|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
9.6.2011 9:32:53   
Najaa
felix kero številko pa zdej nosi? Če kaj rabiš, bom mal pogledala, Nika ima največ 98, običajno pa 92.
Za jutri velja? user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
9.6.2011 9:39:14   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan si ti spet user posted image al maš napačen ticker? user posted image

hvala, k si me spomnila, da bi bil cajt, da svoje tickerje posodobim user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
9.6.2011 9:43:55   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Saj sem vedla ,da moram jaz blizu prit ,da ti ne bo dolgčas na šihtuuser posted image .
Jaz rečem ,da sta velika ,felix ko J. pogledaš, pa ostanem brez beseduser posted image .Pravi mačo je nimaš kaj. Bi res že  lahko skoraj v šolo šeluser posted image .

user posted image user posted image user posted image samo nisem še ugotovila, od česa ta otrok živi, ker poje itak kot en piščanc user posted image velik pa za najmanj 3 leta user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
9.6.2011 9:52:44   
felix7

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

felix kero številko pa zdej nosi? Če kaj rabiš, bom mal pogledala, Nika ima največ 98, običajno pa 92.
Za jutri velja? user posted image

98 mu je še glih za glih, 104 pa lepo na komot user posted image Hvala user posted image

Jutri pa seveda velja, se vidimo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
9.6.2011 9:58:48   
Najaa
No se vidmo.
Zdej grem pa peglat.user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
9.6.2011 10:19:42   
Tulipan12
Dobro jutro!
Saj vem, da sem čudna, samo ta dežek mi prav pride, ker mam doma tako s cunjami, da se ven ne vidim in mam zdaj super priložnost vsaj malo spravit zadeve v red. Drugače vedno šibam z vozičkom ven, ker mi je škoda dan not zapravljat, delo pa se samo kopiči!user posted image
ticker: hahah, sploh nisem videla. Ne, nisem noseča (upam!!), imam kar sem želela, za kaj več nimam energije, časa in financ.user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
9.6.2011 13:12:33   
felix7
tudi v Ljubljani se je ulilo, mi kar paše, ker sem nabavla fasngo med malico in ne bi bilo fajn, da se mi cmari v avtu user posted image mleko sem sicer za vsak slučaj prinesla kar v pisarno, da se ne bi skisalo user posted image Pa če ni prevroče, je kar lažje delati user posted image
Danes ima moja mami rd, jaz pa še nisem zgruntala, kaj naj ji kupim user posted image včasih sem vedla, kaj ji bom kupila, že mesece vnaprej, tokrat pa nič user posted image hm... mogoče ji pa kupim kakšno knjigo. Če ima katera kako pametno idejo, bom pa tut hvaležna user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
10.6.2011 7:53:49   
felix7
dobro jutro user posted image hvala bogu, da je petek, ker sem zalimana do konca. Tale tempo me res uničuje. Jutri imamo sicer v planu relaksiranje v Čateških toplicah, je pa Jure imel zjutraj zabasan nosek in upam, da se ne bo iz tega razvilo kaj več. V nedeljo imamo kosilo za rojstni dan moje mami, no, itak gremo vsako nedeljo k našim na kosilo, ampak tokrat bo verjetno praznovala kje drugje, še ni povedala. In bo spet cel vikend pester user posted image Taki vikendi predvsem prehitro minejo user posted image
no, danes imam pa itak en seminar o davkih in čez dobre pol ure že grem iz pisarne. Če se ne "slišimo" več, pa vsem en lep vikend user posted image

aja, Tulipan, ful hvala za fotke na FBju, Lia je pravi bonbonček user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
10.6.2011 10:35:31   
Tulipan12
Dobro jutro, dober dan!
Peeeeeeeeeeeeeeeeteeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkkkkk!!! Sem se zdaj zadrla, da je po mojem še Kokica slišala!!!user posted image user posted image
felix no, upam, da si rešila mamino darilo in da boste uživali ob praznovanju, pa seveda, da vam ju3 rata v Čatežke!user posted image  Saj če je samo nosek, mu bo samo koristilo, mojadva sta imela oba zabasan nosek, ko smo šli na smučanje in smo se vsak popoldan hodili kopat v terme, sta prišla domov kot rožici, pa smo menjavali tudi po 40C temperaturne razlike v par minutah. Ja, ti vikendi me prav nervirajo, se jih vedno full veselim, potem pa tak prehitro minejo, da sem kr malo jezna včasih, da so tako natrpani!
Dobiš še slikice, ko poslikam Luko, ker mu je še malo prevelik!user posted image

