|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
15.6.2011 9:27:53   
ada2
nam so rekli, da če bomo pri kopija nova naročili itak dobijo zraven še nahrbtnik in da je to dovolj, da ne rabijo še torbe.
čeprav naš adam se je vpičil v tisto omw-jevo (btw sem dobila nalepke po bubijini metodiuser posted image ) in mu jo bom kupila, pa če ne bo rabil bo pa za drugo leto.

drugače pa ... ja, učbenike dobimo zastonj iz učbeniškega sklada, s tem, da adam jih ne bo rabil, mi pa to veliko pomeni pri nuši.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 801
15.6.2011 9:28:25   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Mene pa obdaja jutranja slabost, pa ne da bi bila user posted image  user posted image

Sem seštela položnice in se mi kar user posted image

niti ne govori...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 802
15.6.2011 10:35:16   
Urša
Položnice, ja...user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 803
15.6.2011 12:04:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Mene pa obdaja jutranja slabost, pa ne da bi bila user posted image  user posted image

Sem seštela položnice in se mi kar user posted image

niti ne govori...

Položnice, ja... user posted image user posted image user posted image

Babe, tukaj pa ste si same krive... kaj pa seštevate user posted image user posted image user posted image

Jaz nič ne seštevam... samo po 18. preverim, koliko še lahko zapravljamo user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 804
15.6.2011 12:04:18   
*bubi*

nam so rekli, da če bomo pri kopija nova naročili itak dobijo zraven še nahrbtnik in da je to dovolj, da ne rabijo še torbe.

Tudi Mladinska knjiga podari prvošolčkom nahrbtnik, ampak je bolj majhen, za kak izletek recimo.

Fora hahrbtnika je predvsem v tem, da mora it not mapa na elastiko, ker baje največ to domov nosijo.... not pa učne liste in sporočila za starše user posted image . Te mape pa so večje od A4, tako da mora torba biti res dovolj velika, da se ne mečka po vogalih.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 805
15.6.2011 12:09:11   
NinaŠ

Babe, tukaj pa ste si same krive... kaj pa seštevate user posted image user posted image user posted image

Jaz nič ne seštevam... samo po 18. preverim, koliko še lahko zapravljamo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 806
15.6.2011 12:11:03   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Tudi Mladinska knjiga podari prvošolčkom nahrbtnik, ampak je bolj majhen, za kak izletek recimo.

Fora hahrbtnika je predvsem v tem, da mora it not mapa na elastiko, ker baje največ to domov nosijo.... not pa učne liste in sporočila za starše user posted image . Te mape pa so večje od A4, tako da mora torba biti res dovolj velika, da se ne mečka po vogalih.

pri nas imajo dugače le eno mapo na pero (velikosti A4), sporočilca pa nosijo domov v kuvertah user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 807
15.6.2011 13:50:44   
*bubi*
pri nas imajo dugače le eno mapo na pero (velikosti A4), sporočilca pa nosijo domov v kuvertah

no, saj ne vem, kako bo pri nas.... ampak - ni škoda kuvert user posted image  al ni toliko sporočil user posted image  ali morajo prazno kuverto spet nest nazaj user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 808
15.6.2011 14:07:08   
NinaŠ
  ali morajo prazno kuverto spet nest nazaj user posted image user posted image

1 kuverto velikosti A5 imajo celo leto, ja jo nesejo nazaj. Je priročna stvar tudi za povratna sporočilca učiteljici user posted image . Vsak otrok jo je po svoje porisal.... ...no zdaj sicer zgleda že bolj boga user posted image  (če bi med letom razpadla, bi dobil novo gratis user posted image )

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 809
15.6.2011 15:03:19   
petarda
Pri nas pa bodo torbo nosili vsak dan domov...in v torbi sporočilca za mamico in obratno...

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 810
15.6.2011 19:27:16   
NinaŠ
Otroka sta vsa zadovoljna prišla s taborov user posted image user posted image user posted image Ne moreta prehvalit.... user posted image itak. Anže je prišel do odločitve, da na nadaljnjih taborih nikakor ne bo v sobi skupaj z določenimi fanti, ker ne ubogajo učiteljice ko reče, da so tiho, da je treba naredit to in to,.... user posted image ah moj vzoren fantek user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 811
15.6.2011 20:15:45   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Otroka sta vsa zadovoljna prišla s taborov user posted image user posted image user posted image Ne moreta prehvalit.... user posted image itak. Anže je prišel do odločitve, da na nadaljnjih taborih nikakor ne bo v sobi skupaj z določenimi fanti, ker ne ubogajo učiteljice ko reče, da so tiho, da je treba naredit to in to,.... user posted image ah moj vzoren fantek user posted image

