scarlett_
|
Jaz sem pa tečna danes. Me nekaj boli v trebuhu, potem pa še zoprna zraven ratam. Pa moj oče je prišel na obisk še preden smo dobro s postelje vstali, to mi je pa res zoprno, a si lahko človek vsaj zobe v miru umije in otroka pošteno nahrani. Flora že nazaj spi, jaz pa jem njen čokolino. Dopust - sem že na FB pisala, da ubistvu niti ne vem, če bo moj lahko vzel dopust, ker ima poleti sezono in da ni izključeno, da bom šla sama kam z njo za enih 5 dni. Res ne želim, da moj otrok zamudi vsa poletja, praznike in nedelje zato, ker sta starša gostinca! Če bomo šli pa skupaj, pa nekje najdlje do Krka, se ne želim predaleč vozit, ko sem . Za kavico, kot sem rekla sva midve kadarkoli, ker ubistvu imava čas, oz. si ga vzameva. Ne vem, meni je na momente celo dolgčas, tako da ni panike za kavico! Katka katy, vi imate pa veliko zobkov! Flori komaj 3. rine ven že kakšen teden, pa še ni predrl.. Kiya, koliko pa je časovno vožnje do Raba? Meymey, mi imamo pa maltežana. In res, to je najboljše prijateljstvo, če bi razlagala kako jo pazi in kako se igrata skupaj, mi pomoje niti verjele ne bi! Tako, da sta super! Pušča pa veliko dlake, ja .. Razumem pa tebe, Katka, jaz pri 3 otrocih tudi ne mi hotela še sama za kužka skrbet, joj, že zdaj včasih jamram..
|