nalia
|
Dobro jutro! Da se še tukaj malo javim,vas berem,ampak ko hočem kaj napisati se morem vsesti,računalnik k sebi vzeti..glede na to da moram ležati,pa kolk strahopetna sem zdaj pa poskušam čim manj takih gibov . Prvo kontrolo zdaj imam čez 14 dni,nuhalno sem zamudila in jo prestavila na 7.6. Počutje glede slabosti ni več panike,če mi je še slabo mi je zeeelo malo,pa tudi mine kmalu ,kile sem na + 4,5,shujšala sem 2 kili,čeprav sem imela občutek da sem se zredila,ker sem veliko jedla v bolnišnici,pa po vsakem obroku letela na blato ,pa kolk sem bla jst lačna tam non stop vam ne znam povedat,recesija se pozna tudi tam,včasih smo dobili kosilo pa še malico vmes kak kruh pa mleko,zdaj imaš pa kosilo ob 11:45 in večerjo ob 17:45,brez malice vmes,meni je moj nosil sendviče in štručke da sem preživela ,večerje so bile take lahke,da sem bila uro po večerji spet lačna ,vbistvu smo bile vse na oddelku tolk lačne potem smo pa zalagale druga drugo s hrano,sadja smo imele vse poln kufer,me bi neki bolj konkretnega . Mami4 vi ste suhi!! sem vesela za vas,ne naprezaj se preveč ob vselitvi Neocelice,se nebom odločila Sladkorna v nosečnosti,sem jo imela prvič,samo nisem bila označena kot sladkorni bolnik,enkrat sem imela celo 8 sladkor,pač so me poslali k diabetologu tam sem dobila nasvete o zdravi prehrani,seveda so mi sladkor potem skoz spremljali,pa sem imela potem skoz sladkor okrog 5,8,tudi 6..moj otrok je bil velik,pa so mislili da imam sladkorno sicer se je rodil z normalnimi merami 3130 in velik 52,samo zdaj je tudi velik,kot en 4 letnik najmanj pa bo zdaj star 3,v vrtcu je celo glavo višji od vrstnikov,pa nisma midva velika z mojim.. Mi smo še vedno pleničarji,ko bo krizno obdobje mimo zame bomo spet poskusili. Kako ste ve?,Kako slabosti? Kaj pa korinca in njene krvavitve? A je še katera krvavela?
|