Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 13:24:47
|
|
|
|
Urša
|
Jaka ima eno punco. Smo se zadnjič srečali-ona se je skrila za mamico, Jaka pa pogledal v tla in imel nasmeh do ušes. Potem se je obrnil nazaj, ona pa tudi. Kemija, izgleda!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 13:35:08
|
|
|
|
ada2
|
jaz ne vem zakaj se sploh še trudim in kuham kosilo celo jutro in že včeraj zvečer je težil, da bi jedel pečene bedrce...ok, jih grem pečt, on pa se od sosedov zadere, da bo imel kosilo tam pa ko sem ga skrivaj z okna opazovala kako je (imajo kosilo namreč zunaj) je čisto lepo uporabljal roko v katero je bil cepljen, kar doma ni bila niti opcija
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 14:28:35
|
|
|
|
NinaŠ
|
celo jutro in že včeraj zvečer je težil, da bi jedel pečene bedrce...ok, jih grem pečt, on pa se od sosedov zadere, da bo imel kosilo tam sem najprej mislila, da govoriš o so mi šli že lasje pokonci Čeprav bi sama tudi od otrok zahtevala, da potem jedo kosilo še doma, če smo bili tako dogovorjeni
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 14:32:56
|
|
|
|
NinaŠ
|
Tina ima 3 fante Z enim pravi, da se bo poročila, dva pa ima tako za zraven... punca obvlada, da ji ni nikdar dolgčas.... Moram pa reči, da sta z mojim bodočim zetom že dolgo časa "par" Anže je pa zvest svoji prijateljici in drugih tud pogleda ne So pa smešni otroci, ko si skoz pišejo T... + M..., seveda ta par ne ostane dolžen in vrača A... + N... potem si pa trgajo te liste in so kao jezni (čeprav se jim prav dobro zdi )
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 14:34:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Bubi in Petarda vidve vem da obvladata, kako se napiše - tisti "ta črn" ki je nekje na tipkovnici
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 14:44:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi in Petarda vidve vem da obvladata, kako se napiše - tisti "ta črn" ki je nekje na tipkovnici Na FB? Takole <3 se pravi altGR+podpičje in trojka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 14:46:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Tina ima 3 fante Z enim pravi, da se bo poročila, dva pa ima tako za zraven... punca obvlada, da ji ni nikdar dolgčas.... Moram pa reči, da sta z mojim bodočim zetom že dolgo časa "par" Anže je pa zvest svoji prijateljici in drugih tud pogleda ne So pa smešni otroci, ko si skoz pišejo T... + M..., seveda ta par ne ostane dolžen in vrača A... + N... potem si pa trgajo te liste in so kao jezni (čeprav se jim prav dobro zdi ) Naši si to še ne pišejo ...čeprav junior točno pove katera je petarditova punca(tista ta glavna )...in takoj pristavi še katera je pa njegova
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 14:46:59
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ celo jutro in že včeraj zvečer je težil, da bi jedel pečene bedrce...ok, jih grem pečt, on pa se od sosedov zadere, da bo imel kosilo tam sem najprej mislila, da govoriš o so mi šli že lasje pokonci Čeprav bi sama tudi od otrok zahtevala, da potem jedo kosilo še doma, če smo bili tako dogovorjeni ....v takem primeru bolje, da ne pride več domov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 15:09:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi in Petarda vidve vem da obvladata, kako se napiše - tisti "ta črn" ki je nekje na tipkovnici Na FB? Takole <3 se pravi altGR+podpičje in trojka ne znam, ne gre
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 15:38:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi in Petarda vidve vem da obvladata, kako se napiše - tisti "ta črn" ki je nekje na tipkovnici Na FB? Takole <3 se pravi altGR+podpičje in trojka zakaj pa to? nimajo vse tipkovnice spodaj levo tipke, na kateri sta oba znaka < in > ? Je treba samo vedet, ali se shift uporabi ali ne
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 15:40:33
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi in Petarda vidve vem da obvladata, kako se napiše - tisti "ta črn" ki je nekje na tipkovnici Na FB? Takole <3 se pravi altGR+podpičje in trojka ne znam, ne gre Ti bi rada to na FB uporabila? Kar napiši, ko boš potrdila, se bo spremenilo. Čeprav ponekod pa ne gre, to pa je res. Mislim, da pri opisu slike al pri pisanju stanja ne deluje, samo v komentarjih.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 16:09:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ni važno kje - na FB, v Wordu, tule,.... aha, če prav razumem se zapiše <3 in potem naj bi se tole spremenilo v srček?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 16:18:15
