|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 11:24:08   
marjanita
Danes sem naklofala kar nekaj postov, pa še nisem vsega napisala user posted image

včeraj sem imela pregled, za katerega sem bila prepričana, da pač gre za redni pregled, in me je totalno presenetila, ko je rekla, da greva še na ultrazvok.user posted image Pregledala je pikico, naredila neke meritve, vprašala, če hočem vedet spol in po 5-10 minutah je bilo fertik... Na konc sm jo vprašala, kdaj mam ponovni pregled, pa je rekla čez 1 mesec. In jaz potem vprašam: ja kdaj se pa morfologijo dela? in ona reče: ja sej to sva zdej naredile... user posted image user posted image user posted image
Meni ni bilo nič jasno - kogarkoli sem vprašala, je morfologija trajala precej dlje, tudi v materinski knjižici je izpolnila samo kake 3 rubrike, ne vseh...
Po hitrem postopku sem se odločila in naročila na morfologijo še samoplačniško. Sicer sem to že od začetka malo mislila, da bo treba, ker moja ginekologinja ni najbolj natančna, ampak sem rekla, počakmo, pa bom videla kakšen občutek bom imela, ko bo naredila morfologijo. Če bi delovala bolj prepričljivo, potem ne bi hodila še samoplačniško, tako pa bi se rada vendarle prepričala, da je vse tako, kot mora biti...
Kaj pravite ve? Koliko je morfologija trajala pri vas?

pozdravček

(odgovor članu marjanita)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 12:32:42   
Nevihta123
Marjanita jaz sem jo včeraj imela, sami UZ je trajal kakih 10 min. Če imaš dvome še le kam drugam idi, jaz tudi grem še na 3D, zakaj bi nas moralo skrbet!
Sem pa komentarje od Pušenjaka brala, da če G. vse lepo vidi, je pač hitro konec, tak da je tudi to o.k. ne? Jaz sama da bi bila bolj prestrašena če bi ful dolgo gledal in iskal in se po možnosti še mršil zravenuser posted image . Kam pa greš samoplačniško?

Jana in Zelenka-držim pesti za super rezultate!

(odgovor članu marjanita)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 13:49:54   
Shilou
pri meni je morfologija trajala takole.

Najprej vaginalni ultrazvok, kjer je izmeril MV, povedal da je malo skrajšan 3,5cm... ampak da je vse OK (5min)
potem pa ultrazvok prek trebuha, pogledal srček,ledvice,mehur,... vse ok, razen da obrazeka ni videl dobro (15-20min)

me pa je potem opomnil, da naslednjič bo isto delal. Morem pa omeniti, da na vsakem pregledu dela ultrazvok. Je pa vse ful lepo opisoval in gledal.

Sem bila zadovoljna.

(odgovor članu Nevihta123)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 14:27:57   
Zelenkaa
Pozdravček user posted image

Super za vse preglede, jaz imam morfologijo med zadnjimi, tako da vam kej več o tem napišem čez približno en mesec user posted image Moj možek je včeraj reku, da škoda ker nima on doma kakšnega UZ, da bi vsak dan gledal najino pikico - joj kako lepo.

Mi je pa sedaj zadišala melona in komaj čakam konec službe da grem na tržnico in si jo privoščim.

Sem pa ugotovila, da ful premalo pijem, sam enostavno ne morem. Čeprav se trudim, sam nardim požirek al pa dva in ne gre več. Sem pa lih prebrala da bi mogle nosečke do 8 kozarcev vode na dan spit. Jaz pa še enega ne spijem. Ajoj user posted image

A vas kej muči ta vročina, meni tako zelo paše. Danes sem se prvič dala v kratke rokave user posted image

Lp

(odgovor članu Shilou)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 15:07:02   
špelca marelca 1
ojla souser posted image .
Tudi meni fuuuullllll paše tale vročina oziroma toplo vreme. Mi končno ni treba hoditi s flisom po svetu. user posted image Jaz pa momam rečt da se včasih že kar brdzam s pitjem spijem kar najmanj 4 l vode na dan + ostalo - možek mi pravi da se bo dojenček v žabo spremenil user posted image .

(odgovor članu Zelenkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 15:51:10   
marjanita
Nevihta123: naročila sem se v Dravlje, k Pušenjaku. Pri njem sem bila tudi na NS, berem njegov forum in mu nekako zaupam. Že verjamem, da je od vidljivosti odvisno kolko hitro lahko vse pregleda.
Samo, če berem opis morfološkega pregleda na internetu, potem vidim, da naj bi bilo pregledano res vse podrobno, kar jaz mislim, da pri meni ni bilo, v materinski knjižici ni niti zapisana velikost TT...
Veš kaj, raje odštejem tistih par € in če ne drugega, se bom vsaj sama bolje počutila.

