mismis
|
Dan... priznam punce, da vas vsak dan preberem, ampak pišem pa bolj redko... nekako zelo težko ležim na boku, se mi zdi, da mojim pupam tole ne ustreza, se takoj bunita in potem imam bule po buškotu, ko se upirata ob steno trebuha. Uglavnom me smo v redu, rastemo, danes smo imele svoj prvi CTG (HB je vse ok), pa dobile smo napotnico za porodnišnico in rešilca. Naslednji pregled pa spet čez dva tedna, ko bomo že 32. tednov . šnofla, kakšnega pesjanarja imaš, po sliki sodeč je njufko (a se motim), kako sta se pa zadnjič odrezala na tekmi in v kateri disciplini tekmujeta (rally obidence, agility, razstave,...), pa super da prenova napreduje Akvič, si sestavila sobico, daj jo že poslikaj, pa super za voz škrpijonka, super da je vse ok, pa lepo težo imate tudi že sonček3, dobrodošla med nami, na seznamček te bom dodala, ko ga bom naslednjič obnavljala, glede mokrih hlač ti pa lahko takoj povem, da jih imam jaz tudi, še sploh sedaj, ko je že vroče, pa noge skupaj tiščim maca84, fajn za zagovor, ma sem ti kar fovš, mene to še čaka CSD... dajte mi povedati, a katera izmed vas "hodi" na CSD Vič, a je treba se prej naročiti, ali samo prideš tja. Namreč mene to še čaka naslednji teden MŠ, midva sva hodila v lj. porodnišnico, moram povedati, da je ena babica zelo zanimivo predavala, saj ne da mi je povedala, kaj tekega kar še nisem slišala, ampak vam povem pa tole. MŠ je dobra za moške, namreč v tistem kratkem tečaju, ki ga imajo očetje posebaj, jim sigurno ne morejo povedati veliko, pa kot vse vemo, moški si redko kakšno stvar preberjo na temo otrok, handlinga, dojenja, hranjenja,... Tako je moj priznal, da je bilo dobro, da je šel, je vsaj kaj slišal, pa sploh pri nas, ko bova že od začetka oba za vse pomoč, za začetek bova probala sama, jaz imam kar srečo, ker je moj zelo prirorčen, vse naredi, skuha, opere, zlika,... če se nam pa ne bo izšlo, torej če bota pupi nemirni, bova pa babico (mojo mamo) vpoklicala na pomoč