|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
13.5.2011 23:36:26   
mayalottie
Morda pa res čakaš na torek;) Saj bo. Verjamem pa, da mora bit kr naporno tole čakanje! Že meni se zdaj zdi, da bolj ali manj čakam na D day.

Jaz sem bila 90, da bom vzela EA, zdaj se nekaj premišljujem. Puščam si odprto pot, odločila se bom v porodnišnici, ko bom videla, kako popadki sploh zgledajo. To pomeni, da jo bom najverjetneje vzela;) Ne vem, predstavitev v materinski šoli mi je bla ful všeč in moje prijateljice so bile z njo zadovoljne...Tako da ... Nisem neki pristaš tega, da morš naravno rodit, če hočeš bit prava baba. To je kr neki. Se pa strinjam, da bi bilo lepo naravno rodit v lepem, sproščenem okolju, v babiških hišah...če je ktera brala Modrost rojevanja, ta način bi tudi jaz izbrala...

No, odločitev bo prava, kakršna koli že bo:) Boš že vedela, ko boš v porodnišnici, upam, da kmalu:)

happymummy, upam, da je s pritiskom vse ok. Samo don't worry:)

Lepa imena imate zbrana!

Joj, otekanje rok in nog, jst mam namesto rok in stopal buhtelčke;) Drugo je kar v redu, zaenkrat. Mislim, da škodi predvsem ta vročina, hb se bo naslednje dni ohladilo.:meni bo kar pasalo, mi je konstantno vroče!

Srečno vsem nosečkam:)

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 176
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
16.5.2011 9:58:26   
happymummy
onur, si že spakirala kufre? user posted image jaz imam že en mesec pripravljeno.user posted image

mayalottie moj pritisk je super. user posted image   tko da mislim,da me čaka naravni porod. jupiuser posted image

vroče je pa tut meni skozi. grozn. najraje bi naga skakala po stanovanju. pa naše se še ful segreje,ko je mansarda in slabo izolirano. in je kot v savni. že zdaj.ne vem kaj bo poleti. menda bo treba kupt kako klimatsko napravo.user posted image

Lepa imena ste si izbrale. Joj,mi pa še zdaj ne vemo kaj bo če bo fantek. al Marko al Martin. Meni Martin ni lih všeč. Marko je ok. Sam n vem,kr neki mi je. Jza bi kr kako drugo ime,sam ne vem katero. user posted image Ma za fante je res težko najdt ime. Sploh če maš že enga razgrajača doma. user posted image

Mene je pa začelo po vsem telesu fuul srbet. najbolj me pa srbi okol popka-itak,pa po notranji strani rok. in imam kot neke pikice. user posted image a ma še katera podobne težave? jaz sploh ne vem kaj bi to bilo. alergija? sam č bi bla alergija bi imela po moje še rdeče. tko pa nič.samo če dobr pogldeam imam kot neke pikice.in alergija na kaj? tko da ne vem,al je za it k zdravniku al ne. user posted image

vessnica kako je stanje? Zdej pa najbrž že pestvaš. user posted image



(odgovor članu vessnica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
16.5.2011 17:22:56   
mayalottie
Happy mummy, na našem blogu je eno nosečko tudi vse srbelo in je šla k zdravniku in je to lahko znak, da je nekaj z jetri narobe (ker pritiska otrok nekam in ovira nekaj-saj vidiš, da ne znam napisat točno). Je dobila neke tabletke, pa je boljše, ker lahko, da tudi sprožijo porod, če je res kaj narobe z jetri. Ampak nočem te strašit, če imaš kmalu pregled, samo omeni ginekologu, da te strašansko srbi, pa ti bo vedel povedati. Panike pa ne bi delala. Morda je pa res alergija na kaj.
super za pritisk, prepričana sem, da boš lahko rodila naravno!!! Super!!!