Lia je imela nekje marca cca 12,5kg, velika pa je toliko, da nosi 92, zdaj pa si zračunajte!user posted image  Bila je full dolgo na 80ki, 86 pa je prerasla v 2 tednih... čist čudno.

Zgleda, da ima tudi Luka trenutno poskok v rasti, bi samo jedel, cele noči se zbuja, samo še sanjam o časih, ko se je dojil 2x na noč, zdaj se mi zbudi 2x že do 23h, ampak o tem sem že jamrala in nočem več strašit nosečnic.user posted image

Lia je spet dva dni prava pridnica (no, saj to šepetam, pssssstuser posted image ), da sem ji včeraj dala nagradni večer, ki pri nas poteka pribl. tako: delamo se, da smo čisto tiho (beri: Lia ne vrešči in ne nori), da Luka čimprej zaspi, da se mi2 stuširava, spečeva kokice in imava Nodimanijo!user posted image  Mi je smešno, da drugače sploh ne šmirgla več Nodija, ko pa ji obljubim filmski večer, pa pogleda kake 4 dele!user posted image  No, je rekla včeraj, ko sem ji omenila filmski večer, da bo šla z atijem po Radlere, jaz pa tačas uspavam Luko!user posted image user posted image user posted image

Aja, felix, ono stran za kao nižje cene visokih znamk, sem pa tudi jaz skapirala, da je vse skupaj en velik larifari... pa mi non-stop maile pošiljajo, se moram nekak objavit, ker samo brišem vse...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
12.6.2011 21:31:05   
trezika
Čer!
Včeraj je bil en super, super, super dan user posted image user posted image user posted image user posted image hvala Persida in tasa user posted image

no, danes pa se je začel malo manj lepo... ata je spet v bolnici...jutri ga čaka operacija in mu bodo po vsej verjetnosti dva prsta na nogi odrezali user posted image user posted image user posted image pa ful je bogi, od teh zdravil čist zadrogiran, je bla prej mama pri njemu v bolnici in mi ga je hotela na telefon dat, pa niti telefona ni mogel v roki držat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko sn odložila so se mi pa samo solze ulile.... zdravniki se samo čudijo kako visok prag bolečine ima.... ker je kar nekaj časa trajalo, da je vse skupaj prišlo tako daleč in da sta se mu prsta tako zelo zagnojila in okužila... pa jaz do nedavnega za to sploh nisem vedela... ker mi mama ni povedala user posted image user posted image user posted image zato pa je tako težko hodil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2410
13.6.2011 9:53:30   
tasa_m
trezika.... user posted image user posted image user posted image user posted image bodi močna! 

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
13.6.2011 10:38:09   
KOKICA32
DOBER DAN!!!! user posted image

Mi smo nazaj, danes še imam dopust jutri pa delati.user posted image

Na morju je bilo okej, le vreme je bilo zelooo spremenljivo, pa meduze..joj ful jih je....Tak, da tisti,, ki greste letos na morje v Istro bo še pestro. V enem tednu sem se kopala/plavala le 1x, pa morje je proti lani (smo bili v istem terminu kot letos) ful, ful bolj mrzlo.

Nisem vas še nič prebrala...bom sedaj....moram si še lase pobarvati, ker grem potem k frizerju. Zvečer pa imam G. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
13.6.2011 11:18:42   
tasa_m
Dober dan.
Sem glih štela, da še samo 9 tednov pa imam dopust user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko boste vse že nazaj, bom jaz komaj rekla da sem na dopustu user posted image

Kokica welkom bek. Važno, da ste se imeli fino user posted image Pa javi, kako je bilo pr G.

