![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 10:44:28
|
|
|
|
tasa_m
|
Persida... čez vikend je v Lenartu cirkus, e boste šli pogledat. Zadaj za Framo je. Lija in mami bosta šle v soboto, ker jaz delam popoldan (do 22h) v nedeljo pa greva s starim na fuzbal v Ljudski vrt in bo Lija do ponedeljka tam, ko jo bo Žan zjutraj v vrtec pelal! Drugače pa se lahko kje dobite pa se skupaj malo igrate
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 11:01:15
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Da vam povem, noro sem vas pogrešala, kaki FB, kaki mejl, moje Marčevke! S tem se pa absolutno skrivam. tasa sej sem tukaj, nekako tako kot tulipan se počutim. Lahko vse skenslam, sam marčevke pa moram pridet pogledat.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 11:01:20
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MalaČebelica vse najboljše še tukaj! Bodi zdrava, vesela in pridna. Se pridružujem čestitki!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 11:02:03
|
|
|
|
Najaa
|
trezika čestitke tudi tebi za uspešno prestan izpit!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 11:02:25
|
|
|
|
KOKICA32
|
OOOO, Najči! Kako? p.s. ste videle številko mojih objav? To pa je že nekaj...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 11:11:10
|
|
|
|
Najaa
|
Mal te prekašam. Drgač pa čestitke za število objav! V redu sem, padla sem v zono učenja tak da do nadaljnega je to to. Punci sta na srečo zdravi in obe v vrtcu, da imam res čas za sebe. Popoldan smo pa tako skoz vzunaj in se dogaja. Včeri je imel Nikin vrtec zaključek in je bilo super.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 11:12:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
Eh, Najaa, tebe ni mogoče uloviti. Razen, če greš za pol leta na dopust v kraje kjer ni interneta. Super za učenje in polne popoldneve.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 11:16:20
|
|
|
|
Najaa
|
Če skenslam še rr, pol me lahko uloviš. Sam vas preveč pogrešam, pa tud ne vem kaj naj delam, ko imam par minut časa.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 11:17:03
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Če skenslam še rr, pol me lahko uloviš. Sam vas preveč pogrešam, pa tud ne vem kaj naj delam, ko imam par minut časa. Ne, ne nimam takega namena....Prav je tako.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 11:19:05
|
|
|
|
Najaa
|
Zdej pa šibaaaaaaam, lepo se mejte dečve.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 11:55:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Zdej pa šibaaaaaaam, lepo se mejte dečve. a že? Če pa sem komaj prišla ;) Fajn se učiiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 12:47:20
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ej Trezika..tobogan še aktualen? pa kako... čist nora je... včeraj si je hotela češnje na tobogan nest... sem jo komaj prepričala, da se jih naj lepo za mizo naje... pa včeraj sva bli pri sosedi na obisku in rečem Maruši po nekaj časa: Greva domov? Maruša: Jaaaaaaaaa! Soseda: Eh, kam se ti mudi, kaj boš doma delala? Maruša: Po toboganu vozla... ata tobogan kupil zdaj vsaj vem, kako jo od kje domov spravit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 12:48:24
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trezika čestitke tudi tebi za uspešno prestan izpit! hvala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 12:49:05
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Jej točno ja Čebelica ima roj.dan. Čebelica vse najboljše še od nas!! T udi mi se pridružujemo čestitkam!!!! Lepo praznuj!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 12:56:54
