Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 15.9.2011 20:35:01
|
|
|
|
maycy
|
IZVIRNO SPOROČILO: jk09 Ojla Punce, kako ste kaj? Nobene se nič več ne oglasi.. vse polno zaposlene s svojimi sončki! Mogoče veste kateri ginekologi v PO še sprejemajo nove pacientke in katerega mi priporočate?? Meni osebno je zelo uredu Marko, ne vem pa kako se piše...žal. Sicer ni moj G ampak me je obravnaval v bolnišnici
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 27.10.2011 10:38:30
|
|
|
|
mayalottie
|
Marko Meguša...al neki podobnega...jaz tudi razmišljam, da bi se prebekslala k njemu...Likar mi je sicer super fajn, ampak Marko pa še bolj. Punce, nisem bila tukaj skoraj odkar sem rodila!!! Me je kar nostalgija prijela...Spominjam se občutkov, ko sem pisala na ta forum, še s trebuščkom... No, spomnila sem se na tale forum zato, ker zavod Tamala organizira tečaje pilatesa mamic z dojenčki...Ker še nimajo dovolj prijav, ne morejo zagnati telovadbe...Ne vem, Postojna je polna mamic, ki bi gotovo šle na telovadbo, ampak zgleda, da niso seznanjene s tem...jaz pa tudi ne poznam toliko mamic, ki bi jih tole zanimalo... Torej:::lahko si pogledate na spletno stran:http://zavod-tamala.si/wp/ Jaz bi se ful rada udeležila te telovadbe, po moje je fajn sprostitev tako za mamice kot za dojenčke, ima pa še povezovalno funkcijo...Pa še mamice bi se spoznale:) Tako, da poročajte naprej, forwardirajte, itd...Da se nas zbere čim več!!!!!! Interesentke pa lahko pišete meni: sirca.maja@gmail.com, pa bom jaz posredovala naprej, ko nas bo dovolj zbranih. Lepo se imejte nosečke in mamice:))
|
|
|
|
RE: Postojnske nosečke in nosečke iz okolice 27.10.2011 10:47:21
|
|
|
|
marjetica87
|
hejla hejla kako ste kej? jst trenutno sem pri G v sežani ki je oče od MARKA MUGOŠA marko je fullll faj zdravnik! in oče njegov letos gre v penzijo in večina pacientk se bomo prepisale k marku septembra . sem ime krvavitev iz nožnice in so me urgentno peljali v porodnišnico postojna ko so povedali markoti da sem pacientka od njegovega očeta me je vask dan pregledoval in če sem kej rabla mi je bil na razpolago fullllll je fajn in pozoren sploh ne čutiš da te pregleduje ne ko ti obris vzame al pa bilo kej druzga je pa res da ma fulllll pacient že :D tku da jst ga peredlagam tudi zdej ku piočivam doma vsako tolko pokliče očeta da se pozanima kako sem Marko je zakon :D pa še luškn je :D hehe
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?