|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DECEMBERKE 2011
29.5.2011 9:58:31   
Agnes27
Ursha tolk pocen si vse te stvari dobila? Ne morem verjet, kar imam jaz ogledano je vse dražje. Previjalna 200+, posteljica z jogijem 150+.....Kje pa si to nabavla?

Evo jaz sem zakorakala v 28. leto. Sem imela včer RD.

Lep nedeljski dan želim!

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
29.5.2011 10:19:04   
ursha666
Nabavla sem prek bolhe... rableno..
Je pa vse solidno ohranjeno tako,da...

Sedaj sem se zagledala še v en voziček...čeprav ga že imam...ampak moj je brez zimske košare..oz ta košara za novorojenčka...user posted image

Pisala sem pa se ne javjo...verjetn so kje na lepšem...

(odgovor članu Agnes27)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
29.5.2011 10:36:41   
Medea10
Dobro jutro babe, kako ste?

Danes mam prosti, kuha moj dragi.
Popoldan gremo k babici na obisk, malo poklepetat in se imet fajn. Zgleda bomo lahko zunaj na sončku. user posted image

ursha666- super za opremo.
Previjalno smo mi lani kupili za 40€ tud preko bolhe. Se nam je zdela ozka pa smo dali delat širši zgornji del, ki je stal dodatnih 70€ (user posted image ).
Stajice nismo imeli. Ležalnik smo imeli sposojen. Stolček za hranjenje smo kupili tud čez bolho za 30€. Za prvih 6 mesecev košarico imamo doma, posteljico smo pa dobili od žlahte.
Voziček še moramo kupit pa nekaj cotk. Se mi zdi super, da bomo imeli enega za drugim, se mi zdi lažje (vsaj glede opreme). user posted image

Lepo nedeljo želim, upam da boste kaj napisale, da bom imela kaj brat user posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
29.5.2011 10:38:36   
ursha666
Jaz pa tuhtam kaj bom pop.

Kam gremo??

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
29.5.2011 10:45:00   
korinca
dobro jutrouser posted image

Evo, vokenda že skor konc. Sem se tako veselila, da grem nazaj na šiht, zdaj, ko pa se bljiža ponedeljek, sem pa čisto apatična ratala.
Imam pa novičko. Že nekaj časa gledamo za najem stanovanja. Do zdaj smo živeli v enosobnem stanovanju, kar je bilo že tako ali tako  totalno utesnjeno. Moja starejša ima 14 let in tole je v eni sobi je bilo že noro. No, včaraj sva našla stanovanje, ki mi je bilo takoj noro všeč. Pregledala sva jih ogromno in vedno me je nekaj motilo, pa čeprav greva va najem za največ 2 leti, med tem časom bova kupovala lastno stanovanja. Neke birokratske zadeve moramo poštimati. V glavnem naslednji mesec se selimo v Cerklje na gorenjskem. user posted image
Je katera med nami iz tega konca ali okolice? Še vedno bomo veliko v Ljubljani, verjetno kar večino vikendov. Bomo še vedno koristili udobje pri Tašči in tastu in tudi moji so iz Ljublane. Pravzaprav imava vse iz Ljubljane, saj sva bila oba do zdaj tu.

Kako pa ste kaj ve?

Urša, sem prečitala, da si ti že v nabavah user posted image . Jaz sem ena  tistih, ki nasploh vse pršparamo za zadnji moment user posted image . To nas včaih tepe. Pri prvi hčeri, sva laufala po voziček, ko je mela mala 1 mesec. Prej sva sfurala iz enim prastarim, lih tolk, da je bla lahko malo na sončku. Tut torbo za v porodnišnico mi je tašča prštimala. Ne bom nikol pozabla, ko je prišel moj po naju in je stopil v sobo s torbo, kjer je bil okoli našit nek čipkasti prtiček, tako, da je zgledalo vse skupaj kot košara za pirhe. ( Včasih smo mel na začetku take torbe z lesenim dnom in dvemi ročaji,podobno kot košara za voziček, samo lažja. Mislim, da tega zdaj ni več, je bilo pa praktično. Lupinic mislim, da še niti ni bilo. Vsi smo s tem prenašali frocke po dohtarjih in  s porodnišnice...). V glavnem takrat je bilo tisto  res hecno za videti, ko je nek rockerski tip, takrat v ozkih kavbojkah in obvezno jacketu, verjetno še kaki bulerjem podobni šuhi na nogah in košarico podobno kot za pirhe stopil v sobo.  user posted image

Kaj pa slabosti ? Vas še pestijo? Jaz sem še vedno uboga okoli tega...

