|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
22.5.2011 13:00:12   
Anonimen
oj punce,

kako je lepa dan danes, taaak sonček, jupiii.

No, včeraj sva bila mi2 v BTC-ju in sva čist mal zapravila, pa fuuul ogledovala. Bla sva v H&M in se strinjam z eno predhodnico, ki je rekla da je bila razočarana nad ponudbo. Men se zdei da so včash več meli za dojenčke, ne vem no. Ma vseeno sva vzela en body v kompletu s kapico, pa body v kompletu s plišastimi hlačkami, pa nekaj nogavičk (tiste Born 2011user posted image ). No, potem sva pa šla pasti oči v BC. Ogledala sva si pohištvo (previjalne+posteljico), stoček za hranjenje in še par malenkosti. Kupovala pa nisva, ker greva v Ikeo drug mesec in imava namen vse tam vzet. Sva mal pokukala še po oblekicah in ej, joj, res, se je lepo, ne rečem, sam če mam možnost kje dobit ceneje, grem pa raj tja. Ne da škrtarim na mojmu user posted image , ampak za ene žabice, tanke tanke, in še tiste čiiito tamajhne pa se mi zdi 16€ res mal dost. Ne vem kako ve na to gledate, sam glede na to, da tega kar nekaj rabiš in potem še tako hitro prerasejo, se mi zdi da bi nas radi obrali 100/h.
Potem sva ša v Okaidi-ju kupila še en fuuuul lep lišat pajacek za 9€ in to je blo to. Pohajanje zaključeno. user posted image

Danes sem pa spala, joj, do 9.30! Tako dobro spim in vedno potegnem da mi je kar nerodno. Ampak zdaj se morm naspat, potem bomo vidli kako bo.

Sem pa zdej dala močit bezgove cvetove, sem jih šla že dopoldne nabrat. Oba obožujeva bezgov sirup (šebesa) ampak baje ga nosečnicene smemo pit. Ve katera kaj več o tem? No, jst ga pač ne bom pila, ga bo pa moj dragi, ki ga obožuje. Tko da do torka se lepo paca vse skupi, potem prelijem v plastične 0,5l flaške (ki jih šparam celo leto) in zabašem v skrinjo. Tko imava sok skoraj vse leto.

Zdej pa grem, k kadar pridem naklofam celo stran madonca.

Lepo se mejte v tem prekrasnem sončku, in božajte user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1201
   RE: Oktobrke 2011
22.5.2011 13:35:51   
pikomiko
Joj, ja *rebecca*  ta teden je moj dragi poslušal po radiu, da nič iz bezga ne smemo pit, zakaj pa ne pa ni slišal. Po moje zaradi odvajanja vode, tako, kot še veliko drugih čajev. Jest sem se pa tako veselila "šabese" mmmmm

Lepo nedeljo oktobrke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
   RE: Oktobrke 2011
22.5.2011 15:28:33   
pamb
Pozdravček!

Še en pester teden je za mano, dnevi kr bežijo... smo v 18.tednu.
Počutje vredu, opažam, da nisem več tako utrujena, kot sem bila na začetku nosečnosti, tako da kar aktivno preživljava popoldneve. Vreme je super!
Vidim, da vas je že kar nekaj, ki pridno nakupujete... bova tud midva počasi začela user posted image
Naslednji pregled pri G imam 8.6.
Ja, za seznamček še datum morfologije: 20.6.

Pogovarjale ste se tudi o materinski šoli... v UKC MB je vsak mesec nova skupina, tudi čez poletje, tako da midva bova verjetno avgusta šla...

Prvi teden v juliju greva na morje in sicer v Privlako (20km pred Zadrom), 4 gremo, v apartma in že komaj čakam...

šibam še zdaj malo na sonce...
lepo boditeuser posted image



(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
   RE: Oktobrke 2011
22.5.2011 15:33:54   
pamb
*rebecca* super novica! me veseli, da sta s pošiljko zadovoljna...user posted image  
zdaj sem manj v dilemi, če naročiva, ali ne... velika verjetnost je, da bova... pa kaj vidva sta sama naročila in so vama pol oni dostavili, ali sta izbrala tisto opcijo, ko oni namesto tebe naročijo?
vidva sta že fulll pridna, kar se tiče šopinga... že imata kar nekaj stvari...

