla pa enih 5 al pa 6 let. Tok da veste, da plavanje z rokavčki na nogah glih ni najboljša ideja Sori Feliša ampak sem se kuj smejat začela. Sem se te kar predstavljala kako te je okol obrnilo Ja, Lija ima rokavčke, lani se je v obroču drla kot zmaj so vsi vedli kdaj je mala na plaži
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.6.2011 23:46:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Bomo pa kmalu postavili bazen PERSIDAAAAAA SIIII PREBRALALAAAA??? Lahko grema spet na kak izlet :P
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 16.6.2011 23:48:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dober večer ali za nekatere jutro. Čakam,da mi belo perilo opere, da ga obesim in šibam spat. Sem likala do malo prej. Nampreč v 3 dneh se nam je tolk nabralo da kar joj. Lija lula kot za stavo v hlače Ne vem a je možen šok, ker sem ji dudo vzela vstran?? Se čujemo jutri... aja, pr nam nič novega, če katero zanima p.s.: Solitos je pivo, katero je božansko, dobesedno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.6.2011 8:01:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sem se pa zdej spomnila ene prigode, ko sem bila sama otrok in smo bili na morju. Strašno me je zanimalo, kako je plavat z rokavčki na nogah nekako mi je uspelo rokavčke namontirat na noge, pol me je pa samo še obrnilo na glavo in se nisem mogla rešit izpod vode k sreči me je mami vidla s plaže in je pridirkala v vodo, da me je ven potegnila, ker drugač ne vem, če bi se sama uspela izmotat. Stara sem bla pa enih 5 al pa 6 let. Tok da veste, da plavanje z rokavčki na nogah glih ni najboljša ideja Sori, sam upam res, da kaj takega mojima ne pride na misel. Kok si se pa ustrašla??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.6.2011 9:48:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Bomo pa kmalu postavili bazen PERSIDAAAAAA SIIII PREBRALALAAAA??? Lahko grema spet na kak izlet :P sej vem, sploh ni pametnega izgovora, ampak z "Ljubljančani" se nam enostavno ne uspe zmenit za en vikend. Pa tudi mislim, da mi že najmanj dva meseca nismo imeli prostega vikenda, vedno je nekaj. Ta vikend imamo 3 rojstne dneve, naslednji vikend nas spet ne bo doma... JOOOOOOOOOOOJ, no sej yania bo zdej dobra dva meseca na počitnicah, pa nam mogoče le uspe prikruzat do MBja... Bazen pa itak, to je tako veselje otroke gledat, ko čofotajo, da lepo vabljeni aja, glih zanč je yania rekla, če mislim, da ste že obupali nad nami
< Sporočilo je popravil felix7 -- 17.6.2011 9:49:23 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.6.2011 9:48:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sem se pa zdej spomnila ene prigode, ko sem bila sama otrok in smo bili na morju. Strašno me je zanimalo, kako je plavat z rokavčki na nogah nekako mi je uspelo rokavčke namontirat na noge, pol me je pa samo še obrnilo na glavo in se nisem mogla rešit izpod vode k sreči me je mami vidla s plaže in je pridirkala v vodo, da me je ven potegnila, ker drugač ne vem, če bi se sama uspela izmotat. Stara sem bla pa enih 5 al pa 6 let. Tok da veste, da plavanje z rokavčki na nogah glih ni najboljša ideja Sori, sam upam res, da kaj takega mojima ne pride na misel. Kok si se pa ustrašla?? najbrž ful se bolj slabo spomnim
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.6.2011 16:17:41
|
|
|
|
KOKICA32
|
Ojla!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.6.2011 19:59:51
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika uživajte sedaj ko je ati doma.Zanima me al je atiju povedla kaj ,kako se je imela?Kako dolgočasna prijatelja ima? al pa sta za bauca bile prijateljice preveč dolgočasne mislim da je blo prej tako ja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 17.6.2011 20:08:22
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: felix7 sem se pa zdej spomnila ene prigode, ko sem bila sama otrok in smo bili na morju. Strašno me je zanimalo, kako je plavat z rokavčki na nogah nekako mi je uspelo rokavčke namontirat na noge, pol me je pa samo še obrnilo na glavo in se nisem mogla rešit izpod vode k sreči me je mami vidla s plaže in je pridirkala v vodo, da me je ven potegnila, ker drugač ne vem, če bi se sama uspela izmotat. Stara sem bla pa enih 5 al pa 6 let. Tok da veste, da plavanje z rokavčki na nogah glih ni najboljša ideja Sori Feliša ampak sem se kuj smejat začela. Sem se te kar predstavljala kako te je okol obrnilo Ja, Lija ima rokavčke, lani se je v obroču drla kot zmaj so vsi vedli kdaj je mala na plaži Maruša se je pa lani z rokavčki drla kot zmešana... letos pa sploh ni bilo problema.... je uživala milčijon na uro... po enih 3 urah kopanja pa se je stisnila k meni in rekla: "Ne mojem več." pa smo se napakirali in šli domov aja, dans pa smo bli v Slo. Konjicah... meni je bilo ful super.... vredno ogleda pa tudi Maruša je uživala... mislim, da niti ven iz mesta nismo prišli, ko je že spala, tako jo je zdelalo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Kje živite?Sandrinsamostojna hiša (
49%)
večstanovanjska hiša (
16%)
blok (
30%)
dvojček (
1%)
vrstna hiša (
4%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!