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
29.5.2011 10:47:47   
ursha666
Hehe...saj bo Korinca...
Jaz imam jutri dvojni šiht....dop+nočna :(

Ja zdaj iščem pa še voziček...gledam z tem globokim delom ker je za pozim super...

(odgovor članu korinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
29.5.2011 11:10:20   
j.b.
ursha, kolk si pa ti nagla z opremo! Tebe porod 100% ne bo presenetiluser posted image (no, mene tud nebo, ker mam vse že doma od prvorojenca)
Kam danes? Mi gremo gledat konjenike v Žiri, pravjo da je zanimivo, mal spretnostnega jahanja pa to. Za družinski izletek bo super. Pridte dol, sej niste tolk dalečuser posted image

kornica, uuu selitevuser posted image Če ste zadovoljni s stanovanjem, sem tut jest vesela za vas. Ni lepšga za najstnico kot svoja sobauser posted image

Slabo mi ni več (TRKAM), me je pa napihnilo, in tut sama zgledam kot u 4mesecu?! Zdej pa nevem al je to čokolada, maternica al prebava???user posted image

Meni pa dans ni treba južne kuhatuser posted image , smo povabljeni v gostišče Mama&Atauser posted image , kjer mam tut u varstvu svojga prvorojenca da ga prevzamem nazaj. Sva bla učerej z dragim na žurki, se ga je tak napil, da še zdej spiuser posted image . Ga ne prenese več najboljeuser posted image . Alkohola mislim. Je pa ful pasalo it ven. Sama pa sem spila radler in pol v 5ih urah, pa mi pomoje ni škodvalo, sem pa mogla, ker mam take kolegice ki dobesedno podtikajo alkohol (takoj ko vidijo da je prazen kozarec prinesejo nouga), no, in ker sem pila iz piksne, itak noben ni videl da sem mela pol večera prazno u rokuser posted image . A še kera od vas spije občasno kaj alkohola al čist nič? V prvi nosečnosti mi je ful pasal bambus, me je dragi vsak vikend peljal na engauser posted image . Sam ne me zdej met za alkoholičarko prosim, ker nismuser posted image
uf kak sem lačna, nevem če bom zdržala še dve uri do kosila, ponavadi pred kosilom nisem mela navade jest ... Bom šla otepat kšno čokolado zdele. Njams.

< Sporočilo je popravil j.b. -- 29.5.2011 11:11:39 >

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
29.5.2011 11:18:57   
ursha666
Žiri? hm...
Veš tam gor pa jaz kaj dost ne hodim...ZAkaj? Ma še sama ne vem kaj me tko odbiva user posted image

Nekam bo treba...

J.B in ja ne bo me presenetu/ali presenetla user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
29.5.2011 13:32:23   
Laima
O srečke user posted image , kako smo kaj?

Jaz pravkar po obilnem kosilu pri babici(moji mami), smo sami doma-ati je v službi, mali gleda TV, mami pa na netu. Imam za pospravit hišo, dela too much. Zjutraj sem dala sušit 1 stroj, sedaj novi pere in potem čaka še eden, da pride na vrsto. Za speglat pa en "triglav", no saj bom počasi-kolikor mi bo uspelo.
Pa posesat,.... no comment.

Glede pijače v nosečnosti alkohol mi na splošno ne paše, v prvi nosečnosti nisem nič spila, mislim, da tudi v tej ne bo želje. Če pa bo, potem morda požirek ali dva in to bo to-toliko, da je želja potešena. Nič te ne obsojam, če ti paše popij, a zmerno, OK? V prvi nosečnosti mi je zelo dišal tobak, bi cigarete kar ljudem iz ust trgala pa sem nekadilka. Takrat pa sem kakega pokadila-želja je bila prevelika. Od takrat dalje nikoli več-sedaj pa mi smrdi.
Pa še ena razlika od prve nosečnosti; v prvi kave videt nisem mogla, sedaj mi pa odgovarja bela kava. Pravemu čaju pa sem se odpovedala. Ga pa pogrešam. Razlika v spolu kot kaže je.

