scorpiogirl
|
Scarlett, čestitke sej vem, da je ful smotano, če se tisti, ki bi se morali, ne veselijo Pri nas je bilo tako, da je bila moja mami pri obeh nekaj "pametna", pa te kar zatolče to ... sem tudi pri malem ful odlašala, preden sva povedala, da bomo spet zibali ... Važno, da je vse ok, pa da sta vidva vesela Kiya, bravo za podaljšanje fouš za te tri mesece (po drugi strani pa ful vesela, ker nimamo razloga, da bi mi podaljšali porodniško). Katka katy, naš večji je cela gumica, še pri 3 letih pride iz triptrapa (oziroma enega ponaredka) brez problema, če mu dam varovalo. Ko je bil manjši, pa to sploh ni blo vprašanje. Če se je naveličal sedet, so ble noge hitr zunaj. Je pa trip trap fajn, ker ga ma res lahko ful dolgo. Še jst se včasih kar gor usedem, če je ravno "pri riti" dohodnina ... moja odločba bo tudi šele maja zdej pa ne vem, če bomo kej do dopusta prišli sem pa že pred leti videla, da odločbe v prvi rundi dobijo tisti, ki nimajo vzdrževanih družinskih članov prijavljenih ... če uveljavljaš otroke, padeš v drugo rundo. Kot da ne bi ravno tem najbolj prav prišlo malo dodatnih evrčkov. cunjice ... jaz to rundo tudi nič ne dobim rabljenega ... pri prvem sem ful cotk dobila od sestrične, sedaj jih pa tud ona rabi, tko da je treba kar precej kupit, ker za prvega skoraj nič nisem kupovala. Uf, nisem bila že sto let nič naokrog ... sploh ne pridem prebrat. FB imam skoz odprt, tudi, če kaj drugega delam, pa mal počekiram vmes, ker daje novejše komentarje na vrh, RR pa sploh ne odpiram. Zdej mal berem že recepte pa ideje za tortice ... bo treba za tavečjega kmalu kaj spečt. Ima ta vikend rojstni dan, pa bomo najbrž samo z družino od mojega moža praznovali. Tam so že vsi imeli norice, tko da ni panike ... z našimi bo pa pomoje treba za kak teden prestavit, ker Lucijan še ni dobil noric (Nal jih je lih 1. aprila dobil ), nič pa ne vemo, kdaj bo kužen in ne bi še drugim otrokom jih nosili ... sploh, ker ima sestra tri mesece starega in ne bi blo fajn, če jih dobi. Mah, sem zakomplicirala, sam mi res tole čist plane pokvari ... smo mislili ta vikend praznovanja dati skoz, zdej se bo pa zavleklo ... pa pol bo velika noč, pa bo spet en kup komplikacij ... no, mam pa za torto dalj časa, ker za taščo/tasta in ostale bova z malim kar muffine spekla pa jih mal okrasila moram tisto tičino maso sprobat, pa so muffini super za igranje tko, zdej pa mali kliče iz spalnice (to je že druga runda, da ne bo katera mislila, da tolk časa spi je bla budnica mal pred 6.), tko da šibam ... en lep, sončen dan vsem