Tulipan12
|
Čer! Sem prišla malo naokoli, me nekaj stiska v trebuhu, pa mislim, da dobivam M spet al kaj, ne vem, nekaj se dogaja, v glavnem, ni fajn, no! In ne morem spat. trezika sem brez besed. Kokica welcome back! Si me čula kak sem se drla v petek, da je petek? In kaj pravi G? Šparamo roza? meduze: mi smo bili med prvomajskimi prazniki v Umagu in jih je bilo nešteto! Lii je celo spodrsnilo na eni, ker je ni videla in potem je imela celi zmazek želeja na ritki! prošnje: Tasa, zal nimam, HB že dolgo nisem rabila. Naj ti čimprej mine delo, da bo že kmalu jutri, ko se bosta z Lijo cartali! felix super, da vam je uspelo v soboto, pa še vreme je bilo lepo, ne? Najaa hangover? Persida pogrešam romane. Naš vikend je tudi minil s svetlobno hitrostjo, čeprav sem ga prav načrtno vzela bolj na izi, sva povabila prijatelje (par, zaenkrat še brez otrok) na gril (brancini, njami!) in smo bili cel dan na dvorišču, je bilo kar kul, sem zanalašč omenila, da sta brez otrok, ker Lia ni imela družbe, ampak posledično smo jo vsi hoteli animirat in ji je bilo kar fajn, da je bila v središču pozornosti. Pa bazen smo ji prištimali in je bilo lepo, sproščeno, brez nekega pakiranja nekam... minilo pa je vseeno prehitro. Nedelja, klasika, obiski, zvečer pa filmski večer s pico in Poletjem v školjki - Lia je gledala tričetrt filma, potem pa zaspala. Sem bila presenečena, da je vzdržala tako dolgo. Razmišljam, da bi šli v soboto v cirkus. Kaj menite? Je še prehitro? Dobimo karte, pa razmišljam, da ne bo neke škode, če ji ne všeč in gremo vmes ven... vprašanje: Lia zjutraj spije cca 3dcl kakava, potem poje kakšno štručko, rogljiček ali kos kruha namazanega z nečim, potem še kakšno sadje, včasih pred spanjem juho, po spanju kosilo, včasih pa kosilo pred spanje. Kaj dajete svojim otrokom za popoldansko malico? Jaz ji včasih dam kako sadje, ki ni pretežko za večer, puding, mogoče kak krof ali kako drugo pecivo, ampak nekak nimam idej za te malice, ker če je preveč, se mi zgodi, da ne je večerje. Kako je pri vas? Še sem mislila gušit z vprašanji, pa sem pozabila, kaj sem hotla vprašat! Če se spomnim, napišem, če ne pa že ni bilo tolko pomembno!
|