Zelenkaa: to je pa res premalo pitja. Najbolje, da si narediš opomnik za vsako uro, ki te bo spomnil, da moraš na kozarček vode user posted image Jaz se trudim, da spijem več, kot sem prej - saj kakih 5-6 kozarcev že tako običajno spijem, za kaj več je pa treba že malo razmišljati...



(odgovor članu Nevihta123)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 18:05:31   
Anonimen
marjanita, kdaj pa imaš pregled pri Pušenjaku? Jaz ga imam danes teden, 31.5.

(odgovor članu marjanita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 19:08:53   
si.pikica
pozdravljene so user posted image !

že nekaj dni se nisem nič oglasla.... ma kaj ko za vikend nisem bla dosti doma... pa še vreme je tako lepooo za bit bolj zunaj kot pri računalniku.
Jana73 žal sem prepozno vidla tvoje vprašanje glede AC. kot so ti že duge odgovorile in si tudi sama ugotovila... nič hudega, važno da potem počivaš, da se tekočina obnovi. jaz nisem imela nobenih težav... zdaj samo še rezultate čakam. v četrtek bosta minila 2 tedna, upam, da prihodnji teden kaj izvem... potem pa po nakupih, ker nisva še čisto nič kupla... saj dosti bova dobila, pa vseeno je treba tudi kaj novega user posted image

glede pitja tekočine, pa jaz nisem imela nikoli težav... imam vedno kozarec vode pri roki in dovolj pijem, sploh v službi. doma včasih malo pozabim, ma potem hitro postanem žejna. moj trebušček raste, vseeno pa še oblečem kakšne širše hlače in krilo... še dobro, da je tako toplo, da jih lahko že nosim.

tako, da ne bom preveč dolgovezla, vas za zdaj lepo pozdravljam. se kmalu še kaj oglasim... do naslednjega pregleda morem pa počakat še 1 teden.....

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 20:53:29   
pokamoka
heeej, da se spet malo javim. Prejšnji teden sem se hvalila, da sem na bolniški in da bom več pisala... Hja, v petek sem šla v službo in čez vikend spet bila precej aktivna, ampak sem se precej kontrolirala, da sem vse delala precej umirjeno in mi je zdaj o.k.:):):

Kako poteka morfologija tut jaz še ne vem, ker jo imam čez en teden. Pa bomo vidil. MV mi je izmeril že prejšnji teden, ker sem šla urgentno h G, pa je rekel, da je 4cm in da je o.k. Kar me veseli:)

Jaz imam včeraj in danes precej velik apetit, pa ne vem, kako bo to vplilvalo na kg... mi ni to všeč:):):) Prebavo imam urejeno z donatom... res mi je o.k.

Trebušček raste... se mi zdi, da je vsak dan večji, madonca... bom mogla it kake pametne hlače kupit. Sem si prejšnji teden kupila v Popku ene lepe črne (bolj za fine priložnosti), trenutno pa nosim ene hlače iz S˝Oliverja, ker so na lastiko in pas... in so precej raztegljive... pogrešam kavbojke:) Sem si zadnjič enkrat v c&a kupila neke nosečnike, pa sem zdaj doma ugotovila, da so mi prevelike al pa da mi ne stojijo prav... še nisem ugotovila, kaj mi ne štima, ker mi nekako ne obstanejo na riti...:):):)

Glede pitja tekočine: punce, dajte piti... kako pa boste potem, ko bo treba dojiti??? Boste ostale brez mleka. Jaz imam non stop s seboj steklenico vode in jo pijem. Pač hodim precej pogosto na wc, ampak čutim, da mi telo dobro deluje.... pa še ta vročina je zdaj prišla... pazite na to:)

Ajdi... bom končala za danes...
lepo se imejte in pazite nase:)

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 20:53:44   
divja
ojla souser posted image ,
tudi jaz moram še en teden počakati, da vidim najino pikico.
Danes sem prav utrujena, zaradi te vročine,službe,.... ena je napisala če dvigujeno malčke, jaz imam doma 15 kg težkega 18 mesečnika, in zaenkrat ga še dvigujem, čeprav mi vsi pravijo da ga nebi smela, sam če pride do take situacije da ni nobenega zraven mi ni problem. Pa tudi mali je tako pozoren in previden, zdej mi vsak večer trebušček namaže z kremo pol da pa še lubčka user posted image v trebuščku. Jaz sem v 1.user posted image vseeno spila kakšen kozarec šebese pa ni bilo nč narobe, in tudi zdej ga bom, samo moram prej nabrat bezeg.
nič zdej grem pa počivat. Lep večer

