Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 7:16:23
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk jutro a še spita? jutrooooo še spi je pa glih iz sveta sanj...gleda nodija pa čajčka pije....vi???
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 7:29:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebela.......čiist jezna...ni kej....mogoč ti je pa tko hotu povedat, da se mu ne da več po plemenskih RR shodih hodit ne bit huda sj bo boljš... pluvanje...eva tud še šla čez...mine.... mi mamo zj serijo ko se z vsakmu skrega da je vse spet njeno...tud mamica pa oči...se stiska po naročju da je joooojjjjjj...k bi bla 2 mesca stara ej tega dela ne štekam sploh sem blond obrazložitev prosim tole ti še dolgujem moj vsem srečanjim z žlahto pravi plemenski shodi ki se jih nerad udeleži.... sm ti hotla rečt, da mogoč pa tvojmu ni všeč hodit po RR piknikih in zarad tega ni registriral avta da niste mogl spet it.... moj možek skos sprašuje kje bo naslednje srečanje
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 7:31:29
|
|
|
|
Čebel@
|
urša....dober se cepita birdy.... ne sikeraj se zarad takih neumesnih pripomb
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 7:41:28
|
|
|
|
Pikica_82
|
Eno boste vzgojiteljicam v vrtcu kaj podarile ob zaključku leta in kaj?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 7:55:49
|
|
|
|
brkn83
|
Jutro. Kako ste kaj? No js danes mal več volje. Sem že kuhno spedenala, zdej pa grem cote pobrat iz sušilca, potem pa pripravit salon za masažo, pa še jacuzzi uštimat. Tk da mam polne roke dela.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 8:04:01
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Mala še spi, mami kofetka Morm še mal poročila napisat kako smo se meli čez vikend - blo je superca! V soboto sva z mojmu praznovala 60 letnico in smo imeli piknik sicer z rahlo grenkim priokusom ker je ravno takrat kolgu umru oče in smo šli še na pogreb. Ampak piknik je uspel, mel smo se fino, hrane (beri mesa) imamo še za za enkrat za piknik. V nedeljo je bil še en piknik - no to pa je blo "plemensko srečanje" - Je pa en gospod naredil družinsko drevo od žlahte od mojga tja do nevem kdaj (1600 pa še nekej nazaj) in potem povabil vse skupaj na piknik - in na takih srečanjih res ugotoviš da je pol Slovenije v žlahti No in naslednji vikend imamo še en piknik - imamo pa krst od mojga nečaka. Gremo pa na morje. No še mal pokomentiram: Čebela - sej bo! Birdy - un tip sigurno nima otrok ane? In kako je kaj gleženj od tvojga? Upam da bo vse ok pa da bo samo malo povito pa malo počitka pa bo vse ok! Evo mala se je zbudila pa zahteva Nodija! Šibam.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 8:55:28
|
|
|
|
Čebel@
|
pikica...pri nas ne pobiramo nič €-zaenkrat ni še nobena mamica rekla,da bo kaj podarila vreme ....imam en kup dela-poslikavo,klicat moram 2 dobavitelja,en kup mailov poslat,..
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 9:17:42
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm če imaš v četrtek dopoldan čas bi prišle s kolumbo na kavico
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 9:30:42
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ brkn....plis recept za tisto pecivo iz piknika z borovnicami ...lepo se imejte danes ......a danes je dekliščina ali poroka? še kakšen simpel recept za čenje in borovnice-plisss joj tole pa sem čist spregledala, se opravičujem, ampak res od petka dopoldan sploh nisem nič na računalniku bila. Tib om pa zagovoto danes napisala. Ne v soboto smo imeli birmo, zdej to soboto pa imam dekliščino.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 9:32:30
|
|
|
|
sjmm
|
DAN! evo mene...včer smo bli res turbo...tok turbo d je men zvečer mau spodnesl in sm zaspala pri majkiju, pa še siol je bil na štrajku ni delu ne net, ne tv...evo ti sodobne tehnologije dons sm mau bolš...zgleda d pejnkilerji, tetka, velik dela, hujšanje in še mau spanja ne gre skup, vsaj ne pri mojem emšu...tko d dons imam šoping in pol počitek...mi je moj trener k sm težila d nč ne shujšam več kr dopust prbil, prav nej pridem nazaj k bom imela kej cajta za počitek...čudn res...sam sm res neki zmatrana...komi čakam d se tud tale šola konča sm vas mau prebrala...zapomnila ... birdy....uf, pametnjakoviči iz žlahte...ti so najnajnajhujš....ti si super mama, k res velik sama pošlihtaš in 3 male palčke imaš, pa še zdravje vam je nagajalo...ej jz bi unga tipa kr na gobec, ker pa to ne gre....sam zate pošiljam , pa upam, da z gležnjem od tvojga ni prehudo in se hitr poceli kolumbo.....kriket in bejzbol ni enako ...naši imajo kij, pa žogce, pa rokavice in laufajo za home run urša in kolumbo...četrtek...VELJA!!!!! zdej se grem pa zrihtat in šibamo u šoping...k je moj še doma d mau not prneseva čas, ko bo z naslednjim tednom začel veliki delovni pohod , ki bo trajal vse do konca avgusta, razn unih 10 dni k bomo skupi na morju
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 9:40:51
|
|
|
|
brkn83
|
majchy evo reecept: 3 jajca 9 žlic moke 9 žlic sladkorja 9 žlic olja 9 žlic mleka 1 pecilni prašek 1 vanili sladkor 250 g pasirane skute. Vse skupaj zmešaš in dodaš zraven poljubno sadje (lahko tudi češnje, višnje, ribez, jagode , maline - kar ti pač pride pod roke). KO je pečeno ga pa poliješ še z 2 dcl kakšnega soka in pustiš da se lepo vpije in je to to. Dober tek.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2011 10:05:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 10:33:13
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn.....fullllll ti hvala jaz pa študiram doo-je,sp-je,..
