|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
25.4.2011 13:01:31   
joli07
da še jaz malo poročam,
mi smo imeli soboto bolj športno, saj smo obdelovali Golovecuser posted image user posted image . Jaz sem šla še peš do doma, moj je pa taxi klical, da ga je zapeljal po avto, saj smo ga imeli čist na drugem koncu in nam zaradi tamalga čas ni dopuščal, da bi šli še vsi peš po avto.
Včeraj smo šli pa na Otočec in je bilo tudi luštno. Danes je pa tudi pri meni bolj dan za čiščenje, predvsem pa za likanje. Se mi je teh cunj spet fullll nabralo user posted image . Po kosilu imamo pa še kar nekaj drugih opravkov.

V sredo gremo pa v Avstrijo user posted image user posted image user posted image . Moram še samo razmislit, kaj bom tamalmu prirpavila za jest.

Aja, da še povem, da smo imeli v soboto, ko smo prišli domov še celo paniko, saj se je tamalmu full nekam mudil po sobi in je padel direkt na obrazuser posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem že vsa panična klicala okrog po ZD, no na koncu, ko se je umiril, se je pa izkazalo, da si je samo prebil ustnico, zobki so bili pa k sreči OK. Joj, kri mu je pa tekla tako, da sem sprva mislila, da je ostal še brez vseh prvih 4 zobkov. Včeraj je imel še malo zatečo in modro ustnico, dasen se pa še komaj kaj pozna. Šiba pa spet kot da se ni nič zgodilo.

Včeraj zjutraj pa nas je doletel še en hudič in sicer je tamalmu zgoraj počila ali pa ni bila dobro zlepljena plenička, tako da se je ves gel razsul znotraj njegove pižame. Ko sem ga zjutrar šla umivat in sem odpela pižamico me je skoraj kap. No in sem imela že ob 06.30 zjutraj polno dela s tamalim, potem pa še s spalnico, otroško sobo in kopalnico, saj je bilo povsod polno polulanega gela.

V glavnem takle mamo, nimaš kaj.

prijeten dan vam želim user posted image

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
   RE: Junijčki 2010
25.4.2011 21:52:41   
meymey
Mi imamo pa psa user posted image . Poročilo jutri user posted image .

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
   RE: Junijčki 2010
26.4.2011 8:50:14   
meymey
Jutroo! :D
no, mi imamo malo kužiko, ki je prišla k nam včeraj in je bila takoj naša. Nič ni jokala ponoči in Tomi je nad navdušen nad njo. Ful pesi hodi za njim in on jo boža. Ima pa tako dlako, ki ne odpada in bo ostala bolj majhna (ne mini). Zaenkrat super sodelujemo user posted image .

Aja, pa mali že ful lepo hodi... kak meter naredi sam, pa tudi lepo se ustavi in sam stoji user posted image .

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
   RE: Junijčki 2010
26.4.2011 12:02:51   
scarlett_
user posted image user posted image Meymey, super za kužiko! Kako ji je pa ime in katere pasme je? user posted image Zelo lepo, da sta se s Tomijem takoj navadila eden na drugega. Moj Mufi je Florina najboljša (in edina) varuška! Tudi zdajle se skupaj igrata! user posted image user posted image

In pa bravo tudi za Tomijeve korake, super ste!user posted image user posted image

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
   RE: Junijčki 2010
26.4.2011 20:43:50   
meymey
Imamo bratranca Maltežana, pasmi se reče kodrasti bišon. user posted image
Maksimalno sem zadovoljna z njenim karakterjem. PA tudi lepo vzojena je že. Sede, če ne more ven lula inkaka na nepremoćljivo podlogo, je prijazna in ravno prav živahna. Cel cukr!!!

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
   RE: Junijčki 2010
26.4.2011 20:51:24   
joli07
danes sem dobila odgovor iz prvega vrtca, po pričakovanju negativenuser posted image  user posted image user posted image ( sem na 225 mestu na čakalni listi ).
Počakam še odgovor iz Lj, ki bo tudi verjetno negativenuser posted image , potem pa akcija za privat vrtci. Nekaj sem jih že dala v ožji izbor, tako da samo še pokličem če je kaj prosto in kakšna je cena.
Saj jutri bo boljš, se grem tolažit v Avstrijo user posted image .

