|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
11.6.2011 23:25:41   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Sunny nej pride zadnji dan, ko boš šla domov.

SJMM a je kakšn film???...jst z enim učem gledam POP pa je bl bedno

če maš HBO comedy...pol je zdele en fajn...romantikuš, tak lahek, mau za nasmejatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
   [Brisano sporočilo]
11.6.2011 23:38:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4727
11.6.2011 23:40:11   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Sunny nej pride zadnji dan, ko boš šla domov.

SJMM a je kakšn film???...jst z enim učem gledam POP pa je bl bedno

NA SLO2 imaš koncert od sidharteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4728
11.6.2011 23:43:06   
sunny24
tanci, hello! Veš kolk sm ti fouš, k si šla na Bon Jovija...
Jst sem tudi mela v planu it v Udine, ampak je lih 17.7. k mam rok, tako, da se bom načakala, da bom lahko šla na koncert...Sej enkrat v naslednjih 10 letih bo spet pršu na ta konc sveta, ne? user posted image user posted image user posted image

Grem si tace voskat...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
11.6.2011 23:45:24   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

tanci, hello! Veš kolk sm ti fouš, k si šla na Bon Jovija...
Jst sem tudi mela v planu it v Udine, ampak je lih 17.7. k mam rok, tako, da se bom načakala, da bom lahko šla na koncert...Sej enkrat v naslednjih 10 letih bo spet pršu na ta konc sveta, ne? user posted image user posted image user posted image

Grem si tace voskat...user posted image

hej...ej midva zelo resno razmišljava da greva v Udineuser posted image user posted image ...ma res je blo noro...mislim da naslednjo turnejo majo da pridejo v stožiceuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
11.6.2011 23:52:08   
sunny24
Ena taca rešena...Zdej še druga...user posted image user posted image user posted image Mater kaj se jst spomnem it delat ob skori polnoči...user posted image user posted image user posted image

Ja, sm gledala karte...110 evrov parter, 120 pa gor. Sam mislim da je tle še prevoz iz NG vključen...Ku bi šla...Ker Bon jovi mi je zakon že od malega...In po pravici povedano čakam na njega že pol lajfa...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
12.6.2011 7:04:54   
sunny24
Jutro!
Joj, jst ne vem kej je blo danes, ampak sem zbujena že od 4:30...Je pršu moj s šihta, sm se zbudila in ni šans nazaj zaspat. Pa še user posted image je mel akcijo...Sm se do 6h premetavala po postli, pol sm pa pošizila in ustala. Sam štala je, k ob tej uri nimaš kej delat...Edino ptičke poslušat k čivkajo...user posted image user posted image user posted image
No, sm pa eno žehto dala prat...Zdej pa počakat, da se madam zbudi in pakirat...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
12.6.2011 7:44:53   
Čebel@
jutrouser posted image

sunny.......jaz sem bila tudi full v dilemi,al nej pridev P ali ne-no in sva se odločila da ne in sva jo z galom počakala doma,ko je prišla iz vrtca....prinesel ji je pa baby borna fantka....kdaj pa greste v Čatež? pa do kdaj?....ta teden bom ziher hodila po C&A....sem pa jaz našmu vzela te ki so po 2 v kompletu,na preklop,oranžne barveuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
12.6.2011 8:00:05   
Čebel@
tamal je danes spal celo noč v zibkiuser posted image ....priden moj user posted image user posted image ....mala je bila pa že ob 6.00 avfuser posted image user posted image .....s tastarim imava tiho mašo-zgledam nekako tako:user posted image user posted image user posted image user posted image .....s primorsko ne bo nič,ker dedec ni uspel registracije zrihtatuser posted image user posted image user posted image ...pa živčnega bom fasala:tamala pljuva-ne pljunke ampak tisto škropljenjeuser posted image user posted image user posted image ...ne zaleže ničuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 12.6.2011 8:02:08 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
12.6.2011 8:36:39   
sjmm
dan!

