|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
19.6.2011 23:08:49   
petarda
Lušna user posted image

Samo cena user posted image ....se jo res splača v Sparu kupit... Jaz nimam njihove kartice...kdaj in kako pa lahko koristiš tisto kar ti vrnejo na kartico?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 851
19.6.2011 23:39:44   
*bubi*
Že naslednji dan (morda že isti user posted image )... pač ko zaključiš nakup, te vpraša, če želiš koristiti dobropis.

Ja, 20€ je 20€... se pozna user posted image  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 852
19.6.2011 23:50:20   
*bubi*
Drugače pa se je bubi tudi za tole zagrel: http://www.mimovrste.com/artikel/4410029929/q=akta/nahrbtnik-akta-scool-shark

Ampak če dodam peresnico in vrečko za copate (ok, v tem primeru ne bi kupila iz te serije, ker čisto pretiravajo s ceno), pride kar več.

Imajo pa v prodaji (vsaj po spletu) še stari model Aktinih torbic, kjer pa mi je tista za punčke še nekako všeč, za fante pa sploh ne user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.6.2011 23:55:13 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
20.6.2011 9:07:47   
kvaka
Dobro jutro

Pri nas pa še nič ne nakupujemo za naša dva prvošolčka. Bosta pa cel julij doma in se bomo takrat odpravili na lov za šolskimi potrebščinami user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 854
20.6.2011 9:09:26   
kvaka
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Že naslednji dan (morda že isti user posted image )... pač ko zaključiš nakup, te vpraša, če želiš koristiti dobropis.

A ni sam 20% vrnjeno na kartico. Se pravi 10 EUR, če je nahrbtnik 50 EUR. Ja no pr ns bi to zneslo celih 20 EUR user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 855
20.6.2011 9:24:32   
kvaka
A pa neka akcija poteka v mercatorju 2=3user posted image Sem nekaj ujela, sedaj pa nikjer ne najdem.

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 856
20.6.2011 10:17:54   
petarda

Drugače pa se je bubi tudi za tole zagrel: http://www.mimovrste.com/artikel/4410029929/q=akta/nahrbtnik-akta-scool-shark

Prva mi je lepša user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 857
20.6.2011 10:18:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka

A ni sam 20% vrnjeno na kartico. Se pravi 10 EUR, če je nahrbtnik 50 EUR. Ja no pr ns bi to zneslo celih 20 EUR user posted image

Očitno bomo naročili še Spar kartico user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 858
20.6.2011 10:20:28   
petarda

Mislim, da je bubi primerjala spletno ceno in tisto v Sparu user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 859
20.6.2011 10:21:13   
petarda

A pa neka akcija poteka v mercatorju 2=3user posted image Sem nekaj ujela, sedaj pa nikjer ne najdem.

Jaz sem tudi nekje nekaj slišala...samo nisem čisto ziher, da je Mercator user posted image ...mogoče DZS user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 860
20.6.2011 11:21:37   
*bubi*

Za te komplete vrnejo 25%, ampak samo še danes.... kar seveda ne pomeni, da ne bo čez nekaj časa spet enaka ali še boljša akcija user posted image

http://www.sparslovenija.si/spar/2011/aktualnozakupce/akcija-isp/ISP-10-11-web.pdf
Stran 21

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 20.6.2011 11:30:19 >

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 861
20.6.2011 11:23:55   
*bubi*

Ja, za te kolekcije z motivi.... če kupiš 3 izdelke, je najcenejši gratis..... Če kupiš torbo ali dve, ju itak plačaš... treh tako dragih izdelkov pa ne rabiš. Sem pa mu kupila dva BayBlade zvezka in dobila kolaž papir gratis.

Velja v Mercatorju za kolekcije Ben10, Barbie, HK, BayBlade in Herlitz. Samo je vsaka zadeva posebej reklamirana in se mi zdi, da morajo vsi trije izdelki bit z istim motivom. Akcija je do 28.6. user posted image

Mimogrede - sem šla v največji Mercator v MB, ko se je akcija začela. NIČ pametnega niso imeli. Tudi zvezke Tako Lahko so reklamirali, pa takega, ki ga bubi rabi, niso imeli. Vse ostale user posted image  Torbic pa s temi motivi niso imeli za prvošolčka... jaz sem se namreč odločila, da bo imel tako trdo, ne nahrbtnika, pa če tudi podloženega.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 20.6.2011 11:27:42 >

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 862
20.6.2011 11:36:09   
*bubi*
No, jaz sem večino stvari že nakupila... kar sama, ko sem kje ujela te akcije. Ta mesec mi je finančno še najlažje.

Julija bo treba app plačat, avgusta pa kako garderobo nabavit.

