Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.6.2011 11:59:13
|
|
|
|
brkn83
|
danes sem res turbo......sem uspela si že čevlje kupt za jutri................no zdej je pečenje in pospavljanje,........potempa še na hitro trgovina in po nika..........pa seveda mazaže do večera..........in sledi še samo pripravljanje na jutrišnji dan........................joj kok komaj čakam, da bo nedelja.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.6.2011 12:37:28
|
|
|
|
sjmm
|
hej! evo naju...sva mau pospravla štalco, pa vse pozaugala s ta novo mašinco...se kr sija zdej sva se pa šetkala naokol dobro urco s sosedama...so se mulčki mu zamotili, zdej pa en jabolček...pa mižule mami pa čakajo eni papirji, pa upam d pridem še do enga kofetka brkn...ma ti si neumorna!!!! ..super res!!!! pa kok vrst peciva...to se bodo vsi oblizovali in redili ...Vau, pa kok je Nik priden..hja, čist po mamici grem jabučka narezat
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.6.2011 12:41:01
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Evo mala spančka, mami kofetka pa mal po netu šar Birdy, Ajvy in vsi ki jih rabite- Moja noga je trda in boleča ko strela, razgibavam na 3 šihte, dons sm mela kar povito, da sm lahko po bajti mal posesala, sta mi in moja DR in travmatolog težila da morm že zdele na morje. Bi šla z veseljem, pa ne morm. Pa sej bo! Grem še mal pospravit, da bom jutri frej in da bom lahko nogo mal v jakuzi namočila - če ga bova usposobila
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.6.2011 12:54:51
|
|
|
|
petrušk_
|
hje....... 5 minut miru....že od včeri turbo prideta prjatlce z otroki na obisk čez kake pol urce...sm včer stanvanje gloncala k nora....pa zvečer 2 urce zmenka s hot loverjem...zjutraj oba nafutrala, nardila sadni tiramisu, pol je malčkica popapcala špinačno juhco s krogljicami, zj že 1,5 ure v svetu sanj, da bo mela energy za full house...kaj bomo mi južnal oziroma zgodaj večerjal nimam še blage veze in nč kuhanga pomoje bojo kr špagetke s tuno pa velika skleda paradižnik - paprika - kumare solatka....oči bo mal nos nad makarončki vihal, mi2 bova pa še prste polizale...ni kej ne more bit vedno vsem vse po godu birdy...nimam sploh volje za komentirat, so mi kar prtekle, ko se na našo zimo spomnim...sicer sva res 3000 eur stran s temle vrtcem vrgla, upam pa , da bo s septembrom kej boljš....vmes jo bom še pomoje za pnevmokok cepla....pa upam pol na najboljš ajvy...tud zate koš pikapok, pa lepo da vidiš da smo srečni na fullll...res nam fino laufa, še malčka sta res pridna, sam evina "gofljica" mi vsake tolk kri spije, ker od zjutri k vstane pa do zvečer ko pade dol skooooozzzzzzz čebla...res je klepetulje pa se ti kej sanja kaj bi lahko pojedla? ste kje tko bli?? simona...naj se tvoja nogica čimprej omehča brkn...ti s čist prehuda...svaka čast za energijo....ti kar zavidam kolumbo....split zakooooooonnnnnnnn....pag straško smo bli mi lani pa je fenomenalnotle od tamike pa tud kulsko zgleda sjmm...zj se bo še bolj vse šajnal pr teb...aleluja....nam nč na obisk pršla, k pol mam slabo vest tanči...super za bon jovi....kdaj bo pa menjava BOB-a????? zih sm kero pozabla...sorryyyyy
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.6.2011 13:34:22
|
|
|
|
brkn83
|
Evo peciva končana- no razen pralineji, ker se masa hladi. Kosilo skuhano, kuhna pospravljena. No po tleh morem še pomiti, ampak to bom zvečer.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.6.2011 14:08:55
|
|
|
|
birdy
|
