Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Dobro jutro! PETEEEK JEEEEEEEEEE! Danes imamo službeni piknik, tako da bo še pestro. Valentin se je zjutraj zbudil tako tečen, da joj. Kar spal bi še, ni pustil, da ga oblečem ne jaz ne ati...Samo zvijanje in od kod jemlje vso to moč, ker ga je v takem stanju res nemogoče oblečti. Niti v avtu se še ni umiril...V vrtcu pa preobrat za 360°...imajo na oglasni deski list, da se starši odločimo kakšne slike (vrtčevsko slikanje otrok) bomo naročili (album ali ne, resne in/ali vesele, sephia,...)pa sem tiste v albumu naročila kar 3 komplete, še za stare starše. Skupaj sva se odločala kaj naj vzamem, pa pregledala jedilnik in ko sem mu prebrala, da bo za kosilo riba (pečen losos) se je ful razveselil. Ja ribe res obožuje, poje več kot polovico orade! Danes gre torej mami na lepše, zato bosta imela ta popoldan moja moška le zase. Kaj bosta počela še sama ne vesta, vsekakor pa bosta uživala. Jeeeeeeeeeeeeee, petek, ja!!! Uh, tak dan je imela Lia včeraj, sta jo dala babi in dedi že ob 9.30 spat, ker je bila nemogoča. Pa ni nič pomagalo. Danes je bilo jutro čisto drugačno. Je zlezla k meni v posteljo in rekla, mami, kak si topla, mene pa zebe v tej pižami, ampak mi je preveč lepa, da bi jo slekla! Sploh ne vem, kje ake podatke v tej svoji glavici. Včeraj sem ji razlagala, kako sem jo rodila, ker ona non-stop odkar imamo Luko govori o tem. Pa sem ji slike pokazala iz porodnih sob (od obeh) in sem ji morala še pred spanjem to vez z popkovino razlagat. Mislim, da si je sama ustvarila sliko, da se rodimo skozi popek! Lia tudi obožuje ribice, sem full vesela, ker jih imamo dostikrat na jedilniku - sploh poleti, ko so iz žara in kuhinja ne smrdi , pa jaz bi jih lahko vsak dan jedla, tak da če že zgleda kot ati, ima rada mamino hrano! Uživaj danes na pikniku, moška se bosta že znašla, če ne druga bosta felne na motorih čistila!
|