PERSIDA
|
tulipanček - kako kaj veliki boss Luka? tasa- za Lijo felix - jokanje od ne vem česa smo mi že prerasli (beri če verjameš) , to je Anže tudi imel ,pa je minlo.Ga pa tudi Tomaž včasih serje , samo jaz ga moram pustit pri miru ,da se zjoče ,ker ko hoče mi tak rokice dvigne.Tak,da ja ,jaz sem doktorirala že od prebujanja .Za primerjavo danes se Anže zbudi se zjoka se v postelji vsede in čaka ,da pridem po njega.Ok ga tovorim greva na sedežno ,tam ,pa se je celo noč tako sukal ,pa kar naprej nekaj jamral ,da joj.Ampak predvidevam ,ker je imel zjutraj še on začetek šmrcljev ,da je pobral od brateca in imam sedaj dva vozgrivca.Ja spet.Včasih res ne vem al bosta mogla mamico menjat al kaj v glavnem vrtca ne morem krivit ,ker sta prej tudi bila skoz bolana.No tolko o našem prebujanju.Pa verjetno je še mati hrgolila(smrčala) in otrok ni mogel spat .Ja to je tudi novo ,da smrčim ko kočevski medved baje jaz nič ne vem. Na trebuhu z zaprtimi usti jaz smrčim tak,da sem tudi ene vrste umetnik . Najaa- si se že naučila kaj? al ti ni več trezika- a pri vas tudi imate grizlije ,pa podobne domače živali .Pri nas hb v vrtcu še nimajo grizlijev in upam ,da tako tudi ostane.Sicer je Anže včasih se spomnil ,da ,pa on bi malo ,pa sem ga kar malo po ustih tolko ,da ni ravno pasalo ,pa je kar nehal.Samo če sta onadva kdaj vgriznila bolj iz zabave kot,pa zaradi neke kregarije.No bom kar tiho ,da ne bom jutri že čist pogrižena . Eno pitanje kaj ve merite še kaj vaše velikane,ker meni se zdita ful velika tak,da ju moram en dan zmerit ,pa stehtat, ker vsak ko prime Anžeta v roke misli ,da ima žakel cementa v rokah . Evo mimo tega ,pa ne morem.Včeraj gremo pri nas do sosedov z vozičkom ,ker Tomaža neverjetno boljio noge ko mora hodit ,pa smo samo 100 metrov narazen .No in na poti se Tomaž spomni ,da bo ,pa on malo mamico božal.In seveda kar naredi eden mora še drug ,tako ,da ,sta me sredi ceste božala .A nisem jaz srečna ,čist preveč .
|