Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:38:28
|
|
|
|
petarda
|
Adam in Jaka bi jima pa rihtala punce, glede na to, da imata starejše sestre
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:39:39
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša IZVIRNO SPOROČILO: kvaka Moje drage novemberke, pa prosim če danes držite pesti, ker najverjetneje izvem eno krasno stvar. Upam, da bo to čimprej, ker že 14 dni traja in sem že močno nestrpna Držim, držim! Tudi jaz
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:39:43
|
|
|
|
*bubi*
|
Hahaha... ja, je treba nekako učitelje pridobit na svojo stran: http://www.devetletka.net/novice/Darilo-za-prvosolcke
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:40:36
|
|
|
|
Urša
|
Jaka bi vse pojedel kar bi bilo v hladilniku!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:40:55
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Kaj ste vse pride, kar takoj že nakupujete! Mi bomo še počakali, že tko imamo premalo prostora. Avgusta, nič prej. Mi tudi
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:42:52
|
|
|
|
ada2
|
mi imamo tudi od kopija nova, pa odkar je nuša v šoli vse tam naročimo... ok, barvic, svinčnikov, lepil, radirk ... ne, ker to ima še na zalogi iz prejšnje firme in je treba ponucat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:42:59
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda uuuuu že vem...Max bi jim rihtal Vip vstopnice za na koncerte, glede na to, da ima mamo in ateta na vplivnem položaju Skratka, bolj malo bi študirali, se mi zdi!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:44:58
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda uuuuu že vem...Max bi jim rihtal Vip vstopnice za na koncerte, glede na to, da ima mamo in ateta na vplivnem položaju Pa na mame ne smejo pozabit
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:45:27
|
|
|
|
ada2
|
zdaj se smejemo ja, pol bomo pa po forumu jamrale kako "pridno" študirajo... pa da, glede na vlogo, ki ste jo adamu naprtile ne bi potem kera slučajno kaj čez tamlado udrihala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:49:45
|
|
|
|
ada2
|
sva pa danes z adamom opravila drugo dozo cepljenja.... in itak je zdaj napol invaliden ... jokal sicer ni, je rekel samo Au aaauuu au au ampak roke pa ne more istegnit, drži jo kot prilimano še po toboganu se je spuščal tako, da je držal roko čisto ob telesu... v knjižnici je knjižničarko prosil, da mu je eno večjo knjigo nesla na mizo, ker z eno roko ni mogel jao jao.... moški.... no, zdaj je pri sosedih, ki imajo vnuke na počitnicah.... in njiju utruja če kaj ne more nest.... aaah
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:51:54
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Adam in Jaka bi jima pa rihtala punce, glede na to, da imata starejše sestre pa glede na to, da ima adam že zdaj za punco obe dvojčici iz njihove vrteške skupine jaz ne prevzemam nobenih odgovornosti.....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:53:18
|
|
|
|
Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sva pa danes z adamom opravila drugo dozo cepljenja.... in itak je zdaj napol invaliden ... jokal sicer ni, je rekel samo Au aaauuu au au ampak roke pa ne more istegnit, drži jo kot prilimano še po toboganu se je spuščal tako, da je držal roko čisto ob telesu... v knjižnici je knjižničarko prosil, da mu je eno večjo knjigo nesla na mizo, ker z eno roko ni mogel jao jao.... moški.... no, zdaj je pri sosedih, ki imajo vnuke na počitnicah.... in njiju utruja če kaj ne more nest.... aaah Jaka pa prvo dozo. Ni niti ust odprl. Nogavic pa ni mogel sam obut. Aja, mere so pa 117cm in 23 kg.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:58:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda Adam in Jaka bi jima pa rihtala punce, glede na to, da imata starejše sestre pa glede na to, da ima adam že zdaj za punco obe dvojčici iz njihove vrteške skupine jaz ne prevzemam nobenih odgovornosti..... Ada to v zdajšnjih časih ni nič nenavadnega ....petardito ima tri punce...od tega eno stalno, drugi dve pa po potrebi , s tem, da včasih še kaka čisto X kaj vmes skoči
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 12:59:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hahaha... ja, je treba nekako učitelje pridobit na svojo stran: http://www.devetletka.net/novice/Darilo-za-prvosolcke Joj bubi hvala, sem že posredovala naprej saj to ne delajo starši, ampak učitelji
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 13:00:40
|
|
|
|
petarda
|
A drugi novembrčki imajo punce? Jaz sem bila zadnjič na pikniku kar presenečena, ker je mamica od enega prijtaljčka rekla, da nima nobene punce in da o puncah sploh ne govori... ....je pa ena punčka fuuul zaljubljena v njega, samo očitno ga ne gane
