|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
26.5.2011 13:48:29   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

To rej boste pohištvo sestavljali v soboto, ko napovedujejo dež in 10 stopinj manj user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče tudi....ampak imamo že en piknik v planu, ki pa bo pri nama in  smo lahko pod nadstreškom.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
26.5.2011 20:47:01   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

To rej boste pohištvo sestavljali v soboto, ko napovedujejo dež in 10 stopinj manj user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče tudi....ampak imamo že en piknik v planu, ki pa bo pri nama in  smo lahko pod nadstreškom.

super... vi pa res imate vsak vikend pestro user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
26.5.2011 20:50:58   
trezika
Danes pa sva se z Marušo končno peljali s kolesom (z mojim, ona pa v sedežu)... sem mislila, da se ne bo hotela, ker lani ni bila ravno navdušena...ampak je bila takoj zato...  pa sva naredili kar lepo turo... in kaj mi je naštimala, ko sem ravno najbolj gonila gor v naš breg (če bi vedela o kakšni strmini govorim, bi me še bolj razumele user posted image )???  hlače mi je začela dol vlečt user posted image user posted image user posted image bolj ji govo rim, da naj neha, večje veselje je imela... itak da sem se mogla sred največjega brega ustavit, si hlače gor potegnit, ker ne rabi pol vasi moje riti videtuser posted image user posted image user posted image pol pa ji je blo neverjetno smešno, ko sem naju poskušala spet v zagon spravit...pa mi je uspelo... ko sva prišli domov, sn pa itak mela jezik pri tlehuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
26.5.2011 21:09:01   
KOKICA32

super... vi pa res imate vsak vikend pestro user posted image

kar ja...je pa res, da zelo radi roštiljamo...enkrat tu, drugič tam....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
26.5.2011 21:11:13   
KOKICA32
user posted image user posted image user posted image user posted image Maruša user posted image user posted image user posted image user posted image . Oprosti mami, ampak moram user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pa kaj ji tisti paski na sedežu dovolijo, da ti seže do hlač?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
26.5.2011 21:14:15   
KOKICA32
Danes sem imela svoj avto na rednem servisu....pa me je skoraj kap, ko mi je rekel cifro, ki sem mu jo morala dati...Pa je bila le menjava olja in filtrov....pa je naneslo 242,00 EUR!user posted image Od tega 80,00 EUR le za delo!!!! Avto je pa bil pri njem največ 2 uri!!! Pa še verjetno ni celi dve uri delal le na mojem. Če bi jaz imela 40,00 EUR/uro plačila bi bila pa res srečna.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
26.5.2011 21:35:34   
trezika

user posted image user posted image user posted image user posted image Maruša user posted image user posted image user posted image user posted image . Oprosti mami, ampak moram user posted image user posted image user posted image user posted image .

ja, ravno toliko je... jih ima kar fajn na tesno, pa vseeno ima dost dolge roke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
26.5.2011 21:37:01   
trezika

Danes sem imela svoj avto na rednem servisu....pa me je skoraj kap, ko mi je rekel cifro, ki sem mu jo morala dati...Pa je bila le menjava olja in filtrov....pa je naneslo 242,00 EUR!user posted image Od tega 80,00 EUR le za delo!!!! Avto je pa bil pri njem največ 2 uri!!! Pa še verjetno ni celi dve uri delal le na mojem. Če bi jaz imela 40,00 EUR/uro plačila bi bila pa res srečna.

ja, mehaniki res služijo tako, da te samo na  rit lahko vrže user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
26.5.2011 21:42:47   
KOKICA32

ja, ravno toliko je... jih ima kar fajn na tesno, pa vseeno ima dost dolge roke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
26.5.2011 21:43:11   
KOKICA32

ja, mehaniki res služijo tako, da te samo na  rit lahko vrže user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
27.5.2011 7:42:49   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

PETEEEK JEEEEEEEEEE!user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes imamo službeni piknik, tako da bo še pestro. user posted image

Valentin se je zjutraj zbudil tako tečen, da joj. Kar spal bi še, ni pustil, da ga oblečem ne jaz ne ati...Samo zvijanje in od kod jemlje vso to moč, ker ga je v takem stanju res nemogoče oblečti. user posted image Niti v avtu se še ni umiril...V  vrtcu pa preobrat za 360°...imajo na oglasni deski list, da se starši odločimo kakšne slike (vrtčevsko slikanje otrok) bomo naročili (album ali ne, resne in/ali vesele, sephia,...)pa sem tiste v albumu naročila kar 3 komplete, še za stare starše. Skupaj sva se odločala kaj naj vzamem, pa pregledala jedilnik in ko sem mu prebrala, da bo za kosilo riba (pečen losos) se je ful razveselil. Ja ribe res obožuje, poje več kot polovico orade!user posted image

