|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 9:56:07   
gospayamahica
marjanita, jaz sem imela morfologijo v ponedeljek. Cel pregled je trajal malo več kot pol ure. Ni ga pa opravil moj ginekolog, ampak mi je le ta napisal napotnico za ginekologinjo, ki mi je naredila tudi nuhalno. Le da sem nuhalno plačala, morfologijo pa ne. Izpolniti je potrebno vse rubrike, vsaj pri meni so jih. In tako vsaj bodoča mami ve, da je z njenim sončkom vse vredu, da ima vse organe in ude lepo razvite, da je ustnica lepo razvita, ... izmerijo pa tudi dolžino materničnega vratu, in čisto vse podatke vpišejo v materinsko knjižico. Tako da je res najboljše da še greš samoplačniško varianto, če nisi sigurna!!!Je pa zelo pomembno, da zaupamo svojemu izbranemu ginekologu, jaz sem ga takoj ko mi je test pokazal nosečnost ZAMENJALA!!!Ker sem s prejšnjim imela full slabe izkušnje, ta novi pa je zaenkrat fantastičen.

Ti pa kar javi, kako se je tvoja morfologija "razvila"....lepo bodiuser posted image

(odgovor članu marjanita)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 10:00:09   
Weeda
Gospayamahica čestitam za morfologijo. Jaz jo imam danes popoldan in že komaj čakam user posted image .

Naj te malo potolažim glede otročkovih brc...jaz jih kakšen dan čutim samo 1x na dan, kakšen dan pa 5x. Otrok naj bi v drugem trimesečju še vedno večino časa spal, tako da je to povsem normalno. Sem pa dva dni nazaj po dolgem času spila belo kavo in je bila čez 20 minut v trebuhu prava akcija user posted image . Prav tako me pošteno zbrca, če oblečem kaj pretesnega in potem v tistem čepim ali sedim. Sodelavka mi je pa rekla, da če kdaj ni bila 100% gotova, da še brca, se je ulegla na trebuh in je bila takoj akcija user posted image .

Inja 22 drugič ti kri vzamejo za tokso ob pregledu morfologije, takrat tudi ponovno naredijo hemogram in testirajo urin.

jenny700 se kmalu pridružim gorenjskim nosečkam (če štejete Komendo po gorenjsko sevedauser posted image ).

(odgovor članu gospayamahica)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 10:32:44   
alenkica30
user posted image tistim, ki ste uspešno opravile morfologijo, weeda, ti pa le javi kako je bilo - držim pesti da je vse tako kot mora biti.

Danes se načrtno napajam z vodo, res je pomembno biti hidriran. V pisarni je tako vroče, sem mokra kot čep, ura pa šele pol 11. Nimamo klime, noter nas je 6, plus sončna stran je user posted image user posted image

Drugače sem super, bebi brca, čeprav se tudi jaz znam kdaj okrog tega zasekirat. ker en dan brca ogromno in čez cel dan, drugič pa npr samo zjutraj in potem malo zvečer. sem opazila da se akcija začne ko pojem kaj sladkega user posted image user posted image



(odgovor članu Weeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 10:50:34   
sončica25
Pozdravljene souser posted image !  user posted image

Da se spet malo javim....za mano, je tridnevni tečaj v zgodnji nosečnosti kjer smo imeli pogovore o zdravi prehrani, kaj narediti zase, o parterskih odnosih in spremembah ko se rodi otrok, malo smo telovadile user posted image   in pogovor je bil tudi o negi zob(nas in user posted image )
....je bilo kar ok...poučno...mislim pa da so mogoče na določenih področjih malo pretiravali....ampak ok......meni je bilo všeč.....user posted image
vse imate zelo hitro morfologijouser posted image jaz jo imam šele konec junijauser posted image ......sem pa v 18. tednu......
ja, počasi se bom morala poslovit od svojih kavbolkuser posted image , me že kar malo tiščijo in mi je neprijetno......hvalabogu je poletje da lahko nosim bolj lahke stvariuser posted image ...me pa tudi že moj mali bušek ovira..npr. zelo rada sem imela ko sem sedela pokrčene noge in jih stiskala k sebi kar zdaj ni več možno...na trebuščku tudi ne morem več spatuser posted image .....
se še kaj oglasimuser posted image