(odgovor članu pamb)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
   RE: Oktobrke 2011
22.5.2011 15:43:28   
Anonimen
pamb: mi2 sva kar sama potem naročila, čeprav sva sprva mislila njim to prepustit, pa nisva. Tko da sva se lepo registrirala in potem po vseh tistih korakih, dostavili so pa spet oni. Če ti tudi oni naročijo mislim da je cca 40€ več al kako že, odvisno od kg pošilke. Mi2 bova definitivno še kdaj in še kaj prek njih naročala, ker le tako lahko dobiš pošto iz Anglije. user posted image  Kar korajžno.

No, res da sva nekaj že nakupila, ma vse skup nič ni. user posted image  Voziček je res da že pr hiši, tiste drobnarije k jih pa kupim tko kadar mi kaj v oči pade, pa ni vsega skup za 50€, k vzamem kaj v Kiku, Mani ... user posted image  Je pa lepo, nimam kaj. Ogromno oblek sva mi2 že dobila od vse moje žlahte, pripeljejo nama še stolček za hranjenje, gugalnik za dojenčka (pazi to, na elektriko-not ga poležeš, je kot lupinica, naštimaš stopnjo guganja in je. Mislim, svašta!) pa ležalnik, blazino za dojenje... Saj še sama ne vem kaj, k mam res ogromno žlahte in to potem kroži med nami. Je pa super, ker ni treba vsega kupovat, sploh prvič, ker ne veš kaj dejansko rabiš in kaj ne. Mi2 kupiva še poslo in previjalno in smo končali. user posted image

Lepo se mejte, okotbrke2011. user posted image

(odgovor članu pamb)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
   RE: Oktobrke 2011
22.5.2011 22:01:00   
jenny700
heeej punce ;)

ja res hitro minevajo teli dnevi..en, dva, tri :)

jana73..hvala ker urejaš ta naš seznamček ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 9:31:05   
Nevihta123
Dobro jutro user posted image user posted image

Da se malo oglasim. Obvezno vas vsaki dan berem, in se strinjam, čas res hitro beži. Jaz sem 20 in 4/7 user posted image .

Danes popoldan imamo morfologijo in upam da bo vse vredu. Mogoče celo za spol zvemo, čeprav že od prvega pregleda mislimo da bo zopet punčka, ker se enako skriva kot se je ta prva user posted image
Kupovali še nič kaj nismo, saj smo čakali ravno na ta pregled. Držite pesti!!!

Prejšnji teden je bil zelooo naporen. V sredo sem se vrnila iz bolnišnice, v soboto pa je moja tamala imela birmo ... uff, samo da je to uspešno za nami.

Lepo mi bodite!!!






(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 10:27:57   
marelicadoo
oj

kje točno si ti nabavla voziček

ker sem tudi jaz tak tip da rada kupujem prek spleta - tako sem si namreč že naročila poročno obleko prek ebay-a in je bilo tudi odlično

hvala za informacijo

lep dan še naprej

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 10:33:06   
marelicadoo

IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

Ojla souser posted image !

Seznam posodobljen. Glede podatkov je tako: preberem vse, popravim sproti, če pa kaj ni v redu, le povejte in napišite. Prej je seznam urejala lana777. Ker je nikakor nismo mogli priklicati, sem se samovoljno javila... Mislim, da mi še kar dobro uspeva. user posted image . Dodala sem tudi napoved spola user posted image , kot je bilo predlagano.



Bi pa lepo prosila tiste, ki ste že imele amniocintezo, če lahko kaj več o njej napišete (beri: podrobno opiši!), kajti jaz jo imam v ponedeljek... pa me mal panika grabi...user posted image , predvsem zaradi verjetnosti splava. Torej: hitro za komp in napisat kako je, da se malo odpaničarim user posted image . Hvala.

Lepo nosite!




oj

mal pozno ker vidim da jo imaš ravno danes

pri meni je bilo tako da sem jo imela v porodnišnici Ljubljana pri Pušenjaku in je bil moj z mano in pol sem mogla pit magnezijeve tablete tri dni po tri na dan in spala sem skor dva dni skupaj sem bila malo pokonc in spavaj dalje

tako da se mi je pa kar dolgo časa poznalo od vboda inekcije

kakšnih drugih težav pa ni bilo

vse dobro

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 10:34:23   
alenkica30
heey

Manesol in donat pijem tudi jaz, ampak da se odpre prebava ga moram popiti cel liter user posted image ampak potem imam seveda drisko. Grozno.

