|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
7.6.2011 8:54:41   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

maš kej viška? user posted image jest se pa zjutraj komaj zvlečem iz postle.
Nič več user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
7.6.2011 10:03:47   
tasa_m
Aja, ko smo se menle za Crokse in nogico ki se poti.
Včeraj sva z Lio šle do zdravnice (nekje 300m imama do ZD) in ko sva prišle noter in sem jo morala sezut mi reče zdravnica: Uh, kako ji nogica švica, tu pa bodo glivice...
Pa pogleda dol kaj ima obuto pa mi reče: tele plastike pa ji jaz na vašem mestu ne bi obuvala več... Pa se sestra poheca pa reče: saj so original a ne? user posted image Jo pogledam pa rečem, da so ja, in mi reče da tud njen tamali v originalu full švica user posted image
Zdaj pa nea vem, itak ji jih ne obuvam več, samo včeraj ko pa je bila tak boga pa sem ji pač, pa še te poslušam pametne nasvete user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
7.6.2011 10:43:37   
Najaa
Dan dan.

Sivi dan v mestu...user posted image ma taka sivina zadnje čase nad mestom no, pa vsak čas se lahko ulije.user posted image
tasa, haha diplomirale bomo iz crocsov. Ma moje imata fake in ne švicata, nosita pa zadnje čase (sploh Tija) raje Teva, pa japonke si zelo želi sam moram najt ene fajn s tistim paskom vzadi. Nika je pa zaljubljena v crocse to pa ja, še za spat bi jih mela.user posted image
Drugače pa evo, vse ok, rahlo se že spogledujem z morjem user posted image komaj že čakam, da gremo malo na dopust. Tija gre že v soboto pa pol mi pridemo čez kak teden, to bo luštno!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
7.6.2011 13:34:10   
felix7
dan user posted image
najedla sem se, zdej pa sam še eno postlo rabim user posted image
Nataša, kaj Lija je pa zdaj ok? No, sej hb, da je hitro minilo.
Tale Ljubljana je pa res siva. Ma sej mene niti ne moti preveč, me vsaj ne vleče ven iz pisarne user posted image sem pa zdejle mal k novembrkam 2011 pokukala in vam povem, da se mi sploh ne da čvekat z njimi... kot prvo, itak ni cajta, razen tkole v službi, če mal počvekam, ko so šefi na kosilu (user posted image ), po drugi strani pa sem med marčevkami dobila toliko prijateljic, da mi prav ni do povezovanja z novimi nosečkami. A sem čudna? user posted image mal jih bom na vsake tok prebrala, ker se vmes najde kak pameten nasvet, več mi pa v tem trenutku sploh ni. Lolita je sicer aktivna pri njih, kolikor vem. Kaj pa ti, Kokica, si šla kej v svoj mesec pogledat? user posted image
aja, danes pa gremo enega dojenčka pogledat, sej me je prav sram, že 3.5 meseca je star, pa nam do zdaj ni ratalo it. Samo tak je naš lajf, okupirani smo na polno, še posebej mož. Meni pa 3 mesece ni ratal bodija zanj pofarbat user posted image user posted image
no, tok zaenkrat od mene user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
7.6.2011 15:03:16   
tasa_m
Felix nisi čudna, me marčevke smo te pač zasvojile user posted image  user posted image user posted image user posted image
Lija je še vedno bogica, je kj dost razen smokijev ne, ampak je ne silim. Pol ji verjetno ne paše, trenutno vročine nima ampak mi je že spet nekam sumljiva. Popoldan je tu, saj nimam kaj druga za pričakovat a ne? user posted image

aja, danes pa gremo enega dojenčka pogledat, sej me je prav sram, že 3.5 meseca je star, pa nam do zdaj ni ratalo it. Samo tak je naš lajf, okupirani smo na polno, še posebej mož.
Tudi mi se z Lijino botrco tak dolgo že menimo za obisk, ampak tak kot si rekla...okupirani na polno. In ko bi res lahko šli, pride še nekaj vmes in spet ne gremo. In minevajo dnevi, mesci,...

