|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
14.6.2011 13:24:47   
Urša
Jaka ima eno punco. Smo se zadnjič srečali-ona se je skrila za mamico, Jaka pa pogledal v tla in imel nasmeh do ušes. Potem se je obrnil nazaj, ona pa tudi. Kemija, izgleda! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 776
14.6.2011 13:35:08   
ada2
jaz ne vem zakaj se sploh še trudim in kuham kosilouser posted image user posted image user posted image

celo jutro in že včeraj zvečer je težil, da bi jedel pečene bedrce...ok, jih grem pečt, on pa se od sosedov zadere, da bo imel kosilo tamuser posted image

pa ko sem ga skrivaj z okna opazovala kako je (imajo kosilo namreč zunaj) je čisto lepo uporabljal roko v katero je bil cepljen, kar doma ni bila niti opcijauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 777
14.6.2011 14:28:35   
NinaŠ
celo jutro in že včeraj zvečer je težil, da bi jedel pečene bedrce...ok, jih grem pečt, on pa se od sosedov zadere, da bo imel kosilo tamuser posted image

sem najprej mislila, da govoriš o user posted image  user posted image user posted image user posted image  so mi šli že lasje pokonci user posted image user posted image user posted image  Čeprav bi sama tudi od otrok zahtevala, da potem jedo kosilo še doma, če smo bili tako dogovorjeni user posted image  

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 778
14.6.2011 14:32:56   
NinaŠ
Tina ima 3 fante user posted image user posted image user posted image  Z enim pravi, da se bo poročila, dva pa ima tako za zraven... user posted image  punca obvlada, da ji ni nikdar dolgčas.... Moram pa reči, da sta z mojim bodočim zetom že dolgo časa "par" user posted image  
Anže je pa zvest svoji prijateljici in drugih tud pogleda ne user posted image user posted image

So pa smešni otroci, ko si skoz pišejo T... + M..., seveda ta par ne ostane dolžen in vrača A... + N...  user posted image user posted image user posted image  potem si pa trgajo te liste user posted image user posted image user posted image  in so kao jezni (čeprav se jim prav dobro zdi user posted image )

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 779
14.6.2011 14:34:21   
NinaŠ
Bubi in Petarda vidve vem da obvladata, kako se napiše user posted image  - tisti "ta črn" ki je nekje na tipkovnici user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 780
14.6.2011 14:44:44   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Bubi in Petarda vidve vem da obvladata, kako se napiše user posted image  - tisti "ta črn" ki je nekje na tipkovnici user posted image user posted image

Na FB? Takole <3 se pravi altGR+podpičje in trojka user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 781
14.6.2011 14:46:08   
petarda

Tina ima 3 fante user posted image user posted image user posted image  Z enim pravi, da se bo poročila, dva pa ima tako za zraven... user posted image  punca obvlada, da ji ni nikdar dolgčas.... Moram pa reči, da sta z mojim bodočim zetom že dolgo časa "par" user posted image  
Anže je pa zvest svoji prijateljici in drugih tud pogleda ne user posted image user posted image

So pa smešni otroci, ko si skoz pišejo T... + M..., seveda ta par ne ostane dolžen in vrača A... + N...  user posted image user posted image user posted image  potem si pa trgajo te liste user posted image user posted image user posted image  in so kao jezni (čeprav se jim prav dobro zdi user posted image )

Naši si to še ne pišejo user posted image ...čeprav junior točno pove katera je petarditova punca(tista ta glavnauser posted image )...in takoj pristavi še katera je pa njegova user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 782
14.6.2011 14:46:59   
petarda

sem najprej mislila, da govoriš o user posted image  user posted image user posted image user posted image  so mi šli že lasje pokonci user posted image user posted image user posted image  Čeprav bi sama tudi od otrok zahtevala, da potem jedo kosilo še doma, če smo bili tako dogovorjeni user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....v takem primeru bolje, da ne pride več domov user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 783
14.6.2011 15:09:21   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

user posted image  ne znam, ne gre user posted image   

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 784
14.6.2011 15:38:59   
*bubi*

zakaj pa to? nimajo vse tipkovnice spodaj levo tipke, na kateri sta oba znaka < in > ? Je treba samo vedet, ali se shift uporabi ali ne user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 785
14.6.2011 15:40:33   
*bubi*

Ti bi rada to na FB uporabila? Kar napiši, ko boš potrdila, se bo spremenilo. Čeprav ponekod pa ne gre, to pa je res. Mislim, da pri opisu slike al pri pisanju stanja ne deluje, samo v komentarjih.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 786
14.6.2011 16:09:45   
NinaŠ
Ni važno kje - na FB, v Wordu, tule,.... aha, če prav razumem se zapiše <3 in potem naj bi se tole spremenilo v srček? 