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
   RE: Junijčki 2010
27.4.2011 12:04:22   
scarlett_
Joli, kaj pa greste v Avstrijo? Če nisem preveč firbčna, seveda.. user posted image In žal mi je za vaš vrtec, tale naš ljubljanski vem, da zaseda 5. in 6. maja, tako da bo tudi drugi odgovor kmalu tu.. Upam, da tokrat pozitiven! user posted image

Meymey, sem pogooglala tegale kužata in je fuuuuul luštkan, res!! Samo veliko dela boš imela z dlako.. Jaz odkar imam Floro ga strižem, kar sama, pa moram rečt, da je tudi tako prav luštkan. user posted image In super, da ne pušča dlake, ker naš jo veliko, ampak smo se privadili..

Naš ati dela, Flora je šla ravno spat, sem zjutraj 2 uri likala in mi je pomagala, je kup, ki sem ga jaz zlagala sproti razmetavala, tako da je zdaj utrujena! user posted image user posted image Potem greva pa z rolerji v center k atiju po avto in malo okoli.

Torej.. zobek.. no, naša mala je po dneh tečkanja in "nič jedenja" končno dobila tudi drugi zgornji zobek. In .. tedva zobeka sta si kakšnih pol cm razmaka. Joj, midva z atijem nisva vedela ali se jokat ali smejat!! user posted image user posted image Saj vem, da ti zobeki nimajo veze s stalnimi in da danes se itak da vse z aparati popravti.. ampak ja, no.. hecna bo zdaj naša prinčipesa! user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
   RE: Junijčki 2010
28.4.2011 9:09:44   
meymey
Joli07 - če ti je kaj lažje, bomo tudi mi ostali brez vrtca :(. Najbrž ti ni user posted image . A boš iskala varszvo v LJ?

Scarlett_-psa planiram stričt na puppy cut, tako da odpade tista velika griva, ki mi itak ni najbolj všeč... ampak mam zdaj veselje. Malega, mačka in psa... in vse to regulirat je prav zabavno user posted image . Trenutno maček spi na Tomijevem obroču, Keisha se igra s Tomijevim mobilom, Tomi pa se igra v sobici. :D Jaz pa na računalnik!!!

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
   RE: Junijčki 2010
29.4.2011 10:12:26   
joli07
meymey : če v Lj ne bom dobila vrtca ( kar verjetno tudi ne bom, ker imam premalo točk ) bom privat iskala tudi kar v Lj.
Luškana je tale vaša psička. Fajn je , da dlake ne pušča. Naša jo full pušča, tako da moram sedaj ko je tamalga vsepovsod dost vsak dan zjutraj preden ga dam na tla vse presesat. Saj mi ni problem , vsaj vem, da imam čisto user posted image .


A v Lj pa zasedajo šele 5 in 6 maja. To bo pa verjetno še kar trajalo, da dobimo dogovoreuser posted image .

scarlett : šli smo v Avstrijo malo zapravljat. Namen je bil, da gremo za kakšne 3 dni v Nemčijo, pa je moj spet zakomliciral z njegovo službo, tako da je Nemčija odpadla user posted image . Jo že kar pogrešam, saj greva vsako leto vsaj 4x, letos pa še sploh nisva bila.  Na dopust na morje tudi ne bomo šli čez prvomajske, saj bosta tašča in tast ostala čez vse praznike dol, meni pa ni, da smo še čez vse praznike skupaj, glede na to, da skupaj tudi živimo ( še malo pa tudi to več ne bomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ).

Glede zobkov moram pa tudi jaz povedat, da ima naš med zgornjima enkicama tudi "prepih ". Midva se mu sicer smejeva, ker je prav smešen, ko se full nasmeje in je luknja vmesuser posted image . Saj ko bodo stalni verjetno ne bo tako, če pa, se da pa vse popravit. Jaz se sploh ne obremenjujem s tem.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
   RE: Junijčki 2010
29.4.2011 22:08:15   
Kiya
Naš dopust gre proti koncu, ampak smo se imeli fajn in lepo spočili user posted image

Kako ste kaj ostale?

