|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
14.6.2011 7:16:23   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk jutro user posted imageuser posted image user posted image še spita?

jutrooooo
user posted image še spi
user posted image je pa glih iz sveta sanj...gleda nodija pa čajčka pije....vi???

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
14.6.2011 7:29:50   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

čebela.......čiist jezna...ni kej....mogoč ti je pa tko hotu povedat, da se mu ne da več po plemenskih RR shodih hodituser posted image user posted image user posted image user posted image
ne bit huda sj bo boljš...
pluvanje...eva tud še šla čez...mine....user posted image user posted image user posted image user posted image
mi mamo zj serijo ko se z vsakmu skrega da je vse spet njeno...tud mamica pa oči...se stiska po naročju da je joooojjjjjj...k bi bla 2 mesca stara

ej tega dela ne štekam splohuser posted image sem blonduser posted image obrazložitev prosimuser posted image

tole ti še dolgujemuser posted image user posted image user posted image user posted image
moj vsem srečanjim z žlahto pravi plemenski shodi ki se jih nerad udeleži....
sm ti hotla rečt, da mogoč pa tvojmu ni všeč hodit po RR piknikih in zarad tega ni registriral avta da niste mogl spet it....

user posted image

moj možek skos sprašuje kje bo naslednje srečanjeuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
14.6.2011 7:31:29   
Čebel@
urša....dober se cepitauser posted image

birdy....user posted image user posted image user posted image user posted image ne sikeraj se zarad takih neumesnih pripomb

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
14.6.2011 7:41:28   
Pikica_82
Eno user posted image boste vzgojiteljicam v vrtcu kaj podarile ob zaključku leta in kaj?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
14.6.2011 7:55:49   
brkn83
Jutro.

Kako ste kaj?

No js danes mal več volje. Sem že kuhno spedenala, zdej pa grem cote pobrat iz sušilca, potem pa pripravit salon za masažo, pa še jacuzzi uštimat. Tk da mam polne roke dela.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
14.6.2011 8:04:01   
simonakr
Dan! Mala še spi, mami kofetka user posted image  

Morm še mal poročila napisat kako smo se meli čez vikend - blo je superca! V soboto sva z mojmu praznovala 60 letnico user posted image  in smo imeli piknik sicer z rahlo grenkim priokusom ker je ravno takrat kolgu umru oče in smo šli še na pogreb. Ampak piknik je uspel, mel smo se fino, hrane (beri mesa) imamo še za za enkrat za piknik. user posted image  
V nedeljo je bil še en piknik - no to pa je blo "plemensko srečanje" - Je pa en gospod naredil družinsko drevo od žlahte od mojga tja do nevem kdaj (1600 pa še nekej nazaj) in potem povabil vse skupaj na piknik - in na takih srečanjih res ugotoviš da je pol Slovenije v žlahti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
No in naslednji vikend imamo še en piknik user posted image  - imamo pa krst od mojga nečaka. Gremo pa na morje. user posted image

No še mal pokomentiram:
Čebela - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image sej bo!

Birdy - un tip sigurno nima otrok ane? user posted image   In kako je kaj gleženj od tvojga? Upam da bo vse ok pa da bo samo malo povito pa malo počitka pa bo vse ok!

Evo mala se je zbudila pa zahteva Nodija! user posted image   Šibam.

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
14.6.2011 8:55:28   
Čebel@
pikica...pri nas ne pobiramo nič €-zaenkrat ni še nobena mamica rekla,da bo kaj podarila

vremeuser posted image ....imam en kup dela-poslikavo,klicat moram 2 dobavitelja,en kup mailov poslat,..

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
14.6.2011 9:17:42   
Urša08
Sjmm če imaš v četrtek dopoldan čas bi prišle s kolumbo na kavicouser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
14.6.2011 9:30:42   
brkn83

brkn....plis recept za tisto pecivo iz piknika z borovnicamiuser posted image ...lepo se imejte danesuser posted image user posted image user posted image ......a danes je dekliščina ali poroka?

user posted image še kakšen simpel recept za čenje in borovnice-plisssuser posted image

joj tole pa sem čist spregledala, se opravičujem, ampak res od petka dopoldan sploh nisem nič na računalniku bila. Tib om pa zagovoto danes napisala.

Ne v soboto smo imeli birmo, zdej to soboto pa imam dekliščino.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
14.6.2011 9:32:30   
sjmm
DAN!

evo mene...včer smo bli res turbo...tok turbo d je men zvečer mau spodnesl in sm zaspala pri majkiju, pa še siol je bil na štrajku ni delu ne net, ne tv...evo ti sodobne tehnologijeuser posted image user posted image user posted image

dons sm mau bolš...zgleda d pejnkilerji, tetka, velik dela, hujšanje in še mau spanja ne gre skup, vsaj ne pri mojem emšu...tko d dons imam šoping in pol počitek...mi je moj trener k sm težila d nč ne shujšam več kr dopust prbil, prav nej pridem nazaj k bom imela kej cajta za počitek...čudn res...sam sm res neki zmatrana...komi čakam d se tud tale šola končauser posted image

sm vas mau prebrala...zapomnila ...

birdy
....uf, pametnjakoviči iz žlahte...ti so najnajnajhujš....ti si super mama, k res velik sama pošlihtaš in 3 male palčke imaš, pa še zdravje vam je nagajalo...ej jz bi unga tipa kr na gobec, ker pa to ne gre....sam zate pošiljam  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa upam, da z gležnjem od tvojga ni prehudo in se hitr poceli

kolumbo.....kriket in bejzbol ni enakouser posted image ...naši imajo kij, pa žogce, pa rokavice in laufajo za home runuser posted image

urša in kolumbo
...četrtek...VELJA!!!!!

zdej se grem pa zrihtat in šibamo u šoping...k je moj še doma d mau not prneseva čas, ko bo z naslednjim tednom začel veliki delovni pohod , ki bo trajal vse do konca avgusta, razn unih 10 dni k bomo skupi na morjuuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
14.6.2011 9:40:51   
brkn83
majchy evo reecept:

3 jajca
9 žlic moke
9 žlic sladkorja
9 žlic olja
9 žlic mleka
1 pecilni prašek
1 vanili sladkor
250 g pasirane skute.

