|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
27.5.2011 14:32:29   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: felix7

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Lani poleti jih je imel ful rad ja...samo sem imela ponaredek in sta se mu nogici ful potili, letos pa sem mu naročila originalne ScoobyDoo!user posted image

Kokica, maš kakšen link?

Tukaj:

http://www.crocs.eu/boys-footwear/boys-footwear,en_ES,sc.html

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
27.5.2011 14:33:53   
KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Jaz sem jih pa v mercatorju kupila in na srečo sem spet naletela na dober ponaredek, ker se jima nič ne poti nogica.Sebi sem jih pa na Krku kupila in imam skoz poplavo spodaj. user posted image

tak je imel on in še smrdelo je....user posted image

ja, pa še po možnosti je una plastika ful strupena user posted image

Verjetno ja, polna nafte in ostalega shita...user posted image

Ne želim mu "uničiti" nogic že pri 2 letih, ker imam že sama grozne probleme s potenjem nog.

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
27.5.2011 14:37:47   
KOKICA32
Tako, sedaj počasi grem/zaključujem...najprej na pijačko, potem pa na pot do piknik placa....cca 40 km...še dobro, da ne pijem...user posted image user posted image user posted image Ostali sodelavci imajo organiziran avtobus. Šef za vse poskrbi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
27.5.2011 15:11:30   
felix7

Lani poleti jih je imel ful rad ja...samo sem imela ponaredek in sta se mu nogici ful potili, letos pa sem mu naročila originalne ScoobyDoo!user posted image

Kokica, maš kakšen link?

Tukaj:

http://www.crocs.eu/boys-footwear/boys-footwear,en_ES,sc.html

aha, hvala, imajo res nekaj modelov, ki jih pri nas še ni, samo cene so pa več ali manj enake, pa žal ni več akcije brez poštnine. Bo treba najbrž malo počakat, al pa kupit kar pri nas user posted image pišuka, kako vam rata vse te akcije zvohat? user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
27.5.2011 15:11:43   
felix7

Tako, sedaj počasi grem/zaključujem...najprej na pijačko, potem pa na pot do piknik placa....cca 40 km...še dobro, da ne pijem...user posted image user posted image user posted image Ostali sodelavci imajo organiziran avtobus. Šef za vse poskrbi.user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
27.5.2011 15:13:35   
felix7
evo, še tole natipkam, ugasnem računalnik, grem kupit kune in šibamo na morje user posted image na HR sicer napovedujejo lepše vreme kot doma, pa vseeno zna tudi tam biti kakšna kaplja. Ma važno, da gremo mal možgane dat na pašo, pa še Juretu smo obljubili morje, ki ga tako silno obožuje, da že ko ga vidi na sliki, vpije "mojeeeeeeeeeeeeeeee" user posted image
Lep vikend vam želim, sej nedelja bo baje lepa user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
27.5.2011 18:16:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Danes pa sva se z Marušo končno peljali s kolesom (z mojim, ona pa v sedežu)... sem mislila, da se ne bo hotela, ker lani ni bila ravno navdušena...ampak je bila takoj zato...  pa sva naredili kar lepo turo... in kaj mi je naštimala, ko sem ravno najbolj gonila gor v naš breg (če bi vedela o kakšni strmini govorim, bi me še bolj razumele user posted image )???  hlače mi je začela dol vlečt user posted image user posted image user posted image bolj ji govo rim, da naj neha, večje veselje je imela... itak da sem se mogla sred največjega brega ustavit, si hlače gor potegnit, ker ne rabi pol vasi moje riti videtuser posted image user posted image user posted image pol pa ji je blo neverjetno smešno, ko sem naju poskušala spet v zagon spravit...pa mi je uspelo... ko sva prišli domov, sn pa itak mela jezik pri tlehuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
sori Trezika, samo sem se tak smeja začela, ko sem prebrala in sem si kar predstavljala, falotko malo...

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.5.2011 18:17:21 >

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
27.5.2011 18:20:47   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

letos je na kolesu kot da je nekaj skadila prej - user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
27.5.2011 18:23:20   
tasa_m

tasa kolko spodnjih hlačk rabim na začetku za odvajanje? Začnemo v ponedeljek na polno!
Ej, mi jih mamo puno. Kupla sem ji 2 ktar po 3ne v kompletu (kar v Kiku), pa babi še en komplet pa enih 10 smo jih še od lani meli... 8sem bl že lani optimist da bo brez pleničke).

