|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
25.5.2011 14:25:12   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

trezika -lahko nas na črešno povabiš al,pa povej ki stoji ,da jo pridemo raubatuser posted image

z največjim veseljem... ampak nimate več veliko časa, ker so jim dnevi že šteti....
aja, stoji pa na hišni št. Podgorci 102 user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
25.5.2011 14:26:26   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

trezika oprosti ampak sem se mogla nasmejat,o jej user posted image

joj, jaz tudi! user posted image

saj je smešno user posted image zdaj, ko se to spominjamo... takrat pa je bla cela štala... pa ne vprašajte koliko sta potem morala še plačat...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
25.5.2011 14:27:20   
trezika

Da vam povem čakam serviserja za pralni stroj.Nekaj je crknilo in boga molim ,da ni elektronika.Ampak kaj hočem povedat upam,da danes popravi ,ker drugače se bo dediju ki zmešalo ko babi cele noči pralni stroj kurbla.Menda vsi v bloku mislijo ,da se je P. zmešalouser posted image user posted image user posted image

držim pesti, da bo čimanj stalo. user posted image user posted image user posted image

tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
25.5.2011 14:52:50   
Tulipan12
Dober dan!
Kuham, Luka z muko zaspal, pa hočem nekaj napisat, sem se morala spet prijaviti, geslo v nekem starem mejlu, v glavnem, cela kolobocija, da pridem gor. Ne vem, zakaj je računalnik pozabil moje geslo.
Zdaj, ko sem bila brez neta, sem si z Luko naštimala sprehode od 9h do 14h, pol pa akcija kuhat in mu je ta rutina ostala, zvečer pa sem ponavadi taka cunja, da kr padem v posteljo... bom se morala spet malo zverzirat, da najdem neke luknje v dnevu, da pridem malo tu gor pogledat. Sicer pa je zdaj že tako poletje zunaj, da bova morala okoli 12h pobegnit domov, bom pa takrat pisala.user posted image
Je že katera kdaj prodajala kaj preko RR malih oglasov? Rada bi prodala košaro za voziček, ker mi jo je škoda tu gledat in je res kot nova (sem jo pri Luki kupila), pa ne vem, kam naj dam oglas. Mogoče Bolha? Kaj menite?
Persida upam, da boš jo najlepše odnesla s serviserjem, mi smo imeli zdaj tako štalo s tem netom, da je joj. Prej smo ga imeli preko soseda, ki je prodal hišo in posledično ukinil internet, pa jaz cela nora pokličem Telemachovce, da vzamemo trojčka, pa se je tak zakompliciralo in zavleklo, da smo bili en mesec brez, električar, ki nam je neke kable vlekel nam je vzel 200evrov... pa tak!user posted image  So rekli, da bi bilo vse lažje, če bi bili v bloku!!! WTF???
Nimam časa vsega komentirat, user posted image  vsem, ki jih potrebujete!user posted image
Kaj vam tudi zmanjkuje časa za gospodinjstvo? Se mi zdi, da sem do zdaj nekak še hendlala, zdaj pa mi kar vse leze iz vajeti.user posted image
Grem dokončat kosilo, kmalu bo polna hiša in spet nič mira do 21h!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
25.5.2011 21:03:45   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

Kaj je to gospodinjstvo?user posted image Smo se prej vrnili domov pa sem se skoraj začela jokati, ko sem videla koliko prahu je vsepovsod, pa tla že kličejo krpo in vodo, pa okna sem ta vikend umila le do 1/2, pa police,...Vse kar sem uspela je to, da sem spet pospravila eno veliko škatlo Valentinovih cunj, pa čevljev, ki so tak vsak v svoji še original škatli...Madonca, pa je star komaj 2 leti in ima že toliko čevljev, ki jih je prerasel.  user posted image

Sedaj pa jem in bi morala nekaj poiskati na netu, pa sem pozabila kaj. user posted image

Ja, jaz veliko stvari prodam in prodajam na Bolhi, edino tam. Na RR še nisem poskusila. RAzen, če pod opremo za dojenčke na forumu napišeš, da prodajaš. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
25.5.2011 21:24:58   
PERSIDA
Gospodinjstvo? nebi vedla kaj je to user posted image user posted image user posted image
Mižim že dve leti in štiri meseceuser posted image .Na slab dan ,pa sprešimfam vse potihouser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
25.5.2011 21:26:47   
KOKICA32
Oooo, Supermami! Bavca spita?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
25.5.2011 21:31:13   
trezika
dober večer