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 21:23:26   
Sa.Ka
Čer. Uf, mene kar fajn že zdeluje tale vročina.user posted image Kaj šele bo.
Jutri imam pregled, bomo videli kako bo, upam, da ne bo potrebne cerklaže. Res mi ni do tega, da bi samo ležala,niti ne morem, imam tako hiperaktivn prvorojenko.user posted image Je pa danes tudi ona čutila, kako jo je user posted image brcnil.user posted image Malo imam spet probleme s tem raztezovanjem vezi, pa me na trenutke tako boli, včasih komaj vsatnem. Trebušček je pa kar zrasel. Še dobro, da je poletje, da ne vlačim teh cunj nase.user posted image

Glede pitja: mislim, da vas kar šišam, minimalno 3 litre na dan spijem. Pa je kar fajn, da se veliko pije. Sploh zdaj na poletje. pa nasvet za tiste, ki se trudite več pit. Imejte vedno pri sebi pol litrško plastenko, kot bi mignil jo boste tekom kakšnega čveka s kolegico spile.user posted image

(odgovor članu divja)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
   RE: Oktobrke 2011
24.5.2011 23:16:18   
frutolino
Evo pa je že konec torka! Včeraj sem imela ponovni pregled v diabetološki ambulanti in sem na žalost dobila inzulin ampak zaenkrat samo zvečer pred spanjem! Upam, da tako tudi ostane! Morem povedat, da to ni noben bau bau ampak vseeno malo nadležno oziroma ena skrb več!
Morem pa povedat, da je bila zdravnica na diabetološki ful tečna in je kar nekaj pametovala!
Haloooo, prvič v življenju se srečujem s previsokim krvnim sladkorjem in ona misli, da bom v 1 tednu pogruntala točno katera hrana mi ne dvigne sladkorja in katera mi ga user posted image ! Mater je bla kar mal nesramna! Glede na to, da je dala nekaj šol čez pa bi lahko vedla oziroma se vsaj malo zavedala, da smo bodoče mamice v času nosečnosti zelo hitro razdražljive, zamerljive itd (vsaj jaz) in bi lahko malo bolj previdno vse skupi razložila in bila tudi malo pozitivna v svojih besedah, ne pa da te nap..di po dolgem in počez. Kot, da sama hočem, da imam visok sladkor!!! Mater sem jezna na to babouser posted image ! Uf, tole je pa pasal! Sem se mogla mal izpihat! sem že boljš user posted image !
Ma ena babnca me že ne bo iz tira vrgla! Važn je, da jaz vem, da delam vse najboljše za našo piko!!!
Največja ironija je pa v tem, da pred 1 mesecem so bili isti izvidi (OGTT) vredu, sedaj pa ne, ker je to butasto zdravstvo prestavilo mejo iz 5,5 na 5,1! Ma naj gre vse skup nekam!!!!
Cele dneve gledam na uro, da prav čas jem in seveda tudi pravilno hrano! Ma vem, da sem vam že verjetno tečna ker ve še niste prispele do te točke oziroma še niste verjetno vse bile na OGTT (glukoznem) testu. Ponavadi se ta test dela od 24 do 28 tedna! Verjetno se mi bo čez kak mesec pridružila še kakšna user posted image  z gestacijskim diabetesom pa bomo lahko mal bolj poklepetale!

Zdej pa grem spat!

pa pa

(odgovor članu Sa.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
   RE: Oktobrke 2011
25.5.2011 9:39:52   
alenkica30
user posted image user posted image za zgovornost, je fajn prebrati ko se malo nabere.

Jenny 700, hvala za nasvet glede jogurtov. Sem kupila b-aktiv in se mi zdi da kar pomaga. je pa res da nasploh popijem fuuul premalo vode in je glavni problem v tem. vem da ni izgovor, ampak kar nekako pozabim piti.

Shilou
črpalke nebom kupovala, ker tiste ročne baje ne funkcionirajo, elekrtonske so pa svinjsko drage (dajo se pa baje sposodit). Bom videla kako bo z dojenjem, prvič nekako ni steklo, se s sinčkom nikakor nisva mogla uskladiti. malo se mi zdi da je bil kriv cr, veliko pa moja psiha in neka depresija ko sva prišla domov. Sedaj sem prepričana da bo bolje.