Jutri je polna luna in verjetno bo gužva v porodnišnicah, kot sem brala, vendar sem si premislila, nočem še rodit, še najmanj pa na polno luno, ker je tak kaos in gužva in gre vse po tekočem traku. Raje rodim v miru, pa zdaj bi kr blizu roka rodila, ker se počutim ok, pa tud počasi me postaja strah vsega skupi. Ne toliko poroda, ampak tudi to je neko neznano področje, predvsem pa vsega skupaj, predvsem tega, da bom prvič mamica!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Do takrat se bom še relaksirala, sprehajal in v miru čakala.
Lahko rodim na rok (sam ne čez, pls:))

Potekajo še zadnje priprave, pravkar sem slekla košaro in lupinico in bom vrgla kar v stroj, oboje sem namreč dobila rabljeno in bi rada oprala, čeprav se mojemu dragemu to zdi BZ (ah, moški)...Lupinica, katero sva dobila, se mi zdi ful plastična in nič močna, pa nism lih zihr....verjetno je kar pomembna kvaliteta le te.

Ja, kmalu bo, bejbike:)

Vesnicaaa, veselimo se novičke! Če še nisi, boš pa danes!:)

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 178
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
17.5.2011 9:51:27   
happymummy
mayalottie, verjamem,da te je strah. Ampak boš videla kako je lepo biti mamica. sej je kdaj tudi težko in si misliš ka mi je tega treba bilo ampak na konc je zmeraj lepo. Sploh si več ne predstavljaš kaj bi brez svojega otročka.user posted image Sploh kadar se te nasmeje,poljubi,stisne in kasneje ko ti reče rad te imam. To je res neprecenljivo. user posted image In res si prav ponosen na svojega otroka. Sploh kadar kej "znajde", se nauči, kako pogrunta. user posted image  
Ja,tut js ne bi rada lih na polno luno rodila. čeprav zdaj tale mesec maj je baje kar polno nosečk. Poznam eno,ki ima na isti dan rok kot jaz. No ja,kadar bo se odloču da gre ven,bomo šle pač rodit. pa če bo gužva al pa ne. user posted image glavno da bo vse fajn steklo in da bojo prijazni.
aja, hvala za info glede srbenja. se bom pozanimala. user posted image

Vessnica je najbrž že rodila,ker je ni tolko dni tuki gor. user posted image

Jaz pa skoraj vsako noč sanjam porod ali kaj v zvezi z njim. Včeraj npr. sem sanjala,da sem šla v porodnišico, se ulegla,dvakrat prtisnla in dete je kr skočilo ven,meni v naročje. s popkovino vred. in pol se spomnim dasem še za spol pogledala in je bla punčkauser posted image user posted image . potem sem se pa zbudla. user posted image ja,fajn bi blo,da bi bil tak hiter porod.  čeprav najbrž ne bo. sploh ker bom prvič rodila naravno. no ja,kaj pa vem. sej ne vem kaj pričakovat. najbolje nič in da se prepustim toku dogodkov. user posted image  
v četrtek imam ctg. me prav zanima,če bo kaj pokazalo. ma po moje nič.
ta tedn grem spet do pedikerke in pa kozmetičarke na depilacijo. da me mal uredijo. user posted image

aja,tiste stvari pa je že prav da jih opereš.  tudi jaz sem jih. no, za prejšnjega otroka. zdaj sem dobila itak skoraj novo lupinico od priajtlev in še spucali so mi jo. in voziček. cunjice sem pa tudi dobila lepo oprane, dišeče. tko da zdaj nisem nič prala. perem pa vsak dan vse druge stvari. user posted image se ne morem rešit teh cunj.potme pa še likanje. user posted image user posted image
uf,danes pa imam še telovadbo.mogoče bo pa to kej sprožlo,da se bo dete odločilo pokukati na svet. user posted image



(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 179
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
17.5.2011 11:23:34   
onur
mayalottie, verjamem,da te je strah. Ampak boš videla kako je lepo biti mamica. sej je kdaj tudi težko in si misliš ka mi je tega treba bilo ampak na konc je zmeraj lepo. Sploh si več ne predstavljaš kaj bi brez svojega otročka. Sploh kadar se te nasmeje,poljubi,stisne in kasneje ko ti reče rad te imam. To je res neprecenljivo.  In res si prav ponosen na svojega otroka. Sploh kadar kej "znajde", se nauči, kako pogrunta. 