Najaa ma sem ti kuj fauš morja, res. Jaz ga sanjam že, samo ga bom še kuj naprej sanjala... user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
8.6.2011 9:04:12   
PERSIDA
Evo mene, ona izgubljena je prišla malo na raport.
Vse pod kontrolo , od vsega tempa se mi enostavno že meša.Ne vem kam gre ta nori svet.Delam samo 4 ure ,pa mi delo zaostja ,da te kap.Ampak ok bomo že preživeliuser posted image ,se ne damo.Bavca itak vedno večja carja vsepovsoduser posted image .Zelo,zelo vesela , da se stvari vrtijo tako kot morajo.Na čase imam občutek ,da sta čist preveč pametna ali ,pa meni možgani odmirajouser posted image .
Razen govora vse po planu,tudi vrtec počasi nazaj sprejemamo .
Kontrolo pri pedopsihologu sta razturala razen pogovarjat se ni mogel z njimauser posted image  .Pri treh letih itak imata sistematskega ,pa bomo potem videli glede govora ,če bo potrebna kakšna dodatna motivacija.Ampak onadva se čist vredu razumeta med sabo čebljta ko velika ,mami ,pa itak vse zastopi kaj bi se trudla večuser posted image .No o problemu bomo govorili ko bosta dopolnila 3leta.
Nova moda pri nas ,da se objemamo ko pri norcah.Ni lepšega ko se sredi igre onadva spomnita in prideta objemat mamico,da sem v nebesih ni treba razlagatuser posted image .
V vrtcu ,pa bolj pridnih otrok še niso vidliuser posted image - rit še bolj debelauser posted image .
Aja ,pa to včeraj smo bili pri nečakinji na rojstnem dnevu  in je tam svak imel zunaj ranalno mizo za avte ,če se spoznate približno.In cel obisk sta onadva tam okrog skakala ,pa še neke šraufe sta našla in evo mati imela mir kot še nikoliuser posted image .Ampak pozor tako usrane otroke ,pa še nikoli nisem imelauser posted image .Moj se je samo za glavo držal ,pa pravo taka še pa vaju nisem vidouser posted image .Ampak v glavnem ,da sta uživala in mati koooooooooooončno enkrat imela par minut mirauser posted image .Da smo vse domače  živali mogli najprej pogledat ,pa tak ne rabim razlagatuser posted image - se bojim ,da bosta kmeta samo ne vem kako ,ko umazanih čevljev ne maratauser posted image .
Mam občutek,da me že malo čas preganja ,danes dve uri bolj pozno začnem delat -po dogovoru.Oddelam svoje pol,pa maladva cepit proti klopom in evo spet bo ura ob osmih ko pridemo domov se umijemo prebero knjigo-beri gledamo slike in debatiramouser posted image ,malo porolamo plastelin in ob 22 mrknemo.Ja to je naša nova ura mati,pa komauser posted image .
Nič bejbe danes se mi piše ampak moram na šiht.Baaaaaaaaaaaaaaaay.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
8.6.2011 13:40:40   
trezika
PERSIDA, ne rabim ponavljat, da razturate v vseh pogledih user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve se tudi greva danes cepit proti klopom... pa mi takoooooooooooooooo ni za it, ko vem, da se bo na polno jokala.... že ko bom parkirala pred ZD domov, bo jok tu.... pa še sama jo peljem, ker moj popoldan dela... se mi zdi, da je blo prvič vseeno malo laže, ko je šel zraven.... tako da Persida, še enkrat ponavljam, da te občudujem, kako obvladaš delo z dvema navihancema user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
8.6.2011 13:41:29   
trezika
Aja, Maruša je pa prišla včeraj s prvim ugrizom domov  user posted image   mi je takoj povedala, da jo je Domen ugriznil, pa se ji na roki res poznajo 4 zobje  user posted image   tast je tako skoraj znorel, ko mu je povedala, pa ko ji je roko videl... da je treba vzgojiteljici in staršem povedat, da se to ne dela in bla bla bla..... ko pa je Maruša zadnjič enega do krvi skrempala, pa ni nič rekel... user posted image saj ne vem, če sem vam pravila  user posted image   no, smo mu komaj dopovedali, da se takšne stvari pač tudi dogajajo... pa sploh nima velike ugriza, pač malo se vidi.....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
8.6.2011 15:43:02   
Tulipan12
Dan!
Mi včeraj sploh ni odprlo RRuser posted image ... se vam tudi to dogaja?
felix glede foruma nosečk-marčevke in pika!user posted image  Tudi jaz sem bolj kot ne sam gledala k decemberkam, prvo kot prvo ni časa, kot drugo pa je tu zakon in še vedno je vsaka znala prisluhnit, čeprav ni bila v situaciji (beri:noseča)!
Vprašala si za Liino reakcijo v P: full je težko opisat toliko čustev z besedami... T. me je poklical preden sta šla v lift do moje sobe. Luko sem (obvezno!!!) dala v posteljico in ju šla pričakat na hodnik. Itak ti je tvoj otrok najlepši, ampak mi je bila tisti trenutek angelsko lepa, v srajčki in oblekci, z darilcem za Luko (copatki) in svetlo modrim balonom v roki. Ko sem jo videla, je bila tako brezskrbno vesela, ko pa me je zagledala, pa je dobila taki cmok v grlu, solzne oči (nič joka ali dretja) in prišla do mene.Meni so se solze ke vlile, sem jih morala skrivat, ona pa je čisto tiho ihtela. Prvič sem jo videla takšno(in zadnjič ).Potem smo šli v sobo, sem ji pokazala brateca, sem ga vzela v naročje, ker je začel jokat in se je sezula in zlezla k nama v posteljo...No, ko je bil čas za odhod, pa je bil vik in krik. Prišla je drugi dan po porodu in tretji, četrti pa sva že šla domov, je bila tačas pri babici tisti dan, ni vedela, da prideva in sem jo presenetila, da sem šla jaz po njo! Noro!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
8.6.2011 15:48:14   
Tulipan12
tasa upam, da je Lia bolje!user posted image user posted image user posted image
najaa greš na Merlina?
Persida carji!!user posted image  Glede govora: moj bratranec (normalno donošen), ni govoril do 3.leta, pa je zdaj pri 26. fant s pravosodnim izpitom in magisterijem, torej nič bat!
trezika itak, da se to dogaja v vrtcih, starejši ne razumejo al pa nočejo razumet.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
8.6.2011 16:34:26   
trezika
To vreme je za bruhat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo čakam, kdaj se bo toča vsipala user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2386
8.6.2011 20:33:16   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Aja, Maruša je pa prišla včeraj s prvim ugrizom domov  user posted image   mi je takoj povedala, da jo je Domen ugriznil, pa se ji na roki res poznajo 4 zobje  user posted image   tast je tako skoraj znorel, ko mu je povedala, pa ko ji je roko videl... da je treba vzgojiteljici in staršem povedat, da se to ne dela in bla bla bla..... ko pa je Maruša zadnjič enega do krvi skrempala, pa ni nič rekel... user posted image saj ne vem, če sem vam pravila  user posted image   no, smo mu komaj dopovedali, da se takšne stvari pač tudi dogajajo... pa sploh nima velike ugriza, pač malo se vidi.....