(odgovor članu gospayamahica)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 10:56:55   
Anonimen
ojla punce

user posted image  user posted image  user posted image  vsem za uspešne preglede. Hura, same lepe novičke, kako lepoooo! Punce, če pa res niste prepričane potem res ni druge kot samoplačniško, da smo potem mirne. Jaz imam res srečo in super G, ki mi na vsakem pregledu naredi UZ. Mam pa preglede na 5 tednov, tko da sem prav zadovoljna. Nekatere pišejo da jim pripadajo samo 3-je UZji pa tko, jst pa sm res srečko, ker mi ga vsakič naredi.

Sem pa zdaj že dva dni  lovu za dopustniško destinacijo in pooooojma nimam kam. Joj, sej sva pozna, ne rečem, ma tud cene so take da user posted image . Kak predlog?

Nič, grem naprej v iskanje. Že cel dan se mi po malem vrti, nimam dobrega filinga. Le kaj bi bilo to?

Lp dan vsem user posted image

(odgovor članu alenkica30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1255
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 11:09:54   
jenny700
Nia* super vikend ti želim! jaz pa komaj čakam drug teden, ko gremo na worthersee...jeej...en kratek izlet...da se malo spočijemo od dela :)

gospayamahica...DOBRODOŠLA!! In čestitke za dobre rezultate...glede telovadbe je pa takole, da včasih so živi ko hudič, drugič pa bolj meditirajo...tako da ne obremenjuj se...še prehitro bo živahen ;) Če želiš biti na seznamu oktobrčice, dopiši podatke, da te jana73 doda na seznam...nick, starost, nosečnost,kraj...nekaj takega...poglej zgoraj kaj moraš dopolnit...user posted image

(odgovor članu gospayamahica)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 11:23:30   
anak
pridno čvekate, jaz sem pa v totalni gužvi...uf. Po eni strani mi paše, ker dnevi hitreje minevajouser posted image Ali je katera iz Celja imela že morfologijo? Se mi zdi, da bo tam vse skupaj na 1, 2, 3 opravljeno....tako, kot vsi pregledi do sedajuser posted image . UZ sem imela samo 2. Enega za potrditev nosečnosti in drugega, da smo videli srček in to je bilo to + NS, katera je bila tako ali tako samoplačniška. Upam, da si bo g. pri morfologiji vzel čas in pregledal tako kot je treba. Ali so šli vaši partnerji zraven na morfologijo?

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 11:32:38   
zolika
PRODAM: podstavek za lupinico PEG PEREGO - novo, zaprto, neuporabljeno....jo katera išče, kupuje?

http://www.pegperego.si/si/podnozje-base-nastavljiv-i7523.shtml TAKLE ZGLEDA.

Pišite na ZS, bom vesela....

_____________________________

28.2.2008 smo postali družinica

(odgovor članu anak)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 13:34:20   
inja22
lepo pozdraavcek vsem user posted image evo mene iz morfoloije,vse ok,razn vode k mam spet poun bakterij in jo morm jutr dt se enkt :( za vse k ste ze mele morf a mi lahko poveste ac?pr men je blo 176 pa se mi zdi nekm dost,sicr je rekla d je vse ok..fl 33 in bpd 45,teza 420g..pregled je trajal dobre pou ure,partner je biu z mano,pregledala me je uz in tudi vaginalno,mat vrat vse ok,plodovnce dovolj,vse vidno,postelca spredi..uglaunm vse ok,sm tale ac me mal skrbi..sm pa danes tocno 21 teden..zlo bom vesela ce mi katera se kej napise..hvala ze u naprej :)aja pa dobla sm za tokso d grem kri dt drugic k blo prvic neg pa tud za sladkor,grem pa to delat cez 2 tedna ko bom v 24 tednu..pa se podatk za jane,moj naslednji pregled je23.6. :):)to je to punce :):)lep dan se naprej :)