Vse skupaj zmešaš in dodaš zraven poljubno sadje (lahko tudi češnje, višnje, ribez, jagode , maline - kar ti pač pride pod roke). KO je pečeno ga pa poliješ še z 2 dcl kakšnega soka in pustiš da se lepo vpije in je to to.

Dober tek.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
   [Brisano sporočilo]
14.6.2011 10:05:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4787
14.6.2011 10:33:13   
Čebel@
brkn.....fullllll ti hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz pa študiram doo-je,sp-je,..user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
14.6.2011 12:52:28   
brkn83

brkn.....fullllll ti hvalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridna si res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A se po porodniški ne boš več vrnila v službo, boš odprla svojo firmo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
   [Brisano sporočilo]
14.6.2011 13:29:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4790
14.6.2011 13:32:33   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

pridna si res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . A se po porodniški ne boš več vrnila v službo, boš odprla svojo firmo.

po porodniški se vrnem v službo,ampak računam na to,da bi slej ko prej ostala doma in firmo vodila iz pisarne,ki si jo urejamuser posted image ....ja,smo v pogovoru z odvetnico,kaj se mi najbolj splača in v kratkem registriram vse skupaj...zdele prav uživam,ko se menim z dobavitelji,ko si izbiram stvariuser posted image ...čakam en hud katalog in naročim v iber hude lesene igračeuser posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
14.6.2011 13:33:50   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Dan....v Mullerjeu niso mel niti enga AMja 2kauser posted image user posted image user posted image .....pr sosedu sm sam za otroke vzela...plenice, frutke, mlek, sokce, Milupo kašice in čokolino mal kruha in je blo 110user posted image user posted image ......

zdele na brzino en krog po bajti pol pa v vrtec na Majklov zaključek.....ena matkica iz Roksotove skupine mi je clo poslala mejl, d je njej tut Welnes bl ušeč k knjiga za darilouser posted image ...vsaj edenuser posted image .

ajde čao

včeraj je bilo še enk kup 2 v millerju

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
14.6.2011 13:36:17   
Čebel@
.

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 14.6.2011 13:37:08 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
14.6.2011 13:52:07   
brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

po porodniški se vrnem v službo,ampak računam na to,da bi slej ko prej ostala doma in firmo vodila iz pisarne,ki si jo urejamuser posted image ....ja,smo v pogovoru z odvetnico,kaj se mi najbolj splača in v kratkem registriram vse skupaj...zdele prav uživam,ko se menim z dobavitelji,ko si izbiram stvariuser posted image ...čakam en hud katalog in naročim v iber hude lesene igračeuser posted image

super. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem vesela zate inupam, da ti bo res vse skupaj zalaufalo tako kot mora.  Je pa to vsekakor težka odločitev.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
   [Brisano sporočilo]
14.6.2011 13:55:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu brkn83)
  Neposredna povezava do sporočila: 4795
14.6.2011 14:00:31   
sjmm
hej!
mi smo vse zapravl pr sosedu...again..itak...pa še ene nove jogurte...take bol natur so reklamiral...sta  Majči in oči vse sprobala in smo pol mogl zalogo nardit...sej so res dobri

no, jz sm še en kup brisač nabrala, tud za plažo, pa seveda vse od a do ž od futra, pa Majki se je pokakau, pa sva mogla še po pleničke šibat in robčke k glih dons nism nč s seboj vzela, ker je že doma naredu celo štalo v plenicouser posted image user posted image , pa en kup sokov, pa linote in to, mislije, ful so mel lepega sadja in zelenjadi, tak d dons ne bo treba še k zelenjavarju na tržncouser posted image user posted image in je blo s popustom 190€...tko d kolumbo...si pa fejst zalogo am-ja in frutkoc nardila d si tok dalauser posted image

mi bomo dons kr eno kremno juhco jedl, brokoli, krompir, bučke, korenček, pa mau ovsenih kosmičev not zakuhanih, pol bom pa zdrobove žličnike skuhala, pa mau na drobtince, pa mau s sladkorjem in cimetkom potresla, pa en kompotek za zravn....pa bo

me pa še kar neki želodec zaj....upam, da probiotiki kej pomagajouser posted image

šibam zdej ene par računov poštimat in kosilo skončat dokler mali šlafa

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
14.6.2011 14:01:43   
sjmm
čebelc@....držim pesti, da ti dobr in po načrtih zlaufa...si res pogumna in odločna, tak d uspeh sigurn ne bo izostauuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
14.6.2011 14:13:57   
brkn83
sjmm, kako pa narediš zdrobove žličnike.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
14.6.2011 14:43:52   
brkn83
sem danes že skoraj vse postorila, kar je bilo v planu. Sej sploh ne morem verejt, daj mi je uspelo.

Zdej se počasi odpravljam po nika, sicer še par minutk časa.

Popoldan bova pa bol kot ne zunaj, ker se mi itak skoraj nič ne da notri bit. Js bom še par stvari po vrtu postorila, nik pa se bo v peskovniku igral.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
14.6.2011 14:49:58   
brkn83
user posted image

user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.