Marjanita
res je grozno ko je kaj narobe v nosečnosti. še sedaj sem cela na trnih, plus trebuh me boli kot bi bila tik pred menstruacijo. mogoče bi morala malo več počivati.

Meni pa ne paše to vreme in vročina. bi dosti raje videla sneg. vroče mi je kot psu, sem skozi zadihana in izčrpana.

Frutolino to pa se strinjam. nasplošno bi morali biti prijazni, še posebej pa do user posted image .


(odgovor članu frutolino)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   RE: Oktobrke 2011
25.5.2011 10:00:01   
marjanita
Živjo,

Anonimna: jaz imam pregled 7.6. - en teden za teboj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
   RE: Oktobrke 2011
25.5.2011 10:12:21   
Anonimen
ojla,

lep sončkast dan vsem skupaj.

Jaz sem pa danes točno na polovici - 20ka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Oh, samo še enkrat tolko pa smo zmagali. user posted image

Drugače pa mene te vročina nič ne moti, sem zelo zelo zmrznjen človek in mi prav paše da je tko. Juhu! Vse dobro tistim, ki res težko prenašate vročino.

Jaz sem še vedno v lovu za dopustniško destinacijo, pojma nimam kam naj greva. Nekak naju Rab vleče, na Krku sva tko al tko skoz, pa bi zdej mal spremenila. Bom šla u kako agencijo po mal literature, lih tolk da mal pofirbcam, kaj se da.

user posted image  me veselo brca in je prav lušno. Če me ne, sem pa že v skrbeh user posted image .

Kar se pitja tiče: tudi jaz nisem pri tapridnih, in se mi zdi da sem pred nosečnostjo več spila kot sedaj, tako da se kar prisilim in pijem, tud k me že vse tišči in mam poln trebuh vode. Ampak kar je treba je treba.

Tolk od mene za zdej, grem v štacuno pogruntat kaj danes kuhat.

(odgovor članu marjanita)
  Neposredna povezava do sporočila: 1240
   RE: Oktobrke 2011
25.5.2011 10:40:35   
jenny700
barvo mi user posted image

alenkica30..mislim da je to tudi problem ja pitje vode...čimveč, tembolj..sploh sedaj..

drugače če bo katera zainteresirana lahko zrihtam stekleničke Nalgene (če vam je kaj znano) z malo popusta...pište mi na pv user posted image

meni tudi ne paše tale vročina...uff...upam da bo kaj dežja čez noč..pa saj me ne bi motilo če bi bila suha vročina...je pa tale sopara..pa še sploh če si doma zravn kkšne vode....

marjanita...le pridruži se nam Gorenjskim nosečkam...namreč glede na to da jih je veliko v našem koncu, po seznamu vidt nas ni :( fajn je če najdeš koga iz svojega konca, pa tud če bomo kdaj imel kkšno skupno vozičkanje bo tudi fletno kajne? Glede na to, da smo tukaj iz vseh koncev Slovenije, se bo malo težje dobiti na kakšnemu kofetku..

jaz pa komaj čakam morfologijo nasledni teden...se mi vleče..jooj...nazadnje sem ga videla skoraj dva meseca nazaj..sredina marca...tok me skrbi če je vse ok...

ali ima že katera probleme z sklanjanjem?...zadnjič sem si hotela spilit nohte na nogi, pa sem mogla čist noge narazn dat, da sm dosegla...hahahaha :) toj blo smeha pri nas doma...:))
pa kadar grem na wc me včasih boli...bi bilo to lahko kaj narobe?

kaj pa materinska šola? bo katera hodila? Namreč tukaj pri nas julija in avgusta ni (dopust)...septembra se mi zdi pa že malo pozno? Sicer sem kontaktirala v ZD, pa še nobenga odgovora..niti ne vem kako je glede predavanj za epiduralno?


lep pozdrav


(odgovor članu alenkica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
   RE: Oktobrke 2011
25.5.2011 10:42:43   
jenny700
aja še to...a se je katera prjavla v dm za babybonus? Ali dobiš te kupone naknadno (po pošti)?? in v kolikem času? In potem ko rodiš se tudi lahko prijaviš kot mamica ali ne? a mogoče katera ve?

