![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 14:32:29
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lani poleti jih je imel ful rad ja...samo sem imela ponaredek in sta se mu nogici ful potili, letos pa sem mu naročila originalne ScoobyDoo! Kokica, maš kakšen link? Tukaj: http://www.crocs.eu/boys-footwear/boys-footwear,en_ES,sc.html
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 14:33:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem jih pa v mercatorju kupila in na srečo sem spet naletela na dober ponaredek, ker se jima nič ne poti nogica.Sebi sem jih pa na Krku kupila in imam skoz poplavo spodaj. tak je imel on in še smrdelo je.... ja, pa še po možnosti je una plastika ful strupena Verjetno ja, polna nafte in ostalega shita... Ne želim mu "uničiti" nogic že pri 2 letih, ker imam že sama grozne probleme s potenjem nog.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 14:37:47
|
|
|
|
KOKICA32
|
Tako, sedaj počasi grem/zaključujem...najprej na pijačko, potem pa na pot do piknik placa....cca 40 km...še dobro, da ne pijem... Ostali sodelavci imajo organiziran avtobus. Šef za vse poskrbi.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 15:11:30
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Lani poleti jih je imel ful rad ja...samo sem imela ponaredek in sta se mu nogici ful potili, letos pa sem mu naročila originalne ScoobyDoo! Kokica, maš kakšen link? Tukaj: http://www.crocs.eu/boys-footwear/boys-footwear,en_ES,sc.html aha, hvala, imajo res nekaj modelov, ki jih pri nas še ni, samo cene so pa več ali manj enake, pa žal ni več akcije brez poštnine. Bo treba najbrž malo počakat, al pa kupit kar pri nas pišuka, kako vam rata vse te akcije zvohat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 15:11:43
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tako, sedaj počasi grem/zaključujem...najprej na pijačko, potem pa na pot do piknik placa....cca 40 km...še dobro, da ne pijem... Ostali sodelavci imajo organiziran avtobus. Šef za vse poskrbi. lepo se imejte!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 15:13:35
|
|
|
|
felix7
|
evo, še tole natipkam, ugasnem računalnik, grem kupit kune in šibamo na morje na HR sicer napovedujejo lepše vreme kot doma, pa vseeno zna tudi tam biti kakšna kaplja. Ma važno, da gremo mal možgane dat na pašo, pa še Juretu smo obljubili morje, ki ga tako silno obožuje, da že ko ga vidi na sliki, vpije "mojeeeeeeeeeeeeeeee" Lep vikend vam želim, sej nedelja bo baje lepa
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 18:16:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika Danes pa sva se z Marušo končno peljali s kolesom (z mojim, ona pa v sedežu)... sem mislila, da se ne bo hotela, ker lani ni bila ravno navdušena...ampak je bila takoj zato... pa sva naredili kar lepo turo... in kaj mi je naštimala, ko sem ravno najbolj gonila gor v naš breg (če bi vedela o kakšni strmini govorim, bi me še bolj razumele )??? hlače mi je začela dol vlečt bolj ji govo rim, da naj neha, večje veselje je imela... itak da sem se mogla sred največjega brega ustavit, si hlače gor potegnit, ker ne rabi pol vasi moje riti videt pol pa ji je blo neverjetno smešno, ko sem naju poskušala spet v zagon spravit...pa mi je uspelo... ko sva prišli domov, sn pa itak mela jezik pri tleh sori Trezika, samo sem se tak smeja začela, ko sem prebrala in sem si kar predstavljala, falotko malo...
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 27.5.2011 18:17:21 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 18:20:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 letos je na kolesu kot da je nekaj skadila prej -
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 18:23:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 tasa kolko spodnjih hlačk rabim na začetku za odvajanje? Začnemo v ponedeljek na polno! Ej, mi jih mamo puno. Kupla sem ji 2 ktar po 3ne v kompletu (kar v Kiku), pa babi še en komplet pa enih 10 smo jih še od lani meli... 8sem bl že lani optimist da bo brez pleničke). Super da ji je prav, jaz sem pa ji sandalčke kupla, pa majčke. Samo majčke sem vzela 86/92 pa so ji prav ble-kolk sma tak sprobale na oko.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 18:32:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jih rad nosi? Moji dve jih obožujeta. Ko sem jih zadnjič kupila, je Nika hotla it spat z njimi. Vsak večer jima namreč rečem, da naj si izbereta, kdo gre z njima spat (medo, punčka ipd) in tisti dan je šla po crockse in jih nesla v posteljo. Pa kaj vaši otroci ne švicajo v nogice? Lija tak švica v croksih (pa ma original in fejk crokse) tak da smo ji kupli kar Adidasove copate za v vodo.. Adidas water grip in so zakon. Nogice ji ne švicajo in je res kul. Aja, če katera ne ve kaj pomeni "švicajo"= potijo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 18:32:56
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Kokica, ja treba je mislit na vse, jaz sem pa itak skoz po malem zmedena. Glede odvajanja mislim. Skoz imam v torbi za preoblečt, včeri pa seveda nisem mela pa na srečo ni imela bodyja, ampak majčko tak da majčka ni bila mokra, spodi je bila pa pol sam v plenici dokler se hlače na soncu niso posušile. Ja, tudi jaz imam non stop za preoblečt zraven. Ma sem ko ena mula se mi zdi, ko to vse cuj nosim. Ampak zadnjič v Hoferju pa res nisem imela zraven ker sem vzela samo en komplet katerega sem ji že v vrtcu preoblekla. Ji pa zadnje čase dam tud kar bodi gor, brez sp.hlačk. moramo še malo bodije ponosit
