|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 6.del
17.6.2011 6:47:45   
NinaŠ
Moje citiranje user posted image user posted image user posted image user posted image jah kaj čmo, leta.... user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 826
17.6.2011 7:59:02   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Moje citiranje user posted image user posted image user posted image user posted image jah kaj čmo, leta.... user posted image

user posted image user posted image user posted image  V zadnjem primeru je problem, ker nisi naredila presledka med piko in [...

Dobro jutro! user posted image  Eh, nič dobro, sem se zbudila s takim glavobolom kot že dolgo ne user posted image  
Spala pa v bubijevi postelji, ker sta otroka zvečer zaspala v moji. user posted image

Grem zdaj eno kavo spit in še malo v horizontalo. Danes si lahko to privoščim, ker grem popoldan v službo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 827
17.6.2011 9:08:06   
ada2
jaz tudi z glavobolom.... grem samo pogledat kaj bi lahko za kosilo pripravila, pa tudi zavijem še malo v posteljo... ampak s knjigo (moram začet resno delat, izpit se strmo približuje).... popoldan pa delat.
user posted image user posted image user posted image  Nika.
aja, urša, pa hvala za namig za sladoled.... sem ga nabavilauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 828
17.6.2011 11:32:09   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Očitno so kakšni osnovnošolci imeli skrivališče. Skratka, škatlico smo vrnili nazaj v skrivališče, pridige o škodljivosti pa zaenkrat še nisem izvedla.

user posted image user posted image user posted image  jaz nisem prepričana, da bi jo dala nazaj. Tudi ne vem, če bi otrokom razlagala, da je to skrivališče za cigarete. Smešno pa mi nikakor ne bi bilo.

Sem čisto zelena, ko prideta domov in smrdita po čikih, ker gospod ata kadi v avtu v prisotnosti otrok user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 829
17.6.2011 11:57:12   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Očitno so kakšni osnovnošolci imeli skrivališče. Skratka, škatlico smo vrnili nazaj v skrivališče, pridige o škodljivosti pa zaenkrat še nisem izvedla.

user posted image user posted image user posted image  jaz nisem prepričana, da bi jo dala nazaj. Tudi ne vem, če bi otrokom razlagala, da je to skrivališče za cigarete. Smešno pa mi nikakor ne bi bilo.

Sem čisto zelena, ko prideta domov in smrdita po čikih, ker gospod ata kadi v avtu v prisotnosti otrok user posted image

ojojuser posted image , to pa niti naš ati ne dela....ok, kadi v avtu, ko je sam na poti in ima okno odprto (saj ne, da ga zagovarjam, sem tudi proti temu), ampak ko sem pa jaz ali otroci zraven pa se vzdržiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 830
17.6.2011 13:06:50   
petarda

Popizdiš! user posted image user posted image user posted image  Pa ni nikakršne možnosti, da bi mu ti to prepovedala? Jaz sem bila ful jezna na mojo mami in njenega moža, ki sta tudi kadila v avtu...ne vem, če sta kadila tudi, ko sta peljala mojega bratca kam...ampak verjetno ja user posted image .... ampak takrat si ni dala dopovedat, da je to škodljivo za otroka...je pa potem, ko sem jaz rodila petardita vedno predno smo prišli na obisk prezračila stanovanje in nikoli res nikoli ni kadila v pričo njega, ampak je šla na balkon, čeprav sem ji rekla, da me to ne moti, ker stanovanje je le stanovanje, v avtu pa se zadušiš v tistem dimu..user posted image ...No, zdaj, ko so se preselili v hišo...je pa on nehal kadit user posted image , mami pa kadi samo zunajuser posted image ...in je vedno sveže pri njih user posted image

Glede Uršine najdbe...jaz bi verjetno tudi dala škatlico nazaj, ker tistih otrok itak nebi rešila, če bi čike vrgla v koš...bi pa petarditu razložila o škodljivosti, o tem, da lahko od tega umreš (saj tudi na škatlicah piše tako, ne?)....ali hudo zboliš, da smrdi.... bi mu pa hkrati povedala tudi, da otročkom to še toliko bolj škodi, kot odraslim...ker on bi se itak takoj spomnil, da babi kadi in da bo zdaj zaradi tega umrla user posted image