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 13:01:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Ada to v zdajšnjih časih ni nič nenavadnega ....petardito ima tri punce...od tega eno stalno, drugi dve pa po potrebi , s tem, da včasih še kaka čisto X kaj vmes skoči bubi je tudi imel eno drugo, ko je njegova lubica bila na počitnicah. Zadnjič pa je šla ena punčka iz mlajše skupine mimo avta in ga je nekaj provocirala, bubi pa se je neumnega delal. Pa je rekla: kaj pa zadnjič, ko si mi lubčka tu na ramo dal? aja, sploh mi ni znal povedat, kako ji je ime
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 13:02:48
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hahaha... ja, je treba nekako učitelje pridobit na svojo stran: http://www.devetletka.net/novice/Darilo-za-prvosolcke Joj bubi hvala, sem že posredovala naprej saj to ne delajo starši, ampak učitelji iiiiiiiiiiiiiiii jaz bi tudi imela Lili in Bineta ....ampak sta res srčkana
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 13:03:10
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Hahaha... ja, je treba nekako učitelje pridobit na svojo stran: http://www.devetletka.net/novice/Darilo-za-prvosolcke Joj bubi hvala, sem že posredovala naprej saj to ne delajo starši, ampak učitelji Ja bubi pravilno sem naredila posredovala učiteljici prvošolčkov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 13:05:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda iiiiiiiiiiiiiiii jaz bi tudi imela Lili in Bineta ....ampak sta res srčkana Jaz tudi, jaz tudi jaz bi šla še kar enkrat v prvi razred.... zdaj ziher ni več tiste učiteljice, ki je nas za lase cukala
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 13:07:08
|
|
|
|
*bubi*
|
sem našla interaktivno gradivo za bubijev delovni zvezek za okolje... lušno, veliko je takih uporabnih stvari na netu. Kot sem že rekla: dokler je kupna moč velika, se jim splača take stvari delat, pol pa...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 13:09:40
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda A drugi novembrčki imajo punce? Jaz sem bila zadnjič na pikniku kar presenečena, ker je mamica od enega prijtaljčka rekla, da nima nobene punce in da o puncah sploh ne govori... ....je pa ena punčka fuuul zaljubljena v njega, samo očitno ga ne gane Pri nas pa je Anže okupiran s sošolkami. Je imel nekaj časa eno sošolko in to kar nekaj mesecev in sem imela prav problem ga dobit iz vrtca, če ni ta deklica šla pred njim domov. Tak, da so potem že vzgojiteljice rekle, da danes A ne gre domov, ker ima randi. Vedno sta se skup igrala, guncala, za isto mizo sedela, na sprehodu bila skupaj, ... Jakata pa tudi baje ima dost pozornosti od sošolk, vendar so njemu itak vse grde Mi je pa mamica ene sošolke rekla, da ves čas teče beseda doma o Jakatu in da je prišla D vsa vesela domov iz vrtca, ker jo naj bi J prijel za roko, ko sta se nekaj cukala . Ja še bo pestro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 13:09:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda iiiiiiiiiiiiiiii jaz bi tudi imela Lili in Bineta ....ampak sta res srčkana Jaz tudi, jaz tudi jaz bi šla še kar enkrat v prvi razred.... zdaj ziher ni več tiste učiteljice, ki je nas za lase cukala Jaz tudi...sem se imela ful lepo, noben me ni cukal .... pa fuuuul se spomnim prvega dneva...iiiiiiiiiiiiiiiii...moram nekako poskrbeti, da si ga bo petardito tudi zapomnil
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 13:15:00
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda iiiiiiiiiiiiiiii jaz bi tudi imela Lili in Bineta ....ampak sta res srčkana Jaz tudi, jaz tudi jaz bi šla še kar enkrat v prvi razred.... zdaj ziher ni več tiste učiteljice, ki je nas za lase cukala Jaz tudi...sem se imela ful lepo, noben me ni cukal .... pa fuuuul se spomnim prvega dneva...iiiiiiiiiiiiiiiii...moram nekako poskrbeti, da si ga bo petardito tudi zapomnil 1. septembra bomo imele priložnost biti v prvem razredu Za naše prvošolčke pa mislim, da bo prvi dan res nekaj posebnega in si ga bodo zagotovo zapomnili. Če ne drugače, bo pa potrebno kakšno slikico naredit.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 13:22:11
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Jaz tudi...sem se imela ful lepo, noben me ni cukal Pol si pa bila pridna punčka saj prvi dan tudi ona ni nobenega cukala potem pa... hmmmm... ja, je bilo redno na programu je tudi mene enkrat..... ker sem zvezek se ne spomnim če ravno vrgla na mizo, v glavnem, nisem ga lepo položila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?