Pri nas pa končno zares kaže da smo ven iz vsega sranja, saturacija je bila vredu, vročine nima več tok hude, mal ma apetita nazaj, se smeje, skače... zdej pa sam še na gor!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 10.6.2011 15:17:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.6.2011 16:54:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ tamika....zlata si ....kok je pa številka?...išem drugače le belo srajčko 74, samo se da podvihat .... Marin je bil star 2,5 meseca ... saj lahko oblečeš sam srajčko IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ kupila sem obleko,ampak dobit taprave čevlje za zraven bo pa zgledamisija nemogoče slikica mali nosi 62,tko da mu bo 74 too much preveliko ......vseeno ti hvala .....bom slikala obleko
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.6.2011 16:57:35
|
|
|
|
Čebel@
|
ati in dedi sta vsak v svoji češnji,Hana in babi se igrata v spodnjem štuku,mali na igralni,mami pa gre pečt češnjevo pito
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.6.2011 20:43:57
|
|
|
|
sjmm
|
čer! evo mene...sm bla bizi ceu popoldne...vse jogije sm potresla z unim praškom k sm ga dobila zravn sesalca...pol pa s ta turbo zadevo vse presesala...ma sok novi, pa frišna posteljninca...dons bomo vsi spal k dojenčki....zdej sam še gardo mularije pod tuš nateram, pa imam frej večer...sm tok peglala posteljnino, da mi bo roka odpadla ta velka sta bla na bejzbolu, oči in maj pa sta neki po dvorišču brklala, Saška pa mi je bla bol za jezikovo župco kuhat kot pa v pomoč...ampak sej tud to včas paše...d sva mau dece prešinfale in kako fajn čokoladno ritko pohvalile zdej še Majkija iz banje spravm, mlekec in via svet sanj...pol mam pa sedežno rezervirano na svojem mestuk dons bo po moje tu mač zasedena k jutri ni šole
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 10.6.2011 20:53:43
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz moram pa prečikerat za recepte iz češenj....joj kok jih imam v hladilniku in skrinji .....drugače sem pa naredila pito-polovico iz jabolk,polovico pa uganite iz česa ....itak-češnje! ....še čez ušesa nam bojo gledale grem večerjat in spat
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.6.2011 6:34:33
|
|
|
|
Čebel@
|
jutro zadnja in prva uglavnem dan se je začel ....sem takoj za dobro jutro dobila hladen tuš razočaranja ........zanimivo,kako te najlažje lastna družina spravi v slabo voljo pa upam,da bo vseeno lep dan
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2011 7:25:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2011 7:29:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.6.2011 7:52:44
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Čebelca...evo sotrpinko .....no comment...... Majkl gre dons k tašči mal na xl razvajanje, Roksija sm pa hotla dat mal k mojim, k se itak že 10 dni niso vidl, pa d nardim še eno xl pucanje po bajti.......in samo hladn tuš: NIMAMO ČASA, KER MAMO ŽURKO-itak........a učeri je tašča čist po nakjučju srečala moje tastare v btcju...seveda s tamalo od brudija........Čebelca upam d ti je zdej kaj lažje ....najboljš d greva na pir ma najboljš da k meni uletiš na pir .....ej sem čist kul-so oni na slabšem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.6.2011 8:00:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo DEJ MI RECEPT ZA ČEŠNJEVO PITO...mam jst tut še eno rundo v skrinji to imam od sjmm recept za jabolčno pito,ampak sem dala namesto jabolk pač češnje testo: 200g moke+pecilni 200g sladkorja+vanili 6 jajc-ločimo 6 velikih žlic mleka 2 dcl olja Rumenjake+sladkor+vanili penasto umešamo.Iz beljaka in ščepca soli stepemo sneg.Nato pa zmesi iz rumenjaka dodajamo postopoma po žlicah mleko,olje,moko+vanili in na koncu sneg. V nameščen pekač vljijemo 2/3 mase in jo pečemo na 150-180C cca. 30 minut. Vzamemo ven in dodamo nadev-v tem primeru češnje(jaz jih nisem nič cukrala,ker so že dovolj sladke.Za jabolčni naved pa vzameš 8 velikih oz. 10 majhnih jabolk,4 žlice rjavega sladkorja,vanili,cimet. Čez polijemo še preostalo maso in pečemo še cca. 30 minut na 150C(do zlate barve).Ohladimo,razrežemo na kocke in posujemo s sladkorjem v prahu.Naslednji dan je še bolša.