Sem pa na FB vidla, da se punce pogovarjajo o otroških dodatkih, ne pozabite oddati, meymey ti moraš pa že zdele aprila, če še slučajno nisi user posted image

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
   RE: Junijčki 2010
30.4.2011 19:52:29   
scarlett_
Živjo,
kako ste kaj? user posted image Midve sva cel vikend sami, tako da je bilo danes kar naporno. Sem se spravila pucat okna in oprat zavese, no saj jih ni spet toliko, ampak sem vseeno utrujena.. Jutri greva pa k mojim staršem, ker sem mami obljubila, da ji bom pomagala počistit njeno omaro s kristalom, ki je čez eno celo steno. Tako, da upajte z mano, da kaj ne razbijem, ker bo joj.. user posted image user posted image user posted image user posted image

Flora je zelo nagajiva zadnje dni, jaz sem kar umaknila večino stvari, ki so na njenem dosegu, ker ji opozarjanje nič ne pomaga. Tako, da pač pridejo nazaj, ko bo kaj več ubogala. user posted image
Sicer pa pridno je, zdaj ko so zobeki zunaj in sem ful vesela. user posted image

joli7 - a vi se tudi selite? Na svoje?

Kiya - lepo, da ste uživali! Si se spočila?

Lepe praznike vam želim! user posted image

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
   RE: Junijčki 2010
30.4.2011 20:07:25   
Kiya
Sem se kar lepo odpočila user posted image , vreme je pa tudi bilo ok, edino včeraj popoldne je deževalo user posted image

Z apartmajem sva bila zadovoljna, tako da bomo še šli user posted image

Scarlett a NS si že imela? Kdaj bosta pa kaj povedala za user posted image

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
   RE: Junijčki 2010
1.5.2011 19:16:32   
katka katy
Nemčija je za mano, bilo je naporno, vendar tudi čudovito., mala je uživala 100 na urouser posted image . je pa dobila drisko in posledično tudi vneto ritko, ker je jedla samo kašice, zelo malo je pila, ker sem jaz enostavno pozabila, da je morda tudi ona žejna. smo pa uživali. bili smo cele dneve zunaj, tako da nismo imeli časa tudi za jest ne., katka je bila tako naveličana vozička, da  je komaj čakala da pride na kolena da lahko malo kobaca.
v kobacanju je ratala že prava profesionalka.... pride vsepovsod, najbolj zanimiva pa je satelitska.... tja pa skoraj že teče.

za vrtec še vedno ni odgovora. čakam in upam na najboljše.

joli07. v nemčiji se da fino zapravljat, in če primerjam cene, v veleblagovnicah in marketih, se veliko bolj splača tam zapravljat, ker je ogromono stvari tudi 50 procentov ceneje.
Scarlett ti pa le pazi nase da si ne boš preveč dela nakopala, še kar nekaj časa boš morala čuvati na trebušček. tolk da pazi nase, saj veš kako je. nihče drug ne bo


_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
   RE: Junijčki 2010
2.5.2011 8:34:50   
joli07
dobro jutro,
enauser posted image za vse naspane in nas nenaspane.
Pri nas že druga noč katastrofalna. Mu zobki tako nagajajo da skoraj nič ne spimouser posted image user posted image user posted image . Saj bo boljš. Še 15 jih mora ven pridet, pol pa bo user posted image .

kiya: lepo da ste si na dopustu spočili in da ste bili zadovoljni z apartmajem.

scarlett : ja, tudi mi se selimouser posted image user posted image user posted image . Hišo smo neverjetno hitro prodali, tako da že kar hitimo z deli, saj smo dogovorjeni, da se do konca avgusta izselimo. Jaz sicer računam ,da bova midva z mojim nekje do sredine julija že preseljena. Seveda če bo šlo vse po načrtih. V glavnem dela mi ne zmanjka.

katka katy : vem ja, da se da v Nemčijo fino zapravljat, zato sva pa midva z mojim stalna gosta tamuser posted image . Že kar precej let sva nekako navajena, da greva vsaj 4x na leto tja. Vsako leto ( že kakšnih 7 let ) pa greva januarja za 10 dni v Düsseldorf in je prav lušten, saj greva vedno v isti hotel, hodiva v iste kafiče in restavracije ( ker je preverjeno dobra kava in hrana ), tako da naju že poznajo in vsakič ko zaključiva z dopustom rečejo, se vidimo naslednje leto. Je pa seveda Nemčija tudi veliko povezana tudi z najino službo. Letos je bo sicer bolj malouser posted image , zato bomo pa drugo leto vse noter spravil - začneva že kar z januarjem user posted image .

lep dan vam želim user posted image

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
   RE: Junijčki 2010
2.5.2011 11:03:22   
meymey
Tudi naša noč je bila katastrofalna. Vsak 4x sem ga morala vzet iz postelje, da je zaspal na meni v najini postelji, potem sem ga nesla nazaj (ker ne mara spat z nama user posted image ). Katastrofa. Čisto sem uničena. Tako zaspana, da še spat ne morem it :D. Pa ne vem sploh kaj je. Ker kvazi simptome za zobke že kaže kak mesec (slinjenje, grizenje, vtikanje prstov v usta).