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 18:32:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Vprašanje - v čem spijo vaši otroci zdej? Jaz ne vem al naj ju še dajem v vrečo al ne. Se mi zdi prevroče. v kr. bodiju in dolgih hlačah-pižami. Imamo pa celo noč odprto okno, je pa res da imamo roleto čist dol. Sem pa ji danes v Hoferju kupla kr. pižamo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 18:32:59
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 HAhahah, glede popka ja ....Mene tudi Valentin skoz v popek gleda in govori, da je tu dojenček noter. Očitno jim tista luknja (popek) dela tako predstavo. Lija je tud izjavla v vrtcu da mami dojenčka pričakuje. No v bistvu kar vse mame od punčk, pričakujejo baje dojenčke. Je parkrat prišla Mediuhec po Matevža v vrtec in so zdaj vse v pričakovanju bracev in sestric
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 18:34:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 joj, verjetno poznate računalniški sistem SAP. Večina velikih firm laufa na tem. No, a veste, kok je delovna ura enega SAP inženirja? 800 EUR!!! KAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ. Tolk še jaz plače nimam, je pa res da nisem inženir
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 18:35:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 tasa kolko spodnjih hlačk rabim na začetku za odvajanje? Začnemo v ponedeljek na polno! midva sva trenirala samo popoldne po vrtcu, pa sva jih rabila 4-5 na dan pa sva po enem tednu odnehala, ker očitno še ni za stvar Saj bo saj se mu ne mudi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 18:37:57
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 evo, še tole natipkam, ugasnem računalnik, grem kupit kune in šibamo na morje na HR sicer napovedujejo lepše vreme kot doma, pa vseeno zna tudi tam biti kakšna kaplja. Ma važno, da gremo mal možgane dat na pašo, pa še Juretu smo obljubili morje, ki ga tako silno obožuje, da že ko ga vidi na sliki, vpije "mojeeeeeeeeeeeeeeee" Lep vikend vam želim, sej nedelja bo baje lepa Uživajte še za nas!! Lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 18:38:36
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Tako, sedaj počasi grem/zaključujem...najprej na pijačko, potem pa na pot do piknik placa....cca 40 km...še dobro, da ne pijem... Ostali sodelavci imajo organiziran avtobus. Šef za vse poskrbi. Verjetno se itak imaš lepo ampak vseeno... uživaj maksimalno!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 18:44:08
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa dober dan. Nekateri ste na morju (Felix), drugi na pikniku (Kokica), ostale pa uživate na sončku. Jaz pa sem doma, Lija v Lenartu. Ma komaj je šla, pa jo že pogrešam. Ampak ko sem dobila mms kako uživa na avtobusu (sta se z babi peljali v Lenart z busom) sem mal pomirjena. Me tak glava boli, da bo mi jo vsak čas vtrgalo Danes sem delala do 15h, pol šibala domov in se vlegla dol in mal bla na relaks. Zdaj pa T.spi, je utrujen, itak! No v glavnem lepo se imejte, jaz čakam na malo bolj pozno uro, greve s kolegico na pir oz. kavo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 19:50:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Jaz sem jih pa v mercatorju kupila in na srečo sem spet naletela na dober ponaredek, ker se jima nič ne poti nogica.Sebi sem jih pa na Krku kupila in imam skoz poplavo spodaj. tak je imel on in še smrdelo je.... ja, pa še po možnosti je una plastika ful strupena Verjetno ja, polna nafte in ostalega shita... Ne želim mu "uničiti" nogic že pri 2 letih, ker imam že sama grozne probleme s potenjem nog. Kaj so pa original kroksi druga kot plastika? Punce, jaz sem kupila geox superge tam enkrat februarja, pa niso bile malo denarje, sej veste kakšne so cene. No Nika jih je nosila do maja, res jih je imela skoz na nogah. In odkar sem jih kupila niso nehale smrdet po nafti in zatohlosti. Tak da... Ne vem, imamo tako original kakor fake krokse pa ne vidim neke hude razlike. Jaz sem v original švicala prav tako kakor švicam v fake. Moji punci pa nimata teh problemov tak da po moje je za švic bolj kriva plastika in koliko si nagnjen h temu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 20:25:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Neja, saj to glih pravim Liji v original Croksih noge ful švicajo in smrdijo , tak da sem ji ji nehala obuvat. Razen ko greve po perilo v sušilnico. Takrat še ma dovoljenje A bi šel kdo z mano na pir. Kolegica me je mal nasračkala, tak da adijo pirček...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 20:30:32
|
|
|
|
Najaa
|
Mojima pa sploh ne v fake, a ni to zanimivo? Ma sej meni je vseeno katere ima kdo, itak je vse skup ena plastika. tasa z veseljembi šla sam da si mi bližje. Bi se mi danes prilegel pir. Sem pa našla v hladilniku še en radler huuuuraaaaaa!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 20:37:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Mojima pa sploh ne v fake, a ni to zanimivo? Ma sej meni je vseeno katere ima kdo, itak je vse skup ena plastika. tasa z veseljembi šla sam da si mi bližje. Bi se mi danes prilegel pir. Sem pa našla v hladilniku še en radler huuuuraaaaaa! jaz mam pa 6-pack radlerja doma. Me je zdaj klicala, če grema. Juhuhu!! Šibaaam
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 20:40:05
|
|
|
|
Najaa
|
Fajn se mej!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 27.5.2011 22:26:49
|
|
|
|
tasa_m
|
Najaaa v nedeljo dopoldan ko se zbudite si za en kofe? Jz bom tam neki pr Tivoliju?! A je tam kaj takega da se od 7h dalje dam kam za dat, ne da se zgubim??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 28.5.2011 9:28:00
|
|
|
|
tasa_m
|
Goooooddddd morniiiing, kako ste stale? Je tak fajn deževalo ponoči, da še preden sem se zbudila. sem imela deža pun kufer. Pa toti dež
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.