mi2 tus zgodnja dons...je Majki žeod pol 7h skakau po meni...sva gledala Rorija d se je živ žav začeu....evo sm spala glih enih 5,5 urc...kva čmo...k se pazvečer ne morm spat spravtuser posted image ...aja, moj dec je pa šele zdele rit dvignu k je kofe zavohu....kok si včas želim, da bi bla med tistimi srečnicami k jim mož zgodi ustane in kavico skuha...men tko mevžasto deluje,če dec spi dlje in več k ženska....pa ne vem od kje mi ta idejauser posted image

čebelc@....prvo za tvoj hud izrazuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa kok je priden tvoj sinkouser posted image user posted image user posted image user posted image , hja obdobje pljuvanja oziroma pri nas rečemo špukanja dajo pa vsi skozuser posted image user posted image

sunny in  tanči...ooo, Bon Jovi...jz tud sanjam koncert.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..sm  bla 1x k sm mela ene 17 let v Milanu....kok je blo carsk...to bi pa še doživela...upam, da bo čez ene 2 leti še prilika...k bo Majki že dost velik

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
12.6.2011 9:28:16   
sunny24
Uf, evo, napakirala sem, zdej smo pa ready! user posted image

čebela, v Čatež gremo danes, pa se vračamo v nedeljo 19.6. No, sej mojo cifro itak maš, tko, da me kar pokliči ko boš kej v CA...Full hvala veš!!! Maš kofi v dobrem! user posted image

Nč bejbe, jst se grem oblečt in pičimo...Lepo se mejte, mi upam da se bomo tudi meli fajn pa se tipkamo drugi teden!!! user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
12.6.2011 9:42:29   
Urša08
jutrouser posted image

Pestro, pestro ni kejuser posted image user posted image user posted image sem si izborila par minutk za rr user posted image .

Na morčiju je bilo luštno. Smo se nasončali, načofali, nadihali morskega zraka, ... Tudi tale kamp Zaton je super sploh za otročke. Mivka na plaži, veliko igral, otroške animacije, bazenski kompleks,... vse za naše mulčke. Nejc in Žiga sta ful uživala. Eva je pa čist moja mazica, pa če ne spi bi se skoz po naročju cartala pa še naročje ni vsako dobro user posted image . Malce smo se tudi potepali, smo šli do Zadra in je res zanimivo mesto, pa otoček Nin smo šli dvakrat mal pešake pogledat. Ful luštno.

Aja pa da povem da smo meli na dan odhoda že malce pestro. Dam tamalima zajtrk in men Nejc pravi da ga ušes boliuser posted image sej nisem vedla al se heca al kaj, nikol še ni mel težav z ušesi. No ker je reku da ga boli, sem klicala našo pediatrinjo ob 7 in prosila če lahko koj pridemo da smo že spakirani za na morjeuser posted image . Itak je zlata tko da ga je koj vzela. Rezultat vnet ušesek an atb ampak smo bili zmenjeni da še malce počakamo, da bi šlo mogoče mim ker je dva dni nazaj nehal jemat atb. No v glavnem hb atb ni bil potreben smo zmagali brez.

Sedaj vas morm pa mal prebrat če mi bodo pustili. Potem pa me čaka razpakiranje potovalk in pranje, pranje, pranje,.. za kosilo bo pa kar halo variantauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
12.6.2011 9:44:59   
Urša08
Punce še en user posted image glede dohodnine - a se meni Eva šteje od decembra kot vzdrževani član al že november ko se je rodila čeprav se je rodila 20.11? hvala

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
12.6.2011 10:05:33   
sjmm
URŠA....SUPER D STE SE TOOOK UŽIVALI, PA ŠE BOL SUPER D JE ŠLO BREZ BOLEZNI IN BREZ ATB PRI NEJCUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...STE SI RES ZASLUŽILI TELE POČITNICE!!!!! SMO PA VAS POGREŠALI ZELO!!!!!!

sunny...FAJN SE IMEJTE!!!!!!!!!!!!!!!!!

men se dons kr neki nč ne da, še dobr d sm včeri po ta velkem vse poštimala, sam me pa čaka še kopalnica, pa ne vem, če dons...me spet tale tetka neki heca....sm glih zaklučla eno wc seanso...za popiz....

