|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005-3. del
10.5.2011 7:11:40   
teta beta
Dobro jutro!

Danes bom pa jaz prva user posted image . Sem že pozajtrkovala in že pred eno uro odpremila familijo na tlako. Zdaj pa malo razmišljam in si organiziram vrstni red, kako se naj stvari lotim in česa prej.

Tažana, čestitke za Katarinin pogum in držim pesti, da bo čimprej ozdravela! Jaz se tudi cekov bojim ko hudiča.

2ursae, žal ima nika prav, nismo še vseljeni, nismo še niti zares začeli, zdajle dam še cesto vrisat in da zakoličimo, potem pa menda bo. Amapk imamo zdajle tako gužvo doma s hmeljem, da joj. Včeraj je oče dobil še dodatne ljudi od kmetov, ki so že končali, tako da ima zdaj naša boga Klavdija 33 ljudi na hrani. no, pa saj ko je to samo za par dni. Ampak košta pa...

hja, nič, veselo na delo. Aja, za v petek - kdaj se navadno dobite? Jaz imam ob 7. še mašo, nekje pol urce in bi potem prišla, recimo cca ob pol devetih. Lahko pa tudi kasneje. Pa kje se dobimo?

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
10.5.2011 11:40:19   
Nika v službi
Teta beta, običajno se dobimo kje v BTC-ju (Arena), ker je najdlje odprto in te posledično ne mečejo ven. Lahko se dobimo tudi kje drugje na kakšni kavici (Subito, Playa ali pač kak drug dober kafič) in potem naprej, odvisno pač od časa prihoda udeleženk. 2ursae bi rada čimprej zaradi Lučke, ti pa lahko prideš kasneje, te počakamo. Meni je vseeno, lahko pridem od cca. 19:00 dalje...

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
10.5.2011 17:02:49   
2ursae
2ursae bi rada čimprej zaradi Lučke,

ne, ne, ne, sploh ne, tokrat madam ne pride z mano. Tudi sama računam prit okoli pol devetih, torej dam malo spat ob osmih in pridrvim.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
10.5.2011 17:09:19   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

2ursae bi rada čimprej zaradi Lučke,

ne, ne, ne, sploh ne, tokrat madam ne pride z mano. Tudi sama računam prit okoli pol devetih, torej dam malo spat ob osmih in pridrvim.

Ups, pomota. Se opravičujem. Potem pa komot lahko rečemo ob 20:30. Kje? Kdo vse pride? 2ursae, Teta beta, jaz, Valla ti tudi prideš, a ne? Pa ti Ninočka? Pety? Tažana, kako je s tabo, kako je Katarina? Pia?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
11.5.2011 7:57:39   
nikolet
jutro

ste me kaj pogrešale??!!!!user posted image

benika:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jz sem oko poštimala in upa da takotudi ostane user posted image

l.p.

spomin je kot pesem, ki v srcih odzvanja,
spomin je kot cvet, ki nenehno poganja,
spomin je svetloba, ki dušo obliva,
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.

Neposredna povezava do sporočila: 3905
11.5.2011 12:27:55   
Pia67
user posted image za oko Nikolet. Držim pesti, da se je dokončno saniral.

Glede srečanja, zadnjikrat sem pozabila napisat(sem se po dolgem času celo razpisala user posted image ). Mi ne bi zneslo, za nameček grem v soboto v LJ na en izpit, pa bi bilo preveč vsak dan po dolenjki gor in dol vozit. Mejte se.

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
11.5.2011 15:21:17   
ninocka
Na hitrco, preden mi spet kdo prileti in ne bom imela časa -
na srečanje pridem, se že prav veselim. Ob 20:30 mi ustreza perfektno, tko da se samo za lokacijo zmente.
Evo padalca....

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
11.5.2011 17:36:06   
ninocka
da nadaljujem...