To je to, se ti srce smeje takrat. user posted image user posted image user posted image user posted image So pa tudi trenutki, ko ni lepo, ma minejo.

Happymummy, res vprašaj za srbenje, ker je lahko z jetri povezano. O cunjah pa da ne govorimo, se mi zdi kot, da bi nas bilo 100 v družini.

Eno vprašanje ? happymummy in mayalottie, koliko ste še mobilne. Jaz mogoče pridem v petek v Postojno (ni še sigurno). Če pridem, bi se dobile na kavici?

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu happymummy)
Neposredna povezava do sporočila: 180
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
17.5.2011 14:16:11   
happymummy
o ja,so trenutki ko bi najraje "prodal" škrata. ravn zdej mam en tak moment.  user posted image   ampak so pa res kmal pozabljeni ti trenutki.
za srbenje bom vprašala.v četrtek mam ctg pa pride tut g pa ga bom vprašala.

onur,mobilna še. zaenkrat. tako da v petek se lahko dobimo na kavici.  če ne bom šla prej rodit.user posted image kar pa močno dvomim. user posted image   tako,da javi,ko bo vedela če rpideš in kdaj pa se zmenimo. user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 181
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
17.5.2011 15:29:31   
mayalottie
hehehe, onur, jst sm čisto mobilna, tako da komot kava, samo prej sporoči kdaj približno, da znam načrtovat.

Saj vem, da je to nekaj najlepšega, po eni strani komaj čakam, po drugi strani pa bi še malo počakala.;) Sam da trebuh ne bi več rastel.

AH, s to luno ne bo nič, bomo morale kar še malo počakat. Saj bo še prekmalu.

Happymummy, bi blo fajn, če bi bil porod tako lep in hiter, vendar dvomim. Imam pa dve prijateljici, ki sta obe dvakrat rojevale manj kot 2h.

No, torej se vidimo v petek? Kje bi se dobile? Lahko pred krasom, kjer je dopoldne sonček...?

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 182
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
17.5.2011 18:30:05   
happymummy
ja fajn bi bilo,da  bi bile nekje na sončku. user posted image jaz bom mogoče s seboj imela sineka. bom vidla,če ga bom lohk uturila noni. no javte kdaj in kje pa se vidimo.      če mi ne bo zdaj telovadba kej sprožlauser posted image  

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 183
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
17.5.2011 20:17:56   
onur
Se dobimo zunaj pred hotelom Kras ob 10?

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu happymummy)
Neposredna povezava do sporočila: 184
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
17.5.2011 22:23:37   
mayalottie
ok...kako se bomo spoznale?:) Bomo nosile rdečo vrtnico, hehe?
Hecam se. Onur, tebe bi verjetno nekako spoznala, happymumy, tebe pa ne poznam. :S
BLIND DATE, hihi.

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 185
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
18.5.2011 9:06:43   
onur
BLIND DATE, hihi.
user posted image user posted image user posted image user posted image

To, bo to. Happaymummy, če pa pride še sinko s tabo, lahko ti predlagaš kakšno drugo lokacijo, če so kje igrala v bližini. Drugače drži ta.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
18.5.2011 10:09:48   
happymummy
blind date ja :)user posted image tut to je treba sprobat enkrat v življenju.

ma malega bom kr doma pustila. bosta šla mal na vrt. user posted image    pol je zmenjeno ob 10 pred krasom.
aja,me boste že spoznale, po velikem trebuhu,hahauser posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 187
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
18.5.2011 14:39:35   
mayalottie
ja sej, pred krasom je vedno polno nosečkih in vozičkov, tko da...no, bomo že nekako.
Barbara in ?? Happymummy, kako ti je ime? Jst sem Maja.