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: trezika je zadnjič rekla mami ob petih popoldan, da gre za pet minut ven pred blok in je prišla ob štirih zjutraj domov, nadelana tako da za sebe ni vedela ojej, pismo tvojo seko pa meče Tvoja mami pa je res bogica, kaj vse mora skoz dajat na ful... mama pa je predobra in se ji zdaj to grdo maščuje... in zdaj si je ona zrihtala neko terapevtko, ker je rekla, da se ji bo drugače od vsega skupaj zmešalo... pa cel čas se krivi za to sekino ravnanje... in ji jaz skoz pravim, da ona ni nič kriva, sploh ker sem jaz dokaj normalna izpadla no šalo na stran... pa po drugi strani bi rada seko malo zraven na kakšen pogovr zvabila... zdaj sem se spomnila.... na tak način je mama mojega ata od alkohola odvadila zdaj je smešno, ampak takrat sigurno ni bilo... enkrat je prišel spet pijan domov in bil glasen, pa je spakirala mene in seko, naju odpeljala k teti, ona pa, ki nikoli v življenju ni pila, zavila v atanovo najljubšo gostilno in se ga vlila... ampak se ga je vlila tako, da ji je potem fiilm počil in je celo gostilno razbila pa to moja mama, ki ima 1,60 m in 50 kg no, za posledico je to imelo, da so njo odpeljali na Pohorje na zdravljenje, atana pa je potem s sabo potegnila... midve pa sva bili tisti mesec dni, kolikor je bila gor z njim, pri teti... jaz sem imela ene 10 let... saj je rekla, da to glih ni bil njen namen, ker ni vedela, da se ji bo od alkohola tako zmešalo, ampak je potem izkoristila situacijo....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 12:58:10
|
|
|
|
trezika
|
se vidi, da se ne rabim več učit, kako sem se razpisala grem zdaj raje gor zbrisat....
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 12:59:58
|
|
|
|
PERSIDA
|
Oooooooooooo dober dan. Dogaja vidim. tasa kaj bi rada ,da sta bavca glavna igralca v cirkusu.Mi mamo doma vsak dan cirkus . Kaj že? aja podmladek spi mati,pa ima svojih pet minut.Služba minila ko šus.Včeraj sem bla s Tomažem na kontroli pri zdravniku ima še bolniško do konec tedna.Tak,da mati še ta teden nima časa da diha .Drugač vse pod kontrolo. kokica - super za sobo mi jo bomo kupovali čez 4leta,približno Tiste ,ki imate prepolne hladilnike radlera še lako meni kaj odstopite ,ok. Gospa tulipan lepo ,da si še živa kokica ti se rada 2km vstran od vseh voziš ,vstaviš ,pa nikjer sram te bilo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 13:02:56
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika oprosti ampak sem se mogla nasmejat,o jej
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 13:05:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
Da vam povem čakam serviserja za pralni stroj.Nekaj je crknilo in boga molim ,da ni elektronika.Ampak kaj hočem povedat upam,da danes popravi ,ker drugače se bo dediju ki zmešalo ko babi cele noči pralni stroj kurbla.Menda vsi v bloku mislijo ,da se je P. zmešalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 13:09:19
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA kokica ti se rada 2km vstran od vseh voziš ,vstaviš ,pa nikjer sram te bilo Kdaj je še te to blo?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 13:09:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Da vam povem čakam serviserja za pralni stroj.Nekaj je crknilo in boga molim ,da ni elektronika.Ampak kaj hočem povedat upam,da danes popravi ,ker drugače se bo dediju ki zmešalo ko babi cele noči pralni stroj kurbla.Menda vsi v bloku mislijo ,da se je P. zmešalo držim pesti, da bo čimanj stalo.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 13:10:03
|
|
|
|
PERSIDA
|
trezika -lahko nas na črešno povabiš al,pa povej ki stoji ,da jo pridemo raubat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 13:10:08
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika oprosti ampak sem se mogla nasmejat,o jej joj, jaz tudi!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 13:23:33
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA trezika oprosti ampak sem se mogla nasmejat,o jej joj, jaz tudi! Joj jaz tudi. Moji mami se nebi zmešalo, ampak namesto da bi razbila vse, bi verjetno prej še vse Stalno če je mal pregloboko pogledala kozarec je pol , enkrat za Sarin .roj.dan je še avto
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 25.5.2011 13:23:47
|
|
|
|
tasa_m
|
PIKAPOKE Tomažu!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.