Benika, drži se se! Vsak dan si v mojih mislih, cela tvoja družina. Punca, če si ostala pozitivna in polna upanja in moči pri Jakobu in med celo nosečnstjo z Manjo, pa ostani še sedaj zase!!!!!!! Mi smo tukaj, če nas rabiš...saj veš...kadarkoli user posted image user posted image

Tazana, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Katko!!! Res je bila pogumna! Sploh nisem vedela, da se dobi borelia tudi od komarjev. Upam, da se bo hitro pozdravila user posted image user posted image

nikolet, super, da je zdaj s tvojim učkom vse OK user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
12.5.2011 6:11:36   
nikolet
hvala za lepe želje

vsem ki imate zdravstvene probleme želim da čimprej okrevateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no zdaj k vidim na desno oko lahko rečem da bo zunaj sončekuser posted image user posted image

sem se zbudila in nisem mogla več spat, zdej pa čakam možička da pride iz nočne, in seveda otroške doklade, da grem al po sejmu ferbcatuser posted image   uživajte

aja dobro jutrouser posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
12.5.2011 10:36:57   
Nika v službi
Nikolet, super, da je operacija za tabo. Da bi le zdaj šlo samo še na bolje!

Srečanje - kje? Uro smo očitno dorekli (20:30), zdaj moramo samo še lokacijo. Moji predlogi: Subito (odprto do 00:00), Arena - Casa Nostra oz. Sladki bar (odprto do 01:00), Playa (odprto do 00:00), Soba room (odprto do 00:00), zunanja kavarna pred Atlantisom (odprta do "samo" do 23:00).

Udeleženke? 2ursae, Ninočka, Teta Beta, Nika, Valla? Pia, Pety, Benika - ne, za Tažano še ne vemo, Nikolet, kaj pa ti?

F. Lainšček

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
12.5.2011 12:38:33   
teta beta
joj, Nika, dej, to se pa same zmenite. Jaz sem že toliko ven iz Ljubljane, da teh lokalov sploh ne poznam. Subito - a ni to una pizzerija v Koloseju? Arena - a to je tam nasprot Koloseja? Playa - se mi sanja ne. Soba room - še manj. Atlantis - to bi pa v btc mogoče našla.

Malo navigacije bi prosila zraven, pa nika, ti me še pošlji svojo telefonsko, najboljš da kar na mail.

Nikolet, super, da je vse za tabo in predvsem, da je bilo uspešno! Kaj pa je potem sploh bilo narobe na koncu koncev?

Neposredna povezava do sporočila: 3911
12.5.2011 12:44:33   
nikolet
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Nikolet, super, da je vse za tabo in predvsem, da je bilo uspešno! Kaj pa je potem sploh bilo narobe na koncu koncev?

kaj je bilo narobe??? vse, najprej so mi oko zajebali na očesni, k so mi ga pacal... roženica mi je dobesedno visela stran od očesa, dr. mi je razložu takole: misli si da ti visi pol kože na roki stran in delaj z roko vse kar si delala, in pol ni čudno da se ne pozdraviuser posted image no uglavnem tako daleč je šlo da se roženica ni mogla zarast nazaj na oko, tako da je irman odstranu to kar je viselo stran lasarsko spilil in zdaj se je roženica zarasla prav lepo nazaj... možnost je še vedno da se mi ponovi, sam v manjši obliki kot sem imela zdaj ....

upam da je razumlivo....

nč grem pečt polpete

papa

Neposredna povezava do sporočila: 3912
12.5.2011 13:06:53   
Nika v službi

joj, Nika, dej, to se pa same zmenite. Jaz sem že toliko ven iz Ljubljane, da teh lokalov sploh ne poznam. Subito - a ni to una pizzerija v Koloseju? Arena - a to je tam nasprot Koloseja? Playa - se mi sanja ne. Soba room - še manj. Atlantis - to bi pa v btc mogoče našla.

Malo navigacije bi prosila zraven, pa nika, ti me še pošlji svojo telefonsko, najboljš da kar na mail.

Subito je spodaj pod Kolosejem, ja. Odgovor pravilen.user posted image
Arena je nasproti Koloseja. Correct.user posted image
Playa je malo pred Emporiumom, v drugem krožišču, gledano od Kratochwila dalje. Tam je tudi tržnica, pa Lidl, pa tisti Diamant ali kaj je že, pa Zara, novi C&A, pa nek pub nasproti Playe. Ma, če greš proti Emporiumu ne moreš falit.
Soba room je nek lokalček med Halo A in npr. Massom ali širše gledano, med halo A in City parkom. Če se slučajno tam zmenimo, ti bom dala točna navodila.
Atlantis - boš našla.user posted image

Mobi dobiš na mail.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3913
12.5.2011 14:14:32   
teta beta
OK, se pravi, vse je nekje v BTCju oz. na tem območju user posted image . Pol pa ni panike. Ker se mi pa res ne bi dalo še po mestu kolovratit in iskat parking itd.

