scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: scarlett_ Srečanje jutri - midve prideva kamor boste rekle, bom zjutraj prižgala in pogledala kam je padla odločitev. Drugače pa jst res bolj kavico pijem ja, ker Flora je plašna in je itak pri meni v naročju, tako je to pač pri nas, ne morem kej dosti pomagat, ker ko smo dejansko sami, je pa vse OK. Ampak meni je res vseeno in prideva kamorkoli. Scorpiogirl, jaz ti tudi ne vem čist nič povedat. Jst znam spečt samo eno vrsto tortice, ker nisem preveč za v kuhinjo. Pri nas na pikniku sploh tortice ne bo imela, ker bo prevroče zanjo, tam pa ni možnosti hlajenja, doma na praznovanju pa ji bo mož naredil.. Daj to na FBju vprašaj, tam so ene punce prave mojstrice! sem že no, tukaj pa vprašam še nekaj drugega ... je bolj osebno, pa ne bi na FB z imenom in priimkom načeloma se z mojo taščo fajn razumeva, ker je fajn ženska, samo je pa preveč (za moj okus) obsedena sama s sabo oziroma preveč hoče bit vedno v središču pozornosti. Prav rabi to, da se vse vrti okrog nje ... no, rd našega večjega fantina (aprila) smo z moževo žlahto praznovali pri tašči, ker jst na naših 40 kvadratov ne spravim kej dost obiskov tašča je sicer imela dopoldne še ene delavnice (ful rada hodi na take stvari), tko da smo mi prišli tja še celo malo pred njo, pa itak sva vse midva pripravila, tast je bil pa doma. Pa je že prišla nekaj našpičena, tko da je takoj tasta komandirala, kako ne kuha prav kave (jo je zame kuhal in meni je prav dobra taka, kot jo on skuha), no, potem se ji pa moj dragi ni nekaj prav obrnil in je bil cel halo ... res je prav znorela zarad čist ene malenkosti (pomoje samo zato, ker je bil to pač dan našega malega in se res ni vse vrtelo okrog nje - ni morala vsem razlagat, kolk so bli vsi navdušeni nad njo, pa kolk je ona oh in sploh, čeprav je vseen povedala, da so jo vsi slikal ), smo bli takoj čist nehvaležni itd itd ... jst sem bla raje tiho, moj se je sicer nekaj trudil razložit, ampak ni šlo ... no, na koncu smo sicer imeli ok praznovanje, ker smo se potrudli ne opazit vsega tega. Od takrat smo se slišali dvakrat. Enkrat je Nal želel poklicat babico (takoj tisti teden), se je z njim še pogovarjala, ko je dal meni telefon, je pa ful hitro prekinila. Pa ponavadi z mano ful klepeta. Za prvomajske praznike gre pa vedno na morje. In tisti čas sta se tast (tašča gre sama, tast je moral delat) in moj nekaj klicala in je bil od takrat očitno še en neodgovorjen klic na telefonu. Ko je prišla z morja, je poklicala, če smo njo klicali. No, k sem ji povedala, da ne, ker smo vedeli, da uživa na morju, je bila pa spet užaljena. Kao, "ni rečeno, da sem uživala" ... Halooooooooooo no, povedat seveda spet ni nič hotla, kliče pa itak ne ... Jst je pa tud ne pokličem, k se mi zdi ful otročje, da se tkole obnaša. Pa itak bo takoj užaljena, zakaj je tolk cajta nismo nič klicali, tko da že zato ne kličem (je januarja nekaj zbolela, mi sploh nismo vedli, itak ni blo hudega, pa je prav štela, kolk dni je ni noben poklical, ona pa boga boga bolna doma ... poklicat pa kao ne more). No, zdej pa problem ... počasi se približuje Lucijanov rd. Jst bi rada, da bi bila v praznovanje vključena tudi moževa žlahta (no, itak naredimo za vsako stran svoje praznovanje, ker jih skup nimamo kam dat), seveda tud babica. Po drugi strani pa res ne bi klicala, če ona ni tolk, da bi poklicala. Sej ji ni treba klicat mene, bi blo pa lepo, da bi poklicala vsaj Nala, ker je bil zadnjič prav žalosten, ko je prišla babica po njegovega sošolca v vrtec. Tašča je parkrat šla ponj v vrtec in sta potem šla gledat koze pa konje in si je ful zapomnil A to bo ful čudno, če pač pošljem vabilo (pa stlačim povabljene v našo mini dnevno)? Al bi jo morala poklicat, čeprav se mi zdi, da tokrat je pa vseen ona tista, ki ne dela prov ... ma, pojma nimam. Moj se sploh noče ukvarjat z njo (ker se je celo njegovo otroštvo ukvarjala samo sama s sabo oziroma so se morali vsi ukvarjat samo z njo, na otroke je pa mal pozabljala), jst bi pa rada, da majo otroci stik z babico, ne glede na to, če se ona ne razume ravno z nami ... bluzim, sem že nehala če ima pa katera kakšen nasvet, pa kar na plan (ni pa treba brat tele jare kače, če se vam ne ljubi ) Meymey, naj se Tomi hitro pozdravi!!! Lucijan ima tud mal vročine, pa sem okrivila zobke lepo in mirno noč vsem