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 787
14.6.2011 16:18:15   
ada2

Ni važno kje - na FB, v Wordu, tule,.... aha, če prav razumem se zapiše <3 in potem naj bi se tole spremenilo v srček? 

ok, to je mene tudi že zanimalo... grem sprobat

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 788
14.6.2011 18:57:50   
*bubi*

V Wordu moraš imet nastavljeno avtomatsko pretvarjanje.... zdaj v tem novem niti ne vem, kje se to nastavi... v glavnem - prepoznavanje zaporednih simbolov in avtomatsko spreminjanje. Word recimo tudi :) spremeni v smajlija.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 789
14.6.2011 19:56:13   
NinaŠ
Jeeee deluj user posted image user posted image <3 tole namreč user posted image vsaj na FBju user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 790
14.6.2011 21:29:05   
Urša
Stroški naših delovnih zvezkov za 1. razred so 36 eur, so poceni izbrali! user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 791
14.6.2011 21:31:53   
Urša
Učbeniki pridejo pa 33, ampak se jih da izposodit iz sklada.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 792
14.6.2011 21:32:11   
NinaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Stroški naših delovnih zvezkov za 1. razred so 36 eur, so poceni izbrali! user posted image

user posted image katere pa imate? Skoraj polovico ceneje od naših user posted image
Za 2. razred se bom pa za učbenike skeširala 100€ user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 793
14.6.2011 21:38:55   
Urša
ABC-2 dela in Prvi koraki v matematiko-2 dela. Dost majo! user posted image user posted image user posted image  Za 2.razred pridejo pa 40 eur. Za spoznavanje okolja nimajo DZ, pa se pozna.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 794
14.6.2011 21:42:17   
Urša
Jaz sem bila pa danes vsa nataknjena. user posted image  Sem si prej privoščila kopel in je 100% bolje. Ne pomnim kdaj sem se nazadnje tako namakala. Sem sprobala novo olje za v banjo od Justa, takoooooo diši! user posted image  Trač revije sicer nisem imela, sem pa podrobno pregledala reklamo za Tuš in Merkator, tako da sem na tekočem.user posted image user posted image user posted image  Corte'Dor sladoled bo v akciji, 45%. Njami!

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 795
14.6.2011 22:31:08   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ti bi rada to na FB uporabila? Kar napiši, ko boš potrdila, se bo spremenilo. Čeprav ponekod pa ne gre, to pa je res. Mislim, da pri opisu slike al pri pisanju stanja ne deluje, samo v komentarjih.

Meni po moji metodi povsod deluje user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 796
14.6.2011 22:39:49   
petarda
Drugače pa imamo mi samo delovne zvezke, učbenikov pa ne. In še to samo za slovenščino in matematiko, saj pravijo da za okolje ne bodo potrebovali, ker si ga bodo kar sproti sami delali user posted image user posted image ...za glasbo pa se jim tudi ne zdi smiselno. user posted image

Za slovenščino imamo ABC  1, za matematiko pa EN DVA TRI, ODKRIJ JO TI.

Dali so nam zloženke od Kopija nove in mislim, da bomo kar tukaj naročili vse, tudi torbo, mi take lušne in udobne zgledajo. Nisem nič gledala na forum od šolarčka do šolarja kakšne so kaj razlike v cenah pri ostalih potrebščinah?

So nam pa tukaj pokazali vse...torbo, kateri svinčnik priporočajo (tisti trikotni z utorom za lažje držanje), puščice ne tiste velike na trojno zapenjanje,  ker zavzame preveč prostora na mizi...ampak navadno ovalno na eno zadrgo, copate s podplatom, ki ne drsi in prosijo, da tudi take, ki ne cvilijo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 797
15.6.2011 8:23:52   
NinaŠ
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 798
15.6.2011 8:40:40   
kvaka

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Tudi od mene user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 799
15.6.2011 8:42:14   
kvaka
Mene pa obdaja jutranja slabost, pa ne da bi bila user posted image  user posted image

Sem seštela položnice in se mi kar user posted image

(odgovor članu kvaka)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Rodila sem čez rok.
FLASK_A

Dobili smo:

fantka (55%)

punčko (45%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!