Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 19:19:31
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELCA KVAJ ZDEJ, A NE BOMO NČ DEBATERAL..... boljš da me ni tukaj ker samo špetir delam
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 19:41:05
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELCA KVAJ ZDEJ, A NE BOMO NČ DEBATERAL..... boljš da me ni tukaj ker samo špetir delam ah dej no ne si preveč k srcu vzet sej veš kakšne smo stare koklice...rade se hecamo...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 19:48:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELCA KVAJ ZDEJ, A NE BOMO NČ DEBATERAL..... boljš da me ni tukaj ker samo špetir delam ah dej no ne si preveč k srcu vzet sej veš kakšne smo stare koklice...rade se hecamo... mene pa tudi že poznate,da si vsako p** k srcu vzamem
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 20:50:41
|
|
|
|
sjmm
|
čer! berem d je blo mau napet....važn d pivce in mojito pomagata uuu, tanči...mate pa napeto in pestro...ti prov prvošm koncertek in mau off čebelc@...mi še nism rekl ta zadne...sam, mož od mami dela pod Rožnikom in ni šans d dobi vikend frej, mami pa bo glih u petek operirana in ji nekak ne morm odrečt pomoči, ker ne bo zarad kapljic nič vidla ...sam, če bo naša ta velka Cvetka doma pri njej...pol uletimo mau naokol...sej za nas itak ni treba mesa štet, tak d je vseen pri nas tud vsi že skopani, sam še oči gre pod tuš...pol pa imaše ta zadnjo nočno, pol pa 3 dni frej...komi čakam k tale urnik ta teden je prov z a j .... drgač sm dons čist kuhno razpalila...sm dons pa jz dobila pošilko domačih češenj...pa sm kr u štrudelj zavila...BTW...kolumbo...a ti je uspeu...si ga spekla za ŠImkota????...pa ta mlad krompirček sm nakopala na vrtu in smo ga spekl...pa eno orto paradajz solato, Majki pa je za začetek kr brokoli župo zmazau...pol pa ni mogu prov nč drugega več k štrudeljček ....v glavnem je blo vroče, za piko na I pa sm pol še mojga loverja segrela in sva oddelala ene 2 urci...pol je bil pa fajn naliv in se je le en mau ohradlo tko, zdej morm še mojga nafutrat, pa za s seboj kofe skuhat...pol mam pa cajt sam zame...upam
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 21:02:23
|
|
|
|
Čebel@
|
spita...gre pa najino dojenja zgleda k koncu ....neki se mi punta in danes je pojedel več AMja kot mojga mlekija ......zato sem mogoče tok bolj tampirana bomba-se vam globoko opravičujem!
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 2.6.2011 21:03:06 >
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 21:09:52
|
|
|
|
brkn83
|
čer. mi smo tudi še vedno zato, da pridemo na srečanje v nedeljo. No sej še sam zaradi tega pridem na računalnik, da vidim kako bo.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 21:11:14
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ spita...gre pa najino dojenja zgleda k koncu ....neki se mi punta in danes je pojedel več AMja kot mojga mlekija ......zato sem mogoče tok bolj tampirana bomba-se vam globoko opravičujem!
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 21:12:36
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ spita...gre pa najino dojenja zgleda k koncu ....neki se mi punta in danes je pojedel več AMja kot mojga mlekija ......zato sem mogoče tok bolj tampirana bomba-se vam globoko opravičujem! upam,d a bo vse tako kot si ti želiš- pa ne sekiraj se, če se slučajno ne bo več dojil. Vseeno bo zrastel.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:00:18
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ spita...gre pa najino dojenja zgleda k koncu ....neki se mi punta in danes je pojedel več AMja kot mojga mlekija ......zato sem mogoče tok bolj tampirana bomba-se vam globoko opravičujem!
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:05:31
|
|
|
|
Katjusa
|
čer... jst sem imela dons dopust sva šla s florijem v bolnico k so mu lulija kr v ambilanti zrihtal je imel čist malo zaraščenega in je šlo lepo dol mal ga boli ampak je že ful boljše.... sem ful vesela, da ne bo treba na oparacijo men mal tale nedelja smrdi k se nič ne ve in noben ne paničari sam jst bi tud rada vedela kako bo.... če jutri ne bo jasno nas ne bo ker bomo šli na kak izlet (razmišljam o morju)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:08:39
|
|
|
|
tanci29
|
katjuša..kaj pa ni jasnega...sej vse ki smo se pofočkale pridemo...bomo že nekaj spalamudili da bo fajn...razen sjmm mora poskrbeti za mamo kar je čist razumljivo...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:09:11
|
|
|
|
brkn83
|
js pa zdele skoz razmišljam o placu, kje bi še lahko imeli. Ka pa če najdemo kak drug plac. No predlagam glede na to, da se Tamika nič ne javi. Kaj pravite?????
