Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.6.2011 23:08:49
|
|
|
|
petarda
|
Lušna Samo cena ....se jo res splača v Sparu kupit... Jaz nimam njihove kartice...kdaj in kako pa lahko koristiš tisto kar ti vrnejo na kartico?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.6.2011 23:39:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Že naslednji dan (morda že isti )... pač ko zaključiš nakup, te vpraša, če želiš koristiti dobropis. Ja, 20€ je 20€... se pozna
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.6.2011 23:50:20
|
|
|
|
*bubi*
|
Drugače pa se je bubi tudi za tole zagrel: http://www.mimovrste.com/artikel/4410029929/q=akta/nahrbtnik-akta-scool-shark Ampak če dodam peresnico in vrečko za copate (ok, v tem primeru ne bi kupila iz te serije, ker čisto pretiravajo s ceno), pride kar več. Imajo pa v prodaji (vsaj po spletu) še stari model Aktinih torbic, kjer pa mi je tista za punčke še nekako všeč, za fante pa sploh ne
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.6.2011 23:55:13 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 9:07:47
|
|
|
|
kvaka
|
Dobro jutro Pri nas pa še nič ne nakupujemo za naša dva prvošolčka. Bosta pa cel julij doma in se bomo takrat odpravili na lov za šolskimi potrebščinami
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 9:09:26
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Že naslednji dan (morda že isti )... pač ko zaključiš nakup, te vpraša, če želiš koristiti dobropis. Ja, 20€ je 20€... se pozna A ni sam 20% vrnjeno na kartico. Se pravi 10 EUR, če je nahrbtnik 50 EUR. Ja no pr ns bi to zneslo celih 20 EUR
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 9:24:32
|
|
|
|
kvaka
|
A pa neka akcija poteka v mercatorju 2=3 Sem nekaj ujela, sedaj pa nikjer ne najdem.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 10:18:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Že naslednji dan (morda že isti )... pač ko zaključiš nakup, te vpraša, če želiš koristiti dobropis. Ja, 20€ je 20€... se pozna A ni sam 20% vrnjeno na kartico. Se pravi 10 EUR, če je nahrbtnik 50 EUR. Ja no pr ns bi to zneslo celih 20 EUR Očitno bomo naročili še Spar kartico
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 10:20:28
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Že naslednji dan (morda že isti )... pač ko zaključiš nakup, te vpraša, če želiš koristiti dobropis. Ja, 20€ je 20€... se pozna A ni sam 20% vrnjeno na kartico. Se pravi 10 EUR, če je nahrbtnik 50 EUR. Ja no pr ns bi to zneslo celih 20 EUR Mislim, da je bubi primerjala spletno ceno in tisto v Sparu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 10:21:13
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka A pa neka akcija poteka v mercatorju 2=3 Sem nekaj ujela, sedaj pa nikjer ne najdem. Jaz sem tudi nekje nekaj slišala...samo nisem čisto ziher, da je Mercator ...mogoče DZS
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 11:21:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Že naslednji dan (morda že isti )... pač ko zaključiš nakup, te vpraša, če želiš koristiti dobropis. Ja, 20€ je 20€... se pozna A ni sam 20% vrnjeno na kartico. Se pravi 10 EUR, če je nahrbtnik 50 EUR. Ja no pr ns bi to zneslo celih 20 EUR Za te komplete vrnejo 25%, ampak samo še danes.... kar seveda ne pomeni, da ne bo čez nekaj časa spet enaka ali še boljša akcija http://www.sparslovenija.si/spar/2011/aktualnozakupce/akcija-isp/ISP-10-11-web.pdf Stran 21
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 20.6.2011 11:30:19 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 11:23:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kvaka A pa neka akcija poteka v mercatorju 2=3 Sem nekaj ujela, sedaj pa nikjer ne najdem. Ja, za te kolekcije z motivi.... če kupiš 3 izdelke, je najcenejši gratis..... Če kupiš torbo ali dve, ju itak plačaš... treh tako dragih izdelkov pa ne rabiš. Sem pa mu kupila dva BayBlade zvezka in dobila kolaž papir gratis. Velja v Mercatorju za kolekcije Ben10, Barbie, HK, BayBlade in Herlitz. Samo je vsaka zadeva posebej reklamirana in se mi zdi, da morajo vsi trije izdelki bit z istim motivom. Akcija je do 28.6. Mimogrede - sem šla v največji Mercator v MB, ko se je akcija začela. NIČ pametnega niso imeli. Tudi zvezke Tako Lahko so reklamirali, pa takega, ki ga bubi rabi, niso imeli. Vse ostale Torbic pa s temi motivi niso imeli za prvošolčka... jaz sem se namreč odločila, da bo imel tako trdo, ne nahrbtnika, pa če tudi podloženega.