bo treba počas za kosilo kej prštimat...dons ima sardelce in mau lignov, pa krompirjevo solatko, Majki pa bo juhco z zvezdicami, pa ribice in mau kuskusa z zelenjavo, za povrh pa bo eno hitr pecivo s piškotki in breskvami in malinami...sm včeri nabrali maline, pa jih je treba ponucatuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
   [Brisano sporočilo]
12.6.2011 10:37:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4740
   [Brisano sporočilo]
12.6.2011 13:31:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4741
12.6.2011 16:42:41   
sjmm
hoj!

kolumbo....pridna, turbo pridna...upam, da pride Šimče kmau domov!!!!

pri nas smo mel turbo fajtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...saša in oči...ima saša do ju3 eno seminarsko in je rabla novo kartušo, sva ji jo včer kupla v milerju, dons ji vse pošlihtam d ji dela d bo lahk printala..pol pa začne zjat kj mamo papir in poglej hudiča ga je zmanjkal...mi2 pa sploh nisva vedla d mau tok ene robe za printat k je rabla tud nov usb ključek d je vse iz powerpointa gor prenesla in pol začne ona zjat d ona pa res ne more na vse mislit d bi se mi2 lahk mau zmigala in ji kupla papir....men je kr sapo vzel...moj je pa znoru k do zdej še nkol....sm kr Majkija stran odnesla tok je vpil...pol jo je pa peljal do štacune...na srečo je blo okol 12h in sta še najdla papir za tiskat...vam rečem...najstniki....uuuufffffffff...mam kr dan pokvarjenuser posted image user posted image

zdej nam pa cela bajta smrdi k smo sardelce in ligne delal, pa men dons neki vse smrdi....sm se zgleda kr mau preveč pejnkilerjev nažrla in me neki želodec opozarja ...morm kak navaden probiotičen jogurt srknituser posted image

zdej me je pa še neki slaba voljazagrabla...se mi zdi d sploh ne znamo več normalne nedelje imet...mah...

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4742
12.6.2011 20:13:15   
Katjusa
čer....
mi smo imelo delovni vikend... v petek sme peljala tamala 2 v dramlje na all incluziveuser posted image user posted image user posted image mi2 z mojmu pa mal v trgovine in itak sva zavila še mal v dipota pogledat kake imajo kej sedežne.... nama ni blo nič prav všeč kar je blo fino za sedet ni blo za ležat.... tak da sva imela pol še nekaj časa in sem rekla če greva v harvija pogledat in itak že drugo sedežno k sva zagledala nama je bila obema ful všeč in sva jo kr kupla treba bo sicer nanjo čakat 4.8 tednov ampak itak se nam ne mudi sedaj morva probat tole prodat......
potem v soboto sta pa prišla sodelavec in sodelavka in smo delali malo zaključnih del po stanovanjuuser posted image user posted image user posted image tak da imamo celo sedaj v dnevni luster in to sva kupla novega z ventilatorjem in je zakonuser posted image user posted image user posted image ta teden še zbeliva eno steno v dnevni k jo je blo treba končat in je v glavnem vs ekonec in za hodnik morva kupit zaključne stropna kotne obloge in jih prpopat in pol bo res končno konec.... smo pa tud pospravli klet in zdej je dons dedi mere vzel da nama pripravi lesene plošče da jo bomo obili in potem poličke kupiva in samo ostane še garaža za spucat prebelit.... balkon pa verjetno naslednjo pomlad ko bo kak € ker ga nimam nemena sama rihtat bomo probal kakega nepredragega majstra dobit:)

v glavnem super vikend včeraj smo bedeli do 3 zjutraj in smo peli karaoke in se mal zabavali itak smo čez dan veliko naredili in smo si zabavo več k zaslužliuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse ki to potrebujete

lahko noč....

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
   [Brisano sporočilo]
12.6.2011 20:33:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4744
12.6.2011 20:52:01   
sjmm
kolumbo...dober počitek ti želim, sej si ga res zaslužiš k si bla tok pridnauser posted image user posted image user posted image ...tenx...sej se res včas sekiramo in pulmo lase za čist brezvezne stvariuser posted image

katjuša...super za sedežno...bo še več placa za stiskatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vau, pa kak bizi vikend...bravo...no, me zelo veseli d ste si tud zabavo prvošluser posted image user posted image user posted image

pri nas smo vsi stuširani, čisti laski, fajn frzurce...Majki še mleko stanka...pa šlafnuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4745
12.6.2011 21:06:54   
Urša08
čer

Mi smo malce z ritma vn tko da sedaj možek ta velikedva poskuša spat spravit, jaz sem Evo odložila in potem upam da bo mir.

Sjmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolumbo spočij si. A boš mela ta teden kej časa za kofi?

Katjuša super za sedežno in lep vikend user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem en čajček narest pa na kavč

nočka vsem

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
12.6.2011 21:24:41   
Čebel@
katjuša.....super te je bratuser posted image user posted image user posted image

sjmm.....user posted image user posted image user posted image za tvoje živčke

kolumbo,urša...spočijta se

user posted image user posted image spita....oba skopanauser posted image ....smo bili dopoldan in popoldan na sprehoduuser posted image

pri nas doma je cela katastrofa.....z mati sva se skregaleuser posted image ...sva pol ure tulile ena na drugo....in zaključile debato....ah....mi je full hudo....ampak sedaj je ona na potezi.....long story

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 12.6.2011 21:25:28 >

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
12.6.2011 22:00:50   
sjmm
urša....upam, da kmau ujamete ritem in seveda d s kolumbo kej na kofi tud do mene uletiteuser posted image ...mirno noč vam želim

čebel@...joj, ne no.. boga res...prepiri z mami so neki najhujšega...pošiljam en kamion user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo jz mam dons kr že uležan plac na sedežni...mam že poln kufer poležavanja..mi pazdej možek mau noge maže in masira...bom kmau čist na relaxuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
12.6.2011 22:32:34   
Ajvy
čer

oddelala svojo nedeljsko kvoto...gužva nenormalna.....kaj češ

Jutri imamo službeni piknik...upam,da se mal sprostimo....

Punci pridno spančkata...komaj čakam, da se vse tri stisnemo zjutraj.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
12.6.2011 23:03:53   
birdy
Hoj, za nami prelep vikend. včer smo šli do mojih, se fino najedli, načvekali, doma pa otroke sam še v pojstlo položiluser posted image  No, pol smo pa še skor celo noč preživel v 5, na najini pojstli seveda. Smo bli k sardineuser posted image  Dons smo šli pa na stari grad, pol pa Kristi spat, Neli je šla pa dedija gledat k je z kolesom pridivjal mim šole (tista dirka o kateri je Kolumbo govorila- maraton franja). Je prišla domov in smo jedli, no, pol sva šle pa z Neli mal spat skupej. Na konc sem ob šestih jo zbudila da sva šle še mal ven in zvečer smo mal kasnej prišli not. Pol sva pa še z mojim mal na balkonu posedela, pospravla inm ura je, no, sej vidte kok jeuser posted image  
Lev je vredu, neverjetno kako boljši jeuser posted image  Mislm, da v enmu tednu pediatrična ni pogruntala kar je naša dohtarca takoj ko je dobila izvide krvi... Sem kar mal razočarana nad pediatričnouser posted image  ma, da sva se jajcala tam en teden zato da niso nič naredli, doma pa ni bilo nič boljše, prej slabše kot prej. Skratka, dva tedna je trajal da je začel it na bolje, na bolje je šlo pa takoj po prvi rundi AB. Pa važn da je zdej ok, moj mali sonček, spet je taprav Lev, smejko ki je srečen že samo zato ker je živ. Ma takih otrok bi človek lahko imel veliko, k se pa skoz sam smejeuser posted image  Počas celo apetit dobiva, dons je pojedu pol tamalega sadnega frutka, to je po tanovem čisti rekorduser posted image  Pa mso mu gre. Trenutno se nč ne sekiram a bo jedu zelenjavo, al sadje, al kuhano, al kupljeno narejeno... Kar poje mi je super. Sej skuhala sem dons mu korenček pa ga ni hotu jest, pol sem pa z frutkom probasla. Ma boli me, sam je nej. 
ok, sam od nas govorim, ampak sem res tok vesela da nam gre da bi najraj cel magisterij od tega napisalauser posted image  Lepo spite, se beremo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...
Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?