Tudi Tija je včeraj prišla z ugrizom domov, ampak dosti hujšim kot samo zobje. Včeri je bilo plavo, danes je vijolično. Mi pa vzg. ni nič rekla. Tija mi je povedala, da jo je ena punčka, ker sta se nekaj kregali za en avto... V glavnem, se zgodi sam da mi noben nič ne reče, mi ni všeč.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
8.6.2011 20:36:35   
Najaa
Tulipan grem ja. user posted image
Si pa tako lepo napisala, da sem dobila kar solzne oči. Kako zanimivo je to prvo soočenje večjega otroka z mamico, ki je šla rodit in potem z bratcem/sestrico. No pri nas je bilo bolj občutljivo zame, ker je bila le Nika v inkubatorju in sem tako zelo hrepenela po objemu svojih otrok, da sem Tijo ko je prvič prišla, celo izljubila. user posted image Ko je pa prvič Niko vidla, je pa sam govorila, kako majhne rokice in nosek ima. user posted image Morte pa vedet, da jo je prvič vidla na pustno soboto leta 2009 in bila je oblečena v Nodija in niti najmanj ni imela namena bit cel čas v sobi, ampak sva šli na sprehod po P, da se je mal pokazala. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
8.6.2011 22:19:55   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Si pa tako lepo napisala, da sem dobila kar solzne oči. Kako zanimivo je to prvo soočenje večjega otroka z mamico, ki je šla rodit in potem z bratcem/sestrico. No pri nas je bilo bolj občutljivo zame, ker je bila le Nika v inkubatorju in sem tako zelo hrepenela po objemu svojih otrok, da sem Tijo ko je prvič prišla, celo izljubila. user posted image Ko je pa prvič Niko vidla, je pa sam govorila, kako majhne rokice in nosek ima. user posted image Morte pa vedet, da jo je prvič vidla na pustno soboto leta 2009 in bila je oblečena v Nodija in niti najmanj ni imela namena bit cel čas v sobi, ampak sva šli na sprehod po P, da se je mal pokazala. user posted image