Opremo imam še od skoraj petletnika, le kako bolj roza ali zelenkasto oblačilce bomo dokupili a šele, ko dopolnim 5 mesec (malo sem vraževerna-ne mi zamerit). Takrat se bom pričela gnezdit nič prej. Košek dobim septembra je trenutno pri prababici, lupinico si bom sposodila od prijateljice-jaz sem šla iz porodnišnjice tudi še s posebno ležalno torbo, ki si jo potem lahko namontiral na voziček. Sedaj to ni več cool, čeprav po mojem mnenju bolj zdravo za pljuča, kot lupinica, ki postavi dojenčka v položaj, da je skoraj na pol prepognjen-ne deluje mi udobno.
Voziček imam, sicer ni praktičen za manjši avto, a je za vsak teren. Ima amortizirana vsa 4 kolesa, ki so velika. Za po makadamu odlično-mali mi je spal smo, ko je močno zibalo v njem in ga ne menjam. Je s košaro in potem se spremeni v športnega, takrat pred 5 leti smo ga kupili na Rudniku v LJ, sedaj pa bom nabavila le še toplo kožuhasto vrečo za noter, ker ta dama bo zimska, mali pa je poletni-oprostite veliki.

Tudi jaz pogrešam nekatere user posted image , sploh obalno; mami4 le kako ti gre?
Pozdravčke vsem.
Lepo se imejte, jaz šibam še pse peljat ven, pol pa na delo. Jutri služba kliče.

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
29.5.2011 14:56:58   
Anonimen
midva z malim sva včeraj okol letala, tko da sva danes doma. na izi. zdejle mal počivava, pol greva pa še pred hišo. ima mali tolk dela in se igra s sosedi pa z vodo pa z ne vem še čem...

(odgovor članu Laima)
  Neposredna povezava do sporočila: 1235
29.5.2011 22:21:41   
Kasija
živjo punce,

jb jaz popijem ob kosilu kdaj pa kdaj deci rdečega vina.   pa če začutim, da mi paše. ne vem, po moje ni nič narobe z malo količino občasno in ob hrani. vem pa ne.

oprema imam še vse doma od starejših dveh, seveda. saj nista prav zelo starejša. posteljico, previjalno, voziček s košaro, športni del, marelo, sling, goro igrač, oblekce... tako da prav kupit mi ni treba ničesar. se pa z nostalgijo spomnim tistih prvih nakupov in izbiranja opreme. tako da pridno poročajte kaj kupujete, da še malo sodelujem pri tem. jaz bi tudi kaj kupovala user posted image . ampak verjetno je edini nakup, ki me čaka, oblekca za iz porodnišnice. to bo dobil-a novo, tako za dobrodošlico.

ursha666 samo si pa res hitra user posted image

malabudra glede vozička - sicer ne vem, če je bilo to vprašanje in ali sploh iščeš nasvet - sem jaz tudi doktorirala, itak. pa na koncu bi še imela drugega, ko sem vse sprobala. na nek način je podobno nakupu avta - za kam ga rabiš. tri kolesnika lahko voziš in obračaš z eno roko in lahko recimo telefoniraš z drugo roko. voziček z velikimi gumami gre povsod, skoraj po vsakem terenu. pa večinoma imajo bolj hudo vzmetenje. recimo za kak sprehod po makadamu. pa jaz imam nenapihljive gume. baje so napihljive še bolj prožne, ampak jaz sem smotana in si ne predstavljam sebe nekje krpat in menjat gumu z dojenčkom.  je pa težji in se na manjše zloži, če recimo ga rabiš vlačit v tretji štuk brez lifta ali imaš majhen prtljažnik. pa v kakšno trgovino v manjšem kraju voziček ne more noter, če je prevelik. potem rabiš lahek in zložljiv voziček. zame je zelo pomembno, da se lepo poleže - kar pomeni čisto do konca ali skoraj do konca - ker otroci pač pogosto zaspijo v vozičku. da ima široko strehco, ki se jo da spustit čim nižje - sicer rabiš dodajat recimo plenice ali kaj takega, da mu ne sveti sonce. da ima neko košaro spodaj ali neko torbo za pripet (ki pa vozička ne vrže iz ravnotežja) za vso kramo, ki jo rabiš jemat s sabo. računaj da gre na voziček previjalna oprema, lonček s pijačo za otroka, dekica, voda zate, kakšen prigrizek... spet, prostor rabiš, če si kaj meni podobna - jaz z vozičkom pohajkujem okrog cel dopoldan, če imam priliko.  za enourni sprehod dopoldan rabiš manj seveda. hotela sem ponazorit, da moraš voziček gledati iz stališča, kaj ti potrebuješ, glede na tvoj življenski stil. pa upam, da se nisem nepovabljena vtaknila v tvoje nakupe s tem monologom. user posted image

