|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
25.5.2011 10:44:28   
tasa_m
Persida... čez vikend je v Lenartu cirkus, e boste šli pogledat. Zadaj za Framo je. Lija in mami bosta šle v soboto, ker jaz delam popoldan (do 22h) v nedeljo pa greva s starim na fuzbal v Ljudski vrtuser posted image in bo Lija do ponedeljka tam, ko jo bo Žan zjutraj v vrtec pelal! Drugače pa se lahko kje dobite pa se skupaj malo igrate user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
25.5.2011 11:01:15   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Da vam povem, noro sem vas pogrešala, kaki FB, kaki mejl, moje Marčevke!user posted image

S tem se pa absolutno skrivam. tasa sej sem tukaj, nekako tako kot tulipan se počutim. user posted image Lahko vse skenslam, sam marčevke pa moram pridet pogledat. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
25.5.2011 11:01:20   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

MalaČebelica vse najboljše še tukaj! user posted image user posted image user posted image Bodi zdrava, vesela in pridna.

Se pridružujem čestitki! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
25.5.2011 11:02:03   
Najaa
trezika čestitke tudi tebi za uspešno prestan izpit! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
25.5.2011 11:02:25   
KOKICA32
OOOO, Najči!user posted image user posted image user posted image Kako?

p.s. ste videle številko mojih objav?user posted image To pa je že nekaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
25.5.2011 11:11:10   
Najaa
Mal te prekašam. user posted image Drgač pa čestitke za število objav! user posted image user posted image

V redu sem, padla sem v zono učenja tak da do nadaljnega je to to. Punci sta na srečo zdravi in obe v vrtcu, da imam res čas za sebe. Popoldan smo pa tako skoz vzunaj in se dogaja. Včeri je imel Nikin vrtec zaključek in je bilo super.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
25.5.2011 11:12:49   
KOKICA32
Eh, Najaa, tebe ni mogoče uloviti. Razen, če greš za pol leta na dopust v kraje kjer ni interneta. user posted image

Super za učenje in polne popoldneve. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
25.5.2011 11:16:20   
Najaa
Če skenslam še rr, pol me lahko uloviš. user posted image Sam vas preveč pogrešam, pa tud ne vem kaj naj delam, ko imam par minut časa. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
25.5.2011 11:17:03   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Če skenslam še rr, pol me lahko uloviš. user posted image Sam vas preveč pogrešam, pa tud ne vem kaj naj delam, ko imam par minut časa. user posted image

Ne, ne nimam takega namena....Prav je tako.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
25.5.2011 11:19:05   
Najaa
Zdej pa šibaaaaaaam, lepo se mejte dečve. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
25.5.2011 11:55:42   
tasa_m

Zdej pa šibaaaaaaam, lepo se mejte dečve. user posted image
a že? Če pa sem komaj prišla ;)

Fajn se učiiii

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
25.5.2011 12:47:20   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ej Trezika..tobogan še aktualen?

pa kako... čist nora je... včeraj si je hotela češnje na tobogan nest... sem jo komaj prepričala, da se jih naj lepo za mizo naje... user posted image user posted image
pa včeraj sva bli pri sosedi na obisku in rečem Maruši po nekaj časa: Greva domov? Maruša: Jaaaaaaaaa!  Soseda: Eh, kam se ti mudi, kaj boš doma delala? Maruša: Po toboganu vozla... ata tobogan kupil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj vsaj vem, kako jo od kje domov spravit user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
25.5.2011 12:48:24   
trezika

trezika čestitke tudi tebi za uspešno prestan izpit! user posted image

hvalauser posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
25.5.2011 12:49:05   
trezika

Jej točno ja Čebelica ima roj.dan.

Čebelica vse najboljše še od nas!!

