|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
14.6.2011 12:38:28   
petarda
Adam in Jaka bi jima pa rihtala punce, glede na to, da imata starejše sestre user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 751
14.6.2011 12:39:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

Moje drage novemberke, pa prosim če danes držite pesti, ker najverjetneje izvem eno krasno stvar. Upam, da bo to čimprej, ker že 14 dni traja in sem že močno nestrpna user posted image

Držim, držim! user posted image

Tudi jaz user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 752
14.6.2011 12:39:43   
*bubi*
Hahaha... ja, je treba nekako učitelje pridobit na svojo stran:
http://www.devetletka.net/novice/Darilo-za-prvosolcke

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 753
14.6.2011 12:40:36   
Urša
Jaka bi vse pojedel kar bi bilo v hladilniku! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 754
14.6.2011 12:40:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Kaj ste vse pride, kar takoj že nakupujete! user posted image user posted image user posted image  Mi bomo še počakali, že tko imamo premalo prostora. user posted image user posted image user posted image  Avgusta, nič prej.

Mi tudi user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 755
14.6.2011 12:42:52   
ada2
mi imamo tudi od kopija nova, pa odkar je nuša v šoli vse tam naročimo... ok, barvic, svinčnikov, lepil, radirk ... ne, ker to ima user posted image  še na zalogi iz prejšnje firme in je treba ponucatuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 756
14.6.2011 12:42:59   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

uuuuu že vem...Max bi jim rihtal Vip vstopnice za na koncerte, glede na to, da ima mamo in ateta na vplivnem položaju user posted image

user posted image user posted image user posted image  Skratka, bolj malo bi študirali, se mi zdi! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 757
14.6.2011 12:44:58   
kvaka

uuuuu že vem...Max bi jim rihtal Vip vstopnice za na koncerte, glede na to, da ima mamo in ateta na vplivnem položaju user posted image

Pa na mame ne smejo pozabit user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 758
14.6.2011 12:45:27   
ada2
user posted image user posted image  
zdaj se smejemo ja, pol bomo pa po forumu jamrale kako "pridno" študirajo...

pa da, glede na vlogo, ki ste jo adamu naprtile ne bi potem kera slučajno kaj čez tamlado udrihalauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 759
14.6.2011 12:47:07   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image

Joj bubi hvala, sem že posredovala naprej user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 760
14.6.2011 12:49:45   
ada2
sva pa danes z adamom opravila drugo dozo cepljenja.... in itak je zdaj napol invalidenuser posted image ... jokal sicer ni, je rekel samo Au aaauuu au au
ampak roke pa ne more istegnit, drži jo kot prilimanouser posted image  še po toboganu se je spuščal tako, da je držal roko čisto ob telesu...
v knjižnici je knjižničarko prosil, da mu je eno večjo knjigo nesla na mizo, ker z eno roko ni mogeluser posted image  jao jao.... moški....

no, zdaj je pri sosedih, ki imajo vnuke na počitnicah.... in njiju utruja če kaj ne more nest.... aaahuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 761
14.6.2011 12:51:54   
ada2

Adam in Jaka bi jima pa rihtala punce, glede na to, da imata starejše sestre user posted image

pa glede na to, da ima adam že zdaj za punco obe dvojčici iz njihove vrteške skupine jaz ne prevzemam nobenih odgovornosti.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 762
14.6.2011 12:53:18   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

sva pa danes z adamom opravila drugo dozo cepljenja.... in itak je zdaj napol invalidenuser posted image ... jokal sicer ni, je rekel samo Au aaauuu au au
ampak roke pa ne more istegnit, drži jo kot prilimanouser posted image  še po toboganu se je spuščal tako, da je držal roko čisto ob telesu...
v knjižnici je knjižničarko prosil, da mu je eno večjo knjigo nesla na mizo, ker z eno roko ni mogeluser posted image  jao jao.... moški....

no, zdaj je pri sosedih, ki imajo vnuke na počitnicah.... in njiju utruja če kaj ne more nest.... aaahuser posted image

Jaka pa prvo dozo. Ni niti ust odprl. Nogavic pa ni mogel sam obut. user posted image  Aja, mere so pa 117cm in 23 kg.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 763
14.6.2011 12:58:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

pa glede na to, da ima adam že zdaj za punco obe dvojčici iz njihove vrteške skupine jaz ne prevzemam nobenih odgovornosti.....