Nikolet, to sem vedela, da si imela poškodovano roženico, ampak da je prav kar viselo dol in to... bah, kar kurjo polt dobim, če si predstavljam. In operacija se tudi sliši prav grozno, piljenje na očesu, brrrr! No, glavno, da si vztrajala, šla do konca in da so te zrihtali.

Neposredna povezava do sporočila: 3914
12.5.2011 14:20:47   
Nika v službi

OK, se pravi, vse je nekje v BTCju oz. na tem območju user posted image . Pol pa ni panike. Ker se mi pa res ne bi dalo še po mestu kolovratit in iskat parking itd.

Ja, ja, vse je BTC območje. Center mesta je glede parkiranja zoprn, čeprav je zvečer in konec tedna vseeno nekaj lažje.

Kje se skriva Valla?!

Predlagam, da mi3 (Ninočka, Valla in jaz) odločimo, kje se dobimo. Ninočka je tam najbolj "lokalc", zato čakam na njen "feedback".user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 12.5.2011 14:21:10 >

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 3915
12.5.2011 15:06:05   
ninocka
Jst sem za subito, pa se potem preselimo v areno al pa v un nov piratski bar oz Latino bar, ce vas zanima stipteas user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3916
12.5.2011 15:58:23   
Nika v službi
Ok, lokalna info je prevladala. Očitno Ninočko mika ****ač (foccacia)....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vse udeleženke jutrišnjega party-ja na petek trinajstega: SUBITO (pod Kolosejem), 20:30

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
12.5.2011 17:32:51   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ok, lokalna info je prevladala. Očitno Ninočko mika ****ač (foccacia)....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

OU JEAH user posted image

Za vse udeleženke jutrišnjega party-ja na petek trinajstega: SUBITO (pod Kolosejem), 20:30

Neposredna povezava do sporočila: 3918
   [Brisano sporočilo]
12.5.2011 20:43:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
13.5.2011 11:02:58   
Nika v službi
O, Valla, žurerka! Upam, da si se stuširala ob prihodu...user posted image user posted image

Veselim se že našega današnjega čveka.

Imam pa ravno nekaj minutk časa, pa bom napisala nekaj zadnjih novic iz naših logov.

Nika se je v sredo popoldan (po 3 dneh odsotnosti) vsa srečna, zadovoljna in polna vtisov vrnila iz Škratkove dežele. Otroci so res uživali na polno, naredili škratkove kape, se podili po adrenalinskem parku, strigli ovce, opazovali hidroelektrarno, čebelnjak, izdelovali nosila za ponesrečence, imeli pravi disco in kresovanje, iskali so zaklad, srečali pravega škratauser posted image in oh in sploh uživali. Zdaj že komaj čakajo naslednjo skupno dogodivščino (Savudrija, 13. - 17.06.)

Naš novi Grandi (Grand Scenic avtomatik) je prispel in se že veselo fijakamo z njim od prejšnjega petka.user posted image

Včeraj sem tudi bukirala 1-tedenski oddih za naša penzionista, ki bosta s seboj v Strunjan vzela tudi Niko, tako da bodo skupaj uživali v zadnjem tednu julija. Gredo v h. Salinera Strunjan, all inclusive.user posted image

Padla je tudi odločitev, da jo s 01.07. izpišem iz vrtca, tako da se ji skupni vrtčevski dnevi nepreklicno iztekajo. Se ji bo pa itak precej dogajalo - sredi junija gre, kot rečeno, v Savudrijo za en teden na morje z vrtcem, potem je 2 tedna doma, pa gremo že mi skupaj v Portorož (+ svakinja s Saro in Manco - to bo žur!). Pride domov in je spet 14 dni doma in gre z babi in dedijem na morje. Nato je spet 1 teden doma in sledi znova 1 teden našega skupnega dopusta (ki še ni definiran, verjetno pa bomo bolj kakšne dnevne izlete delali). Potem pa smo že sredi avgusta, ko bodo že aktualne priprave na šolo, potrebščine, sestanki... Za konec septembra planiramo Turčijo, ampak šele po posvetu z bodočo Nikino učiteljico.