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.6.2011 8:06:07
|
|
|
|
Čebel@
|
brkn....plis recept za tisto pecivo iz piknika z borovnicami ...lepo se imejte danes ......a danes je dekliščina ali poroka? še kakšen simpel recept za čenje in borovnice-plisss
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.6.2011 8:11:51
|
|
|
|
petrušk_
|
jutrooooooooo.... vsi še spančkajo...oči pršu ob 3h dam k so eneja zalil da bo zdrav....mala ze konkretno muva...sam cakam kdaj bo mamiooooooooo čebelca...kaj pa mate?? kej zarad krsta? brkn...pol praviš da je pekarna miš maš končana.... si si lepe čevlčke kupila? birdy...upam, da ste res ven iz tahudga.....k levčka bo tole čist uničlo madonca..... kkolumbo...spet vikend brez tastarga...aleluja...dobra si....dobr da maš tko fajn zagrajen vrt, da jih lahko vn spustiš in mirno delaš kej druzga.... tole s tastarimi pa itak no comment....ko se eva 1x na tedn odloč da gre dol mi jo po 5 minutah nazaj prpele, kao da ni hotla bit več dol tolk o tem da jo ni treba še eno leto v vrtec dat, da jo bo že ona merkala sjmm....uf tale mašinca...ja res je baje ful zakon, jst zj čakam, da mi pridejo sedežno presesat....pa da vidmo če bo kej.....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.6.2011 8:15:44
|
|
|
|
Čebel@
|
petrušk....nebi o podrobnostih,ker me berejo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2011 8:24:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.6.2011 9:10:07
|
|
|
|
sjmm
|
dan! dons je blo nujno začet s čokolinom in sm zdele iz enga dobrga litra mleka čokolina namešala....zdej smo vse pojedl ....naša najstnika še gledata pod kožo, mi pa na sedežni k mene spet zvija, sm upala, da bo dons že kej bolš...mamo namen do milerja pridet, Maju je zmanjkal mlekca, Saški pa pudra...to dvoje pa lahk vodi v katasrtofo uuuuuu, teli žlahtnki...grrrrrrr....tko d čebelc@, kolumbo in petrušk.... evo en izi recept...mi smo mel zdej 2 dni tale pecivček.....čebelc@....sm kr zmiksala za jogurtov biskvitek, pol sm pa dala v bol nizek pekač...na vrhu sm pa na pol not potisnila polovičke češenj, mau z vanilijevim sladkorjem posladkane...če pa želiš pa lagk potem, ko je pečeno in že en mau ohlajeno preliješ še z vanilijevim pudingom...carsko res...pa izi in poceni
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.6.2011 9:12:05
|
|
|
|
sjmm
|
jz mam na ful plan dons pospravt, sicer sm kr neki že včer nardila...sam zdej me pa spet tale tetka nadleguje...sm tok jezna, sm se zdej napokala tablet...komi čakam d bo bolš....sm jo tok sita d bi jo kr ukinla za ene 9 mescu
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.6.2011 9:17:13
|
|
|
|
sjmm
|
petrušk....ma,mašinca je ful stroj, sm včeri vse jogije globinsko in z unim prahom, kok so dišeči in sveži...ful gut, pa vsi tisti nastavki...to lahk ene 3 ure sam pucaš in nastavke menjaš...men res ful sede, ker imam zelo rada , da če popucaš, da se to tudi vidi in tone sam 5 minut
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 11.6.2011 9:19:15
|
|
|
|
sjmm
|
birdy....sm bla ful vesela k sm brala tvoj zadnji post!!!!!!!!!!!!sam še navzgor s tem vašim zdravjem!!!!!!!!!!! a bo že kej urša pršla?????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
[Brisano sporočilo] 11.6.2011 10:27:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.