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
25.5.2011 21:32:03   
trezika
kaj tasa pa fuzbal gleda?user posted image
saj ne bi vedela da je, ampak je M. glih prešaltal in se že nekaj derejouser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
25.5.2011 21:32:09   
KOKICA32
Tudi Trezika je tuuuu!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
25.5.2011 21:39:03   
trezika

Tudi Trezika je tuuuu!user posted image user posted image user posted image

seeeeeeeveeedaaaaaaaaaaaaauser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
25.5.2011 21:45:41   
PERSIDA

Sonce in trampolin v kombinaciji ju je zdelalo tako ,da smo že pred osmo bili v hiši ,beri vse igračke zunaj pomagala pospravit.In mrknila malo pred 21h.Danesje bil res en krasen dan ko se nismo rabli nič kregatuser posted image .Ker ponavadi moram skoz nekaj glas povzdigovatuser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
25.5.2011 21:46:46   
PERSIDA
trezika ti,pa maš sedaj časa user posted image .Paše a?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
25.5.2011 21:47:12   
trezika

Sonce in trampolin v kombinaciji ju je zdelalo tako ,da smo že pred osmo bili v hiši ,beri vse igračke zunaj pomagala pospravit.In mrknila malo pred 21h.Danesje bil res en krasen dan ko se nismo rabli nič kregatuser posted image .Ker ponavadi moram skoz nekaj glas povzdigovatuser posted image .

Potem pa je blo danes očitno nekaj v zraku... midve sva se tudi imeli super, ful je bla pridna, vse je ubogala, nobenih norij.... jutri pa bo spet vragec prišel na plano         user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
25.5.2011 21:47:42   
trezika

trezika ti,pa maš sedaj časa user posted image .Paše a?

pa veš kako!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
25.5.2011 22:18:49   
tasa_m
Gldam, gledam.. saj pa veš jaz fuzbal fenica. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
26.5.2011 7:17:27   
KOKICA32
Dobro jutro!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
26.5.2011 7:17:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Samo so zgubli, ne? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
26.5.2011 9:00:06   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Samo so zgubli, ne? user posted image

Na žalost ja, ni bilo sreče.
Ampak ni panike, bomo jim v nedeljo vrnili user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
26.5.2011 9:24:56   
tasa_m
Pa dober dan.
Čez dobro urco grem na šiht, kak mi ni.
No, včeraj sem bila na sestanku v vrtcu. Ma mi je malo kar rit zrasla, ko jo je pohvalila, da je edina "suha" že. user posted image Je rekla, da je ta skupina ful povezana - pravi prijatelji (itak punce zase, fante vstran tišijo user posted image ), ful brihtni (en fantek zna vso abecedo in vse znamke avtomobilov,ko vidi avto), res same pohvale čez skupino. Znajo bit pa tud mali user posted image takrat pa jih "kaznujeta" tako, da ne gredo ven. Je rekla, da ni večje kazni kot to, da ne smejo na igrala. Vse obljubijo vse, samo da bi šli ven. user posted image

No, včeraj pa je Lija želela spat brez pleničke zvečer. Je šla že ajat, ko se vstane in reče: mami, Lija lulat hitro. Jo poberem iz posteljce in greve na wc. Je res lulala. Pol pa seveda pleničke ne gor. Ji rečem, okej da lahko gre brez pleničke spat ampak mora na svoji posteljci spat, ker ma nepremočljivo prevleko na jogiju. Gre brez problemov spat user posted image sam da ni pleničke gor.
In kaj naredi frača mala...nekaj čez eno uro zjutraj zleze k men v posteljo, ko naenkrat čutim kak mi je toplo postalo po pižami. Jo hitro dvignem in nesem v kopalnico, da jo preoblečem, na postelji pa veeeeeliiikkkaaa luža. Mah, ki se mi je dalo sredi noči preoblačit. Vržema gor odejo od njene posteljce in spima dalje. Seveda z pleničko. Zjutraj se zbudima(plenička pa suha) in se ona ful čudi kaj je to za en flek na veliki postelji Ji rečem, da je ona lulala, pa reče: Lija lula v wc ne v posteljo, ne v gatike..
Hja, očitno je meni vujšlo ponoči user posted image Tak da za večer pa še mi nismo pripravljeni brez pleničke... bomo že.
Je pa falot ne, v svji posteljci se ni polulala, je raje k nama prišla user posted image