Nikin sosed in veliki prijatelj je dokončno "priznal", da je zaljubljen v Niko.user posted image user posted image user posted image Imamo torej pravo pravcato romanco in tako na tihem, da nas ne vidita, hahljamo ob njegovih izjavah (da mu po glavi in trebuhu skačejo srčki, itd.).user posted image Luštni so.

Tomaž je tudi končno prišel do prve diagnoze glede roke oz. zapestja. Je bil na posvetu pri strokovnjaku manualne medicine, ki je ugotovil, da ne gre za vnetje in da bolečine niso od miške (kot so mu diagnosticirali nekateri zdravniki do zdaj), ampak da gre za zastarano poškodbo (ko se je lovil na zapestje). Ruski strokovnjak je ugotovil, da ima tudi medenico poškodovano oz. zamaknjeno iz istega razloga. T. je ful študiral, kdaj bi se kaj takega lahko zgodilo, ker se dejansko ni spomnil kakšne poškodbe, potem pa mu je usekal v glavo dogodek izpred let, ko je padel po naših stopnicah v mansardi. Ampak res padel na polno in se odkotrlikal praktično od zgoraj do nastropja. Takrat se je usekal nekam v predelu medenice, da je bil ves moder, pa na roko se je ulovil. Vse je držalo, vse se ujema! No, tudi vratna vretenca so malo na hojladri, tako da konec meseca začne s terapijami, zaenkrat jih ima napovedanih 5 - 6. Sva se pa nasmejala na polno, ko so mu dali navodila, česa vse v času terapij ne bo smel početiuser posted image . Med drugim - nič pospravljanja (sesanja, ponavljajoči gibi)user posted image , nič dvigovanja, nič prepiha, spanje samo na hrbtu (kar pri njem ne bo problem), spanje brez otropedskega vzglavnika (!), gretje prizadetega mesta 2x dnevno s termoforjem.... in še kar nekaj pomembnih točk. Gospod je zelo priznan in osebno poznam osebe, ki jih je postavil na noge in vrnil v normalno funkcioniranje, ko so nekaterim diagnosticirali že cerebralno paralizo! Skratka, obetamo si izboljšanje.

Kupila sem nov fotoaparat in nov likalnikuser posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa se spravljam k nakupu večjega kovčka za Niko. Ker tale njena čebelica je že zdaj pokala po šivih, za 5 dni morja z vrtcem pa ne bo dovolj prostora.

Eto, toliko od mene. In zdaj grem na kavo in rogljiček z možem.user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 13.5.2011 11:10:45 >

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
13.5.2011 17:28:22   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Sva se pa nasmejala na polno, ko so mu dali navodila, česa vse v času terapij ne bo smel početiuser posted image . Med drugim - nič pospravljanja (sesanja, ponavljajoči gibi)user posted image , nič dvigovanja, nič prepiha, spanje samo na hrbtu (kar pri njem ne bo problem), spanje brez otropedskega vzglavnika (!), gretje prizadetega mesta 2x dnevno s termoforjem.... in še kar nekaj pomembnih točk. belica je že zdaj pokala po šivih, za 5 dni morja z vrtcem pa ne bo dovolj prostora.

Kaj pa tankanje? A to je dovoljeno? user posted image user posted image user posted image

Jst se tudi veselim današnjega čveka, A-N-J-A tudi pride, za 2ursae in njenega Anžeta imam vrečko kablov....user posted image

Mi smo imeli pa v službi danes dan odprtih vrat, sem pripeljala našo mularijo in Evanu je bilo najbolj všeč tam,  k je bil vklopljen WII in je lahko igral igrce user posted image
Mi imamo s temi igrcami zdaj itak ful obsesijo in bi kar cel dan visel na računalniku, če bi mu to dovolila...user posted image
Lianu je bila najbolj všeč naša maskota in ga je skoz klical in mu mahal, Rubnu je bil pa všeč čarovnik, ki ga je odigral naš direktor.

Neposredna povezava do sporočila: 3921
14.5.2011 21:23:28   
2ursae
da poročam: včeraj sem ravno prišla domov, se oblekla v pižamo in začela umivat zobe, ko se je oglasila Lučka, da je lačna. Tko da sem imela perfect timig user posted image .