Kuža je ok, se navajamo drug na drugega. trenutno vsi otroci spijo user posted image .

Kako se pa vozite s tamalimi na tako dolgo relacijo kot je Nemčija?

(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
   RE: Junijčki 2010
3.5.2011 12:38:38   
mamimo
Ojla!

Po dolgem času spet pišem. Računalnik nas zeza in vsakič čakam celo večnost, da se prižge, pa še potem navadno vse zamrzne user posted image   zato sem postala res neredna gostja forumov...

Mi smo o.k.; bili smo na dopustu in se fino prehladili user posted image zdaj je že maj, mi se pa še vedno borimo s smrklji!!!

Mali je postal taka tečka, da je groza. Trmari, trmari, se dere... Res grozljivka! To zna delati tudi ponoči. takrat sem najbolj vesela user posted image


No, sicer pa teče zadnji teden moje porodniške!!!!!! Zdi se mi nemogoče, ampak nažalost tako je user posted image user posted image user posted image Me začenja grabiti panika.

Na forumu ste pa večina doma še celo poletje, a ne? Oh, srečke...

Tečnoba na pohodu! Grem!

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
   RE: Junijčki 2010
3.5.2011 13:50:49   
scarlett_
Živjo!

Super za vse, ki ste se imele luštno na dopustu! user posted image user posted image

Kiya - NS imam šele 18. ta mesec. Potem bova tudi povedala, ker imam potem že kmalu rojstni dan in bova verjetno domačim povedala na praznovanju. Tako ali tako pa že zelo težko skrijem, oz. mi vsi težijo, kako se lahko tako zelo redim. Hehe. Pri Flori še v 4. mesecu nisem imela takega trebuha! user posted image user posted image

mamino - nam tudi tako nagaja računalnik in to že zelo dolgo! Pa vedno prestaviva nakup, vedno najdeva kaj bolj pametnega za kupit. Pomoje bova imela kar tega dokler čist ne crkne, potem bova pa menjala..

joli - super, nisem vedela, da se selite! Kje ste pa zdaj kupili? Ja, res je luštno bit na svojem, komaj čakam, da gremo tudi mi!! Ampak bom še dolgo čakala, zaenkrat bomo še kar v najemniškem ostali..
Ampak zdaj, ko gledam. Ne morem verjet koliko jih ima v oglasu napisano, da ne smejo biti mali otroci, da morajo bit že večji. Ma, so nesramni!! user posted image

katka - super, da je Katarina že prava mala akrobatinja! Naša je tudi, pa najboljše je, da zna prav lepo padit na rito. Res, prav pazljiva je pri tem, tako da nimam veliko nesreč. user posted image

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
   RE: Junijčki 2010
5.5.2011 20:55:34   
katka katy
čer punce

meymey: pri nas kar se dolge vožnje tiče sploh ni bilo nobenega problema, v Nemčijo smo se vozili 11 ur, na vsake 2-3 ure smo imeli redne postanke, tolk da smo se vsi pretegnil in najedli ter napili, tamalo sem preoblekla, ji dala za jest in smo šibal naprejuser posted image . jaz sem mislila da mi bo celo pot prespala v avtu, pa sploh ni blo tako. je dve urce spala, pol je bla pa tri pokonc... sem bla čist začudenauser posted image , ker mi drgač vedno spi v avtu. pa tud ko smo prišli  ponoči tja oz. domov, sem ji dala samo kašico za jest, jo preoblekla jo dala spat in je spala celo noč, kot da ni blo ničuser posted image
mamino, scarlett: se pridružujem, ker men tud ful nagaja računalnik, in bi ga najraj vrgla čez okno.,user posted image še mal pa bom iz same jeze šla po druzga.
scarlett: lepo da se ti trebušček že vidi, kar uživaj, čim dlje,. a boš na NS vprašala če se že kaj vidi kaj bo.?

mi smo k sreči od decembra 2008 v svoji hišiuser posted image ki nama jo je uspelo narediti v dveh letih. in sedaj sva svoja gospodarja, in nama noben ne teži, ni treba plačat najemnine...     upam da vam kmalu uspe priti na svoje.