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 20.6.2011 11:27:42 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 11:36:09
|
|
|
|
*bubi*
|
No, jaz sem večino stvari že nakupila... kar sama, ko sem kje ujela te akcije. Ta mesec mi je finančno še najlažje. Julija bo treba app plačat, avgusta pa kako garderobo nabavit. Pa meni je to užitek, ne morem čakat do zadnjega.... mi je lušno malo delovne zvezke prelistat Bubi pa je tudi presrečen s to svojo torbico.... nič interesa ni kazal, zdaj pa v trenutku Zjutraj ko se je zbudil, je rekel, da bi jo šel malo pobožat preden gre v vrtec Je pa včeraj bubika solze točila - videla je vodene barvice in ona to nujno rabi - takoj - ne more brez.... zjutraj me je prvo vprašala, če ji bom šla danes kupit one barvice ko so taki krogeci ah ja.... moja srčka, ni mi dolgčas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 20:38:27
|
|
|
|
NinaŠ
|
...malce divji dan v službi.... a rajš prilepim tegale ?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 21:14:47
|
|
|
|
Urša
|
V Logarski je bilo krasno! Glede šolske torbice se meni razni junaki ne dopadejo, Jaka pa tudi ni v tem, tako da bo težko kaj najti. No, saj je še čas. Za Niko sem jo naročila prek ebaya, Diddle, ful luštno torbo in res je kvalitetna. Jutri imamo zaključek v vrtcu, smo starši pripravili presenečenje za otroke-predstavo, kjer imam jaz glavno vlogo! Smo imeli danes vaje in je bilo prav zabavno! Pri Niki so bili danes v Kekčevi deželi, ni mogla prehvalit- Celo uro skupaj jo je bilo treba poslušat o raznih prigodah, sploh se ni ustavila! Saj je res super, jaz sem že bila. Ah, jutri je en naporen dan, se ga nič kaj ne veselim. Navsezgodaj ima Izak cepljenje, potem greva v Velenje, imam zaslišanje na sodišču glede tiste prometne nesreče v nosečnosti. Mi je prav stres tole spet podoživljat, pa verjetno bo tudi povzročitelj tam, ga nisem še videla od takrat. Ne vem kaj je tega trega, saj se ja ve kdo je bil kriv. Samo vabilo sem dobila na dom kot priča. Mi je res muka it. Popoldne peljem Niko na RD, Jaka na zaključek, vmes je treba še mafine spečt za sabo, potem pa ima še Nika zaključek na telovadbi. Pestro, ni kaj, upam, da mi bo ratalo vmes najti čas za dojenje! Pa Izak je imel zadnjič kar fajn reakcijo na cepljenje, je bil noro siten, tako da zna bit spet. Sicer pa sploh ne vem, če gre lahko z mano na sodišče. Jaz ga nimam nikamor za dat.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 21:49:59
|
|
|
|
petarda
|
Mi smo šli danes v Spar pogledat bubijevo torbo Bakogan motiva niso imeli, se je pa petardito ogrel za carse, čeprav mu tudi Toy story ni bil napačen...no in je dal tobo gor...fuuuuuuuuul je velika ...petardita sploh ni bilo nikjer za videt...njega sicer ni motilo, je kar tekel gor in dol z njo po trgovini ....smo se vseeno odločili, da še malo počakamo z nakupom in sprobamo še kake druge torbe, nenazadnje jo bo le nosil vsak dan domov... Mi je pa drugače všeč, da je podložena, pa trdo dno ima, pa vso opremo...samo velika mi je pa še vedno fuuuuuuuuul ...me prav zanima kakšna bi bila na petarditu tista iz Kopije
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 21:54:27
|
|
|
|
petarda
|
Katere igrače boste vzeli s sabo na morje? Kaj se igrate doma? Rabim par idej . Danes smo kupili tiste žabice od Think Fun .... Sicer piše, da je od 8+ samo so bile petarditu zanimive...eno karto je celo čisto sam rešil .... in sem ga komaj dobila spat ....mislim, da se bosta kar zamotila s stricem s temi žabami...rabim še kaj podobnega, pa še kaj za juniorja
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 21:56:51