Nika, včeraj sem vso vožnjo domov in tudi danes čez dan veliko razmišljala o tem, kako si opisovala svoj odnos z možem. Res, mi je kar toplo pri srcu ko pomislim na to user posted image . Bravo za vaju user posted image .

Ninočka, hvala za kable user posted image , mu jih dajem enega po enega. Še Bor je enga dobil, je bil ves hepi, da ima zdaj tudi on svoj kabelček user posted image

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 14.5.2011 21:24:30 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
15.5.2011 21:33:41   
Nika v službi
Čer!

2ursae, tudi ti si bila v naših mislih, ko smo se danes 2x peljali mimo VG.user posted image  Smo bili namreč na Dolenjskem na obiskih in smo pred pol ure prišli domov. Z Niko sva se stuširali in glavo umili, zdaj pa s Tomažem bereta pravljico, ki jo je dobila od botrčka in botrce.

user posted image  za dober timing! Ostale smo bile tam skoraj do dveh; če ne bi Valla skoraj zaspala za mizo, bi verjetno ostale še kaj dlje.user posted image  Teta beta, si se zmenila s pumpo?user posted image  Je šlo vse bp?

Punce, bil je prijeten čvek in hvala vsem, ki ste prišle. Posebej sem bila vesela Tete bete, saj se dolgo nismo videli. Lepo, da si si vzela čas in se samo zaradi nas pripeljala s štajerskega konca.

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Nika, včeraj sem vso vožnjo domov in tudi danes čez dan veliko razmišljala o tem, kako si opisovala svoj odnos z možem. Res, mi je kar toplo pri srcu ko pomislim na to user posted image . Bravo za vaju user posted image .

Hvala. Res si želim, da bi vsi, ki so se v odnosih malce odtujili, našli nazaj pot do moža, partnerja. Vedno in povsod poudarjam, v kar sem trdno prepričana: v odnos je potrebno ves čas vlagati. Seveda imamo radi otroke in bi za njih dali življenje in prav je, da imajo pomembno vlogo v naših življenjih, a prav tako so pomembni naši možje, partnerji. Naj nam ne bo težko vzeti si čas tudi zanje. Naj vam (nam) nikoli ne zmanjka moči, volje in ljubezni za ustvarjanje in nadgrajevanje naših partnerstev.

Prijetno noč in čim manj stresen teden!

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
16.5.2011 22:25:31   
2ursae
Hvala. Res si želim, da bi vsi, ki so se v odnosih malce odtujili, našli nazaj pot do moža, partnerja.

že delam na tem user posted image , rada bi imela to, kar imaš ti .. saj veš, kakšne smo babe user posted image user posted image user posted image .

nočko

Neposredna povezava do sporočila: 3924
17.5.2011 7:50:42   
teta beta
Dobro jutro!

Ja, fino je bilo v petek, lepo vas je bilo videt. S pumpo sem se zmenila, ampak za malo denarja, ker sem itak morala še potem na dunajsko, ker se mi je prižgala (in ni hotela ugasnit) lučka za vodo, tako da sem šla dotočit. Pa na oni pumpi sem potem čisto malo tankala, ker sem se potem spomnila, da ne morem vzet originalnegaa računa na davčno (zaradi trošarin). No, prišla sem domov ob treh, zjutraj pa me je moja sončica zbudila že pred sedmo. Jupi!

Včeraj sem šla po dašin karton, ker ima v četrtek sistematskega in ko sem že bila glih tam, sem še not peljala janoša, da mu pogledajo ušesa, ker so se mu po vrhu spustili majhni izpuščajčki. In reče zdravnica: aha, kaj pa je bilo v soboto? zakaj ste bili v soboto tu? Ha?? Kako soboto?? In še enrkrat pogleda in reče: aja, pardon, to je bilo pred enim letom. Se pravi, eno leto ni bil pri zdravniku, pa še včeraj ne bi šel, če ne bi bil ravno z mano, ko sem šla tja. Trkam na les. Aja - je pa verjetno od sonca ali kaka alergija, nedoločena seveda, minimalno.

Uživajte, jaz moram it na en dolg sprehod, mogoče na hrib, da malo potreniram za v soboto za na Golico. Lp!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?