sarar dobra ideja, da boste si izposodili igralo za žurko. otroci bodo navdušeni. moj si ga je enkrat sposodil za sinov rojstni dan in so potem prišli skakat otroci iz celega naselja user posted image

(odgovor članu j.b.)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
29.5.2011 22:25:39   
Kasija
še to - a zaupate napovedi spola na nuhalni? ni to še kar prezgodaj? razmišljam, če bi sploh vprašala pred morfologijo.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
30.5.2011 9:14:55   
lilije
Hello!
Včeraj sem veselo novico povedala, ko je imela teta piknik za r.d.. Moja oma je bila tako vesela, da se je kar zjokala, potem pa vsakih 10 minut na glas razmišljala kako je vesela.

Jaz tudi kupim večino stvari na bolhi. Ne splača se kupovati vse novo za dojenčka (pa glede na to, da študiram ekonomijo - sem navajena šparat).
Sedaj sem že kupila zibko (z vso opremo - jogi, obroba, kovter, povšterček, rjuhe, baldehin) za 50 eur in prav tako voziček z jajčko za 50 eur (pikolo).
Oblačila imam še nekaj od sina, drugače bom pa počakala, da mi 100% potrdijo spol.

Trenutno se moram boloj posvetit mojemu sinu in njegovemu gipsu. 

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
30.5.2011 9:27:20   
ursha666
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj sem jaz RAZPIZDENA!!!!

Kliče prej šef...Ja lahko imaš dopust 14 dni...ampak če bo treba delat boš pa pršla nazaj... (kao bolniška,...)
Jaz ga bom obesla dans!!Dost mam tega sranja!!

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
30.5.2011 9:43:34   
Anonimen
Ursha; če ti odobri dopust, te nima kaj nazaj klicat. reči da si nekam šla z avionom in čao.
kasija: nazadnje ko sem bila na nuhalni je pisalo, da napovejo spol s 60% zanesljivostjo, jaz ga lahko pa s 50 % user posted image  mal se hecam, ampak tudi meni se zdi na nuhalni še malo prezgodaj. tako da jaz definitivno računam na odgovor šele ob morfologiji. nazadnje je mali itak tko skakal na morfologiji, da je komaj pregled opravila... da bi pa takrat še spol ugotavljali itak ni bilo niti variante. 

Najbolj sem se glede teh pogovorov smejala mojemu. To bo njegov tretji otrok, ker ima iz prejšnjega razmerja hčerko, midva imava pa skupaj sina. in pri teh dveh nosečnostih ni nobena vprašala za spol - ker je bilo za obe prvič in je bilo očitno obema vseeno kaj bo. zdej sem pa rekla, da bom vprašala, on je bil pa proti, sem rekla, da v čem je fora, sej ima že oboje al misli, da bo zdej kej tretjega ven prilezlo user posted image user posted image  

(odgovor članu ursha666)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
30.5.2011 9:46:08   
ursha666
Ve kam grem... tko da...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
30.5.2011 9:53:52   
lilije
Urša. Če ti da služben telefon te še lahko pokliče. Svojega privat lahko pa imaš cel mesec ugasnjenega in ti ne more nobeden očitat, ker je to tvoja lastnina.

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
30.5.2011 10:04:59   
Medea10
Ursha, maš pa res samo sr**** s to službo user posted image

(odgovor članu lilije)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
30.5.2011 10:07:46   
ursha666
Totalno!!

Sam znoriš...

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
30.5.2011 10:40:20   
nepovemše
dan, punce!

Jaz sem danes vstopila v 15. teden!
če ležim na boku, začutim v trebuščku neko gomazenje, nekaj se muva sem in tja in vsa vesela sem spoznala, da je to moje detece, ki si išče prostorček. Zgodaj, ampak prvega sem začutila okoli 18. 19. tedna in drugega naj bi še prej.user posted image
Niso to še brce, ga pa čutim, ko se naguzi na eno stran user posted image user posted image

Drugače me daje en grozen prehlad, ki kar traja in traja in traja. Nos imam zamašen že dva tedna - za crknt.