(odgovor članu gospayamahica)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 14:08:31   
Shilou
mislim, da se ne rabiš obremenjevati. Sama sem imela morfologijo pri 20. tednu

BPD 42
AC 167
FL 31
teža pa 360g če se prav spomnim
posteljica spredaj

meni je rekel, da je ve Ok, kot mora biti

sem pa šla potem malo gledat po netu, pa malo izstopamo, ampak če je rekel ginekolog da je vse Ok potem je že.

Ne se obremenjevati preveč

(odgovor članu inja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 16:15:37   
jenny700
sem vesela za vse punce ki so že dale morfologijo skoz in je vse ok :) zato pa jaz komaaaaaj čakam pregled drug teden..jooooj se mi tolko vleče :)

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 16:19:27   
jenny700
kje na netu pa ste dobile te povprečne meritve za morfologijo?? ooz. tolko kot bi moralo bit za tisti teden?

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 17:38:28   
pikomiko
O pridne punce, sem mogla, kar velik prebrat.
Mene je pa strah morfologije 1.6.,če bi blo kaj narobe, tako da imam tudi zadnje noči obupne sanje.user posted image
Full zgodaj že čutite brcike, jaz pa 21 teden 3 dni pa še nisem 100%user posted image . Upam da je vse ok.

Joj vročina, umiram - potenje pod pazduho nenormalno. V službi sem veliko aktivna in sem popoldne čist zmozgana.
Krči v nogah, a joj!!! Bom donat pila. Tud jaz bom kakšen kozarec šabese, to pa že ne more bit tko narobe.
Vodaaaaaaaaaa upira se mi že, tolk se matram s pitjem, o sladoled pa biuser posted image .

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 17:54:52   
Shilou
jaz sem tukaj primerjala mere morfologije
http://www.noseca.com/21teden.html

pikomiko za brcike je meni rekel moj ginekolog pri 1.nosečnosti tam do 24.tedna bi jih moral že začutiti.

Jaz sem med močnejšimi in imam res srečo, da jih že čutim. Prvo sicer sem občutila tak kot da me žgečka nekdo, nato da se me dotika  zdaj pa že res vedno bolj močno in pogosto. Skratka čist novi občutek, katerega prej ni bilo. Zato sem vedla, da je to to. Najbolj pa je naš mali živ zvečer na postelji. Zelo je odvisno kako mali leži.

Boš vidla, da boš hitro vedela, da je to tvoj mali.


< Sporočilo je popravil Shilou -- 26.5.2011 18:04:27 >

(odgovor članu pikomiko)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 19:00:13   
inja22
pikomiko tudi js sm gledala mere tukaj kot shilou :)ravno zato pa sprasujem za ac ker na tej tabeli moja pikica izstopa kot bi bla ze 23 teden :)drgac se pa ne sekeri glede brc,js sele par dni vem d jih mam hehe pa sm 21 teden tud,sm dns pa k mi povedla kako lezi pikica pa sm tocn vedla d je to to k je brcala tm k nogice :)in ksn dan je teh brcik vec ksn dan pa skor nc..pr nas je pa zutri najbl aktivna bebika :)pomoje cuts sm ne ves d je to to,k js :)js se tud nalivam tlele k morm zau jutr dt se enkt vodo..lazi bi blo ce bi bla keeeej zejna :):):)

(odgovor članu gospayamahica)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 19:12:35   
Shilou
pri meni je mali tudi odstopal pri AC predvidevam, da če bo šlo tak dalje bo bajsek mali pa majhen. hehe pač rad je tak ko mami pa ati user posted image user posted image

punce ne se sekirat, če bi bilo kaj narobe bi ginekolog že opozoril.

