|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del
1.6.2011 7:17:56   
Čebel@
kolumbo.....a pol sta oba pežojčka kaput?user posted image .....maš kakšno sončno na lagarju iz krsta?user posted image ......kaj si kupila kršencu?

petrušk....jutrouser posted image .....uf zobar-nič fovš

sunny.....user posted image user posted image za šoping

sjmm.....uspešno testno "vožnjo" vama želimuser posted image ....dej kak link da vidimo kaj si si to umislilauser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
1.6.2011 7:20:03   
Čebel@
jutrouser posted image user posted image user posted image

mali spal 21.30-5.30user posted image user posted image user posted image ......Hana na poti v vrtec,mali pančka,mami pa kofetkauser posted image user posted image user posted image .....danes nesem papirje na CSDuser posted image ......a kera ve,kaj rabim vzet s sabo na občino za delat osebno?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4352
1.6.2011 7:20:33   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PETRUŠK VIDM TEuser posted image ...DEJ MI DVOJNO KAVO BREZuser posted image ......

fb me je odplavu....evo maš na mizi....kdaj uletiš :)))

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
1.6.2011 7:44:01   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Pogrešam katjuso...

katjuša se ima fino...sta z user posted image se pomenila in se imajo zdele par dni res luštnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
1.6.2011 7:52:46   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

SJMM kva maš za eno sesalko mašincu d je loverja zasenčuuser posted image ....maš kej novga? Jst si morm nabavt Vorverka sam d nehamo tele naše male noske sesatuser posted image

Mam Vorwerka!!!!!!!!!!! dons greva na ta prvi zmenk..jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!1user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
1.6.2011 8:00:24   
sjmm
dan!

smo ...sva imela neki p o s r a n o  nočko...že zvečer sm skoz letala...via spalnica...pa tok sm se prpravla na lonely night...moj je uletu ob 4h v postlo...no, jz pa ob 6h iz postle d sm vse poštimala...ob pol8h sm Majkiju dala mleko, pol pa ni hotu še en mau zadremat...moj še mau not prnaša spanec...upam, da ne bo preveč tečkan donsuser posted image

kolumbo...vau, kr na morčka ste pičiluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ej, pa kva ma zdej tale vaš pižojček ene popadke...zgleda d sotileavti res čist preveč aklih...mi že šparamo za en fajn kombi...to bo sigurn dobra naložba...so le mau bol zdržljivi

katjuša..
.super novica d sta se s tvojim pošlihtala...le tko naprej!!!!!!!!!!!!!

evo moja mašinca ta nova....
user posted image

d ne govorim o vseh dodatkihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
1.6.2011 8:05:43   
Čebel@
sjmm......zgleda huduser posted image user posted image user posted image ......moram malo poguglatuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
1.6.2011 8:09:32   
Čebel@
zunaj že full lepo vremeuser posted image user posted image user posted image .....bova spet vozičkalauser posted image user posted image user posted image ....bi sicer mogla malo pospraviti,ampak bo že počakalo na slabo vremeuser posted image user posted image

sem user posted image kupila novo dudo...toooooook je lepauser posted image ....modre nosoroge ima narisaneuser posted image .....Hanino bom pa vrgla v smeti ker teče že tretji teden brez njeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
1.6.2011 8:11:52   
Čebel@
user posted image ima pa ene čudne prebliske zadnje čase...se mi kar nekaj odklaplja....včeraj mi je čist zavrnil zize,tko da sem si spumpala in mu dala po flaški...nasledno rudno je pa lepo jedeluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
1.6.2011 8:22:53   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

user posted image ima pa ene čudne prebliske zadnje čase...se mi kar nekaj odklaplja....včeraj mi je čist zavrnil zize,tko da sem si spumpala in mu dala po flaški...nasledno rudno je pa lepo jedeluser posted image

iii, zbirčna mala ritkauser posted image ...po moje je važno samo to, da poje zadostiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
1.6.2011 8:25:05   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

iii, zbirčna mala ritkauser posted image ...po moje je važno samo to, da poje zadostiuser posted image

sem brala,da je to ena faza...sem pa vesela,da je le občasno tale mrk,da drugače se pa lepo dojiuser posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4361
1.6.2011 8:28:15   
Čebel@
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fizklop.com%2F%3Furl%3Dlinks%252Fstart%26a%3Dopen%26id%3D70119&h=62a60

full lepo-jaz sem se že user posted image ko dežuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
1.6.2011 10:15:55   
Pikica_82
Dan. Punce mi mormo žal skenslat za nedeljo user posted image Smo dobili obiske iz tujine, in mamo v nedeljo kosilo za širšo družino (kakih 7 familij skup). In bo velika zamera, če se ne naslikamo tam.

Čebela Aleks je mel tako fazo pri 3m, dretje in sitnarjenje na joški, pa odrivanje vstran... Baje je faza ja, ti kr vztrajaj, če ti je, pa bosta prebrodla.

