|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
13.6.2011 7:19:19   
petrušk_
jutrooooooo

poročanje po prekrasnem vikenduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petek smo delal za bajto, končn zabetoniral še zadnjo manjkajočo škarpo....tko da zj se pa še posuši pol pa počas travco usjat pa ograjo nardit....res upam, da nam uspe do konca junija tole spedenčkat....čeprov smo res že precej pozni.....

soboto smo šli na žurko praznika občine, je mala plesala z mulčki k norc....res je blo fajn....jan v vozičku priden na ful, vmes kr v vozičku pojedu svojo dozo mlekca, smo kupčka podrl pa gasaaaaaa dalje....

pol pa kr po pico za večerjo spotomauser posted image ...ma je bla dobra...še eva je cel kos zmazala, k do sedaj še nikol ni hotla več kot probat pice....

včer pa kosilce, pol počitek pol pa mal po obiskih....sva šla k sestri od mojga povedat da bo ohcetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

drugač se fino rihtamo, sam mali ma 2x na dan po kakšno urco res noro krčkov, nič ga ne more umirit....ma tud to bomo prebrodl ni kej...nau hudga če bo pr tem ostalo.....

mali spančka tle zraven mene na kavču po jutranji dozi mlekca, eva pa še od včeri v svetu sanj...sam že neki muva, pomoje nau več dolg....

pri nas sončno...in ko oba zrihtam šibnemo ven, na en daljši sprehod....

komentiram verjetn po kosilu ko bosta spančkala.....user posted image nism cel vikend niti brat nč uspela, upam, da ste se imele lepo ....

byby za zdaj in lep začetek tedna vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
13.6.2011 7:21:50   
Čebel@
jutrouser posted image

kako ste spale???

mi smo spali superuser posted image ....mali zaspal ob 20.00 in je spal do 4.00 ko sva jedla in še vedno spiuser posted image ....pupa v vrtcu-kašljauser posted image user posted image user posted image

birdy
....o fullllll sem hapyyyy za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajvy......uživajte na piknikuuser posted image user posted image user posted image

petrušk
....čist ste pridniuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 13.6.2011 7:23:03 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
13.6.2011 8:07:25   
Urša08
jutro

Otročka v vrtcu, Nejc mal štrajkal, žiga pa komi čakaluser posted image . Medve z Evo sva pa spet sami, no pa sej mal mi kar paše user posted image . Današnji plan je stanovanje v red dat pa itak cote, cote , cote.

Birdy ful je lepo brat da ste vsi ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Malce sem v zaostanku tko da bi bila vesela če mal poveš kaj je z Levčkom da ima atb?

čebela ojej spet prepir z mami user posted image user posted image user posted image držim pesti da se kmalu pobotata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk super da ste tako uživali user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm
tud jaz upam da nama s kolumbo rata pridt do tebe na kavicouser posted image

Kolumbo
jaz morm ta teden en dan do Kranja skočit tko da če boš za kavico povej - sreda, četrtek al pa petek.

Sedaj si grem pa en čajček narest potem pa začet migat.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
13.6.2011 8:10:28   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

jutro

Otročka v vrtcu, Nejc mal štrajkal, žiga pa komi čakaluser posted image . Medve z Evo sva pa spet sami, no pa sej mal mi kar paše user posted image . Današnji plan je stanovanje v red dat pa itak cote, cote , cote.

Birdy ful je lepo brat da ste vsi ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Malce sem v zaostanku tko da bi bila vesela če mal poveš kaj je z Levčkom da ima atb?

čebela ojej spet prepir z mami user posted image user posted image user posted image držim pesti da se kmalu pobotata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk super da ste tako uživali user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjmm
tud jaz upam da nama s kolumbo rata pridt do tebe na kavicouser posted image

Kolumbo
jaz morm ta teden en dan do Kranja skočit tko da če boš za kavico povej - sreda, četrtek al pa petek.