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:09:54
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša..kaj pa ni jasnega...sej vse ki smo se pofočkale pridemo...bomo že nekaj spalamudili da bo fajn...razen sjmm mora poskrbeti za mamo kar je čist razumljivo... ja a potembo srečanje sigurn v Prekmurju?????????????
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:11:23
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša..kaj pa ni jasnega...sej vse ki smo se pofočkale pridemo...bomo že nekaj spalamudili da bo fajn...razen sjmm mora poskrbeti za mamo kar je čist razumljivo... ja a potembo srečanje sigurn v Prekmurju????????????? veliko vas je bilo pri njej na obisku tako da verjamem da ima vsaj ena njeno telefonsko pa ji lahko en sms ? pošlje v našem imenu...
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:14:07
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 katjuša..kaj pa ni jasnega...sej vse ki smo se pofočkale pridemo...bomo že nekaj spalamudili da bo fajn...razen sjmm mora poskrbeti za mamo kar je čist razumljivo... ja a potembo srečanje sigurn v Prekmurju????????????? veliko vas je bilo pri njej na obisku tako da verjamem da ima vsaj ena njeno telefonsko pa ji lahko en sms ? pošlje v našem imenu... ji bom js zdele poslala sms. Pa vam javim kako in kaj?????
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:20:41
|
|
|
|
brkn83
|
evo punce, js sem tamiki poslala sms in upam, da mi odgovori. Takoj ko dobim odgovor vam javim.
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:24:14
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 evo punce, js sem tamiki poslala sms in upam, da mi odgovori. Takoj ko dobim odgovor vam javim. no super...čakamo
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:31:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 evo punce, js sem tamiki poslala sms in upam, da mi odgovori. Takoj ko dobim odgovor vam javim. tanci sj ni problam sam rakičana jst nč ne poznam in če ne bo tamike se bomo vozli gor in dol kam zavit? te je bolje da se kje drugje dobimo k bo kaka domačinka al ne? meni je načeloma vseeno kje:) sam da vas vidim:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:32:45
|
|
|
|
brkn83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 evo punce, js sem tamiki poslala sms in upam, da mi odgovori. Takoj ko dobim odgovor vam javim. tanci sj ni problam sam rakičana jst nč ne poznam in če ne bo tamike se bomo vozli gor in dol kam zavit? te je bolje da se kje drugje dobimo k bo kaka domačinka al ne? meni je načeloma vseeno kje:) sam da vas vidim:) ja super, sej lahk kje drugje najdemo tudi kak piknik plac
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:37:37
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: brkn83 evo punce, js sem tamiki poslala sms in upam, da mi odgovori. Takoj ko dobim odgovor vam javim. tanci sj ni problam sam rakičana jst nč ne poznam in če ne bo tamike se bomo vozli gor in dol kam zavit? te je bolje da se kje drugje dobimo k bo kaka domačinka al ne? meni je načeloma vseeno kje:) sam da vas vidim:) ja super, sej lahk kje drugje najdemo tudi kak piknik plac lahko so tudi kaka velika igrala:))))) te bomo imele več časa za kak čvek k s ebodo malčki lepo igrali:)
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 2.6.2011 22:45:47
|
|
|
|
Ajvy
|
Punce...men je ravnokar izračunal da se bom peljala 3 ure in pol, kar je preveč za me.....tko da nas žal ne bo....tja grede bi še ššlo,,,nazaj grede pa niti slučajno....se opravičujem....ampak res ne ....
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 7:13:51
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 7:15:54
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Punce...men je ravnokar izračunal da se bom peljala 3 ure in pol, kar je preveč za me.....tko da nas žal ne bo....tja grede bi še ššlo,,,nazaj grede pa niti slučajno....se opravičujem....ampak res ne .... kje si pa to izračunala? mi se peljemo po avtocesti skos 100 in smo v cca. 1,5h gor
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 7:18:02
|
|
|
|
Čebel@
|
z imava neki napeto stanje...sem jaz neki čudna...in pol je on vsega kriv na poti v vrtec, aja,jaz pa
|
|
|
|
RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del 3.6.2011 7:43:32
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ z imava neki napeto stanje...sem jaz neki čudna...in pol je on vsega kriv na poti v vrtec, aja,jaz pa bejbi....cool offf....zj te tele joške spet matrajo...sj vidm kako je pr men...me že en tedn mali zavrača na polno....ga samo matram....in sm lepo končala kariero k se mi smili k mu tisto joško v usta tiščim pa sam joka, ker ne priteče takoj...se mi pa posledično na brzino suši še tisto malo kar imam....ampak dokler bo bom vsaj to spumpala pa mu dala zraven, pitje pri meni sva pa kar zaklučla.... sj bo....relax pa bo ves svet lepši....nimaš kej prsilt...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?