Se mi pa ne zdi nič zgodaj razložiti o teh stvareh, ker slišim od vzgojiteljic in učiteljic vse mogoče kaj se že dogaja v vrtcih in v nižjih razredih osnovne šole... ravno zadnjič na pikniku je ena vzgojiteljica rekla, da sta dva otročka skušala sexat v vrtcu...ne bom o podrobnostih...ampak je bila cela štala user posted image .... enega otročka pred leti pa so dobili kako slečen daje svojega lulčka k dojenčku (igrački) med noge user posted image ...in je tudi povedal, da je to videl doma....kar se je potem izkazalo za resnično... user posted image user posted image user posted image ...v bistvu kar ne morem pozabit tega in si tudi mislit ne morem v kakšnih razmerah živijo nekateri otroci....jaz sem bila čisto šokirana, da se kaj takega dogaja user posted image .....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 831
17.6.2011 13:08:49   
petarda
V glavnem hočem rečt, da bi se komot že v vrtcu našel kdo, ki bi predlagal prižiganje cigareta....čeprav se nam je to pred leti zdelo še nemogoče...meni še v osnovni šoli recimo, medtem, ko zdaj vidim že veliko osnovnošolcev s čiki user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 832
18.6.2011 5:56:16   
Urša
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, urša, pa hvala za namig za sladoled.... sem ga nabavilauser posted image

user posted image user posted image user posted image  Pri nas nimajo lešnika, pa si ga želim probat. Pošlje katera po pošti? user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 833
18.6.2011 5:59:42   
Urša

No, mi smo dali nazaj tja, kjer je škatlico našel. Nisem pa nič rekla, da je to skrivališče, vbistvu samo predvidevam. To, da ata kadi v avtu, je pa nezaslišano! user posted image user posted image user posted image  Moja tašča in svakinja kadita v njunem stanovanju že od rojstva otroka, ki je zdaj star 5 let. user posted image user posted image user posted image  Mi je kar slabo, ko pridemo na obisk. Pri nas pa ni šans, via balkon!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 834
18.6.2011 6:03:55   
Urša
Mi gremo pa danes v Logarsko. user posted image  Ima babi rojstni dan in jaz organiziram! user posted image  Aja, vstala sem pa že ob 5h, ker komaj čakam-kot otroci, ko gredo na morje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 835
18.6.2011 12:09:14   
petarda

Mi gremo pa danes v Logarsko. user posted image  Ima babi rojstni dan in jaz organiziram! user posted image  Aja, vstala sem pa že ob 5h, ker komaj čakam-kot otroci, ko gredo na morje. user posted image user posted image user posted image

Uuuuuuuuuuu lepo se imejte! user posted image

Jaz sem pa danes mati samohranilka s tremi otroki....moj je šel čoln odpeljat na morje, mi štirje pa smo šli že zjutraj od doma na igrala (bubi user posted image ), da je mami lahko v miru kavico spila user posted image ...no, zdaj smo prišli domov, gredo počivat, mami kosilo kuhat (juhico smo imeli že kuhanouser posted image ), popoldne pa bomo verjetno kar na izi pred hišo, petardito bo malo kolesaril user posted image , junior na poganjalčku user posted image ... potem pa kopanje in spat...wish me luck user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 836
18.6.2011 20:30:48   
petarda
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Otroci utrujeni, skopani...vsi spijo user posted image  Ugotavljam, da če veš, da si sam za vse, vsaj veš na čem si...veš kaj imaš za naredit,  se na nikogar ne zanašaš in posledično ni slabe volje... delaš kar te je volja in kar tebi paše user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 837
18.6.2011 20:52:02   
petarda
Pa kje ste zdaj? Sem si ravno odprla en Radler...bi pasal kak čwek user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 838
18.6.2011 21:18:34   
petarda
zunaj piha, ko pri norcih user posted image

Nič...kandidatke očitno nobene user posted image ...lahko noč user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 839
18.6.2011 21:42:57   
ada2
jaz sem pa delala cel dan....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 840
18.6.2011 23:02:36   
*bubi*
Mi smo danes praznovali nečakov RD user posted image  Mu je ati ponija zrihtal, da so lahko otroci jahali vsak dva kroga user posted image

Dopoldan smo šli v Mullerja in našli torbico za bubija user posted image  Iskat pa jo grem v ponedeljek, ker imajo še 15% popust na šolske torbe. Upam, da bo zdržala tri leta. Takrat bomo pa očitno dve kupovali user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 841
19.6.2011 11:45:31   
petarda
Dobro jutro user posted image

Bubi kakšno torbo si je pa bubi izbral?user posted image

Jaz sem ravno včeraj razmišljala, da ni nič narobe, če si bo petardito izbral Ninja želve ali druge super junake varianto, ker bosta itak potem še dva za njim, ki bosta to torbo uporabljala...upam samo, da bodo te stvari še "in" user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 842
19.6.2011 14:59:21   
NinaŠ
Živjo!