V materinsko šolo ne bova hodila, mi menda še velja. Četudi sva rada hodila, moram priznati, da nisem izvedela prav nič posebno novega. V dobi interneta se user posted image že same toliko educiramo da nam je težko kaj novega podati user posted image Smo pač pridne.

najdla rešitev za mojo težavo http://www.da-da.si/node/26 . Taka simpl i izjemno fajn zadeva.

Vnetje se je hb izboljšalo, krvavitev tudi.

Povejte tiste, ki imate še kakšnega bebota doma, jih še dvigujete in nosite?

uživajte

(odgovor članu Nevihta123)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 10:40:23   
alenkica30
še imena za user posted image :

Maks, Erik, Jakob, Matija, Jošt, Jaka, Jaša, Vito, Sven, Lars, Urh, Vid in Filip, Maj.

Kaj pa za pupike?

Lučka, Maša, Manca



(odgovor članu alenkica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 13:44:29   
jenny700
nevihta 123...držim pesti za morfologijo! poročaj...user posted image

alenkica30...jaz sem uredila prebavo, na srečo, no ja..saj zadnji teden je vse ok (da se ne bom hvalila prehitro) user posted image  Pomagal so mi LCA probiotični jogurti...enega na dan..ne vem pa če lahko uživaš probiotične izdelke med nosečnostjo?? mal sm zaskrbljenauser posted image
Prej sm pila Donat..pa ga ne upam preveč, samo še takrat ko me zgaga daje...

drugače pa punce...včeraj sem dobila informacije, da se ZELOO splača it v nabavo (oprema za dojenčka..igrače) v IKEO in TOYS'N'US..preverite na spletu cene...ne morem vrjet da lahkmo kakšno igračo ki je pri nas v sloveniji...ne vem 20EUR dobiš za polovico ceneje v TOYSu..super ane?

Zase vem, da bom zadnje nujne šopinge opravila avgusta...(upam da bo kaj dežja v tem mesecu) ker ne vem kako bom kaj vročino prenašalauser posted image

no pa lep dan...user posted image

(odgovor članu alenkica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 13:53:44   
inja22
helou d se mal javm :)nevihta123 tudi js drzim pesti in upam d bo vse ok :)glej d nam porocas hehe,js jo mam v cet in komi cakam,pa upam d bo vse ok d grem potem tud js kej nabaulat pocas dokler se mi se da hodt po trgovinah hehe :)aja pa k je ena napisala d ma krce po nogah,js jih mam tud zdj,prej pa nkol tega mela..men rekl d nej vec hodm :)lep dan user posted image ,bozite busije ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 14:03:53   
Anonimen
ojla punce

spet en lep krasen dan. Mi2 se ravno odpravljava na sprehod s user posted image , tko da se sam na hitrco javim-će jst sploh to znamuser posted image

Nevihta123: držim peste za morfologijo, ma itak da bo vse ok. Potem pa gas v šoping. user posted image

Jenny700: Ikea ja, mi2 greva drug mesec v nabavo še kar nam fali, potem pa bova en čas dala mir. Jst res nebi rada hodila po štacunah v najhujši vročini, zato greva zdaj. Pol bom raj kje v senci in se čuvala na vse pretege. user posted image

Nič, šibamo, kužon že čaka.

Lep dan moje souser posted image


(odgovor članu jenny700)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 14:34:44   
Zelenkaa
Pozdravljene souser posted image

Evo jaz končno po enem tednu spet v službi in mi prav paše, ker ni treba več doma ležat (razlog AC).
Jana 73 sem komaj zdej prebrala da si imela/boš imela danes tudi ti AC (prej ti žal nisem mogla odgovorit, ker mi je neki štelak računalnik), no torej jaz ti lahko povem enako kot je napisala Anonimen, veliko počivanja, boli pa ne nič, edino tak nepreijeten občutek je, pa vsake toliko časa malo pošpikne. Jaz sem tudi AA delala preko Medgen-a, sem pa lahko izbirala v kateri porodnišnici mi podo ta poseg opravili. AC mi je delal dr. Vasilij Cerar in moram rečt da je zelo zabaven, sem čist pozabla kaj mi dela, tako sva klepetala. Sva pa tudi midva z mojim imela pred posegom manjši razgovor, kjer ti vse lepo razložijo kako pa kaj. Zdej pa sam še na rezultate počakam in potem šoping user posted image

alenkica30 veš zakaj pišem z zeleno barvo, da takoj najdem od kje naprej vas moram brat user posted image user posted image