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Jutri imamo zaključek v vrtcu, smo starši pripravili presenečenje za otroke-predstavo, kjer imam jaz glavno vlogo! Smo imeli danes vaje in je bilo prav zabavno! Pri Niki so bili danes v Kekčevi deželi, ni mogla prehvalit- Celo uro skupaj jo je bilo treba poslušat o raznih prigodah, sploh se ni ustavila! Saj je res super, jaz sem že bila. Pridna! V Kekčevi deželi pa je bilo tudi nam všeč
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 21:58:47
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Ah, jutri je en naporen dan, se ga nič kaj ne veselim. Navsezgodaj ima Izak cepljenje, potem greva v Velenje, imam zaslišanje na sodišču glede tiste prometne nesreče v nosečnosti. Mi je prav stres tole spet podoživljat, pa verjetno bo tudi povzročitelj tam, ga nisem še videla od takrat. Ne vem kaj je tega trega, saj se ja ve kdo je bil kriv. Samo vabilo sem dobila na dom kot priča. Mi je res muka it. Popoldne peljem Niko na RD, Jaka na zaključek, vmes je treba še mafine spečt za sabo, potem pa ima še Nika zaključek na telovadbi. Pestro, ni kaj, upam, da mi bo ratalo vmes najti čas za dojenje! Pa Izak je imel zadnjič kar fajn reakcijo na cepljenje, je bil noro siten, tako da zna bit spet. Sicer pa sploh ne vem, če gre lahko z mano na sodišče. Jaz ga nimam nikamor za dat. Uh...boš imela pa res pestro ....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 22:19:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda samo velika mi je pa še vedno fuuuuuuuuul ... Kar misli si.... bubi si je not zložil vse, kar sem mu kupila za šolo in ni nič kaj viška prostora da ne govorim o teži OK, tiste krame za likovno ne bo domov nosil ob vikendih, bo pa športno opremo prinesel, da operem. Letos itak ne bo on nosil torbice, drugo leto pa bo že več stvari.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 22:24:36
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda samo velika mi je pa še vedno fuuuuuuuuul ... Kar misli si.... bubi si je not zložil vse, kar sem mu kupila za šolo in ni nič kaj viška prostora da ne govorim o teži OK, tiste krame za likovno ne bo domov nosil ob vikendih, bo pa športno opremo prinesel, da operem. Letos itak ne bo on nosil torbice, drugo leto pa bo že več stvari. Saj to..meni se je zdela velika IN težka...koliko pa tehta? Jaz bi mu rada kupila tako torbo, da jo bo sam nosil in da ne bo zasedla ravno enega placa v avtu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 22:25:34
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, tortice od Think fun so tudi fajn, bubi reši sam vse beginer levele .... bubika pa se igra s tisto 3D kocko... kao najtežja miselna igra No, za njo je uspeh že to, da vse gor zloži in so v isti višini Zame pa bo uspeh, ko vseh 36 zložim... ampak bo težka.... res težka.... ja, s tem se bomo mi na morju igrali Drugače pa recimo potapljanje ladjic. Pa Uno karte. Pa od Raversburgerja igre, s tem da jaz kupujem potovalne variante... so manjše in tudi precej cenejše Za juniorja kak spomin, puzzle, barvice in podobno. Ali pa kako to knjigico, ko je treba nalepke lepit... da malo uri drobne prstke Take stvari jaz tudi bubiju kupujem... samo sem se zdaj malo zamislila, ko sem delovne zvezke gledala - za matematiko recimo.... bubi že ful težje stvari rešuje, mu bo dolgčas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 20.6.2011 22:26:44
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Saj to..meni se je zdela velika IN težka...koliko pa tehta? Jaz bi mu rada kupila tako torbo, da jo bo sam nosil in da ne bo zasedla ravno enega placa v avtu Torbica sama ima cca 1 kg. Pod 850g boš težko kaj dobila....
|
KašiceLelly28 RRKakšne kašice najrajši ponudite svojim dojenčkom?sadne (
36%)
zelenjavne (
36%)
žitno-mlečne (
18%)
mesne (
9%)
Število vseh glasov: 11Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!