Voziček - jaz pa imam od prvega enega trikolesnika, ki je super, samo to me moti, da sprednje kolo ni vrtljivo. Imamo pa še enega zmahanega Peg peregota. FUUUUUL si želim nov voziček, moj je pa proti user posted image

Za tiste prve mesece bi rada imela en lep voziček z vrtljivim kolesom spredaj in seveda košaro za dojenčka - za zimo je košara skoraj nujno potrebna, da jih zavaruje pred vremenom.

Ah, ah, bom malo po bolhi pogledala.

LP

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
30.5.2011 10:52:38   
Medea10
IZVIRNO SPOROČILO: nepovemše

če ležim na boku, začutim v trebuščku neko gomazenje, nekaj se muva sem in tja in vsa vesela sem spoznala, da je to moje detece, ki si išče prostorček.

user posted image user posted image user posted image

Glede vozička; mi mamo tud takega trikolesnika, ki se mu prednje kolo ne vrti, in se mi zdi blazno neuporaben ravno zarad tega nevrtečega kolesa. Mislim, da sem šla 3× z njim potem mi je pa minlo, ker sploh ni vodljiv. user posted image

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 30.5.2011 10:58:27 >

(odgovor članu nepovemše)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
30.5.2011 10:57:53   
ursha666
Iiii....jaz tudi komaj čakam da se kaj premakne noter :)

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
30.5.2011 11:16:05   
muca*maca
Pozdravljene, nosečke!

Ker sem končno povedala še v službi, je nastopil čas, da se razkrijem tudi vam.

Do tega trenutka sem klepetala z vami pod nickom NEPOVEMŠE, zdaj pa vam z veseljem sporočam, da spet prevzemam svoj stari nick MUCA*MACA.

Tako, nepovemše se bo upokojila, spet je tukaj muca*maca user posted image

Prej sem klepetala na Oktoberkah 2009, potem pa na Oktobrčkih 2009.

Veselim se še nadaljnega klepeta z vami,

vaša user posted image

(odgovor članu ursha666)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
30.5.2011 11:38:50   
Mufka
Pozdravljene user posted image .

jaz sem pravkar od pregleda. user posted image sem 11 tednov. Mali je spal, ni čudno, ko sva pa cel vikend pozno v noč plesala. Uh je bil pester vikend. user posted image  Z user posted image je vse OK. Nuhalno imam 14.6. Ker so znižali mejo za sladkor grem jutri k diabetologu, ker imama 5,3 sladkorja v krvi. Imam pa tudi sladkor (oz.proteine) v urinu =1. Mislim da sledi dieta, pa merjenje sladkorja na 2 ure. Bomo videli jutri. Ima še katere podobne rezultate ali ste vse s sladkorjem pod 5?

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
30.5.2011 12:41:54   
dspela

user posted image

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image , prvi pregled, naslednji pregled, NS, kraj  