Ni mi za nič. No, saj vem da ni to nič novega user posted image sam vseeno moram to napisat!
Zjutraj ko sma se z Lijo zbudile, seveda jok da še morama spat. Na silo je okice skup stiskala, samo da ne rabi v vrtec. Zdaj je le bila teden dni doma. Prideve v vrtec in jok tak da kar joj. Sem se kar na Persido spomnila user posted image kako ji je (blo). Pa še njene vzgojiteljice ni bilo in samo 3 otroci v igralnici, te pa je tak blo dovolj.
Danes gre Sara po njo, jo pelje k babi Darki v mesto in bo Lija tam prespala. Tomaž mora popoldan v Ajdovščino, jaz pa grem od 16-24h delat v Slovenj Gradec, ker imajo kao 2 v bolniški in imajo po vrh še inventuro. Tak da jupi, Lijo bom videla komaj jutri zvečer, ko delam do 20h, če nebo že spala, ko bom domov prišla.
user posted image

Eno vprašanjeuser posted image   rabim eno ful dobro napisano prošnjo oz. ponudbo za delo, pa me zanima če ima katera in mi je pripravljena poslat na mail?? Če ima se že vnaprej zahvaljujem! user posted image

Nič grem malo še na kavč preden šibnem proti Koroški.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 13.6.2011 11:19:03 >

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
13.6.2011 13:07:17   
felix7
samo na hitro user posted image
Kokica, WB user posted image upam, da si si odpočila, čeprav jaz z dopusta običajno še bolj utrujena pridem user posted image
trezika, user posted image user posted image user posted image , saj ne vem, kaj naj ti rečem user posted image
Taša, kaj mojo prošnjo še imaš?

No, v soboto nam je uspelo iti v Čatež, Jure itak užival na polno, ob 5h popoldne pa mi je v 20 sekundah zaspal v naročju, tako je bil utrujen user posted image Včeraj smo šli k mami na kosilo za rojstni dan, popoldne je mož delal, z Juretom pa sva se po svoje znašla user posted image In evo, konec vikenda...

Lep delovni teden vsem!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
13.6.2011 23:28:18   
Tulipan12
Čer!
Sem prišla malo naokoli, me nekaj stiska v trebuhu, pa mislim, da dobivam M spet al kaj, ne vem, nekaj se dogaja, v glavnem, ni fajn, no! In ne morem spat.
trezika user posted image user posted image user posted image  sem brez besed.
Kokica welcome back! Si me čula kak sem se drla v petek, da je petek?user posted image  In kaj pravi G? Šparamo roza?user posted image
meduze: mi smo bili med prvomajskimi prazniki v Umagu in jih je bilo nešteto! Lii je celo spodrsnilo na eni, ker je ni videla in potem je imela celi zmazek želeja na ritki!user posted image  
prošnje: Tasa, zal nimam, HB že dolgo nisem rabila. Naj ti čimprej mine delo, da bo že kmalu jutri, ko se bosta z Lijo cartali!
felix super, da vam je uspelo v soboto, pa še vreme je bilo lepo, ne?
Najaa hangover?user posted image
Persida pogrešam romane.user posted image

Naš vikend je tudi minil s svetlobno hitrostjo, čeprav sem ga prav načrtno vzela bolj na izi, sva povabila prijatelje (par, zaenkrat še brez otrok) na gril (brancini, njami!) in smo bili cel dan na dvorišču, je bilo kar kul, sem zanalašč omenila, da sta brez otrok, ker Lia ni imela družbe, ampak posledično smo jo vsi hoteli animirat in ji je bilo kar fajn, da je bila v središču pozornosti. Pa bazen smo ji prištimali in je bilo lepo, sproščeno, brez nekega pakiranja nekam... minilo pa je vseeno prehitro.
Nedelja, klasika, obiski, zvečer pa filmski večer s pico in Poletjem v školjki - Lia je gledala tričetrt filma, potem pa zaspala. Sem bila presenečena, da je vzdržala tako dolgo.
Razmišljam, da bi šli v soboto v cirkus. Kaj menite? Je še prehitro? Dobimo karte, pa razmišljam, da ne bo neke škode, če ji ne všeč in gremo vmes ven...
vprašanje: Lia zjutraj spije cca 3dcl kakava, potem poje kakšno štručko, rogljiček ali kos kruha namazanega z nečim, potem še kakšno sadje, včasih pred spanjem juho, po spanju kosilo, včasih pa kosilo pred spanje. Kaj dajete svojim otrokom za popoldansko malico? Jaz ji včasih dam kako sadje, ki ni pretežko za večer, puding, mogoče kak krof ali kako drugo pecivo, ampak nekak nimam idej za te malice, ker če je preveč, se mi zgodi, da ne je večerje. Kako je pri vas?
Še sem mislila gušit z vprašanji, pa sem pozabila, kaj sem hotla vprašat!user posted image  Če se spomnim, napišem, če ne pa že ni bilo tolko pomembno!user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
14.6.2011 8:03:42   
KOKICA32
Dobro jutro.user posted image