Sedaj si grem pa en čajček narest potem pa začet migat.

aha...zj te pa mam...k men pa nč na kavico aneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
13.6.2011 8:10:38   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Se tudi jst bolj nagibam h temu, da bi pršla sam zadnji dan. No, v Postojni si not, če je vse v redu, 4 dni,...Upam, da bo šlo brez joka mimo! 

joooj...dobra si če boš ti brez nje zdržala....ona bo že z očijem zaposlenauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
men je blo neki najlepšga ko sta takoj naslednji dan pršla, in sm pol cele dneve sam to čakala....res sm jo pogrešala in mi ni žal, da smo tko nardil, no kontra itak sploh nismo razmišljal....
mala je bla res vesela bratca in je skoz v posteljico gledala....sj v postojni je igralnica in mi smo bli med obiski skoz tam, da smo se sam 1 drugmu posvetil, pa tud če kako minutko dlje ostaneta pol ne težijo.....

je pa dojenček pri nas prinesu balončke, čokolado in pa lupinico baby born za njenega dojenčka.....

to je moje mnenje.....

petrušk_

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
13.6.2011 8:10:43   
petrušk_
čebela.......čiist jezna...ni kej....mogoč ti je pa tko hotu povedat, da se mu ne da več po plemenskih RR shodih hodituser posted image user posted image user posted image user posted image
ne bit huda sj bo boljš...
pluvanje...eva tud še šla čez...mine....user posted image user posted image user posted image user posted image
mi mamo zj serijo ko se z vsakmu skrega da je vse spet njeno...tud mamica pa oči...se stiska po naročju da je joooojjjjjj...k bi bla 2 mesca stara

kolumbo
....če te poroke tolk ganejo bo pa treba obnovit zaobljubo pa je.....mal bo koštal ampak tvoj srček bo pa spet vesel....
upam, da ste ok in da uživate....

sjmm...spet na turbo...pa maline pa češnje pa vse mate...mi mormo pa vse kuptuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa pol ni treba nč pečt, da b kej ponucala na srečouser posted image user posted image user posted image user posted image
jooojj....sj prov da je tvoj mal znoru, k tale saška vama pa res kr sive laske vztrajno dela...no vsaj bere se tko....sj pomoje bo pr nas isto, k naš turbo 2009 me tud že zj u red daje....včer sta se z mojmu u pojstl stiskala zjutri...ji prnesem čaj po protokolu pa risanke pržgem in glej ga zlomka...me je mala poslala v kuhnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no comment....

urša...WELCOMEEEEEEEEEEEEEEEEEE BACKKKKKKKKKKKK
pa super, da se je na konc vse super končal...in ni blo treba AB....kako pa je z vodo na morčiju? se že da kopat normalno??
sm pogrešala tvoje energične in pozitivne poste....super da si nazaj

čakam, da se pr birdy čist uštimajo, pol pa en dan uletimo do vas, da mal pokofetkamo...no alpa če vi2 do nas uletita....

čebela...opet fajtuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja ni kej....bo mogl minit.....zgleda skozlano vreme vpliva mal na živčke pa to....

ajvy...super ste....pa res se slišiš srečnaaaaaaaa....le tako naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

birdy....no sam da ste ok, pa da ste užival,....zj pa res DOST...tega sranja...sam kaj k v vrtcu vsak letni čas neki razsaja.....mi pa malčke palčke doma.....
pa suepr, da ste ga uspel uštimat, pa tud če z ab, pa da je začel nazaj jest to je pa sploh top of the top.....
pa dajej mu kar ti je...sj frutek je kontrolirano bolj kot pa če ti bučo v hoferju kupšuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
13.6.2011 8:12:08   
petrušk_
zj pa res dost...no sj eva glih še pozajtrkuje...njen najljubši zajtrk...pašteta, žemlja pa flaša čajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cela stran mojih postov...zjp a gasaaaaaaaa u akcijo.........pa na šetnjo....

