Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 7:19:19
|
|
|
|
petrušk_
|
jutrooooooo poročanje po prekrasnem vikendu petek smo delal za bajto, končn zabetoniral še zadnjo manjkajočo škarpo....tko da zj se pa še posuši pol pa počas travco usjat pa ograjo nardit....res upam, da nam uspe do konca junija tole spedenčkat....čeprov smo res že precej pozni..... soboto smo šli na žurko praznika občine, je mala plesala z mulčki k norc....res je blo fajn....jan v vozičku priden na ful, vmes kr v vozičku pojedu svojo dozo mlekca, smo kupčka podrl pa gasaaaaaa dalje.... pol pa kr po pico za večerjo spotoma ...ma je bla dobra...še eva je cel kos zmazala, k do sedaj še nikol ni hotla več kot probat pice.... včer pa kosilce, pol počitek pol pa mal po obiskih....sva šla k sestri od mojga povedat da bo ohcet drugač se fino rihtamo, sam mali ma 2x na dan po kakšno urco res noro krčkov, nič ga ne more umirit....ma tud to bomo prebrodl ni kej...nau hudga če bo pr tem ostalo..... mali spančka tle zraven mene na kavču po jutranji dozi mlekca, eva pa še od včeri v svetu sanj...sam že neki muva, pomoje nau več dolg.... pri nas sončno...in ko oba zrihtam šibnemo ven, na en daljši sprehod.... komentiram verjetn po kosilu ko bosta spančkala..... nism cel vikend niti brat nč uspela, upam, da ste se imele lepo .... byby za zdaj in lep začetek tedna vsem
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 7:21:50
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro kako ste spale??? mi smo spali super ....mali zaspal ob 20.00 in je spal do 4.00 ko sva jedla in še vedno spi ....pupa v vrtcu-kašlja birdy....o fullllll sem hapyyyy za vas ajvy......uživajte na pikniku petrušk....čist ste pridni
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 13.6.2011 7:23:03 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 8:07:25
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Otročka v vrtcu, Nejc mal štrajkal, žiga pa komi čakal . Medve z Evo sva pa spet sami, no pa sej mal mi kar paše . Današnji plan je stanovanje v red dat pa itak cote, cote , cote. Birdy ful je lepo brat da ste vsi ok Malce sem v zaostanku tko da bi bila vesela če mal poveš kaj je z Levčkom da ima atb? čebela ojej spet prepir z mami držim pesti da se kmalu pobotata petrušk super da ste tako uživali Sjmm tud jaz upam da nama s kolumbo rata pridt do tebe na kavico Kolumbo jaz morm ta teden en dan do Kranja skočit tko da če boš za kavico povej - sreda, četrtek al pa petek. Sedaj si grem pa en čajček narest potem pa začet migat.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 8:10:28
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Otročka v vrtcu, Nejc mal štrajkal, žiga pa komi čakal . Medve z Evo sva pa spet sami, no pa sej mal mi kar paše . Današnji plan je stanovanje v red dat pa itak cote, cote , cote. Birdy ful je lepo brat da ste vsi ok Malce sem v zaostanku tko da bi bila vesela če mal poveš kaj je z Levčkom da ima atb? čebela ojej spet prepir z mami držim pesti da se kmalu pobotata petrušk super da ste tako uživali Sjmm tud jaz upam da nama s kolumbo rata pridt do tebe na kavico Kolumbo jaz morm ta teden en dan do Kranja skočit tko da če boš za kavico povej - sreda, četrtek al pa petek. Sedaj si grem pa en čajček narest potem pa začet migat. aha...zj te pa mam...k men pa nč na kavico ane
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 8:10:38
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Se tudi jst bolj nagibam h temu, da bi pršla sam zadnji dan. No, v Postojni si not, če je vse v redu, 4 dni,...Upam, da bo šlo brez joka mimo! joooj...dobra si če boš ti brez nje zdržala....ona bo že z očijem zaposlena men je blo neki najlepšga ko sta takoj naslednji dan pršla, in sm pol cele dneve sam to čakala....res sm jo pogrešala in mi ni žal, da smo tko nardil, no kontra itak sploh nismo razmišljal.... mala je bla res vesela bratca in je skoz v posteljico gledala....sj v postojni je igralnica in mi smo bli med obiski skoz tam, da smo se sam 1 drugmu posvetil, pa tud če kako minutko dlje ostaneta pol ne težijo..... je pa dojenček pri nas prinesu balončke, čokolado in pa lupinico baby born za njenega dojenčka..... to je moje mnenje.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 8:10:43
|
|
|
|
petrušk_
|