Mislim, da bo petardito isti user posted image ....drugače pa ne morem verjeti, da so se obrnili trije dnevi...fuuuuuul je hitro minilo. user posted image ... In? Si jokala od sreče, ko si ju spet stisnila? user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 812
15.6.2011 20:47:37   
NinaŠ
... In? Si jokala od sreče, ko si ju spet stisnila? user posted image

user posted image ne, na srečo user posted image jima ni bilo do preveč stiskanja, lupčka pol pa takoj vtisi... ...potem smo se sicer mojali, ampak je bilo tahujše mimo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 813
15.6.2011 21:12:41   
Urša
Pri nas je pa vse nalepljeno v beležki-zvezek A5. Najbolj praktično! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 814
15.6.2011 21:13:37   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 815
15.6.2011 22:41:12   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Pri nas je pa vse nalepljeno v beležki-zvezek A5. Najbolj praktično! user posted image user posted image user posted image

pri nas je podobno... imajo šolsko publikacijo kamor se vpisujejo obvestila, če so za vse ista se skopirajo in prilepijo, pa opravičila tja vpišujemo, pa v glavnem na enem kupu je vse o šoli, kdaj so počitnice, kdaj razredne ure za kateri razred, kateri učitelji kaj poučujejo, kdaj so odmori, kdaj malica....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 816
15.6.2011 22:42:50   
ada2
smo pa mi danes uživali v biotermah. sem jih sicer mislila na lutkovno predstavo pelat tu doma, ampak so si izprosili kopanje.... ampak so si zaslužiči, so imeli vsi 3-je zobarja in bili pridni, pa še nuša je prišla domov z novico, da bo odličnauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 817
15.6.2011 23:00:45   
Urša
pa še nuša je prišla domov z novico, da bo odličnauser posted image

Saj ni več končnega uspeha. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 818
15.6.2011 23:02:02   
Urša
Verjetno bi bila odlična glede na ocene. Pridna! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 819
16.6.2011 0:12:59   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image  Nuša

user posted image user posted image user posted image user posted image  Tina in Anže

user posted image user posted image user posted image user posted image  Nina za pogum user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 820
16.6.2011 7:43:47   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

pa še nuša je prišla domov z novico, da bo odličnauser posted image

Saj ni več končnega uspeha. user posted image

tako jeuser posted image  ampak glrde na to, da vsi sprašujejo po uspehu pač še vedno gledamo tako na to stvar.... v glavnem glede na zaključene ocene bi bila odlična v kolikor bi to še obstajalouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 821
16.6.2011 8:11:48   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image  Nuša

user posted image user posted image user posted image user posted image  Tina in Anže

user posted image user posted image user posted image user posted image  Nina za pogum user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis pod vse in dobro jutro user posted image

Evo jaz pravkar ob kavici...jo ponujam tudi vam user posted image

user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 822
16.6.2011 10:34:36   
Urša
Dobro jutro! user posted image  Hvala za kavico.
Včeraj smo bili za šolo, sem morala Izaka malo pristavit, ker smo bili prej več kot eno uro v telovadnici na izpitu-je Nika polagala rumeni pas v judu in bila uspešna. user posted image  Jaka se je nekaj motovilil okrog grmovij in ko smo odhajali, sem opazila, da nekaj skriva pod majico. Pogledam in zagledam rdečo škatlico Marlboro cigaret! user posted image user posted image user posted image  Kje si to dobil? Mi pokaže, da v grmovju. Očitno so kakšni osnovnošolci imeli skrivališče. user posted image user posted image user posted image  Ga vprašam kaj bo s tem in pravi: Ja, kadil bom! Bom samo enega probal. user posted image user posted image user posted image  Nika pa nazaj: Se boš zadušiiiil! user posted image user posted image user posted image  Skratka, škatlico smo vrnili nazaj v skrivališče, pridige o škodljivosti pa zaenkrat še nisem izvedla.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 823
16.6.2011 21:50:12   
Paštetka
Jaz sploh ne sledim več user posted image
V glavnem z mojim sva dala skoz 10 oblletnico, uživala, kot je petarda svetovala user posted image .
Danes sta prišla mala dva. Muser posted image naju je cel popoldan klicala dedek in babica user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image . In potem smo rekli, da gremo zvečer ven jest in se zažene v namesto v garažo, kjer je parkiran avto v drugo stran kjer so kleti user posted image
user posted image user posted image
Slike urejam že 3 dni, ker jih nisem razvijala že 2 leti.
Aja v Srbijo se pa definitivno v kratkem vrneva. To pomeni, da naju je navdušila. Tako ljudje, kot pokrajina, mesto. Bili smo tudi v Kragujevcu v muzeju, kjer je razstava 21.oktober 1941'' ko so nemci pomorili cel 5 razred otrok in čez 2600 ljudi. Tam me je pa streslo in dalo misliti. Pa šli smo poTitovih poteh malo zgodovino obujat user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 16.6.2011 21:52:36 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 824
17.6.2011 6:47:03   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Nika polagala rumeni pas v judu in bila uspešna.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, kadil bom! Bom samo enega probal.[/qoute]
user posted image user posted image user posted image zdaj je še smešno... ...čez slabih 10 let pa verjetno ne bo več user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

IVF spol
larci22

Ali ste po ivf postopku rodile punčko ali fantka?

punčko (53%)

fantka (47%)

Število vseh glasov: 123

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!