PERSIDA
|
Ooooooo moja banda jaz švicam ve ,pa debatirate ,mafija . Ja lepo ,da potomci veselo rastejo.Pri naši žlahti smo tudi dobili Simona danes tak,da sem danes malo na otročje .Nekak ti spomini naprej pridejo,pa je kak je .Bavca bosta že počasi za vženit tak,da . Kokič mi ,pa nimamo nič roza ,pa obljubim ko pridem v bolnico bo roza ok .Samo datum mi malo naprej povej ,da si fraj zrihtam.Taša ti tudi prosim te ,pa grema pol za pit .Res mi že malo na noro hodi samo mam občutek,da al mi pijače fali ali vitaminov . Vroče mi je danes zapop... Tak,da podarim 50 kg špeha ,če bi rada kera v tunko davala še meso ji zraven dam .A mate občutek ,da me vročina daje ? Drugač vse po starem. Včeraj sem ju dala cepit proti klopom ,ženske tako tečne dohtarce ,pa že dolgo ne.Res malo je manjkalo ,pa bi jo z mojim v treske vrgla.Ob pol enih je bla ženska z eno nogo že doma verjetno al kaj v glavnem obnašanje tako ,da te kap.Pa kaj je s folkom ,pa to je ja njihova služba.Ne ,pa ,da tak al tak že komaj tolažiš vreščeča otroka ,ker ne marata zdravnikov pol ,pa še tako težko ženščino prenašat adijo pamet.Res včeraj bi jo komot v cajtnge dala.V glavnem bilo ji je odveč ,da je sama tam kaj šele ,da so se pacienti prišli cepit.Res sem dosadna ženska ko sem tečna samo hb jeze ne stresam na druge takrat. trezika en velik hag .Vse se bo porihtalo boš videla. hrana - pri nas sadje al zelenjava,najrajši ,pa bi kaj sladkega ,pa mati ne da .Trkam kaj se hrane tiče.
|