čebela.......čiist jezna...ni kej....mogoč ti je pa tko hotu povedat, da se mu ne da več po plemenskih RR shodih hodit ne bit huda sj bo boljš... pluvanje...eva tud še šla čez...mine.... mi mamo zj serijo ko se z vsakmu skrega da je vse spet njeno...tud mamica pa oči...se stiska po naročju da je joooojjjjjj...k bi bla 2 mesca stara kolumbo....če te poroke tolk ganejo bo pa treba obnovit zaobljubo pa je.....mal bo koštal ampak tvoj srček bo pa spet vesel.... upam, da ste ok in da uživate.... sjmm...spet na turbo...pa maline pa češnje pa vse mate...mi mormo pa vse kupt pa pol ni treba nč pečt, da b kej ponucala na srečo jooojj....sj prov da je tvoj mal znoru, k tale saška vama pa res kr sive laske vztrajno dela...no vsaj bere se tko....sj pomoje bo pr nas isto, k naš turbo 2009 me tud že zj u red daje....včer sta se z mojmu u pojstl stiskala zjutri...ji prnesem čaj po protokolu pa risanke pržgem in glej ga zlomka...me je mala poslala v kuhno no comment.... urša...WELCOMEEEEEEEEEEEEEEEEEE BACKKKKKKKKKKKK pa super, da se je na konc vse super končal...in ni blo treba AB....kako pa je z vodo na morčiju? se že da kopat normalno?? sm pogrešala tvoje energične in pozitivne poste....super da si nazaj čakam, da se pr birdy čist uštimajo, pol pa en dan uletimo do vas, da mal pokofetkamo...no alpa če vi2 do nas uletita.... čebela...opet fajt ja ni kej....bo mogl minit.....zgleda skozlano vreme vpliva mal na živčke pa to.... ajvy...super ste....pa res se slišiš srečnaaaaaaaa....le tako naprej birdy....no sam da ste ok, pa da ste užival,....zj pa res DOST...tega sranja...sam kaj k v vrtcu vsak letni čas neki razsaja.....mi pa malčke palčke doma..... pa suepr, da ste ga uspel uštimat, pa tud če z ab, pa da je začel nazaj jest to je pa sploh top of the top..... pa dajej mu kar ti je...sj frutek je kontrolirano bolj kot pa če ti bučo v hoferju kupš
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 8:12:08
|
|
|
|
petrušk_
|
zj pa res dost...no sj eva glih še pozajtrkuje...njen najljubši zajtrk...pašteta, žemlja pa flaša čaja cela stran mojih postov...zjp a gasaaaaaaaa u akcijo.........pa na šetnjo....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 8:14:41
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebela.......čiist jezna...ni kej....mogoč ti je pa tko hotu povedat, da se mu ne da več po plemenskih RR shodih hodit ne bit huda sj bo boljš... pluvanje...eva tud še šla čez...mine.... mi mamo zj serijo ko se z vsakmu skrega da je vse spet njeno...tud mamica pa oči...se stiska po naročju da je joooojjjjjj...k bi bla 2 mesca stara ej tega dela ne štekam sploh sem blond obrazložitev prosim
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 8:17:32
|
|
|
|
Čebel@
|
glede najinga fajta z mati:ne bo kar čez noč ok,ker so letele hude besede,jeza,vse sem ji zmetala naprej...uglavnem čist sem se spucala....sej na koncu sem ji povedala,da nisem jezna nanjo,ampak na fotra in tamalo in da ona je vedno dobrodošla pri nas....je pa tko,da sva obe trmasti in ponosni,tko da bo veliko vode preteklo predno bova spet spregovorili....žal....ampak stojim za svojimi besedami in dokler ji bo vseeno kako so vnučki,me ni treba klicat....tko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 10:03:24
|
|
|
|
Urša08
|
Sem si vzela čas za zajtrk . Stanovanje je posesano in pomito, pa en stroj cot sem obesla. Po pavzi pa morm še en stroj zalavfat, pa ene na stojalu pobrat, pa seveda likanje če bo še kaj časa in volje . Petrušk lepo te je brat tud jaz upam da se kmalu vidimo čebela saj se bosta pobotali boš vidla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2011 11:19:00
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 13:01:15
|
|
|
|
brkn83
|
dan. evo pa mi je konč uspelo mal za računalnik. Sej prebrati vas itak nisem uspela. Sem danes odnesla še zvezano magistrsko nalogo na faks in tako prejela potrdilo o magistriranju. Drugače pa je moje počutje . Vse me boli, glava in celo telo,..............sem očitno preveč energije porabla čez vikend. MOrem mal počivat, popoldan me čaka delo in se moram mal k sebi spraviti.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 14:01:45
|
|
|
|
sjmm
|
dan! pr ns mamo turbo...vsi...oči dela eno stenco na hodniku d se bomo končno znebili ta starih vhodnih vrat mi2 sva bla zuni, zdej pa kuhat dokler je mir popoldne...bejzbol in kej pospravt aja, pa do 12h smo bli brez vode...tko d šibam zdej kakega prjatlčka zalaufat
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2011 19:16:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.6.2011 19:17:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 19:43:30
|
|
|
|
tanci29
|
aaaaaaaaaaa petrušk kaj je z bobom...dons mi je kliknil da ga še zmeri prevažam u prtlažniku ...a je najbolj da ga dam na pošto?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 19:44:44
|
|
|
|
tanci29
|
mi smo bli v soboto na luninem festivalu...super je bilo...včeraj smo pa tud uživali na obisku... danes smo pa ponedeljkovo ... lep pozdravček