Frajerkauser posted image , jaz bi tudi šlaaaa! Pa cel plan sem imela, da grem za 3 dni v LJ, pa na Dinota in Stinga. Je pa Luka začel štrajkat ponoči, zbuja se na eno uro in ga nihče ne more potolažit razen mene (beri: joške!) Ne vem al so zobje, al je poskok v rasti, al je enostavno spremenil navade, ne vem, kaj je, ampak ni mi všeč in posledično se ne morem nič zmenit več-vsaj dokler to ne mine. Sva zadnjič morala oba s T. iz enega roj. dneva, ker se je zbudil, ga babica ni mogla potolažit, je z vikom zbudil še Lio, v glavnem, cela štala.

Hihi, Tija pa je faca, ja, pa kaj, če je dobila sestrico, če pa je Nodi!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
8.6.2011 22:22:41   
tasa_m
Čer.
Tulipan, ma sem se kr razjokala in si kar predstavljala tale vaš prizor user posted image
Midve z Lijo bile danes v Lenartu, da jo je bab še malo prek mela, ker je bla prav grozno tečna. Samo po meni plazi in ko treba kaj postorit je bubana, drugače pa je user posted image in pol. Se vidi da nima več vročine, sicer je bila prej v avt mal vroča ampak ji je verjetno res sam prevroče blo. Upam user posted image

Nič, šibam v avto po vrečko. Sem se spomnila, da sem mleko in neke nove jogurte kupla danes, sam mleka ni doma. Tak da mam en sprehodek do parkirišča...saj pravijo, kdo nima v glavi ima v nogah oz. petah user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 8.6.2011 22:23:04 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
8.6.2011 23:03:38   
felix7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čer.
Tulipan, ma sem se kr razjokala in si kar predstavljala tale vaš prizor user posted image

