Tulipan12
|
Dober dan! Kuham, Luka z muko zaspal, pa hočem nekaj napisat, sem se morala spet prijaviti, geslo v nekem starem mejlu, v glavnem, cela kolobocija, da pridem gor. Ne vem, zakaj je računalnik pozabil moje geslo. Zdaj, ko sem bila brez neta, sem si z Luko naštimala sprehode od 9h do 14h, pol pa akcija kuhat in mu je ta rutina ostala, zvečer pa sem ponavadi taka cunja, da kr padem v posteljo... bom se morala spet malo zverzirat, da najdem neke luknje v dnevu, da pridem malo tu gor pogledat. Sicer pa je zdaj že tako poletje zunaj, da bova morala okoli 12h pobegnit domov, bom pa takrat pisala. Je že katera kdaj prodajala kaj preko RR malih oglasov? Rada bi prodala košaro za voziček, ker mi jo je škoda tu gledat in je res kot nova (sem jo pri Luki kupila), pa ne vem, kam naj dam oglas. Mogoče Bolha? Kaj menite? Persida upam, da boš jo najlepše odnesla s serviserjem, mi smo imeli zdaj tako štalo s tem netom, da je joj. Prej smo ga imeli preko soseda, ki je prodal hišo in posledično ukinil internet, pa jaz cela nora pokličem Telemachovce, da vzamemo trojčka, pa se je tak zakompliciralo in zavleklo, da smo bili en mesec brez, električar, ki nam je neke kable vlekel nam je vzel 200evrov... pa tak! So rekli, da bi bilo vse lažje, če bi bili v bloku!!! WTF??? Nimam časa vsega komentirat, vsem, ki jih potrebujete! Kaj vam tudi zmanjkuje časa za gospodinjstvo? Se mi zdi, da sem do zdaj nekak še hendlala, zdaj pa mi kar vse leze iz vajeti. Grem dokončat kosilo, kmalu bo polna hiša in spet nič mira do 21h!
|