T udi mi se pridružujemo čestitkam!!!! Lepo praznuj!!!!   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
25.5.2011 12:56:54   
trezika

IZVIRNO SPOROČILO: trezika
je zadnjič rekla mami ob petih popoldan, da gre za pet minut ven pred blok in je prišla  ob štirih zjutraj domov, nadelana tako da za sebe ni vedela user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ojej, pismo tvojo seko pa meče user posted image
Tvoja mami pa je res bogica, kaj vse mora skoz dajat user posted image

na ful... mama pa je predobra in se ji zdaj to grdo maščuje... in zdaj si je ona zrihtala neko terapevtko, ker je rekla, da se ji bo drugače od vsega skupaj zmešalo... pa cel čas se krivi za to sekino ravnanje... in ji jaz skoz pravim, da ona ni nič kriva, sploh ker sem jaz dokaj normalna izpadla user posted image no šalo na stran... pa po drugi strani bi rada seko malo zraven na kakšen pogovr zvabila...
zdaj sem se spomnila.... na tak način je mama mojega ata od alkohola odvadilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdaj je smešno, ampak takrat sigurno ni bilo... enkrat je prišel spet pijan domov in bil glasen, pa je spakirala mene in seko, naju odpeljala k teti, ona pa, ki nikoli v življenju ni pila, zavila v atanovo najljubšo gostilno in se ga vlila... ampak se ga je vlila tako, da ji je potem fiilm počil in je celo gostilno razbila user posted image user posted image user posted image pa to moja mama, ki ima 1,60 m in 50 kg user posted image user posted image user posted image no, za posledico je to imelo, da so njo odpeljali na Pohorje na zdravljenje, atana pa je potem s sabo potegnila... midve pa sva bili tisti mesec dni, kolikor je bila gor z njim, pri teti... jaz sem imela ene 10 let... saj je rekla, da to glih ni bil njen namen, ker ni vedela, da se ji bo od alkohola tako zmešalo, ampak je potem izkoristila situacijo....

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
25.5.2011 12:58:10   
trezika
se vidi, da se ne rabim več učit, kako sem se razpisala user posted image

grem zdaj raje gor zbrisat....

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
25.5.2011 12:59:58   
PERSIDA
Oooooooooooo dober dan.
Dogaja vidim.

tasa kaj bi rada ,da sta bavca glavna igralca v cirkusu.Mi mamo doma vsak dan cirkususer posted image .

Kaj že? aja podmladek spi mati,pa ima svojih pet minut.Služba minila ko šus.Včeraj sem bla s Tomažem na kontroli pri zdravniku ima še bolniško do konec tedna.Tak,da mati še ta teden nima časa da dihauser posted image .Drugač vse pod kontrolo.

kokica - super za sobo mi jo bomo kupovali čez 4leta,približnouser posted image

Tiste ,ki imate prepolne hladilnike radlera še lako meni kaj odstopite ,ok.

Gospa tulipan lepo ,da si še živauser posted image

kokica ti se rada 2km vstran od vseh voziš ,vstaviš ,pa nikjer sram te bilouser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
25.5.2011 13:02:56   
PERSIDA
trezika oprosti ampak sem se mogla nasmejat,o jej user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
25.5.2011 13:05:51   
PERSIDA
Da vam povem čakam serviserja za pralni stroj.Nekaj je crknilo in boga molim ,da ni elektronika.Ampak kaj hočem povedat upam,da danes popravi ,ker drugače se bo dediju ki zmešalo ko babi cele noči pralni stroj kurbla.Menda vsi v bloku mislijo ,da se je P. zmešalouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
25.5.2011 13:09:19   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

kokica ti se rada 2km vstran od vseh voziš ,vstaviš ,pa nikjer sram te bilouser posted image

user posted image user posted image user posted image

Kdaj je še te to blo?user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2145
25.5.2011 13:09:47   
KOKICA32

Da vam povem čakam serviserja za pralni stroj.Nekaj je crknilo in boga molim ,da ni elektronika.Ampak kaj hočem povedat upam,da danes popravi ,ker drugače se bo dediju ki zmešalo ko babi cele noči pralni stroj kurbla.Menda vsi v bloku mislijo ,da se je P. zmešalouser posted image user posted image user posted image

držim pesti, da bo čimanj stalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2146
25.5.2011 13:10:03   
PERSIDA
trezika -lahko nas na črešno povabiš al,pa povej ki stoji ,da jo pridemo raubatuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
25.5.2011 13:10:08   
KOKICA32

joj, jaz tudi! user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
25.5.2011 13:23:33   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

joj, jaz tudi! user posted image

Joj jaz tudi.
Moji mami se nebi zmešalo, ampak namesto da bi razbila vse, bi verjetno prej še vse user posted image user posted image Stalno če je mal pregloboko pogledala kozarec je pol , enkrat za Sarin .roj.dan je še avto user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
25.5.2011 13:23:47   
tasa_m
PIKAPOKE Tomažu!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.