Če ne pa hm, kam greš na manikuro, pedikuro in depilacijo? Kakšno depilacijo? Jst bi tudi nekam morala...Saj poskušam doma, ma se mi ne da več stegovat;)

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 188
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
18.5.2011 15:43:03   
happymummy
Živa je moje ime. Prepoznale pa me boste po sivi torbici in sivih pajkicah,haha user posted image vidim,da se vidve že en tolk poznaste. user posted image

na pedikuro pa hodim v salon Cvet na Volaričevi. mi je ful fajn. Na depilacijo  pa hodim k Tamari-kozmetičarki(tm nasprot šolskega centra),ampak sem danes vidla, da ima tudi Cvetka (pedikura) depilacijo. Tako da jutri grem še k njej na depilacijo.

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 189
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
18.5.2011 17:45:20   
mayalottie
jst sm h tamari hodila na brazilsko, sam sem med nosečnostjo nehala, ker mam ful bolj občutljivo kožo.
Me pa zanima, kakšne mormo bit med porodom. A te oni obrijejo, a se je sploh še treba obrit, a čisto obrit,....?
A greš na z voskom?

Za to na volaričevi pa sploh nism vedla, poročaj, če majo brazilsko in sladkorno, pa kake so cene?
Sicer pa jaz živim v naselju, kjer ma tamara kozm.salon.

See u

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 190
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
18.5.2011 19:56:25   
onur
Me pa zanima, kakšne mormo bit med porodom. A te oni obrijejo, a se je sploh še treba obrit, a čisto obrit,....?


Nič bat, če nisi obrit, te pa oni v P poštimajo.

_____________________________

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 191
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
19.5.2011 12:22:14   
happymummy
ja,ni panike zrd dlak. te oni tam obrijejo. 

tut js sm k tamari na brazilsko hodila in tut meni je bilo nazadnje ful boleče. mal sem bila vstrahu in pol si mal napet in boli. ma zdej bom vseeno spet šla na brazilsko. tokrat me bo pa kar moja kolegica. ker mislim,da Cvetka nima brazilske,ima samo bikini. Hja, ta teden se bom cela uredila-od pete do glave- le-to si bom barvala,ravn danes sem kupla barvno kremo. tako da pol drug teden pa lahko grem .hahauser posted image  

ctg je pokazal nič (popadkov namreč). in je vse super. pritisk zakon ( 97/56) user posted image   tako da jaz sem z današnjim obiskom zadovoljna. edino načakala sem pa se.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 192
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
19.5.2011 16:44:40   
mayalottie
ma sej jst bi tud rada šla tja urejena, ne bi, da bi me brili tam. Kako se to sploh morš obrit, a vse stran?
Če ne pa poročaj, kako je blo na brazilski. A ta tvoj prjatlca tud dela drgač tole, al sam zate? Jst sm pr Tamari nazadnje pol leta hodila na sladkorno depilacijo, ki je kao ful boljša in ne vem kaj. Boli res enkrat manj, je pa zato dražja. Po porodu bom šla končno na brazilsko in bom hodila kar na navadno...Sam pr Tamari nism vedno zadovoljna (ko je ta mlada, sem).

Jst sm si danes nohtke zrihtala, tko da jst sm tud počasi ready. Pa v Spinu sem kupla prenosno posteljico za 25e in je res zakon. Se zloži v marelo, katero daš v torbico. Zgleda kul, bomo pa vidli:? Pa ful velika se mi zdi.

Zdaj še malo na sonček, potem pa naprej:) Jst sem tudi readyyyyyy..Pčasi lahko gremo. Danes se mi je zdelo, da mi je šel ven čep. Ampak pri vseh teh info sploh ne veš, kaj je res in kaj ni, pa kaj si domišljam, glede na to, da junijke že rojevajo. Pri majevkah je verjetno še bolj noro?

Kaj potem se vidimo jutri? Ob desetih?

papa

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 193
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
19.5.2011 16:56:34   
happymummy
ma jaz mislim,da tam jim ni tolko važno kake frizurce mamo tuki dol. najbrž je pa bolj fajn pa higienično,če si brez dlak. sej zato tut oni pol pobrijejo tam. jaz mam itak rada sam črtico tam doli,tko da brazilska je meni zakon. je pa res da je pr tamari kar drago. sam kaj češ. tale kolegica pa to sam tko dela,meni pa še parim njenim kolegicam. žal.

a da ti je že čep padel ven? uau, ti boš pred mano rodila. user posted image user posted image  

ja jutri ob desetih, kar se mene tiče,velja.