Super da ji je prav, jaz sem pa ji sandalčke kupla, pa majčke. Samo majčke sem vzela 86/92 pa so ji prav ble-kolk sma tak sprobale na oko.

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
27.5.2011 18:32:54   
tasa_m

Jih rad nosi?
Moji dve jih obožujeta. Ko sem jih zadnjič kupila, je Nika hotla it spat z njimi. user posted image Vsak večer jima namreč rečem, da naj si izbereta, kdo gre z njima spat (medo, punčka ipd) in tisti dan je šla po crockse in jih nesla v posteljo. user posted image

Pa kaj vaši otroci ne švicajo v nogice? Lija tak švica v croksih (pa ma original in fejk crokse) tak da smo ji kupli kar Adidasove copate za v vodo.. Adidas water grip in so zakon. Nogice ji ne švicajo in je res kul.

Aja, če katera ne ve kaj pomeni "švicajo"= potijo user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
27.5.2011 18:32:56   
tasa_m

Kokica, ja treba je mislit na vse, jaz sem pa itak skoz po malem zmedena. user posted image user posted image Glede odvajanja mislim. Skoz imam v torbi za preoblečt, včeri pa seveda nisem mela pa na srečo ni imela bodyja, ampak majčko tak da majčka ni bila mokra, spodi je bila pa pol sam v plenici dokler se hlače na soncu niso posušile.

Ja, tudi jaz imam non stop za preoblečt zraven. Ma sem ko ena mula se mi zdi, ko to vse cuj nosim.
Ampak zadnjič v Hoferju pa res nisem imela zraven ker sem vzela samo en komplet katerega sem ji že v vrtcu preoblekla.

Ji pa zadnje čase dam tud kar bodi gor, brez sp.hlačk. moramo še malo bodije ponosit user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
27.5.2011 18:32:58   
tasa_m

Vprašanje - v čem spijo vaši otroci zdej? Jaz ne vem al naj ju še dajem v vrečo al ne. Se mi zdi prevroče.
v kr. bodiju in dolgih hlačah-pižami. Imamo pa celo noč odprto okno, je pa res da imamo roleto čist dol.
Sem pa ji danes v Hoferju kupla kr. pižamo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
27.5.2011 18:32:59   
tasa_m

HAhahah, glede popka jauser posted image user posted image user posted image ....Mene tudi Valentin skoz v popek gleda in govori, da je tu dojenček noter. Očitno jim tista luknja (popek) dela tako predstavo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image
Lija je tud izjavla v vrtcu da mami dojenčka pričakuje.  No v bistvu kar vse mame od punčk, pričakujejo  baje dojenčke.
Je parkrat prišla Mediuhec po Matevža v vrtec in so zdaj vse v pričakovanju bracev in sestricuser posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
27.5.2011 18:34:29   
tasa_m

joj, verjetno poznate računalniški sistem SAP. Večina velikih firm laufa na tem. No, a veste, kok je delovna ura enega SAP inženirja? 800 EUR!!! user posted image user posted image user posted image
KAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ. Tolk še jaz plače nimam, je pa res da nisem inženir user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
27.5.2011 18:35:00   
tasa_m

tasa kolko spodnjih hlačk rabim na začetku za odvajanje? Začnemo v ponedeljek na polno!

midva sva trenirala samo popoldne po vrtcu, pa sva jih rabila 4-5 na dan user posted image user posted image user posted image pa sva po enem tednu odnehala, ker očitno še ni za stvar user posted image
user posted image user posted image user posted image
Saj bo saj se mu ne mudi...

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
27.5.2011 18:37:57   
tasa_m

evo, še tole natipkam, ugasnem računalnik, grem kupit kune in šibamo na morje user posted image na HR sicer napovedujejo lepše vreme kot doma, pa vseeno zna tudi tam biti kakšna kaplja. Ma važno, da gremo mal možgane dat na pašo, pa še Juretu smo obljubili morje, ki ga tako silno obožuje, da že ko ga vidi na sliki, vpije "mojeeeeeeeeeeeeeeee" user posted image
Lep vikend vam želim, sej nedelja bo baje lepa user posted image
Uživajte še za nas!! Lepo se imejte!