Danes gre torej mami na lepše, zato bosta imela ta popoldan moja moška le zase. Kaj bosta počela še sama ne vesta, vsekakor pa bosta uživala. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
27.5.2011 8:05:15   
Tulipan12
Dobro jutro!
Spet čakam Telemachovce, ker morajo nekaj signal nastavit!user posted image
Ja, zgleda, da bom morala Bolho malo obiskat, sem si malo te oglase na RR pogledala in niso ravno wau, pa še manj ljudi jih vidi. 
felix to glede vozička marele maš pa prav, ker že lep čas iščem, pa ni nič pametnega in ugodnega.
Kaj ve imate vse vozičke marele-predvsem za morje me zanima, drugače je tak ne rabimo, ker nam se je letos v Umagu to dogajalo, da smo Lio dali spat v voziček od Luke, njega pa v kengurujčka. Ampak zdaj poleti si ne predstavljam, da bi njega v kengurujčku nosila med Liinim spanjem, ker je to okoli 12h, ko je najhujše sonce.
Najaa, izkušena mamica dveh, kaki predlogi v zvezi s tem?user posted image  
Aha, torej vsem gospodinjstvo stoji.user posted image  Sem milslila, da sem edina prišla do te točke, ko več ni izhoda. Pri nas je problem, da nas nikoli ni doma in se vse samo kopiči. Včasih komaj čakam slabo vreme, da lahko kaj naredim, pa še takrat kolebam med gospodinjstvom in obiskom Europarka!user posted image
Kokica torej ste vi pribl. tako kot mi, vikendi od maja do septembra vsi zabukirani, junija pa mi gredo čevapčiči že pri uhah ven!user posted image  Glede čevljev pa smo mi isti... jih ima do dveh let več kot jaz, pa jih jaz nimam malo!user posted image
Jaz mam naslednji teden roditeljski sestanek v vrtcu-se še spomnite, kaj naj bi to pomenilo?
tasa kar sem včeraj kupila, je Lii prav!user posted image  No, potem sem šla še v EP, ker nujno rabim hlače!!! (začela sem jih iskat, ko mi je bila prav 40ka, zdaj pa iščem že 36ko-sem vsaj prišparalauser posted image ) in seveda nisem našla nič, prišla domov s 4 vrečkami za otroke!!! Spet!user posted image
Kačo sem napisala, če sem kaj pozabla, dopišem!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
27.5.2011 8:13:52   
KOKICA32
Jaz sem na Bolhi pred 1. majem našla marelo za 35,00 EUR, sem jo kupila ravno za morje, večerne sprehode in spanje...Se mi zdi, da se kar najde. Je zelo ohranjena, se poleže in ima spodaj kar velik predal za robo...pa zloži se res na minimalno.

Ja, kar smo zasedeni od pomadi do jeseni...Letos bomo pa še od jeseni dalje. user posted image user posted image user posted image

Mi tega sestanka v vrtcu nismo imeli, le potem septembra smo ga imeli, ko so otroci že bili kakih 14 dni v vrtcu.
Pred tem pa je bil le vpis v vrtec, ko tudi moraš tja podpisati papirje.

Super za kile, Tulipan! Jaz sem bom drugo leto s tem ukvarjala. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
27.5.2011 8:16:02   
Tulipan12

Dobro jutro!user posted image

PETEEEK JEEEEEEEEEE!user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes imamo službeni piknik, tako da bo še pestro. user posted image

Valentin se je zjutraj zbudil tako tečen, da joj. Kar spal bi še, ni pustil, da ga oblečem ne jaz ne ati...Samo zvijanje in od kod jemlje vso to moč, ker ga je v takem stanju res nemogoče oblečti. user posted image Niti v avtu se še ni umiril...V  vrtcu pa preobrat za 360°...imajo na oglasni deski list, da se starši odločimo kakšne slike (vrtčevsko slikanje otrok) bomo naročili (album ali ne, resne in/ali vesele, sephia,...)pa sem tiste v albumu naročila kar 3 komplete, še za stare starše. Skupaj sva se odločala kaj naj vzamem, pa pregledala jedilnik in ko sem mu prebrala, da bo za kosilo riba (pečen losos) se je ful razveselil. Ja ribe res obožuje, poje več kot polovico orade!user posted image

Danes gre torej mami na lepše, zato bosta imela ta popoldan moja moška le zase. Kaj bosta počela še sama ne vesta, vsekakor pa bosta uživala. user posted image

Jeeeeeeeeeeeeee, petek, ja!!!user posted image

Uh, tak dan je imela Lia včeraj, sta jo dala babi in dedi že ob 9.30 spat, ker je bila nemogoča. Pa ni nič pomagalo. Danes je bilo jutro čisto drugačno. Je zlezla k meni v posteljo in rekla, mami, kak si topla, mene pa zebe v tej pižami, ampak mi je preveč lepa, da bi jo slekla!user posted image user posted image user posted image  Sploh ne vem, kje ake podatke v tej svoji glavici.user posted image  Včeraj sem ji razlagala, kako sem jo rodila, ker ona non-stop odkar imamo Luko govori o tem. Pa sem ji slike pokazala iz porodnih sob (od obeh) in sem ji morala še pred spanjem to vez z popkovino razlagat. Mislim, da si je sama ustvarila sliko, da se rodimo skozi popek!user posted image