(odgovor članu inja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 19:48:09   
drejčy

Punce da se vam malo javim, ker drugače me boste pozabile da sem še jaz tu user posted image
Ampak zdaj ko je tako super vreme, preživljam skoraj ves prosti čas z našim dvoletnikom zunaj, ker uživa sto na uro.

Za seznam bi rada samo dodala, da sem stara 33let, sem iz Pomurja in imam naslednji pregled 8.6 - verjetno bo to morfologija ker bom takrat že20t.

Na zadnjem pregledu mi je G namignil, da kaže na user posted image .Torej bi potem imeli par user posted image - čeprav mi je tak daleč vseeno samo da je zdravo.
Sedaj sem 18t3d, trebušček se mi  že lepo pozna in se odlično počutim.No saj si kaj drugega poleg živahnega sineka niti  ne morem privoščiti.Dvigujem in včasih nosim pa ga še vedno, kljub njegovim 17kg.Ampak ko zahteva in sem sama, enostavno ne gre drugačeuser posted image

Punce držite se v tej vročini in ne pozabite piti.Aha pa kakšno brezalkoholno pivo si spijte.Meni je pri prvem ful pomagalo da sem imela ogromno mleka kljub košarici Auser posted image user posted image user posted image



(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 19:51:48   
Shilou
punce a je katera, ki ji manjka delovna doba, da bi prejemala porodniško? Zanima me, če še velja, da se nekaj dni pred nastopom porodniške (28 dni pred PDP) navidezno zaposliš pri nekem delodajalcu? Ker sem danes slišala od kolegice, ki bi me lahko, da ne gre več, ker bi me morala poslati na zdravniški pregled in bi tam ugotovili da sem noseča?user posted image user posted image

hvala za vsak odgovor

(odgovor članu drejčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 20:17:13   
marelicadoo
ojla

mi smo danes imeli morfologijo in je vse ok,

trajalo kar nekaj časa naš mali pa itak uživa v pozornosti user posted image

naslednji pregled imam 17.06.20111 ko imam kontrolo sladkorja

lep večer še naprej

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 20:17:42   
Nevihta123
Punce,

malo sem pobrskala glede mer pri morfologiji. Pušenjak je eni predlagal tale link: http://www.perinatology.com/calculators/exbiometry.htm
VENDAR OPOZARJA da so to povprečne meritve, in da si laične mamice narobe jemljemo odstopanja, ki so možna v tem času, pa kljub temu ni nič narobe! Nekateri imajo v tem času nekatere dele velike ali majhne, vendar po nekaj tednih se razmerje spremeni! Pri tej morfologiji je poudarek na notranjih organih in ne sami rasti ploda.

Tako, to je po domače povedano....ne skrbite mamice, vse bo vredu!!

Dreyči, čestitam za pupikouser posted image

Pikomiko: Sanje v nosečnosti so baje posledica našega straha. Tukaj je en članek: http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/nosecnice-sanjajo-vec.html
Držim pesti da bo vse vredu v sredo!! Itak da bo!!!!
Pa tudi za vse druge ki še niste imele pregleda, držimo ostale pestiuser posted image

Lep večer in lahko nočuser posted image

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 21:01:31   
Weeda
Evo, še naše poročilo iz morfologije.
Mali se je pogumno razkazoval in prva stvar, ki smo jo videli na monitorju je bil lulčekuser posted image .
Tako da info za tabelo so: starost 27 let, 1. otrok, sem pa iz Komende in imeli bomo fantkauser posted image .

Vse meritve so bile v mejah normale, kar naju je še posebej razveselilo.

Pikomiko:
mene so zadnje dva tedna tlačile take more, da sem se zbujala bolj utrujena kot preden sem šla spat. Podzavest se je očitno res igrala z mano:( Ampak na koncu se je vse lepo izteklo in sem prepričana, da bom danes spala kot angelčekuser posted image .