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 19:56:27
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aaaaaaaaaaa petrušk kaj je z bobom...dons mi je kliknil da ga še zmeri prevažam u prtlažniku ...a je najbolj da ga dam na pošto? ja sj sm že parkrat prašala kje bova predajo nardile :))) si jutr na šihtu? taščo peljem na polikliniko pa se lohk mim oglasim, da ga prevzamem, če ti odgovarja....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 13.6.2011 20:57:48
|
|
|
|
birdy
|
Hoj, besna sem kot ris Dec je na šihtu neki štorast stopu in si ferderbu gleženj. Ampak ko me je med malco klicu je reku sam da ga mal boli, pol je pa pršu dam, mal pojedu in šel do dohtarja, ma je bil doma glih 20minut.... Pol pa seveda naprej na urgenco, zdej ga še ni. Nč reku da ga tok hudo boli sam šel. Za dodaten hladen tuš je pol njegov brat prjavu da bo lohk zdej počas škarfo betoniru, pa sem mu rekla da ma tri otroke in da bo težko šlo. In je reku da majo ti trije otroc tud mamo Da sta dopoldne v vrtcu in da mam čas Ja, res, k sta tok bile v vrtcu Ma cele dneve sem sam z otroci un me pa jebe kao da jih ma skoz moj. Seveda, jst se pa po rit čoham cel dan, ne vem kaj bi sama s sabo Ma jebi mater, s takim bedakom sploh nimam kej razpravljat. Grem zdej pomit posodo k mi je še ni uspel ker sem se po rit čohala
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 7:04:51
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 aaaaaaaaaaa petrušk kaj je z bobom...dons mi je kliknil da ga še zmeri prevažam u prtlažniku ...a je najbolj da ga dam na pošto? ja sj sm že parkrat prašala kje bova predajo nardile :))) si jutr na šihtu? taščo peljem na polikliniko pa se lohk mim oglasim, da ga prevzamem, če ti odgovarja.... tanči maš zs
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 7:06:27
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Hoj, besna sem kot ris Dec je na šihtu neki štorast stopu in si ferderbu gleženj. Ampak ko me je med malco klicu je reku sam da ga mal boli, pol je pa pršu dam, mal pojedu in šel do dohtarja, ma je bil doma glih 20minut.... Pol pa seveda naprej na urgenco, zdej ga še ni. Nč reku da ga tok hudo boli sam šel. Za dodaten hladen tuš je pol njegov brat prjavu da bo lohk zdej počas škarfo betoniru, pa sem mu rekla da ma tri otroke in da bo težko šlo. In je reku da majo ti trije otroc tud mamo Da sta dopoldne v vrtcu in da mam čas Ja, res, k sta tok bile v vrtcu Ma cele dneve sem sam z otroci un me pa jebe kao da jih ma skoz moj. Seveda, jst se pa po rit čoham cel dan, ne vem kaj bi sama s sabo Ma jebi mater, s takim bedakom sploh nimam kej razpravljat. Grem zdej pomit posodo k mi je še ni uspel ker sem se po rit čohala joooojj...k da nimaš že dost sranja ti morjo še drugi po glav hodit....ej...skoz eno uho notr skoz druzga pa vn...sj vem da te razpi.... ampak nimaš kej...vzgajanje otrok itak nič ne velja...sam če škarpo betoniraš si car upam, da ti je nočka dala moči in da si pozitivnno predelala tele hudičke
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 7:09:54
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Prvo jutranja kavica Nejc in Žiga na poti v vrtec, Eva zaenkrat še v deželi sanj, jaz pa čajček in rr . Nočka solidna, sm jaz kar neki zeham. Kolumbo danes mi ne bo zneslo do Kranja pridt , z Evo morm še do p da jo končno cepi. Če maš v sredo, četrtek ali petek čas se pa lahko dobive. Birdy ojej a sedaj pa še tvoj tvojmu svaku pa kar ta svoje povej , se vtika tja kamor mu ni treba. Ah ja. Upam da si danes boljše volje. Eto še en kup
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 7:11:32
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk jutro a še spita?
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 7:13:07
|
|
|
|
Urša08
|
Moja princeskica se že pogovarja v posteljici tako da jo grem zrihtat .
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 14.6.2011 7:15:44
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebela.......čiist jezna...ni kej....mogoč ti je pa tko hotu povedat, da se mu ne da več po plemenskih RR shodih hodit ne bit huda sj bo boljš... pluvanje...eva tud še šla čez...mine.... mi mamo zj serijo ko se z vsakmu skrega da je vse spet njeno...tud mamica pa oči...se stiska po naročju da je joooojjjjjj...k bi bla 2 mesca stara ej tega dela ne štekam sploh sem blond obrazložitev prosim tole ti še dolgujem moj vsem srečanjim z žlahto pravi plemenski shodi ki se jih nerad udeleži.... sm ti hotla rečt, da mogoč pa tvojmu ni všeč hodit po RR piknikih in zarad tega ni registriral avta da niste mogl spet it....
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.