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 194
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
19.5.2011 17:05:35   
nana13
IZVIRNO SPOROČILO: mayalottie

ma sej jst bi tud rada šla tja urejena, ne bi, da bi me brili tam. Kako se to sploh morš obrit, a vse stran?
Če ne pa poročaj, kako je blo na brazilski. A ta tvoj prjatlca tud dela drgač tole, al sam zate? Jst sm pr Tamari nazadnje pol leta hodila na sladkorno depilacijo, ki je kao ful boljša in ne vem kaj. Boli res enkrat manj, je pa zato dražja. Po porodu bom šla končno na brazilsko in bom hodila kar na navadno...Sam pr Tamari nism vedno zadovoljna (ko je ta mlada, sem).

Jst sm si danes nohtke zrihtala, tko da jst sm tud počasi ready. Pa v Spinu sem kupla prenosno posteljico za 25e in je res zakon. Se zloži v marelo, katero daš v torbico. Zgleda kul, bomo pa vidli:? Pa ful velika se mi zdi.

Zdaj še malo na sonček, potem pa naprej:) Jst sem tudi readyyyyyy..Pčasi lahko gremo. Danes se mi je zdelo, da mi je šel ven čep. Ampak pri vseh teh info sploh ne veš, kaj je res in kaj ni, pa kaj si domišljam, glede na to, da junijke že rojevajo. Pri majevkah je verjetno še bolj noro?

Kaj potem se vidimo jutri? Ob desetih?

papa


Glede britja tm spodi...  user posted image
Jst se nism nč brila preden s šla ( u postojnsko seveda) , ni treba da vse skineš, k tm te pobrijejo sam ob vhodu v nožnico. Kar je gor na gričku, sploh nč ne tikajo.
Kaj točno je brazilska depilacija, če smem prašat?

Kdaj maste kej roke ve u postojni?
lp

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 195
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
19.5.2011 17:29:32   
nana13
Sm namreč u originali postojnčanka, sam nism tm že prib. 3 leta. Pa me zatu zanima kdaj maste roke, k grem tudi zdej to rundo u PO. Sm septembrka.
Če maste še kej placa na vašmi forumi, se vam rada pridružim. user posted image

(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 196
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
19.5.2011 19:59:47   
mayalottie
seveda te sprejmemo, sej ni glih gužve, te bomo že stislne nekam:)

Happymummy, ZDI se mi, da je čep, ampak itak lahko vseeno traja tudi 3 tedne..tko da ne dajem temu velikega pomena. Bilo je veliko sluzi, na enem delčku roza obarvana. Bu, ne vem.
Brazilska je meni tudi zakon! Tako mehka in nič ne srbi, ko rastejo dlake, pa še vedno mehkejše so.

Torej jutri ob desetih. Se vidimo, papa-

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 197
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
19.5.2011 21:15:20   
nana13
kaku zgleda ta brazilska zadevšna?  :)

(odgovor članu mayalottie)
Neposredna povezava do sporočila: 198
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
19.5.2011 21:19:27   
lily32
nana, preberi si na tej strani: http://lepota-nasveti.blogspot.com/2007/05/brazilska-depilacija.html



(odgovor članu nana13)
Neposredna povezava do sporočila: 199
   RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice
19.5.2011 22:01:34   
nana13
aha,...  jst sm mislna uuuuuuaaaaaaauuuuuuu, tu je zihr ena fajn stvar k skor nč ne boli,... user posted image
pa vidm d ni tku. Jst vsake tulk, kr s tisto mašinco k puli kocine, nardim tku k oni z voskm. Boli ku stu user posted image , ma se da potrpet. Na take podvige morm bit tudi mal psihičnu prpravljena. Ni vsak dan ta prav. user posted image

mayalottie: po tvojem opisu sodeč, bi res lahko bil to čep. Res pa da lahko še traja vse skp še en cajt. Bodi u bližini. user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?