Taša, a ti hormoni nagajajo, tko kot meni? user posted image  jaz sem se tudi zjokala zraven user posted image user posted image  Tulipan, si pa res lepo napisala in mi tudi dala dobre napotke, kako ravnati user posted image  bomo ponucali, ko pride čas user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
8.6.2011 23:09:47   
felix7
zdaj pa grem tudi sama spat. Kako pol ure nazaj se je Jure zbudil v joku in ga nisva mogla potolažit 15 minut, ne en ne drugi. No, pol sem mu dala flaško pa se je le potolažil. Ne vem, a je kaj grdega sanjal, ali ga je kaj bolelo. Kazal je na prst na nogi, ker ima na palcu res mogoče malce zastrižen noht in mu malo v kožo rine, ampak da bi ga pa tok bolelo, pa ne verjamem. Včasih se kar nekej spomni, da ga boli (največkrat noge) in mi reče, da ga moram masirat user posted image  no, sej zdej mož spi pri njemu in je zaenkrat tišina, upam, da tako ostane celo noč.
aja, sem hotla vprašat, če katera pozna spletno stran Fashiondays? Stran, kjer kao ponujajo izdelke (v glavnem oblačila) znanih blagovnih znamk po bistveno znižanih cenah (kukr neki outlet). Sem ugotovila, da je to en cel nateg, pa ne bom dolgovezila, razen če katera pozna zadevo in če vas zanima user posted image
lepo spite in lahko noč do jutri user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
9.6.2011 8:25:17   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Frajerkauser posted image , jaz bi tudi šlaaaa! Pa cel plan sem imela, da grem za 3 dni v LJ, pa na Dinota in Stinga. Je pa Luka začel štrajkat ponoči, zbuja se na eno uro in ga nihče ne more potolažit razen mene (beri: joške!) Ne vem al so zobje, al je poskok v rasti, al je enostavno spremenil navade, ne vem, kaj je, ampak ni mi všeč in posledično se ne morem nič zmenit več-vsaj dokler to ne mine. Sva zadnjič morala oba s T. iz enega roj. dneva, ker se je zbudil, ga babica ni mogla potolažit, je z vikom zbudil še Lio, v glavnem, cela štala.

Hihi, Tija pa je faca, ja, pa kaj, če je dobila sestrico, če pa je Nodi!user posted image

Tulipan si ti spet user posted image al maš napačen ticker? user posted image
Ma veš kaj, sej bo še čas, sam da mal zraste. Jaz sem šla na Ceco user posted image , ko je bila Tija stara 4 mesece. Ob osmih sem jo uspavala, šla ven in okol polnoči me je začel v joškah vse pikat, tiščat... od mleka in takrat me je tudi poklicala tašča, da se mala počasi zbuja in sem šibala lepo domov dojit. Od koncerta sem mela bolj malo, tak pač je, nimaš kaj, otroci nas rabijo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2393
9.6.2011 8:42:12   
PERSIDA
Dan.
Tiste ,ki želite dati otroka cepit proti klopnim boleznim v mb naj vam povem ,da delajo samo dopoldan do 13h.Da sem včeraj skoraj tisto stavbo v luft vrgla ne rabim razlagat ne user posted image user posted image .Takšne ,pa me vzdignejo user posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
9.6.2011 8:50:00   
PERSIDA
Danes sem dopoldan doma ,ker so mi banda menjali smeno kar na vsem lepem in mi je zjuser posted image  vse plane. Res se je že skor na vseh firmah ena velika štala.Človek res več ne ve al bi se na sončni opravi sončo al kaj bi naredo.Ko razmišljaš kam bi šel delat saj sploh nimaš več izbire ,če je vsepovsod enako.
Pri mojem na firmi ne dajejo več fur ,ker nimajo za nazaj povratkov.Mislim folk se sploh ne zaveda ,da mi živimo od tega in seveda firma ne vem kaka jim računica ,da šoferji stojijo ,pa megle štrihajo.Res tako sem naspidirana ,da bi vse nabilauser posted image user posted image user posted image .Folk nebi več nič delal ,pa denar mel.Mislim kam smo prišli.Pa noben bog se več ne trudi,da bi še mi reveži službe imeli.
Tak zdaj sem prešimfala vse in počez zdaj bo ,pa lažjeuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
9.6.2011 8:56:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA
Tak zdaj sem prešimfala vse in počez zdaj bo ,pa lažjeuser posted image .
user posted image user posted image user posted image user posted image paše ponavadi...