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
13.6.2011 8:14:41   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

čebela.......čiist jezna...ni kej....mogoč ti je pa tko hotu povedat, da se mu ne da več po plemenskih RR shodih hodituser posted image user posted image user posted image user posted image
pluvanje...eva tud še šla čez...mine....user posted image user posted image user posted image user posted image
mi mamo zj serijo ko se z vsakmu skrega da je vse spet njeno...tud mamica pa oči...se stiska po naročju da je joooojjjjjj...k bi bla 2 mesca stara

ej tega dela ne štekam splohuser posted image sem blonduser posted image obrazložitev prosimuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
13.6.2011 8:17:32   
Čebel@
glede najinga fajta z mati:ne bo kar čez noč ok,ker so letele hude besede,jeza,vse sem ji zmetala naprej...uglavnem čist sem se spucala....sej na koncu sem ji povedala,da nisem jezna nanjo,ampak na fotra in tamalo in da ona je vedno dobrodošla pri nas....je pa tko,da sva obe trmasti in user posted image ponosni,tko da bo veliko vode preteklo predno bova spet spregovorili....žal....ampak stojim za svojimi besedami in dokler ji bo vseeno kako so vnučki,me ni treba klicat....tko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
13.6.2011 10:03:24   
Urša08
Sem si vzela čas za zajtrkuser posted image . Stanovanje je posesano in pomito, pa en stroj cot sem obesla. Po pavzi pa morm še en stroj zalavfat, pa ene na stojalu pobrat, pa seveda likanje če bo še kaj časa in voljeuser posted image user posted image user posted image .

Petrušk lepo te je bratuser posted image user posted image user posted image tud jaz upam da se kmalu vidimouser posted image

čebela saj se bosta pobotali boš vidla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
   [Brisano sporočilo]
13.6.2011 11:19:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4761
13.6.2011 13:01:15   
brkn83
dan.

evo pa mi je konč uspelo mal za računalnik. Sej prebrati vas itak nisem uspela.

Sem danes odnesla še zvezano magistrsko nalogo na faks in tako prejela potrdilo o magistriranju.

Drugače pa je moje počutje user posted image user posted image . Vse me boli, glava in celo telo,..............sem očitno preveč energije porabla čez vikend. MOrem mal počivat, popoldan me čaka delo in se moram mal k sebi spraviti.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4762
13.6.2011 14:01:45   
sjmm
dan!

pr ns mamo turbo...vsi...oči dela eno stenco na hodniku d se bomo končno znebili ta starih vhodnih vratuser posted image user posted image user posted image

mi2 sva bla zuni, zdej pa kuhat dokler je mir

popoldne...bejzbol in kej pospravt

aja, pa do 12h smo bli brez vode...tko d šibam zdej kakega prjatlčka zalaufatuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
   [Brisano sporočilo]
13.6.2011 19:16:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sjmm)
  Neposredna povezava do sporočila: 4764
   [Brisano sporočilo]
13.6.2011 19:17:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4765
13.6.2011 19:43:30   
tanci29
aaaaaaaaaaa petrušk kaj je z bobom...dons mi je kliknil da ga še zmeri prevažam u prtlažnikuuser posted image ...a je najbolj da ga dam na pošto?user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
13.6.2011 19:44:44   
tanci29
mi smo bli v soboto na luninem festivalu...super je bilo...včeraj smo pa tud uživali na obisku...

danes smo pa ponedeljkovouser posted image ...

lep pozdravček

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
13.6.2011 19:56:27   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

aaaaaaaaaaa petrušk kaj je z bobom...dons mi je kliknil da ga še zmeri prevažam u prtlažnikuuser posted image ...a je najbolj da ga dam na pošto?user posted image

ja sj sm že parkrat prašala kje bova predajo nardile :)))
si jutr na šihtu?
taščo peljem na polikliniko pa se lohk mim oglasim, da ga prevzamem, če ti odgovarja....