*rebecca* tudi midva imava namen ta vikend naredit bezgov sirup, pa kot vidim ga bo lahko pil samo možek - škoda user posted image Ker jaz celo leto čakam lih na ta sokec, ki je res okusen user posted image

Glede H&M-ja pa jaz že neki časa nisem zadovoljna z njim, vsaj kar se tiče cunjic zame, za tamale pa nisem še nič raziskovala.

Brcanja pa tudi jaz še ne čutim, ampak se tolažim s tem, da grem komaj v 18. teden.

Fajn bodite še naprej pa se še jutri kej oglasim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 15:54:26   
jenny700
no punce, da še tukej obvestim...žalostno mi je, da je tako majhen seznam nosečk iz Gorenjskega konca..tako da če si katera želi, se lahko vključi v debato/forum GORENJSKE NOSEČKE user posted image

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 17:09:36   
Nevihta123
Punce, vredi ste pesti držale user posted image

Ravnokar iz Morfologije. Vse o.k. Samo ledvičk ni videl, pravi da so še sedaj premajhne ampak je videl mehur, torej je tudi vredu.
G je rekel, da naslednji Uz naredima po 30 tednu.

Držim pesti za vse ki imate pregled še ta teden, vas je veliko v četrtek:)


Aja, spola se pa ne vidi (to pomeni da je babika pomojem user posted image



(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 19:48:15   
Jana73

user posted image
user posted image
 
PDP,
nick, starost, število , pregled, amniocinteza, kraj, morfologija
 
1. 10.
amon , x , user posted image 1 ,  x, KP
*Anna*, 28 let , user posted image 1 ,  x,   Notranjska
miska 21,  x, user posted image 0 ,  x,  x
sensiTive,  23 let, 0user posted image ,  po 23. maju,  okolica Ljubljane
superstar7, x, 0user posted image ,  x,  x
 
 2. 10.
igriva,  27 let, 0user posted image ,  23. marec, Lj
marelicadoo, 35 let, 0user posted image   23. marec, Novo mesto  
 
 3. 10.
pikomiko, 27 let, 0user posted image , 1. junij, okolica Lj, 1. junij
 
4. 10.
agotha,  x, 1user posted image  11. april,  x  
anonimna7 , x , 1 ,  x, x
anna_,  22 let, 0user posted image ,  9. junij, Gorenjska, že mimo
becky27,  28 let, 1user posted image , x, Lukovica
frutolino, 33 let, 1user posted image ,  x, Krško, 16. maj
 
5. 10.
Shilou, 27 let 0user posted image ,  x,  Maribor, 20. maj, user posted image

6. 10.
nanita, 22 let, 1user posted image , 9. marec, Velenje, 3. junij, user posted image
betipol, x, 0user posted image ,  x, x, 7. junij
Aikido,  x, 1user posted image ,  x, Ce
Nevihta123, 34 let, 1user posted image , 17.marec, Sl. Konjice/CE
inja22 , 24 let, 0user posted image ,  12.maj, Ivančna Gorica, 26.maj


 
7. 10.
vanilija,  25 let, 0user posted image ,  x, Dolenjska
 
8. 10.
lana777, 33 let, 1user posted image ,  31. marec, Štajerska
anonimen,  x, xuser posted image ,  11. marec, x
pozi,  x, 1user posted image ,  21. marec, Ce

9. 10.
Weeda, x,  0 user posted image ,  x, x, 26. maj

10. 10.
  primana,  22 let, xuser posted image ,  31. maj,  Logatec, 31. maj
ŽanaTaja,  32 let, 2 user posted image ,  9. april, Kamnik
janja 506,  23 let, 0user posted image , 12. maj,  Štajerska, 7. junij
pokamoka,  30, 0user posted image ,  3. maj,  Z SLO, 31. maj