Ja, Tulipan sem te slišala vpiti.user posted image

Včeraj sem imela morfologijo, vse je okej a naj pridem čez 1 teden nazaj, ker zaradi reber in lege otroka ni dobro videla user posted image (ne vem več česa....user posted image pač noseč. pozabljivost user posted image ). Se še spomnite? Mislim, da sem tokrat tudi sama videla kaj skiriva med nogicama in če bo tako ostalo se mi je izpolnila želja imeti par. user posted image user posted image user posted image Bom pa šla na 3D UZ, da bom 100% prepričana. Prav tako me bo čez 1 teden vrgla na bolniško, če se moje "stanje" ne bo popravilo, ker me preveč tišči dol. Pozna katera ta občutek? Tega iz prve nosečnosti ne poznam. Ne smem več nič dvigovati (do 2kg).

Včeraj se je pri nas zgodil pomemben trenutek in sicer je Valentin prvič spal v svoji veliki postelji in v svoji novi sobici. user posted image user posted image user posted image Ob 02.20h se je zbudil in me šel iskati v dnevno sobo, potem pa sem ga vzela k sebi v spalnico. Kak se je stiskal. user posted image

Danes sem že v službi in sedaj začnem delati....

Tasa- prošnje jaz imam a so vse po istem kopitu in vse vezane na pravosodje, če želiš, ti kakšno pošljem, lahko tudi to ta zadnjo, ko je življenjepis ločen od same prijave, ker tako se po novem (ni niti več tako novo) tudi pišejo prošnje. Reči!

Grizenje otrok- v petek preden smo odšli na morje se je tudi Valentin vrnil iz vrtca z ugrizom na roki. Zgledalo je grdo, potem modro in zeleno...vzg. je babici sama povedala, da ga je en fant ugriznil...Nisem zganjala nekega haloja, ker ko sem vprašala Valentina kaj se je zgodilo, mi je povedal, da je najprej on udaril enega fantka, potem pa ga je ta fant ugriznil. Ni pa želel povedati imena.
Včeraj ko sem ga peljala v vrtec pa sem na oglasni deski videla, da imajo pripeta dva članka na temo grizenja otrok...Torej Valentinov primer ni osamljen. user posted image Ker pa je včeraj imel buško na senci, sem vprašala kaj se je pa sedaj zgodilo in so rekli, da je padel iz tricikla. Okej...sem si mislila....Potem sem vprašala glede vgriza, predvsem kdo ga je vgriznil (ker močno sumim enega agresivnega otroka, ki je Valentina že večkrat v moji prisotnosti potisnil), pa mi je pomočnica vzg. rekla, da bom o tem morala govoriti z vzg. Okej sem rekla. DAnes bom vprašala, ker imamo popoldan neko predstavo na igrišču vrtca.