Sjmm hud sesalec! Jaz mam željo po onem, ko sam sesa user posted image

Kolumbo upam, da vaše Pižojčke čimprej pošlihtate! Zgleda da majo zdaj vsi Pižojčki neke motnje, mi smo tud meli par tednov nazaj vse 3 na servisih in pri mehanikih user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
1.6.2011 12:40:20   
sjmm
helov!

evo naju...joj, dons je pr nas naporen dan...moj neprespan...tečen k sam user posted image , pa še Maj je imeu slabo noč...ni d bi govoru...bolš d jima ne prideš na pot al pa d se onadva vkup znajdeta....uf, je mali že 3x trmasto tuliu...zdej se je moj nekam spoku, jz pa malega spat fliknem in upam, da se zbudi bolš volje...no, sej zdej k je oči odpokau svojo tečnobo od doma je mali čist kul...sva zdej korenčke in krompirčke za juhco lupla in prala...je bil čist hepiuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Pikica_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
1.6.2011 13:07:53   
Čebel@
zakaj imam filing da bo v nedeljo vse skupaj opadlo?user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
1.6.2011 13:39:38   
simonakr
Dan! Midve od zdravnika - je bla ena taka skozlana nočka in sm rekla da se greva pokazat. Je vzel kri, zdej morm pa še za izvide klicat, vse pa sliči na eno virozo! V glavnem user posted image  

No že kliče
Šibam 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
1.6.2011 16:19:48   
Čebel@
user posted image šla 1. kakat na kahlicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
1.6.2011 18:56:04   
sjmm

user posted image šla 1. kakat na kahlicouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
1.6.2011 19:02:33   
sjmm
pr ns je dons tale čudn ritem kr neki...mam že poln kufer, dec tečen, mulčki bi skoz neki poležaval,namest d se prpravjo za še zadnje zdihljaje šolskega dela....ma nej gre u  r i t  vse skup....pa še mali je tečnitis staknu

sm jim pice spekla,pa solatko....zdej še mojga s kofetam napojim...al pa ne k je zasmrču na sedežni...bog mu dej dolgega spanja...njemu in namuser posted image

edin res hud filing je bil pa ta novga sesaučka na en krog zapelat...sm ceu dan čakala na ta prav momentuser posted image

aja, pa še ta spodnji štuk na broju...bosta spet zvečer cahnala kdaj gre kdo spat...kok so dolg pokonc...pa baš me boli...moj pa itak gre spet pucat, še dons in ju3 pa bo konc k je priden in uren....sam ju3 ga bom zju3 brez kakega gsm-ja zaklenla u spalnico in nej se naspiuser posted image

sem pa dons zvedla d bo moj mami v petek operirana še za drugo oko, tam ima zeleno mreno...kar ni glih tko simpl...tko d jo bom verjetno imela čez vikend pri nas d ji na pravi cajt nafilam vse vrste kapljic...tko d glede nedelje res še ne vem kva nardit zdej..user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
1.6.2011 19:20:17   
petrušk_

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hana ...super punca....

mi smo pa že 3 tedne čisti in suhiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
prva dva tedna je bila še kakšna nesreča...ampak bolj za kakanje kot lulanje....zj pa že več kot en teden vse počne v kahlico, tko da sploh nimamo več pleničke....tud za v avto ne....je dons od vrhnke do loma držala da sva šle pol na lomu lulat....
za ponoč ji pa dam pleničko ampak je vedno zjutraj suha in prvo ko vstane šiba na stranišče.....pleničko ponoči pa dam, k se mi res ne da pojstle preoblačit v slučaju nesreče....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
1.6.2011 19:21:15   
petrušk_
smo bli na izletu v bohinju .... sta bla res super v avtu...skor celo pot spančkala....tko da se bomo še lahko potepaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
1.6.2011 19:46:56   
Čebel@
sjmm....ti pošiljam en kup user posted image user posted image user posted image

petrušk....o pridna EVa in Januser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
1.6.2011 21:12:12   
tanci29
http://uk.weather.com/weather/dailyDetails-Murska-Sobota-SIXX0005?dayNum=4

hej bejbe...link za vreme v nedeljo v murski soboti...kakšni so plani

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
1.6.2011 21:18:26   
Katjusa
čer punce.... vidim da vas je čebela že razsvetlila z našim stanjem (hvala čebelica)
res se imamo že par dni super in smo mal več skupi danes smo se šli celo kopat v zrečeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
v službi smo imeli mali rukar ki je mene in možeka kr mal razočaral se je šef neki na naju spravil...... ampak sej se bo pomirilo sej veste nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha.....
drugače smo pa danes dobili regres in jst ga nisme pričakovala no pač sem sorazmerni del in potem avgudta ostalo in sem dobila celegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je za nedeljo? če bo smo zraven..... ampak imam na žalost podoben občutek k čebelauser posted image

lepo se imejte greva z možekom en filmček pogladat lahko noč:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
1.6.2011 21:50:19   
Ajvy
Čebela..ne vem ,kaj naj ti rečem....žal nimam časa da bi ti pomagala pri pripravah....bomo pa z veseljem prišle.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?