vessnica
|
čawww mamice :) mayalottie - ja več mi jih pravi, da naj počakam na drug teden, ko bo luna, sam ne vem, koliko to res vpliva ali pa bo jutri, ko je petek 13-i booo ne vem, ampak vsak dan prejmem kup sms-ov in klicev, ker vsi mislijo, da sem jim pozabila sporočit, da sem rodila, pol pa rečem, da ni še nič jaz sem se zredila za dobrih 20kg, ampak se sploh ne sekiram, ker bo tako zdaj lepo vreme in bomo med sprehodi izgubili, kar smo pridobili - vsaj mislim pa še dojenje baje full pomaga, da se maščoba topi upam, da bom lahko dojila čimdlje, ker se mi zdi to zelo pomembno, je pa res da nekatere kljub temu da bi rade dojile, mleka kar ni in ni. bomo videli.... happymummy - ja, saj sem tudi jaz bolj proti kot pa za. full mi hodi po glavi moja teta, ki je rodila 2x - ima dva še kar majhna otroka in ona mi je po vsakem porodu rekla pa še zdaj kdaj, da bi raje šla še enkrat rodit, kot pa enkrat k zobarju ona se full boji zobarja... tudi jaz si večkrat rečem....če je toliko žensk že rodilo, bom tudi jaz. kdo ve, lahko pa si zadnji trenutek premislim kljub temu, da sem že čez rok, me vsi sprašujejo, če me je že kaj strah!!!! to mi gre res na živce, ker res ne vem, kaj naj se bojim, če sploh ne vem kaj pričakovat. vse, ki nimajo otrok mislijo le, kako pridejo iz tiste luknjice.... jaz pa si raje ne predstavljam, ker mati narava naredi svoje in je vse možno. snežinkaa - meni je Mia tako lepo ime, da skoraj o drugem nisem razmišljala, le moj je rabu nekaj časa, da se je sprijaznil, ma zdaj mu je tudi všeč jaz sem malček zatečena zdaj zadnji teden, drugače nisem imela nikoli v času nosečnosti težav s tem. pojedla sem ogromno pršuta, ki je bila na začetku med redkimi stvarmi, ki sem jih prebavljala, drugo sem večinoma vse zbruhala. to je bila tudi edina taka negativna stvar v času nosečnosti, da sem zaradi bruhanja v 4 mesecu nosečnosti dehidrirala in pristala v bolnišnici na infuziji, drugo pa je vse potekalo prav fajn. no, pa počakajmo, če bo jutri kaj novega....če se vam ne oglasim cel dan, veste da sem mogla it...hahahaha lahko noč
|