Pa meni je to užitek, ne morem čakat do zadnjega.... mi je lušno malo delovne zvezke prelistat user posted image

Bubi pa je tudi presrečen s to svojo torbico.... nič interesa ni kazal, zdaj pa v trenutku user posted image  Zjutraj ko se je zbudil, je rekel, da bi jo šel malo pobožat preden gre v vrtec user posted image

Je pa včeraj bubika solze točila - videla je vodene barvice in ona to nujno rabi - takoj - ne more brez.... user posted image user posted image user posted image  zjutraj me je prvo vprašala, če ji bom šla danes kupit one barvice ko so taki krogeci user posted image user posted image user posted image

ah ja.... moja srčka, ni mi dolgčas user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 863
20.6.2011 20:38:27   
NinaŠ
...malce divji dan v službi.... user posted image a rajš prilepim tegale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 864
20.6.2011 21:14:47   
Urša
V Logarski je bilo krasno! user posted image
Glede šolske torbice se meni razni junaki ne dopadejo, Jaka pa tudi ni v tem, tako da bo težko kaj najti. user posted image  No, saj je še čas. Za Niko sem jo naročila prek ebaya, Diddle, ful luštno torbo in res je kvalitetna.
Jutri imamo zaključek v vrtcu, smo starši pripravili presenečenje za otroke-predstavo, kjer imam jaz glavno vlogo! user posted image user posted image user posted image  Smo imeli danes vaje in je bilo prav zabavno!
Pri Niki so bili danes v Kekčevi deželi, ni mogla prehvalit- Celo uro skupaj jo je bilo treba poslušat o raznih prigodah, sploh se ni ustavila! user posted image  Saj je res super, jaz sem že bila. user posted image user posted image user posted image
Ah, jutri je en naporen dan, se ga nič kaj ne veselim. Navsezgodaj ima Izak cepljenje, potem greva v Velenje, imam zaslišanje na sodišču glede tiste prometne nesreče v nosečnosti. Mi je prav stres tole spet podoživljat, pa verjetno bo tudi povzročitelj tam, ga nisem še videla od takrat. Ne vem kaj je tega trega, saj se ja ve kdo je bil kriv. user posted image  Samo vabilo sem dobila na dom kot priča. Mi je res muka it.
Popoldne peljem Niko na RD, Jaka na zaključek, vmes je treba še mafine spečt za sabo, potem pa ima še Nika zaključek na telovadbi. Pestro, ni kaj, upam, da mi bo ratalo vmes najti čas za dojenje! user posted image  Pa Izak je imel zadnjič kar fajn reakcijo na cepljenje, je bil noro siten, tako da zna bit spet. Sicer pa sploh ne vem, če gre lahko z mano na sodišče. user posted image  Jaz ga nimam nikamor za dat.  

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 865
20.6.2011 21:21:31   
Urša
Tale mu je bila všeč, samo jaz se tegale pajka kar malo bojim! user posted image user posted image user posted image

http://cgi.ebay.de/Sammies-Schulranzen-5er-Set-Spider-Cruz-Mappchen-/390305757499?pt=Schule&hash=item5ae009393b

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 866
20.6.2011 21:49:59   
petarda
Mi smo šli danes v Spar pogledat bubijevo torbo user posted image  Bakogan motiva niso imeli, se je pa petardito ogrel za carse, čeprav mu tudi Toy story ni bil napačen...no in je dal tobo gor...fuuuuuuuuul je velika user posted image user posted image user posted image ...petardita sploh ni bilo nikjer za videt...njega sicer ni motilo, je kar tekel gor in dol z njo po trgovini user posted image ....smo se vseeno odločili, da še malo počakamo z nakupom in sprobamo še kake druge torbe, nenazadnje jo bo le nosil vsak dan domov... Mi je pa drugače všeč, da je podložena, pa trdo dno ima, pa vso opremo...samo velika mi je pa še vedno fuuuuuuuuul user posted image ...me prav zanima kakšna bi bila na petarditu tista iz Kopije user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 867
20.6.2011 21:54:27   
petarda
Katere igrače boste vzeli s sabo na morje? Kaj se igrate doma? Rabim par idej user posted image . Danes smo kupili tiste žabice od Think Fun ....

user posted image

Sicer piše, da je od 8+ samo so bile petarditu zanimive...eno karto je celo čisto sam rešil user posted image .... in sem ga komaj dobila spat user posted image ....mislim, da se bosta kar zamotila s stricem s temi žabami...rabim še kaj podobnega, pa še kaj za juniorja user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 868
20.6.2011 21:56:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jutri imamo zaključek v vrtcu, smo starši pripravili presenečenje za otroke-predstavo, kjer imam jaz glavno vlogo! user posted image user posted image user posted image  Smo imeli danes vaje in je bilo prav zabavno!
Pri Niki so bili danes v Kekčevi deželi, ni mogla prehvalit- Celo uro skupaj jo je bilo treba poslušat o raznih prigodah, sploh se ni ustavila! user posted image  Saj je res super, jaz sem že bila. user posted image user posted image user posted image