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
   RE: Oktobrke 2011
25.5.2011 10:56:53   
inja22
helouuser posted image dns je p fajn dan,tak svezz :)men je biu vceri ful tezk dan..kr mam pac zelo nizk pritisk..zdj je pa ze bols :)js mam pa jutr morfologijo,in po en stran komiii cakam po en stran me pa mal strah..ne vem kako to moja dela..ampk upam d zvem vse kar me zanima..pa d bo vse ok..se pa strinjam z vsem k grete se km samoplacnisko k ce men jutr ne bo uno filing d vem vse potrebn grem tud definitivn!drzte pesti d bo vse ok :)midva z mojim sva rekla d ne bova prasala do konca spola..in pazte to..vceri mi ze mmoj zaceu neki kaj pa ce bi...heeheh :):)bo su z mano tko d zna res kej prasat mi tm notr :)vaznn d bo vse ok :)js pa itk premal pijm k mam skos slabo vodo zrd tega..evo dns sm jo spet sla dt,bomo vidl kaj bo rekla jutr mi ..men tud ne pase vrocina..bom pa jutr dopolnila tocno 21 teden in morm rect d zdj se pa busk ze res pospeseno dela :):):)aja punce k ste mela prvi izvid tokse neg a mogoce ktera ve kdaj se dela drugi test??lep dan vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu marjanita)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
   RE: Oktobrke 2011
25.5.2011 12:07:14   
marjanita
alenkica30: upam, da vse nadloge čim prej minejo :)

(odgovor članu alenkica30)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
   RE: Oktobrke 2011
25.5.2011 12:54:28   
Sa.Ka
Evo mene iz pregleda.  Vse ok, nosečnost naj bi bila zdaj zaenkrat ok, samo počivat moram. Pa shujšala sem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bolniška dalje do naslednjega pregleda.
Zdej grem pa počivat, me vročina dobesedno na kavč zbija.user posted image



(odgovor članu marjanita)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
   RE: Oktobrke 2011
25.5.2011 17:28:37   
Jana73
Nič zato si.pikica! Je že za mano user posted image . Rezultate še počakam, pol pa udarimo novico na veliki zvon!Ti srečnica, jih dobiš že čez teden ali dva!!! Vse bo OK!user posted image

(odgovor članu si.pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
   RE: Oktobrke 2011
25.5.2011 19:06:23   
marelicadoo

IZVIRNO SPOROČILO: jenny700

aja še to...a se je katera prjavla v dm za babybonus? Ali dobiš te kupone naknadno (po pošti)?? in v kolikem času? In potem ko rodiš se tudi lahko prijaviš kot mamica ali ne? a mogoče katera ve?


oj

samo oddaš v dm poslovalnici en kartonček s svojimi podatki potem pa dobiš domov eno knjižico s popusti - to kar mal traja vsaj pri meni je bilo tako

ko pa rodiš pa samo pošlješ rojstni list otroka na dm in potem dobiš paketek na dom - baje to tako poteka

lep dan še naprej

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
   RE: Oktobrke 2011
25.5.2011 19:53:13   
jenny700
marelicadoo ja sem opazila da traja to...že ene 14 dni čakam :) hvala za info

(odgovor članu marelicadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 8:37:49   
Nia*
Dobro jutro user posted image !
Danes zjutraj je imel moj/a user posted image telovadbo, sem končno tudi sama malo bolj čutila te premike. user posted image Drugače je pa pred nami lep vikend, gremo v Benetke, sicer na sv. razstavo bokserjev, ampak si bomo vzeli tudi nekaj časa za ogled.
Izkoristite lepo vreme in pojdite tudi ve na kakšen lep izlet v naravo. Lep vikend vsem! user posted image

(odgovor članu jenny700)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
   RE: Oktobrke 2011
26.5.2011 9:41:39   
gospayamahica
Pozdravljene nosečke!!!

Sem nova na forumu, spadam pa kar k vam....rok imam 4.10. Srečna kot še nikoli!!!Morfologijo sem imela v ponedeljek, z mojim sončkom je vse vredu....izvedela sva, da bova dobila fantka!!!To sem sama čutila že od začetka nosečnosti!!!user posted image

Od 19.tedna naprej čutim "telovadbo" mojega malčka, me pa skrbi, da je zadnja dva dneva bolj miren!!! Ali je to normalno?? Prej je bil dejaven skozi cel dan...zdaj pa samo rahle premike čutim samo zjutraj user posted image

Ima katera kakšno dobro "tolažbo"???

Pa lep dan vsem skupaj iz sončnega Prekmurjauser posted image

(odgovor članu Nia*)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (30%)

Neža (34%)

Maša (36%)


Število vseh glasov: 126

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!