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 12:52:28
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ brkn.....fullllll ti hvala jaz pa študiram doo-je,sp-je,.. pridna si res . A se po porodniški ne boš več vrnila v službo, boš odprla svojo firmo.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2011 13:29:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 13:32:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ brkn.....fullllll ti hvala jaz pa študiram doo-je,sp-je,.. pridna si res . A se po porodniški ne boš več vrnila v službo, boš odprla svojo firmo. po porodniški se vrnem v službo,ampak računam na to,da bi slej ko prej ostala doma in firmo vodila iz pisarne,ki si jo urejam ....ja,smo v pogovoru z odvetnico,kaj se mi najbolj splača in v kratkem registriram vse skupaj...zdele prav uživam,ko se menim z dobavitelji,ko si izbiram stvari ...čakam en hud katalog in naročim v iber hude lesene igrače
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 13:33:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan....v Mullerjeu niso mel niti enga AMja 2ka .....pr sosedu sm sam za otroke vzela...plenice, frutke, mlek, sokce, Milupo kašice in čokolino mal kruha in je blo 110 ...... zdele na brzino en krog po bajti pol pa v vrtec na Majklov zaključek.....ena matkica iz Roksotove skupine mi je clo poslala mejl, d je njej tut Welnes bl ušeč k knjiga za darilo ...vsaj eden . ajde čao včeraj je bilo še enk kup 2 v millerju
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 13:36:17
|
|
|
|
Čebel@
|
.
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 14.6.2011 13:37:08 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 13:52:07
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ brkn.....fullllll ti hvala jaz pa študiram doo-je,sp-je,.. pridna si res . A se po porodniški ne boš več vrnila v službo, boš odprla svojo firmo. po porodniški se vrnem v službo,ampak računam na to,da bi slej ko prej ostala doma in firmo vodila iz pisarne,ki si jo urejam ....ja,smo v pogovoru z odvetnico,kaj se mi najbolj splača in v kratkem registriram vse skupaj...zdele prav uživam,ko se menim z dobavitelji,ko si izbiram stvari ...čakam en hud katalog in naročim v iber hude lesene igrače super. sem vesela zate inupam, da ti bo res vse skupaj zalaufalo tako kot mora. Je pa to vsekakor težka odločitev.
|
|
[Brisano sporočilo] 14.6.2011 13:55:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 14:00:31
|
|
|
|
sjmm
|
hej! mi smo vse zapravl pr sosedu...again..itak...pa še ene nove jogurte...take bol natur so reklamiral...sta Majči in oči vse sprobala in smo pol mogl zalogo nardit...sej so res dobri no, jz sm še en kup brisač nabrala, tud za plažo, pa seveda vse od a do ž od futra, pa Majki se je pokakau, pa sva mogla še po pleničke šibat in robčke k glih dons nism nč s seboj vzela, ker je že doma naredu celo štalo v plenico , pa en kup sokov, pa linote in to, mislije, ful so mel lepega sadja in zelenjadi, tak d dons ne bo treba še k zelenjavarju na tržnco in je blo s popustom 190€...tko d kolumbo...si pa fejst zalogo am-ja in frutkoc nardila d si tok dala mi bomo dons kr eno kremno juhco jedl, brokoli, krompir, bučke, korenček, pa mau ovsenih kosmičev not zakuhanih, pol bom pa zdrobove žličnike skuhala, pa mau na drobtince, pa mau s sladkorjem in cimetkom potresla, pa en kompotek za zravn....pa bo me pa še kar neki želodec zaj....upam, da probiotiki kej pomagajo šibam zdej ene par računov poštimat in kosilo skončat dokler mali šlafa
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 14:01:43
|
|
|
|
sjmm
|
čebelc@....držim pesti, da ti dobr in po načrtih zlaufa...si res pogumna in odločna, tak d uspeh sigurn ne bo izostau
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 14:13:57
|
|
|
|
brkn83
|
sjmm, kako pa narediš zdrobove žličnike.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 14:43:52
|
|
|
|
brkn83
|
sem danes že skoraj vse postorila, kar je bilo v planu. Sej sploh ne morem verejt, daj mi je uspelo. Zdej se počasi odpravljam po nika, sicer še par minutk časa. Popoldan bova pa bol kot ne zunaj, ker se mi itak skoraj nič ne da notri bit. Js bom še par stvari po vrtu postorila, nik pa se bo v peskovniku igral.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 14:49:58
|
|
|
|
brkn83
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.