petrušk_

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
13.6.2011 20:57:48   
birdy
Hoj,
besna sem kot risuser posted image  Dec je na šihtu neki štorast stopu in si ferderbu gleženj. Ampak ko me je med malco klicu je reku sam da ga mal boli, pol je pa pršu dam, mal pojedu in šel do dohtarja, ma je bil doma glih 20minut.... Pol pa seveda naprej na urgenco, zdej ga še ni. Nč reku da ga tok hudo boli sam šel. Za dodaten hladen tuš je pol njegov brat prjavu da bo lohk zdej počas škarfo betoniru, pa sem mu rekla da ma tri otroke in da bo težko šlo. In je reku da majo ti trije otroc tud mamouser posted image  Da sta dopoldne v vrtcu in da mam časuser posted image  Ja, res, k sta tok bile v vrtcuuser posted image  Ma cele dneve sem sam z otroci un me pa jebe kao da jih ma skoz moj. Seveda, jst se pa po rit čoham cel dan, ne vem kaj bi sama s sabouser posted image
Ma jebi mater, s takim bedakom sploh nimam kej razpravljat. Grem zdej pomit posodo k mi je še ni uspel ker sem se po rit čohalauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
14.6.2011 7:04:51   
petrušk_

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ja sj sm že parkrat prašala kje bova predajo nardile :)))
si jutr na šihtu?
taščo peljem na polikliniko pa se lohk mim oglasim, da ga prevzamem, če ti odgovarja....

tanči maš zs

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
14.6.2011 7:06:27   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Hoj,
besna sem kot risuser posted image  Dec je na šihtu neki štorast stopu in si ferderbu gleženj. Ampak ko me je med malco klicu je reku sam da ga mal boli, pol je pa pršu dam, mal pojedu in šel do dohtarja, ma je bil doma glih 20minut.... Pol pa seveda naprej na urgenco, zdej ga še ni. Nč reku da ga tok hudo boli sam šel. Za dodaten hladen tuš je pol njegov brat prjavu da bo lohk zdej počas škarfo betoniru, pa sem mu rekla da ma tri otroke in da bo težko šlo. In je reku da majo ti trije otroc tud mamouser posted image  Da sta dopoldne v vrtcu in da mam časuser posted image  Ja, res, k sta tok bile v vrtcuuser posted image  Ma cele dneve sem sam z otroci un me pa jebe kao da jih ma skoz moj. Seveda, jst se pa po rit čoham cel dan, ne vem kaj bi sama s sabouser posted image
Ma jebi mater, s takim bedakom sploh nimam kej razpravljat. Grem zdej pomit posodo k mi je še ni uspel ker sem se po rit čohalauser posted image

joooojj...k da nimaš že dost sranja ti morjo še drugi po glav hodit....ej...skoz eno uho notr skoz druzga pa vn...sj vem da te razpi.... ampak nimaš kej...vzgajanje otrok itak nič ne velja...sam če škarpo betoniraš si caruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da ti je nočka dala moči in da si pozitivnno predelala tele hudičkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
14.6.2011 7:09:54   
Urša08
jutro

Prvo jutranja kavicauser posted image
user posted image

Nejc in Žiga na poti v vrtec, Eva zaenkrat še v deželi sanj, jaz pa čajček in rruser posted image . Nočka solidna, sm jaz kar neki zeham.

Kolumbo danes mi ne bo zneslo do Kranja pridt user posted image , z Evo morm še do p da jo končno cepi. Če maš v sredo, četrtek ali petek čas se pa lahko dobive.

Birdy ojej a sedaj pa še tvoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tvojmu svaku pa kar ta svoje povej user posted image , se vtika tja kamor mu ni treba. Ah ja. Upam da si danes boljše volje. Eto še en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
14.6.2011 7:11:32   
Urša08
Petrušk jutro user posted imageuser posted image user posted image še spita?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
14.6.2011 7:13:07   
Urša08
Moja princeskica se že pogovarja v posteljici tako da jo grem zrihtat user posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
14.6.2011 7:15:44   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ej tega dela ne štekam splohuser posted image sem blonduser posted image obrazložitev prosimuser posted image

tole ti še dolgujemuser posted image user posted image user posted image user posted image
moj vsem srečanjim z žlahto pravi plemenski shodi ki se jih nerad udeleži....
sm ti hotla rečt, da mogoč pa tvojmu ni všeč hodit po RR piknikih in zarad tega ni registriral avta da niste mogl spet it....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...
Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.