Nič grem obesit prevleke in odeje... Zdaj jih bom vsaj pospravla, ko sem jih že oprat mogla, drugače bi še tak zdaj meli zimske odeje na postelji.. user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 26.5.2011 9:26:28 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
26.5.2011 10:19:13   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Potem pa je blo danes očitno nekaj v zraku... midve sva se tudi imeli super, ful je bla pridna, vse je ubogala, nobenih norij.... jutri pa bo spet vragec prišel na plano         user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas isto. Smo šle v en lokal, kjer imajo trampolin in smo se pred tem zmenile za dve pravili, prvo je, da smo sam pri trampolinu dokler mami kavo pije user posted image , drugo pa standard - da ne nagajamo sestrici. In sta bili kar pridni, edino Nika je hotla bosa okol hodit, čeprav se je steklo kar lesketalo po tleh. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
26.5.2011 10:22:10   
felix7
dober dan user posted image

Persida, upam, da ste fajn zrihtali s serviserjem.

Taša, si me pa nasmejala z vašimi nočnimi prigodami user posted image pa upam, da nisi bila včeraj po fuzbalu preveč žalostna user posted image user posted image

Tulipan, lepo te je spet brat, si vedno zabavna user posted image za otroške stvari in vse ostalo pa jaz uporabljam Bolho. Kolikor mi je znano, preko RR malih oglasov ni preveč uspeha. Ravno predvčerajšnjim sem prodala eno kosilnico na nitko user posted image je pa ponudba otroške opreme na Bolhi ogromna, zato priporočam, da raje daš malo nižjo ceno, pa se zadeve hitro znebiš, ker sicer zna trajat. Razen če imaš izdelek, ki ga je na Bolhi malo, povpraševanja pa veliko. Ful težko je npr. dobit kulturen voziček marelco.

No, jaz pa seveda v službi, čakam šefa, ki je šel na banko urejat neko bančno garancijo, ki jo moram pol odnest na Ministrstvo za kulturo. Ni mi dolgčas user posted image Včeraj smo doma zglancali bajto, ki je bila tega nuuuuuuuuuuuuujno potrebna user posted image zvečer me je sicer bolel hrbet ko hudič, pa sem mogla še en bodi do konca poštrihat za eno punčko, ko pridejo danes k nam na piknik. Joj, komi čakam, da zažarimo, letos še nismo žarili na oglje.

Evo, toliko od mene, če bo cajt, pridem še kej user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
26.5.2011 10:22:25   
Najaa
tasa prave dogodivščine ste imeli ponoči. user posted image

Men bo pa glavo razneslo. trezika zdaj sem tam, kjer si ti bila dolgo časa, med knjigami oz. bolje rečeno skoz za računalnikom in me zvečer pošteno glava boli od tega buljenja. Komaj čakam konec moooorje, da se malo zrelaksiramo, ker letos ga pa res rabimo, dopust mislim.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
26.5.2011 13:02:11   
KOKICA32
Ojla,

hahaha, tudi jaz sem se sedaj nasmejala Lijinim prigodam. user posted image user posted image user posted image

Moj sinek pa včeraj ni bil nič kaj extra priden oz. brez izgredov, ker je hotel v eni športni trgovini vse skiroje sprobati, potem pa še iti skakati po trampolinu, ki je bil prez zaščitne mreže. user posted image Potem pa jok in stok dokler ni pozabil in se pričel ukvarjati z drugimi stvarmi.user posted image

Ko sem mu povedala, da je v zloženih škatlah njegova sobica, postelja, omare, police in to, je takoj želel vse razpakirati in se je že vlegel na škatlo v kateri je stranica postelje. Tak, da upam, da bo le spal na njej in ne bo lezel več k nama. Odločila sva se, da bova počakala na kak deževen dan, da bova sestavila pohištvo, ker  je sedaj veliko primerneje, da delamo v takem lepem vremenu zunaj kot pa noter.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
26.5.2011 13:37:29   
trezika
To rej boste pohištvo sestavljali v soboto, ko napovedujejo dež in 10 stopinj manj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.