11. 10.
diksy,  x, 1user posted image ,  11. april,  Štajerska
 
12. 10.
*rebecca*,  27 let, 0 ,  23. junij,  Notranjska

13. 10.
ribica81, 29 let, 0user posted image ,  6. junij, KP
carmik, 20 let, 0user posted image , x, Ljubljana, 30. maj
oktober11,  x, 0 user posted image ,  5, maj,   Maribor
 
14. 10.
vvvv,  x, 1user posted image ,  17. marec, Štajerska
divja,  29 let, 1user posted image ,  29. maj,  x, x


15. 10.
 jeannetka,  31 let, 0user posted image ,  14. marec, MB/Francija
miska_piska, x, 2user posted image ,  x, LJ
jagodka1, 28 let, xuser posted image ,  1. april,  Gorenjska
veselka,  29 let, 1user posted image ,  29. marec,  x
 
16. 10. 
SRCE,  x, 0user posted image ,  x, x
 
17. 10.

18. 10.
jenny700, 24 let, 0user posted image ,2. junij, Gorenjska, 2. junij
Nia*, 30 let, 0user posted image ,  10. maj,  Celje

19. 10.
babkaa, 25 let, 0user posted image ,  6. april, MB, 2.junij
marjanita, 30 let, 0user posted image ,  23. maj, Gorenjska

20. 10. 
barb71,  x, 0user posted image ,  x,  Lj
si.pikica, 33 let, 0user posted image ,  1. junij, AC 12. maj, Koper

21. 10.
ella Marela,  x, 1user posted image , 13. maj, Koroška, 13. junij

22. 10.
sonc7nica, 30 let, 0user posted image , 6. maj, Ce, 20. junij
špelca marelca 1,  x, 2user posted image ,  x,  Lj, 20. junuij
strumf, 28let, 1user posted image , 1.junij,  Kranjska,x
 
23. 10.

24. 10.
Sa.Ka, x, 1user posted image ,  18. marec,  x

25. 10.
Jana73, 38 let, 1user posted image , 3.5., AC 23. maj, Štajerska
zana21, x let, 2 , x, x, 22. junij


26. 10.
Zelenkaa, 28 let, 0 user posted image , 28. marec, AC 17. maj, Primorska, 20. junij
škorec, 30 let, 1user posted image , x, x
nosek5, 27 let, 1user posted image ,  18. marec, LJ
Neya26, 28 let user posted image 0   x,  Lukovica, 13. junij
anak, 28 let, user posted image 0 ,  10. junij, CE, 10. junij
alenkica30, 30 let, user posted image 1 ,  15. junij, Ptuj, 16. junij

 
27. 10.

jagodaaa, x, 0user posted image , 28. marec,  NM
pikapolonica5, 27 let, 0 user posted image ,  x, x
pamb,  28 let, 1 , 0user posted image ,  8. junij, okolica Maribora, 20. junij
 
28. 10.

29. 10.
drejčy,  x, 1user posted image ,  x, x
frnikola 982,  x, 0user posted image ,  x, x
asdf81,  x, 0user posted image ,  18. marec, x  

30. 10.
sončica25, 26 let, 1user posted image17. maj, okolica Velenja, 29. junij

31. 10.
 tedi2, 23 let, 1user posted image ,  x, x
lananai , 30 let, 1user posted image ,  11. maj, Savinjska, 15. junij
Klara-1,  28 let, 0user posted image ,  1. junij, Gorenjska
bucka11,  25 let, x ,  x,  x

 

user posted image

SKUPAJ NAS JE :  68
NOSEČKE : agotha, asdf81

 Z NAMI ZAČELI:
 



user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?


INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA




(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
   RE: Oktobrke 2011
23.5.2011 19:56:19   
Jana73
Evo ga! Pa je AC za mano user posted image . Naredil mi jo je dr. Kavšek Gorazd v LJ porodnišnici v IV. štuku.Danes in še 2 dni mislim ležat kot snop! No, malo časa sem si utrgala, da sem posodobila seznam in da se zahvalim VSEM, ki ste mi kakorkoli odgovorile  v zvezi z AC. Seveda kontra zahvala tudi tistim, ki me pohvalijo pri seznamčku user posted image .

Tiste, ki poznate dr. Kavška... "Kakšen" gospod je to?