27.11.
candi, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, ?
muca*maca, 30, 2 user posted image ,1 user posted image , ?, 26.6, ?, Ljubljana
29.11.
Beatrice, 26, 1user posted image , 0user posted image , 18.4., ?, 16.5., Ljubljana
30.11
Malabudra, 29, 2user posted image ,0 user posted image , ? ,31.5, 24.5, Ljubljana
1. 12.
sugababy, ?, 3user posted image , 1user posted image , 19.4. ?, 12.5., Ljubljana
lelo, 28, 2user posted image , 1user posted image , 10.5. ?, 14.6., ?
lilije, 29, 2 ,1 ,13.4, 11.7, 24.5, Celje
2. 12. 
bobek05, 30, 2user posted image , 1user posted image , 8.4., 3.6., 23.5,?
3. 12.
sashy, 23, 3user posted image , 2user posted image , 18.4., 17.6, ?, okolica Ljubljane
Lijja, 33, 1user posted image ,?user posted image , ?, ?, 18.5,?
Sizikaa, 29, 2user posted image , 1user posted image , 22.4., 17.5, ?, ?
Monstera,24, 1 user posted image , 0 user posted image , 18.4, 7.6, 18.5, Ljubljana
4. 12.
Twixy , ?, 6user posted image , 1user posted image , 5.5., 6.6., ?, ?
5. 12.
helena08, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?. ?, ?,?
Agnes27, 28, 1user posted image ,0 user posted image ,20.4, 25.5, 24.5, ?
6.12.
hribovkati, 32, 1user posted image , 0user posted image , 19.4. ?, ?, Velenje
ursh_, 25, 1user posted image , 0user posted image , 22.4., ?, ?, Grosuplje
pamzika, 25, 1user posted image , 0user posted image , 19.4., 17.5., 24.5, ?
MAMI4, 34, 6user posted image , 4user posted image , 12.4., 21.6, 24.5, Koper
Liama, 32, 2user posted image , 1 user posted image ,21.4, 17.6, 27.5, ?
hruškolinka, 30, 2user posted image ,1user posted image ,?, ?, ?, Ljubljana
7.12.
flora1983, ?, 3user posted image , 2user posted image , 5.4. ?, ?, Velenje
mala81, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, 25.5, ?
AljaAn, 34, 2user posted image ,1user posted image ,21.4, 5.5, 31.5, ?
8.12.
9.12.
fortune, 30, 1user posted image , 0user posted image , 29.4, ?, ?, Ljubljana
10.12.
Anonimnauser posted image , ?,  ?user posted image , ?user posted image , 5.5., ?, ?, ?
morje2011, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
11.12.
catt, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?, ?, ?
12.12.
nalia, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?, 1.6, 31.5, ?
sover30, 1 user posted image , 0user posted image , 5.5. ?, ?,?
13.12. 
14.12.
Taddy78, 32, 3user posted image , 1user posted image , 4.5., ?, ?, ?
15.12.
Nutry, ?, 3user posted image , 0user posted image , 3.5., 13.5., 1.6, Ljubljana
mixi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 26.4., 27.5., 6.6., Koper
neon, , 30, 2 user posted image , 0 user posted image ,  28.3, 20.5, ?, Okolica Šentjurja
tetka10, 22, 2user posted image , 0 user posted image , 11.5., ?, 30.5, Ljubljana
16.12.
evelin, ?, 3 , 1 , 21.4., 4.5., ?, ?
17.12.
Mufka, 33, 1user posted image , 0user posted image , 4.5., ?, 14.6, Brežice
18.12.
Acitak, 27, 2 user posted image ,1user posted image ,3.5,21.5, ?, Velenje
19.12.
ketikat, 33, 2user posted image , 1user posted image , 13.5., ?, 8.6, tujina
sarar, 29, 4user posted image ,2 user posted image , 25.5, 22.6, 13,6, Ljubljana
20.12.
Medea10, 21, 2user posted image , 1user posted image , 9.5., 7.6, 2.6, Maribor
j.b., 25, 2user posted image ,1user posted image , ?, 7.6, 6.6, ?
21.12.
22.12.
23.12.
buxl, 28, 1user posted image , 0user posted image , 16.5., 14.6, 14.6., Kamnik
24.12.
25.12.
kasija, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?, ?, ?, okolica Ljubljane 
26.12.
27.12.
Ursha666, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?, 14.6, 1.6, Idrija
tasa3, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?, ?, ?
28.12.
oranška, ?, 2user posted image ,0user posted image , ?, ?, 15.6, Maribor
29.12.
30.12.
31.12.
x.12.

barbi18, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?. 6.5, 24.5,?
ema09, 31, 1user posted image , 0user posted image , 9.5., 17.5., ?, Žalec
Bibana, ?, 1user posted image , 0user posted image , 29.4., ?, ?, ?
Jassika, 36, 4user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
naja81, ?, 2user posted image , 1user posted image , 11.5., ?, ?, ?
korinca, 37, 3user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
dspela, 25, 2user posted image , 0user posted image , 24.5, 5.7, 24.6, okolica Celja
Ajraz, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?, 11.5., ?, Gorenjska
katy82, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?, ?, ?
Bethany, 32, 2user posted image , 1user posted image , 31.5, ?, ?, Celje
kyl24, 24 , 0 user posted image  , 0  user posted image  , 28.4, 31.5, 1.6okolica idrije 

SKUPAJ NAS JE : 55
NOSEČKE Z DVOJČKI
:1  

Z nami so pot začele:
aprilasemtuuser posted image
mala bejba user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
    - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
               - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu dspela)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.