Sedaj se pa že veseliva potovanja "čez lužo" za skoraj 1 mesec, tako da imam naslednji pregled šele ko se vrneva, torej 15.7., takrat bom opravila tudi glukozni tolerančni test. Se pa definitivno tipkamo še preden odrineva v sredini junija.
Lepo božajte svoje trebuščke in čim mirnejše živce ob čakanju na preglede želimuser posted image .

(odgovor članu Nevihta123)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 21:09:40   
Nevihta123
Weeda, čestitam za user posted image  user posted image

Pa čim lepši polet čez lužo,,,kam pa greste, če ni skrivnost?

(odgovor članu Weeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 22:02:46   
Weeda
Šibava na Havaje, k prijateljem, ki bodo tam 2 leti in potem še malo naokoli po drugih otokihuser posted image . Bo pa sploh fino, ker tokrat ne bom nosila 15kg ruzaka...bo moj dragi obložen kot mulauser posted image .

(odgovor članu Nevihta123)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 22:39:04   
frutolino
Evo še mene!

Jaz in bebica smo OK! Mal me tale vročina zdeluje ampak bomo preživeli!
Vsak dan se uspečno borim z mojo diabetično dieto in večernim inzulinom!
Jutri pa grem na 15 obletnico mature in komaj čakam, da vse vidim!

Bodite dobro!

pa pa

(odgovor članu Weeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
   RE: Oktobrke 2011
27.5.2011 8:08:23   
Jana73

user posted image
user posted image
 
PDP,
nick, starost, število , pregled, amniocinteza, kraj, morfologija
 
1. 10.
amon , x , user posted image 1 ,  x, KP
*Anna*, 28 let , user posted image 1 ,  x,   Notranjska
miska 21,  x, user posted image 0 ,  x,  x
sensiTive,  23 let, 0user posted image ,  po 23. maju,  okolica Ljubljane
superstar7, x, 0user posted image ,  x,  x
 
 2. 10.
igriva,  27 let, 0user posted image ,  23. marec, Lj
marelicadoo, 35 let, 0user posted image   17. junij, Novo mesto, 25. maj
 
 3. 10.
pikomiko, 27 let, 0user posted image , 1. junij, okolica Lj, 1. junij
 
4. 10.
agotha,  x, 1user posted image  11. april,  x  
anonimna7 , x , 1 ,  x, x
anna_,  22 let, 0user posted image ,  9. junij, Gorenjska, že mimo
becky27,  28 let, 1user posted image , x, Lukovica
frutolino, 33 let, 1user posted image ,  x, Krško, 16. maj
gospayamahica, x let, ,  x, Prekmurje, 23. maj
 
5. 10.
Shilou, 27 let 0user posted image ,  x,  Maribor, 20. maj, user posted image

6. 10.
nanita, 22 let, 1user posted image , 9. marec, Velenje, 3. junij, user posted image
betipol, x, 0user posted image ,  x, x, 7. junij
Aikido,  x, 1user posted image ,  x, Ce
Nevihta123, 34 let, 1user posted image , 17.marec, Sl. Konjice/CE
inja22 , 24 let, 0user posted image ,  12.maj, Ivančna Gorica, 26.maj


 
7. 10.
vanilija,  25 let, 0user posted image ,  x, Dolenjska
 
8. 10.
lana777, 33 let, 1user posted image ,  31. marec, Štajerska
anonimen,  x, xuser posted image ,  11. marec, x
pozi,  x, 1user posted image ,  21. marec, Ce

9. 10.
Weeda, 27 let,  0 user posted image ,  15. julij, Komenda, 26. maj, user posted image

10. 10.
  primana,  22 let, xuser posted image ,  31. maj,  Logatec, 31. maj
ŽanaTaja,  32 let, 2 user posted image ,  9. april, Kamnik
janja 506,  23 let, 0user posted image , 12. maj,  Štajerska, 7. junij
pokamoka,  30, 0user posted image ,  3. maj,  Z SLO, 31. maj