Lia tudi obožuje ribice, sem full vesela, ker jih imamo dostikrat na jedilniku - sploh poleti, ko so iz žara in kuhinja ne smrdiuser posted image , pa jaz bi jih lahko vsak dan jedla, tak da če že zgleda kot ati, ima rada mamino hrano!user posted image

Uživaj danes na pikniku, moška se bosta že znašla, če ne druga bosta felne na motorih čistila!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
27.5.2011 8:19:03   
Tulipan12

Lia tudi doseže do hlač in je na začetku isto delala, letos pa sploh ne, letos je na kolesu kot da je nekaj skadila prej - čisto frapirana, full uživa, no, večino časa pa je itek pojoča travica-to sva ji dala novi naziv, ker ko ima dober dan poje od jutra do večera, še kar bi morala govorit, kar zapoje!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
27.5.2011 8:19:31   
KOKICA32
HAhahah, glede popka jauser posted image user posted image user posted image ....Mene tudi Valentin skoz v popek gleda in govori, da je tu dojenček noter. Očitno jim tista luknja (popek) dela tako predstavo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2191
27.5.2011 8:20:41   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Lia tudi doseže do hlač in je na začetku isto delala, letos pa sploh ne, letos je na kolesu kot da je nekaj skadila prej - čisto frapirana, full uživa, no, večino časa pa je itek pojoča travica-to sva ji dala novi naziv, ker ko ima dober dan poje od jutra do večera, še kar bi morala govorit, kar zapoje!user posted image

Faca mala. user posted image user posted image user posted image Kako pa kaj njen ples?

Neposredna povezava do sporočila: 2192
27.5.2011 8:21:41   
Tulipan12

Jaz sem na Bolhi pred 1. majem našla marelo za 35,00 EUR, sem jo kupila ravno za morje, večerne sprehode in spanje...Se mi zdi, da se kar najde. Je zelo ohranjena, se poleže in ima spodaj kar velik predal za robo...pa zloži se res na minimalno.

Ja, kar smo zasedeni od pomadi do jeseni...Letos bomo pa še od jeseni dalje. user posted image user posted image user posted image

Mi tega sestanka v vrtcu nismo imeli, le potem septembra smo ga imeli, ko so otroci že bili kakih 14 dni v vrtcu.

Super za kile, Tulipan! Jaz sem bom drugo leto s tem ukvarjala. user posted image

Kako znamko pa si dobila?

Hihi, pestra jesen, ni kaj!user posted image
Kile-drugo leto-letos je šlo prej kot leta 2009!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
27.5.2011 8:24:59   
Tulipan12

Faca mala. user posted image user posted image user posted image Kako pa kaj njen ples?

Zdaj že kak mesec ne hodi, ker so vsi obupali, pa je bila enkrat sama na plesnihuser posted image  Tak da gremo jeseni dalje, pa upam, da se napolni skupina, če ne jo bom dala v drugo plesno šolo, ker zdaj jo bodo verjetno že povsod sprejeli, takrat je bila še premala (17m) in je nikamor drugam niso sprejeli. Ona gre jeseni na plesne, Luka pa na plavalnega.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
27.5.2011 8:25:00   
KOKICA32

Kako znamko pa si dobila?

Hihi, pestra jesen, ni kaj!user posted image
Kile-drugo leto-letos je šlo prej kot leta 2009!user posted image

Pikolo...baje je dobra! user posted image
Kile- Eh, te pa se ne rabim sekirati.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2195
27.5.2011 8:26:53   
Tulipan12
tasa kolko spodnjih hlačk rabim na začetku za odvajanje? Začnemo v ponedeljek na polno!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
27.5.2011 8:34:42   
Tulipan12
Kokica drugič me za avtodele kontaktiraj, zna bit kaj občutno ceneje!

Neposredna povezava do sporočila: 2197
27.5.2011 8:41:05   
KOKICA32

Kokica drugič me za avtodele kontaktiraj, zna bit kaj občutno ceneje!

Hmmmm, hvala ja. Pa saj načeloma mi jih je on tudi vedno ceneje zrihtal, sedaj pa je on (šef) na dopustu in so mi delali servis njegovi zaposleni, pa zao verjetno taka razlika...Niso pa niti bili niti neki deli to, ker so menjali le olje, oljni filter, zračni filter in filter kabine....cena pa, da te kap. Pa mudilo se mi je, ker sem že bila preko s km za servis. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2198
27.5.2011 8:52:10   
Tulipan12
Kokica naslednjič, ko boš rabila avtodele, me kontaktiraj, lahko je kaj občutno ceneje!

Neposredna povezava do sporočila: 2199
27.5.2011 8:58:04   
Tulipan12

Kokica naslednjič, ko boš rabila avtodele, me kontaktiraj, lahko je kaj občutno ceneje!

Eh, prvič mi je kazalo, da ni objavljeno. Zato pa čakam Telemachovce!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.