_____________________________

naši sončki prehitro rastejo

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
   RE: Junijčki 2010
7.5.2011 7:06:39   
meymey
Ja, sej tudi mi smo že sprobali vožnjo na morje, samo do Nemčije pa je kr dolga. No, odvisno kam greš :D. Junija gremo na Rab in bomo stestirali vožnjo s otrokom in pesiko user posted image

Drugače pa smo osvojili sprehode z vozičkom in mojima dvema tamaučkoma. Tomi v vozičku, pesa pa v košari, ko pa hoče na sprehod, pa pride ven. Kr funkcionira. Zadnjič sva s Scorpiongirl tako lepo šetale po ŠL, včeraj pa z Zojo... Pesa je večinoma zlata. Seveda so na dnevnem redu še nesreče z lulanjem in kakanjem (predvsem ponoči), ampak tudi to bomo preživeli. 

Drugače pa ob tem lepem vremenu kar nimam časa za račaunalnik. Se pa dogaja pri nas... sredi maja mi poteče porodniška in začenjam koristiti lanski dopust... v službo grem konec junija in sem že dogovorjena za sestanek v službi. Nisem čisto prepričana, če mi je fajn user posted image . Malo pa se že veselim intelektualne stimulacije, ki ni na ravni Nodija :D.

Največja novička pa je to, da Tomi hodi. Prehodi celo sobo, se vmes tudi ustavi, menja smer... pade večinoma zelo lepo, tako da sem se že malo umirila in me ne zadane infarkt vedno ko ga vidim da se spusti user posted image .

BTW... vse ki sam berete to temo, lahko še kaj napišete... sej vem da še vedno mečete uč na forum user posted image .

(odgovor članu katka katy)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
   RE: Junijčki 2010
11.5.2011 9:58:29   
scarlett_
Po pričakovanjih nismo dobili vrtca. Pa ostale??

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
   RE: Junijčki 2010
11.5.2011 13:03:18   
meymey
O, super... zavrnitev še iz LJ user posted image ... sicer še nisem videla, vendar ne pričakujem kaj drugega,...

Drugače pa punce... včeraj je bil prav fleten dan!!! Škoda da gremo v službo prav zdaj, ko so tamalčki postali bolj družabni in mobilni user posted image . Bo treba še enega naštimat user posted image .

(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
   RE: Junijčki 2010
11.5.2011 13:31:52   
joli07
tudi mi ostali brez - po pričakovanju user posted image .

Mi je pa žal, da se vam včeraj nisem mogla pridružituser posted image . Sem v ponedeljek popoldan ostala brez avta ( že pred časom mi je šla klima, pa je sedaj že nuja glede na vreme, da mi jo zrihtajo ). Sem pa tudi odlašala, saj so bi naračunali 1200€ za popravilo. Sem mislila, da mi bodo kje cenej zrihtali, pa so mi približno vsi pribili podobno ceno. Enemu , ki ima pa popravilo v garaži si pa ne upam dat , ker nikoli ne veš ali te bo našponal.

(odgovor članu meymey)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
   RE: Junijčki 2010
11.5.2011 21:45:38   
Kiya
Vidim, da sem vas kar malo zapostavljala user posted image
je bilo prelepo vreme, pa sem bila posledično manj za računalnikom user posted image

Odločbe iz vrtca še ni, ampak naj bi pa dobili. Dokler ni črno na belem pač ne vrjamem user posted image

Meymey in Joli kje sta vidve še probavali vpisati? Kaj pa kakšni župniški vrtci, je kaj takega okoli?

Od kar sem se oglasila, ni nič novega pri nas, razen tega da se je naša user posted image naučila ploskati user posted image



(odgovor članu joli07)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
   RE: Junijčki 2010
13.5.2011 12:06:24   
Kiya
Odločba je včeraj končno prišla in smo dobili vrtec user posted image

Kje boste pa ostale iskale privat varstvo? Organizirano ali kakšno varuško?

(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
   RE: Junijčki 2010
13.5.2011 12:11:22   
scarlett_
Jaz jo bom imela itak doma, ker je zdaj pač slučajno tako naneslo. Sicer, če pa ne bi bilo tako, pa bi iskala organizirano, ker ne zaupam tem privat varuškam, sploh tistim študentkam ne. Čeprav vem, da je organizirano ful drago.



(odgovor članu Kiya)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Dobri možje
Admin

Kateri "dobri mož" obišče vašo družino in obdari vaše otroke?

Božiček (20%)

Miklavž (28%)

Dedek Mraz (7%)

dva od naštetih (30%)

vsi trije (13%)

noben (3%)


Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!