No, počutim se v redu. Magnezij šumenke 3x na dan. Počivam. Malo zateguje mesto vboda. Najbolj strah me je bilo, kakšnega odtekanja polodovnice... izgleda, da je vse v najlepšem redu user posted image .  Zdaj pa 3-4 tedne živčne vojne glede rezultatov...

Lepo nosite!

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 8:59:20   
Shilou
Jutro punce.

Najprej user posted image user posted image za preglede in dobre rezultate.

Meni se na morfologiji obrazek ni lepo videl, ker naš mali škratek smešno leži. Glede spola nam je zmeraj rekel, da se ne vidi,... zato sem mislila, da bouser posted image . Ultrazvok mi pa zmeraj dela vsaki mesec. Zdaj nazadnje je rekel, da je user posted image . Vem,da so se že dostikrat zmotili.  Sicer pa res glavno, da se bo otrok rodil zdrav in da bo vse v redu. Naši doma se že ful veselijo. Posebej moj ati, ko je izvedel, da bo vnučka dobil in da bo verjetno fant. Zmeraj si je user posted image sinčka želel, pa je na koncu mene imel. user posted image

Počutim se odlično in skoraj noben tega ne more verjeti. Trebuh še skoraj isti, zato že tako zelo čakam na njega. Smo pa noseči 21.tednov. Se mi zdi, da kar hitro minevajo dnevi.

Brcike- en dan jih je več, drugi dan spet manj. Kilogrami- gredo ful počasi gor. Jem pa vse kar mi paše. (še zmeraj sladko).

Eno vprašanje. Kaj črpalko za dojenje si boste kupile?  Sama bom verjetno imela probleme pri dojenju, že zaradi oblike bradavic,..user posted image user posted image zato razmišljam, da mi druga ne bo preostalo.

Vsem skupaj lep preostanek dneva.

< Sporočilo je popravil Shilou -- 24.5.2011 9:01:03 >

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 10:19:52   
jenny700
Shilou...čestitam za fantka, pa da je vse kot more bit ;)

joooj jaz pa tok naprej nosim zgleda, kot bi bila v 6 mesecu :) hehe..mi je pa fletn k me moj dragi veselo boža po bušiju user posted image  eh sej boš vidla, čez noč ga boš imela in veselo božala user posted image

mene tudi zanima katere črpalke boste imele? ima katera že kakšne izkušnje?

lep pozdrav

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 10:58:35   
marjanita
pikomiko: ko sem videla tvoj post, sem tudi jaz malo pobrskala po internetu - res kaže naj nosečnice ne bi pretiravale z bezgom. Še posebej piše, naj ne pijejo šabese in pa bezga z jajcem... sem se že veselila šabese, tako mi je zadišala....ah ja user posted image

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 11:03:00   
marjanita
alenkica30: me veseli za izboljšave glede vnetja in krvavitev. Človeku se kar meša od skrbi, če se karkoli 'nepredvidenega' pojavi v nosečnosti, kajne?
Jaz sem imela rahlo roza izcedek še preden sem test naredila - sem bila prepričana, da prihaja tečka. Potem, ko je bil test vendarle pozitiven pa me je začel tisti izcedek skrbeti, hb je bil samo par dni...

(odgovor članu alenkica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 11:10:37   
marjanita
zelenkaa in jana73: držim pesti za čim hitrejše in dobre rezultate user posted image

Glede H&M ja - tudi jaz tam nisem našla nič pametnega, sem si pa kupila dvoje hlač v C&A. Me malo jezi, ker mojih starih hlač ne morem več normalno nositi (včasih malo improviziramo in jih poštukamo user posted image ), nosečniške so mi pa še malo velike in dol lezejo. Se tolažim s tem, da bo buši kmalu tako velik, da ne bodo več nikamor lezle user posted image

< Sporočilo je popravil marjanita -- 24.5.2011 11:12:17 >

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 11:12:02   
marjanita
jenny700: bom malo pokukala med GORENJKE user posted image . Čeprav še na tej temi bolj malokrat uhitim kej napisat, ampak se bom potrudila...

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Mirena
Miška2006

Ocenite zadovoljstvo pri uporabi Mirene. (1 najmanj zadovoljna.....5 najbolj zadovoljna)

1 (57%)

2 (5%)

3 (15%)

4 (7%)

5 (17%)


Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!