Pridna! user posted image

V Kekčevi deželi pa je bilo tudi nam všeč user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 869
20.6.2011 21:58:47   
petarda

Ah, jutri je en naporen dan, se ga nič kaj ne veselim. Navsezgodaj ima Izak cepljenje, potem greva v Velenje, imam zaslišanje na sodišču glede tiste prometne nesreče v nosečnosti. Mi je prav stres tole spet podoživljat, pa verjetno bo tudi povzročitelj tam, ga nisem še videla od takrat. Ne vem kaj je tega trega, saj se ja ve kdo je bil kriv. user posted image  Samo vabilo sem dobila na dom kot priča. Mi je res muka it.
Popoldne peljem Niko na RD, Jaka na zaključek, vmes je treba še mafine spečt za sabo, potem pa ima še Nika zaključek na telovadbi. Pestro, ni kaj, upam, da mi bo ratalo vmes najti čas za dojenje! user posted image  Pa Izak je imel zadnjič kar fajn reakcijo na cepljenje, je bil noro siten, tako da zna bit spet. Sicer pa sploh ne vem, če gre lahko z mano na sodišče. user posted image  Jaz ga nimam nikamor za dat.  

Uh...boš imela pa res pestro user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 870
20.6.2011 22:17:20   
*bubi*

Tale mu je bila všeč, samo jaz se tegale pajka kar malo bojim! user posted image user posted image user posted image

http://cgi.ebay.de/Sammies-Schulranzen-5er-Set-Spider-Cruz-Mappchen-/390305757499?pt=Schule&hash=item5ae009393b

Eno zelo podobno ima Hama (sem gledala v Samsonite trgovini).... je lušna z malo manj lušno ceno.... komplet je zdaj znižan na 93€ user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 871
20.6.2011 22:19:44   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

samo velika mi je pa še vedno fuuuuuuuuul user posted image ...

Kar misli si.... bubi si je not zložil vse, kar sem mu kupila za šolo in ni nič kaj viška prostora user posted image  da ne govorim o teži user posted image  OK, tiste krame za likovno ne bo domov nosil ob vikendih, bo pa športno opremo prinesel, da operem.

Letos itak ne bo on nosil torbice, drugo leto pa bo že več stvari.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 872
20.6.2011 22:24:36   
petarda

samo velika mi je pa še vedno fuuuuuuuuul user posted image ...

Kar misli si.... bubi si je not zložil vse, kar sem mu kupila za šolo in ni nič kaj viška prostora user posted image  da ne govorim o teži user posted image  OK, tiste krame za likovno ne bo domov nosil ob vikendih, bo pa športno opremo prinesel, da operem.

Letos itak ne bo on nosil torbice, drugo leto pa bo že več stvari.

Saj to..meni se je zdela velika IN težka...koliko pa tehta? Jaz bi mu rada kupila tako torbo, da jo bo sam nosil user posted image user posted image  in da ne bo zasedla ravno enega placa v avtu user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 873
20.6.2011 22:25:34   
*bubi*
Petarda, tortice od Think fun so tudi fajn, bubi reši sam vse beginer levele .... bubika pa se igra s tisto 3D kocko... kao najtežja miselna igra user posted image
No, za njo je uspeh že to, da vse gor zloži in so v isti višini user posted image  Zame pa bo uspeh, ko vseh 36 zložim... ampak bo težka.... res težka.... ja, s tem se bomo mi na morju igrali user posted image

Drugače pa recimo potapljanje ladjic. Pa Uno karte.

Pa od Raversburgerja igre, s tem da jaz kupujem potovalne variante... so manjše in tudi precej cenejše user posted image

Za juniorja kak spomin, puzzle, barvice in podobno. Ali pa kako to knjigico, ko je treba nalepke lepit... da malo uri drobne prstke user posted image  

Take stvari jaz tudi bubiju kupujem... samo sem se zdaj malo zamislila, ko sem delovne zvezke gledala - za matematiko recimo.... bubi že ful težje stvari rešuje, mu bo dolgčas user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 874
20.6.2011 22:26:44   
*bubi*

Saj to..meni se je zdela velika IN težka...koliko pa tehta? Jaz bi mu rada kupila tako torbo, da jo bo sam nosil user posted image user posted image  in da ne bo zasedla ravno enega placa v avtu user posted image

Torbica sama ima cca 1 kg. Pod 850g boš težko kaj dobila....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...
Praznično voščilo
Zbirajte trenutke, ne stvari!

Kašice
Lelly28 RR

Kakšne kašice najrajši ponudite svojim dojenčkom?

sadne (36%)

zelenjavne (36%)

žitno-mlečne (18%)

mesne (9%)

Število vseh glasov: 11

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!