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
27.5.2011 18:38:36   
tasa_m

Verjetno se itak imaš lepo ampak vseeno... uživaj maksimalno!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
27.5.2011 18:44:08   
tasa_m
Pa dober dan.
Nekateri ste na morju (Felix), drugi na pikniku (Kokica), ostale pa uživate na sončku.
Jaz pa sem doma, Lija v Lenartu. user posted image Ma komaj je šla, pa jo že pogrešam.  Ampak ko sem dobila mms kako uživa na avtobusu (sta se z babi peljali v Lenart z busom) sem mal pomirjena.
Me tak glava boli, da bo mi jo vsak čas vtrgalo user posted image
Danes sem delala do 15h, pol šibala domov in se vlegla dol in mal bla na relaks.
Zdaj pa T.spi, je utrujen, itak! user posted image
No v glavnem lepo se imejte, jaz čakam na malo bolj pozno uro, greve s kolegico na pir oz. kavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
27.5.2011 19:50:09   
Najaa

Jaz sem jih pa v mercatorju kupila in na srečo sem spet naletela na dober ponaredek, ker se jima nič ne poti nogica.Sebi sem jih pa na Krku kupila in imam skoz poplavo spodaj. user posted image

tak je imel on in še smrdelo je....user posted image

ja, pa še po možnosti je una plastika ful strupena user posted image

Verjetno ja, polna nafte in ostalega shita...user posted image

Ne želim mu "uničiti" nogic že pri 2 letih, ker imam že sama grozne probleme s potenjem nog.

Kaj so pa original kroksi druga kot plastika? user posted image
Punce, jaz sem kupila geox superge tam enkrat februarja, pa niso bile malo denarje, sej veste kakšne so cene. No Nika jih je nosila do maja, res jih je imela skoz na nogah. In odkar sem jih kupila niso nehale smrdet po nafti in zatohlosti. Tak da... Ne vem, imamo tako original kakor fake krokse pa ne vidim neke hude razlike. Jaz sem v original švicala prav tako kakor švicam v fake. Moji punci pa nimata teh problemov tak da po moje je za švic bolj kriva plastika in koliko si nagnjen h temu.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
27.5.2011 20:25:49   
tasa_m
Neja, saj to glih pravim Liji v original Croksih noge ful švicajo in smrdijo user posted image , tak da sem ji ji nehala obuvat. Razen ko greve po perilo v sušilnico. Takrat še ma dovoljenje user posted image

A bi šel kdo z mano na pir. Kolegica me je mal nasračkala, tak da adijo pirček... user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
27.5.2011 20:30:32   
Najaa
Mojima pa sploh ne v fake, a ni to zanimivo? Ma sej meni je vseeno katere ima kdo, itak je vse skup ena plastika. user posted image

tasa  z veseljembi šla sam da si mi bližje. Bi se mi danes prilegel pir. Sem pa našla v hladilniku še en radler huuuuraaaaaa! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
27.5.2011 20:37:34   
tasa_m

Mojima pa sploh ne v fake, a ni to zanimivo? Ma sej meni je vseeno katere ima kdo, itak je vse skup ena plastika. user posted image

tasa  z veseljembi šla sam da si mi bližje. Bi se mi danes prilegel pir. Sem pa našla v hladilniku še en radler huuuuraaaaaa! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image
jaz mam pa 6-pack radlerja doma.
Me je zdaj klicala, če grema. Juhuhu!! Šibaaam user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
27.5.2011 20:40:05   
Najaa
Fajn se mej!! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
27.5.2011 22:26:49   
tasa_m
Najaaa v nedeljo dopoldan ko se zbudite si za en kofe? Jz bom tam neki pr Tivoliju?! A je tam kaj takega da se od 7h dalje dam kam za dat, ne da se zgubim?? 

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
28.5.2011 9:28:00   
tasa_m
Goooooddddd morniiiing, kako ste stale? Je tak fajn deževalo ponoči, da še preden sem se zbudila. sem imela deža pun kufer. Pa toti dež  user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.