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ni važno kje - na FB, v Wordu, tule,.... aha, če prav razumem se zapiše <3 in potem naj bi se tole spremenilo v srček? ok, to je mene tudi že zanimalo... grem sprobat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 18:57:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Ni važno kje - na FB, v Wordu, tule,.... aha, če prav razumem se zapiše <3 in potem naj bi se tole spremenilo v srček? V Wordu moraš imet nastavljeno avtomatsko pretvarjanje.... zdaj v tem novem niti ne vem, kje se to nastavi... v glavnem - prepoznavanje zaporednih simbolov in avtomatsko spreminjanje. Word recimo tudi :) spremeni v smajlija.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 19:56:13
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jeeee deluj <3 tole namreč vsaj na FBju
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 21:29:05
|
|
|
|
Urša
|
Stroški naših delovnih zvezkov za 1. razred so 36 eur, so poceni izbrali!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 21:31:53
|
|
|
|
Urša
|
Učbeniki pridejo pa 33, ampak se jih da izposodit iz sklada.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 21:32:11
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša Stroški naših delovnih zvezkov za 1. razred so 36 eur, so poceni izbrali! katere pa imate? Skoraj polovico ceneje od naših Za 2. razred se bom pa za učbenike skeširala 100€
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 21:38:55
|
|
|
|
Urša
|
ABC-2 dela in Prvi koraki v matematiko-2 dela. Dost majo! Za 2.razred pridejo pa 40 eur. Za spoznavanje okolja nimajo DZ, pa se pozna.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 21:42:17
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem bila pa danes vsa nataknjena. Sem si prej privoščila kopel in je 100% bolje. Ne pomnim kdaj sem se nazadnje tako namakala. Sem sprobala novo olje za v banjo od Justa, takoooooo diši! Trač revije sicer nisem imela, sem pa podrobno pregledala reklamo za Tuš in Merkator, tako da sem na tekočem. Corte'Dor sladoled bo v akciji, 45%. Njami!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 22:31:08
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Bubi in Petarda vidve vem da obvladata, kako se napiše - tisti "ta črn" ki je nekje na tipkovnici Na FB? Takole <3 se pravi altGR+podpičje in trojka ne znam, ne gre Ti bi rada to na FB uporabila? Kar napiši, ko boš potrdila, se bo spremenilo. Čeprav ponekod pa ne gre, to pa je res. Mislim, da pri opisu slike al pri pisanju stanja ne deluje, samo v komentarjih. Meni po moji metodi povsod deluje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 14.6.2011 22:39:49
|
|
|
|
petarda
|
Drugače pa imamo mi samo delovne zvezke, učbenikov pa ne. In še to samo za slovenščino in matematiko, saj pravijo da za okolje ne bodo potrebovali, ker si ga bodo kar sproti sami delali ...za glasbo pa se jim tudi ne zdi smiselno. Za slovenščino imamo ABC 1, za matematiko pa EN DVA TRI, ODKRIJ JO TI. Dali so nam zloženke od Kopija nove in mislim, da bomo kar tukaj naročili vse, tudi torbo, mi take lušne in udobne zgledajo. Nisem nič gledala na forum od šolarčka do šolarja kakšne so kaj razlike v cenah pri ostalih potrebščinah? So nam pa tukaj pokazali vse...torbo, kateri svinčnik priporočajo (tisti trikotni z utorom za lažje držanje), puščice ne tiste velike na trojno zapenjanje, ker zavzame preveč prostora na mizi...ampak navadno ovalno na eno zadrgo, copate s podplatom, ki ne drsi in prosijo, da tudi take, ki ne cvilijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 8:23:52
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 8:40:40
|
|
|
|
kvaka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Dobro jutro Tudi od mene
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 15.6.2011 8:42:14
|
|
|
|
kvaka
|
Mene pa obdaja jutranja slabost, pa ne da bi bila Sem seštela položnice in se mi kar
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Rodila sem čez rok.FLASK_ADobili smo:fantka (
55%)
punčko (
45%)
Število vseh glasov: 308Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!