Tako, malo sem se razpisala....sedaj pa delati....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2416
14.6.2011 9:16:48   
Najaa
Ja KOKICA jaz se dobro spomnim tega tiščanja. user posted image Predvsem moraš več počivat. Verjetno si skozi cel dan skoz leteča, naprej služba potem pa doma Valentin... Mene je hotla dat zarad tega (in še mnogih drugih stvari) 2 meseca pred porodom v P ležat, no pol je pa Nika itak sama pohitela ven.
Pa super za parček, iiiiii user posted image

Tulipan ni bilo hangover, ker sem spila sam en radler, sicer po slamici ampak ok, res ni bilo hujšega. user posted image Bil je pa koncert 1A!Res, raztural je na polno!
Kar se tiče malice, moji dve obe jesta popoldan sadje. Včasih, če ostane jesta še najino kosilo, načeloma pa sadje, kak jogurt ali kak rogljiček ipd. Nika je tud taka, da če preveč poje za malico, ne bo jedla večerje in v takem primeru ji naredim sam kakav. Če pa je lačna, poje za večerjo ali čokolino, ali kak kruh s salamo... je veliko večja izbirčna metka kakor Tija. Kr neki se zmrda da ne bo tega in ne bo onega tak da včasih ji pol nič ne dam (razen kakava ali mleka) in si mislim, če bo lačna bo že rekla.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
14.6.2011 9:19:15   
Najaa
KOKICA o tem kdo grize, sploh ne smejo govorit. Mislim dejansko imena otroka. Ponavad povejo sam ni jim pa treba. In lepo, da so vsaj povedale. Ko je Tija bila prejšnji teden ful pogrižena (tudi od rdeče do plave in vijolične), vzg. tega sploh ni vedla, ampak mi je Tija sama povedala, kdo in zakaj jo je.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
14.6.2011 9:42:25   
KOKICA32
Vem, da mi ne bodo povedali imena, pač neko varovanje podatkov. A mene samo zanima, če se slučajno ne motim za koga se gre. Pa okej...Ne bom več drezala v to, saj drugič pa lahko moj kaj takega ušpiči.

Meni je G celo rekla, da pri sedenju še bolj vse pristiska dol, da ti ne preostane drugega kot ležanje in pojšter pod rit.user posted image   Valentinu sem že danes zjutraj razložila, da ga več ne bom mogla dvigovati in nositi, pa me je samo pobožal po trebuščku in rekel, da jenčka buba. user posted image In res, pred vrtecem je sam zlezel iz avto sedeža in šel sam do vrat, čeprav sva do sedaj imela neki tihi dogovor, da ga od avta do vrat igralnice nesem. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
14.6.2011 10:08:16   
tasa_m
Dobro jutrooooo!!!

Sem imel budnico nekaj čez 8 od Tomaža. In me vpraša: kaj še spiš? Halo, prišla sem ob 2h domov. user posted image Klical pa me je zato, da mi je povedal kak lep plac za poroko imajo v Volčjem potoku user posted image toti moj ded. Zdaj spijem kavico pol pa še ne vem kaj grem delat. Mi je moj avtek vzel in mi nekak ni za v garažo it pa v trgovino. Bom vse v Lidlu nabavla user posted image

ugriz ...pr nam v vrtcu tud ena punčka grize. Lija ji je ime user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
14.6.2011 10:11:07   
tasa_m
Bravo Valentin, velik fant user posted image  user posted image  user posted image
in če je res user posted image čestitaaaaaammmm. Bomo šparali kiklice. Imam eno res zelo lepo za tako malo pipiko user posted image user posted image Samo je Helo kiti samo je iz jeansa user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
14.6.2011 10:18:32   
KOKICA32
A to je tvoja Lija, Tasa, ki grize? Kaj to je tudi neko obdobje al kak?

Tvoj  T. pa ima smisel za humor. Bravo! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
14.6.2011 10:19:02   
KOKICA32
Preko nalepke HK pa bom kaj drugega prelepila. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
14.6.2011 10:21:34   
Najaa
Pa kaj, sej HK je prav lepa mucka. user posted image Sam če ne bi bla na vsaki stvari pri nas doma. user posted image

Joj jaz se pa učim in mi že prav preseda vse skupi. Komaj že čakam konec tega in da se začne dopust v pravem pomenu besede. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
14.6.2011 10:24:52   
KOKICA32
Meni pa moti ta mačka, ker je tako posilična. user posted image

Najaa- potrpi še malo, pa boš potem bolj uživala.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.