11. 10.
diksy,  x, 1user posted image ,  11. april,  Štajerska
 
12. 10.
*rebecca*,  27 let, 0 ,  23. junij,  Notranjska

13. 10.
ribica81, 29 let, 0user posted image ,  6. junij, KP
carmik, 20 let, 0user posted image , x, Ljubljana, 30. maj
oktober11,  x, 0 user posted image ,  5, maj,   Maribor
 
14. 10.
vvvv,  x, 1user posted image ,  17. marec, Štajerska
divja,  29 let, 1user posted image ,  29. maj,  x, x


15. 10.
 jeannetka,  31 let, 0user posted image ,  14. marec, MB/Francija
miska_piska, x, 2user posted image ,  x, LJ
jagodka1, 28 let, xuser posted image ,  1. april,  Gorenjska
veselka,  29 let, 1user posted image ,  29. marec,  x
 
16. 10. 
SRCE,  x, 0user posted image ,  x, x
 
17. 10.

18. 10.
jenny700, 24 let, 0user posted image ,2. junij, Gorenjska, 2. junij
Nia*, 30 let, 0user posted image ,  10. maj,  Celje

19. 10.
babkaa, 25 let, 0user posted image ,  6. april, MB, 2.junij
marjanita, 30 let, 0user posted image ,  23. maj, Gorenjska

20. 10. 
barb71,  x, 0user posted image ,  x,  Lj
si.pikica, 33 let, 0user posted image ,  1. junij, AC 12. maj, Koper

21. 10.
ella Marela,  x, 1user posted image , 13. maj, Koroška, 13. junij

22. 10.
sonc7nica, 30 let, 0user posted image , 6. maj, Ce, 20. junij
špelca marelca 1,  x, 2user posted image ,  x,  Lj, 20. junuij
strumf, 28let, 1user posted image , 1.junij,  Kranjska,x
 
23. 10.

24. 10.
Sa.Ka, x, 1user posted image ,  18. marec,  x

25. 10.
Jana73, 38 let, 1user posted image , 3.5., AC 23. maj, Štajerska
zana21, x let, 2 , x, x, 22. junij


26. 10.
Zelenkaa, 28 let, 0 user posted image , 28. marec, AC 17. maj, Primorska, 20. junij
škorec, 30 let, 1user posted image , x, x
nosek5, 27 let, 1user posted image ,  18. marec, LJ
Neya26, 28 let user posted image 0   x,  Lukovica, 13. junij
anak, 28 let, user posted image 0 ,  10. junij, CE, 10. junij
alenkica30, 30 let, user posted image 1 ,  15. junij, Ptuj, 16. junij

 
27. 10.

jagodaaa, x, 0user posted image , 28. marec,  NM
pikapolonica5, 27 let, 0 user posted image ,  x, x
pamb,  28 let, 1 , 0user posted image ,  8. junij, okolica Maribora, 20. junij
 
28. 10.

29. 10.
drejčy,  33 let, 1user posted image ,  x, Pomurje, 8. junij
frnikola 982,  x, 0user posted image ,  x, x
asdf81,  x, 0user posted image ,  18. marec, x  

30. 10.
sončica25, 26 let, 1user posted image17. maj, okolica Velenja, 29. junij

31. 10.
 tedi2, 23 let, 1user posted image ,  x, x
lananai , 30 let, 1user posted image ,  11. maj, Savinjska, 15. junij
Klara-1,  28 let, 0user posted image ,  1. junij, Gorenjska
bucka11,  25 let, x ,  x,  x

 

user posted image

SKUPAJ NAS JE :  69
NOSEČKE : agotha, asdf81

 Z NAMI ZAČELI:
 



user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
      - nosečnica.si                             - babybook.si
          - noseča.com                             - pregnancy.org
    - bibaleze.si                               - bambino.si
                     - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
   OTROŠKA IMENA
   ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?


INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?





TLF



(58%)

(17%)


Število vseh glasov: 312

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!