Ada to v zdajšnjih časih ni nič nenavadnega user posted image ....petardito ima tri punce...od tega eno stalno, drugi dve pa po potrebiuser posted image , s tem, da včasih še kaka čisto X kaj vmes skoči user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 764
14.6.2011 12:59:09   
*bubi*

user posted image

saj to ne delajo starši, ampak učitelji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 765
14.6.2011 13:00:40   
petarda
A drugi novembrčki imajo punce? Jaz sem bila zadnjič na pikniku kar presenečena, ker je mamica od enega prijtaljčka rekla, da nima nobene punce in da o puncah sploh ne govori... user posted image ....je pa ena punčka fuuul zaljubljena v njega, samo očitno ga ne gane user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 766
14.6.2011 13:01:54   
*bubi*

Ada to v zdajšnjih časih ni nič nenavadnega user posted image ....petardito ima tri punce...od tega eno stalno, drugi dve pa po potrebiuser posted image , s tem, da včasih še kaka čisto X kaj vmes skoči user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bubi je tudi imel eno drugo, ko je njegova lubica bila na počitnicah. Zadnjič pa je šla ena punčka iz mlajše skupine mimo avta in ga je nekaj provocirala, bubi pa se je neumnega delal. Pa je rekla: kaj pa zadnjič, ko si mi lubčka tu na ramo dal? user posted image user posted image user posted image  aja, sploh mi ni znal povedat, kako ji je ime user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 767
14.6.2011 13:02:48   
petarda

user posted image

saj to ne delajo starši, ampak učitelji user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiiiiiiii jaz bi tudi imela Lili in Bineta user posted image user posted image  user posted image user posted image ....ampak sta res srčkana user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 768
14.6.2011 13:03:10   
kvaka

user posted image

Ja bubi pravilno sem naredila posredovala učiteljici prvošolčkov user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 769
14.6.2011 13:05:58   
*bubi*

iiiiiiiiiiiiiiii jaz bi tudi imela Lili in Bineta user posted image user posted image  user posted image user posted image ....ampak sta res srčkana user posted image

Jaz tudi, jaz tudi user posted image  jaz bi šla še kar enkrat v prvi razred.... zdaj ziher ni več tiste učiteljice, ki je nas za lase cukala user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 770
14.6.2011 13:07:08   
*bubi*
sem našla interaktivno gradivo za bubijev delovni zvezek za okolje... lušno, veliko je takih uporabnih stvari na netu. Kot sem že rekla: dokler je kupna moč velika, se jim splača take stvari delat, pol pa... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 771
14.6.2011 13:09:40   
kvaka

A drugi novembrčki imajo punce? Jaz sem bila zadnjič na pikniku kar presenečena, ker je mamica od enega prijtaljčka rekla, da nima nobene punce in da o puncah sploh ne govori... user posted image ....je pa ena punčka fuuul zaljubljena v njega, samo očitno ga ne gane user posted image

Pri nas pa je Anže okupiran s sošolkami. Je imel nekaj časa eno sošolko in to kar nekaj mesecev in sem imela prav problem ga dobit iz vrtca, če ni ta deklica šla pred njim domov. Tak, da so potem že vzgojiteljice rekle, da danes A ne gre domov, ker ima randi. Vedno sta se skup igrala, guncala, za isto mizo sedela, na sprehodu bila skupaj, ...
Jakata pa tudi baje ima dost pozornosti od sošolk, vendar so njemu itak vse grde user posted image Mi je pa mamica ene sošolke rekla, da ves čas teče beseda doma o Jakatu in da je prišla D vsa vesela domov iz vrtca, ker jo naj bi J prijel za roko, ko sta se nekaj cukala user posted image . Ja še bo pestro

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 772
14.6.2011 13:09:57   
petarda

Jaz tudi, jaz tudi user posted image  jaz bi šla še kar enkrat v prvi razred.... zdaj ziher ni več tiste učiteljice, ki je nas za lase cukala user posted image

Jaz tudi...sem se imela ful lepo, noben me ni cukal user posted image .... pa fuuuul se spomnim prvega dneva...iiiiiiiiiiiiiiiii...moram nekako poskrbeti, da si ga bo petardito tudi zapomnil user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 773
14.6.2011 13:15:00   
kvaka

Jaz tudi...sem se imela ful lepo, noben me ni cukal user posted image .... pa fuuuul se spomnim prvega dneva...iiiiiiiiiiiiiiiii...moram nekako poskrbeti, da si ga bo petardito tudi zapomnil user posted image

1. septembra bomo imele priložnost biti v prvem razredu user posted image user posted image
Za naše prvošolčke pa mislim, da bo prvi dan res nekaj posebnega in si ga bodo zagotovo zapomnili. Če ne drugače, bo pa potrebno kakšno slikico naredit.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 774
14.6.2011 13:22:11   
*bubi*

Jaz tudi...sem se imela ful lepo, noben me ni cukal user posted image

Pol si pa bila pridna punčka user posted image user posted image user posted image
saj prvi dan tudi ona ni nobenega cukala user posted image  potem pa... hmmmm... ja, je bilo redno na programu user posted image

je tudi mene enkrat..... ker sem zvezek se ne spomnim če ravno vrgla na mizo, v glavnem, nisem ga lepo položila user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?