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
9.6.2011 9:09:50   
PERSIDA
tulipanček - kako kaj veliki boss Luka?user posted image
tasa- user posted image za Lijo

felix - jokanje od ne vem česa smo mi že prerasli (beri če verjameš) , to je Anže tudi imel ,pa je minlo.Ga pa tudi Tomaž včasih serjeuser posted image , samo jaz ga moram pustit pri miru ,da se zjoče ,ker ko hoče mi tak rokice dvigne.Tak,da ja ,jaz sem doktorirala že od prebujanjauser posted image .Za primerjavo danes se Anže zbudi se zjoka se v postelji vsede in čaka ,da pridem po njega.Ok ga tovorim greva na sedežno ,tam ,pa se je celo noč tako sukal ,pa kar naprej nekaj jamral ,da joj.Ampak predvidevam ,ker je imel zjutraj še on začetek šmrcljev ,da je pobral od brateca in imam sedaj dva vozgrivca.Ja spet.Včasih res ne vem al bosta mogla mamico menjat al kaj v glavnem vrtca ne morem krivit ,ker sta prej tudi bila skoz bolana.No tolko o našem prebujanju.Pa verjetno je še mati hrgolila(smrčala) in otrok ni mogel spatuser posted image .Ja to je tudi novo ,da smrčim ko kočevski medveduser posted image  baje jaz nič ne vem. Na trebuhu z zaprtimi usti jaz smrčim tak,da sem tudi ene vrste umetnikuser posted image .
Najaa- si se že naučila kaj? al ti ni večuser posted image
trezika- a pri vas tudi imate grizlije ,pa podobne domače živali user posted image .Pri nas hb v vrtcu še nimajo grizlijev in upam ,da tako tudi ostane.Sicer je Anže včasih se spomnil ,da ,pa on bi malo ,pa sem ga kar malo po ustih tolko ,da ni ravno pasalo ,pa je kar nehal.Samo če sta onadva kdaj vgriznila bolj iz zabave kot,pa zaradi neke kregarije.No bom kar tiho ,da ne bom jutri že čist pogriženauser posted image .

Eno pitanje kaj ve merite še kaj vaše velikane,ker meni se zdita ful velika  tak,da ju moram en dan zmerit ,pa stehtat, ker vsak ko prime Anžeta v roke misli ,da ima žakel cementa v rokahuser posted image .

Evo mimo tega ,pa ne morem.Včeraj gremo pri nas do sosedov z vozičkom ,ker Tomaža neverjetno boljio noge ko mora hodit ,pa smo samo 100 metrov narazenuser posted image .No in na poti se Tomaž spomni ,da bo ,pa on malo mamico božal.In seveda kar naredi eden mora še drug ,tako ,da ,sta me sredi ceste božalauser posted image .A nisem jaz srečnauser posted image ,čist prevečuser posted image .

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
9.6.2011 9:23:27   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Dan.
Tiste ,ki želite dati otroka cepit proti klopnim boleznim v mb naj vam povem ,da delajo samo dopoldan do 13h.Da sem včeraj skoraj tisto stavbo v luft vrgla ne rabim razlagat ne user posted image user posted image .Takšne ,pa me vzdignejo user posted image .

kAJ PA JE BILO?
Tud koprski ZD ima kake svoje fore, ko pripelješ otroka cepit za pnevmokok in ga cepijo za klopa.user posted image Ampak ok, naj jim bo.

Naučila ja... sem sam ni še to to.

Merila pa Nike že dolgo nisem, po moje je okol 90 ali malo čez. Težka pa okol 12 kil, na oko.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
9.6.2011 9:28:51   
felix7
hvala, ker mi krajšate čas v službi user posted image
Jure je težek cca 15 kg, tehta se redno kar sam user posted image imamo tehtnico v kopalnici, pa kadar se gre kopat, mora še mal po njen poskakat user posted image velik pa... ne vem, ampak glede na oblačila je po mojem že čez 100 al pa zlo bliz user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
9.6.2011 9:32:52   
PERSIDA
Saj sem vedla ,da moram jaz blizu prit ,da ti ne bo dolgčas na šihtuuser posted image .
Jaz rečem ,da sta velika ,felix ko J. pogledaš, pa ostanem brez beseduser posted image .Pravi mačo je nimaš kaj. Bi res že  lahko skoraj v šolo šeluser posted image .

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.