Nam je včeraj vreme mal pokvarilo načrte - smo hoteli osvojiti Stol, pa je imel tako nizko "kapo", pa še napoved ni bila ravno obetavna, da smo projekt opustili. Nadalje smo rekli - gremo pa na Viševnik, ja seveda - se pripeljemo na Pokljuko je že deževalo user posted image user posted image ... ...na koncu smo se sprehodili le do Peričnika user posted image , na srečo so se nam pridružili prijatelji, da smo vsaj sendviče (ki so bili pripravljeni za doooolg pohod) pojedli user posted image user posted image user posted image .

Noč je bila pa nooora - kot sodni dan user posted image - veter, dež da ga ne pomnim, bliski in grom, aaaaaaaaaa nisem spala mirno user posted image

Danes sem pa, končno, otroka peljala v kino user posted image user posted image user posted image Smo šli gledat Kung fu Pando 2 v 3D user posted image user posted image user posted image Anže navdušen, Tina malo manj, saj je zdanje pol ure komaj čakala da ga bo konec user posted image , pa še očala so ji šla na živce in je večalimanj kar brez njih gledala user posted image . Sicer moram pa priznat, da so bila očala tudi meni razmeroma težka in me je na koncu že nos bolel user posted image

Zunaj pa taaaak mraz user posted image user posted image , tako da bomo popoldne kat notri, kljub temu da je dež ponehal user posted image . Otroka pospravljata sobi - Tina sicer joka zraven user posted image , ampak ima tako, da tud not ne moreš več stopit in imam spotikanja že vrh glave user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 843
19.6.2011 15:01:11   
NinaŠ
Aja, s Tino sva včeraj nakupili delovne zvezke in zvezke, pa za Anžeta delovne zvezke.... vse ostale potrebščine nas še čakajo... pa že tole me je prišlo 180€ user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 844
19.6.2011 18:33:47   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Včeraj ali danes? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 845
19.6.2011 18:35:03   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Otroka pospravljata sobi - Tina sicer joka zraven user posted image , ampak ima tako, da tud not ne moreš več stopit in imam spotikanja že vrh glave user posted image

user posted image user posted image user posted image  Jao, kako mi je to znano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 846
19.6.2011 18:47:57   
*bubi*
Evo, takole je s to torbico: včeraj sva rezervirala eno od DieDerDas, lušno, modro z enim zmajem, 6-delni komplet. Danes pa smo bili v Intersparu in začnem jaz gledat ene torbe... je takoj Bakugana pograbil (Srela McQuin ni bila nikoli IN)... pa gleda, gleda... pravim, da še lahko premisli.... na koncu je izbral tole in jo ponosno nesel domov user posted image  

To je taka sreča in ponos, sem prav vesela user posted image  in torbica je tudi meni fuuul všeč. Po obliki in kvaliteti točno taka, kot sem si zamislila.
Je prej rekel bubiki: T, ti tudi komaj čakaš, da grem jaz v šolo? user posted image

Pa sem šla zdaj gledat v online katalog, kako to, da nisem videla te torbe (ker je do jutri še v akciji).... evo, v letaku je bila samo ena barva in ni pisalo, da so tudi drugi motivi:

Ne znam slike iz RR albuma nalimat. Upam, da bo TOLE.

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.6.2011 18:51:21 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 847
19.6.2011 18:49:45   
petarda

Včeraj ali danes? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  To pomeni, da spreminja želje? Ok...no, potem pa...katero bo dobil? user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 848
19.6.2011 18:52:25   
*bubi*

user posted image  To pomeni, da spreminja želje? Ok...no, potem pa...katero bo dobil? user posted image

Tak komplet, kot sem zdaj v prejšnjem postu link nalimala. Z motivom Bakugana. 5 motivov imajo, vse lušne user posted image

Je že doma, so že zvezki not in čaka.... jo hodi gledat, božat, probavat, odpirat/zapirat, zlagat in prelagat.... navdušenje v glavnem user posted image  jaz pa tudi ... kar ne morem verjet, da bom imela že prvošolčka user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 19.6.2011 18:56:03 >

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 849
19.6.2011 23:00:25   
*bubi*
No, pa sem jo našla TULE user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Ideje za družinsko silvestrsko noč
Nikar se ne mučite z dopovedovanjem, da je novoletna zabava šele zvečer, temveč nestrpno energijo otrok uporabite pri pr...

Cepljenje.
пеперутка16

Kaj menite o cepivih in cepljenju otrok?

Obvezno je pravočasno cepljenje. (82%)

Prejeti morate le nekaj cepiv. (0%)

Moj otrok ni cepljen in tudi ne bo. (6%)

Imel je nekaj cepljenj in ne bo dobil več. (12%)

Število vseh glasov: 17

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!