|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2011
3.5.2011 17:32:15   
julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: MagicSpell77

Vidim, da vam bodo mame priskočile na pomoč, midve z mojo sva pa sklenile, da ne. Če jo bom rabila, jo pokličem, sicer pa ne vem kaj bi tu počela. Imava dvosobno stanovanje in je ne morem dat kar v dnevno spat... Mene bi itak ful motilo, da mi nekdo po stanovanju šnofa, pa če ravno pomaga... Se mi zdi, da je to obdobje privajanja dojenčka na starše in obratno in bi me babice samo motile. Moje mnenje pač. Vsaka za sebe ve kako in kaj ji paše. Kolegica je tudi mamo prosila naj pride pomagat, pa jo je po treh dneh prijazno nagnala domov :) Midva z mojim  sva oba taka, da ne marava, da se kdo vtika v naju in nama nekaj vsiljuje in bi verjetno obema slej ko prej počil film. S starši se oba odlično razumeva, da ne bo pomote. Vseeno pa sva oba že toliko časa samostojna, da greva na obisk za par uric in to 1x na mesec. Je pa res, da živiva v MB, in njegovi so iz Prekmurja, moja mami pa iz Novega mesta.



da bi mama živela ta čas pri nama si tudi ne predstavljam, je zjutraj prišla, pomagala kar sem rabila in potem šla domov; včasih je bilo največ že to, da sem se v miru stuširala ali pojedla zajtrk:)) je pa moja prva res bila orng tulifon ( bogi sosedje ) - no, upam da drugi ne bo tak in da ga bom lahko odložila vsaj za pol urce

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
   RE: Julijke 2011
3.5.2011 18:35:35   
MetiLu
Dan punce!

Mi smo danes preživeli en izi dan, jaz sem šla malo v šoping, sem Janezu kupila japonke in sebi spodnjo majico za dojenje v H&M-u. Dobila zadnjo št. S, samo črna je bila. No, upam, da jih še kaj dobijo, bi si še vsaj eno belo kupila...

Janez je brez težav preživel dan v vrtcu, je imel kar dolge počitnice user posted image  sva pa dones z mojim ko zmešana iskala njegovega najljubšega slona (pišasta igrača), ki jo ima samo za v vrtec, doma je tud povoha ne in se je vdru v zemljo... men je bilo tko hudo, ker se sploh nisem mogla spomnit, kje smo ga pozabili user posted image  v garderobi v vrtcu ga ni bilo, doma sem pretaknila vse omare in vogale, ga tud nisva najdla. Preklicala pol žlahte, če so ga slučajno kje videli... no, pol se je pa našel v vrtcu v omarici našega frajerja, ker imajo očitno notri v sobi še vsak svojo omarico in je bil ves čas tam notri user posted image  se mi je kar kamen odvalil od srca user posted image

Pa zdele me je klicsal moj oči in je na poti k nam s sposojeno zibelko user posted image user posted image user posted image  jeeeeeeeeej, počasi bo vse na kupu user posted image  pa včeraj sem že pritovorila ležalnik in koš za plenice od tašče in se stvari že počasi kopičijo user posted image  Pa z janezom sva vrtiljak obesila... dogaja v glavnem...

Pa še eno veselo novico sem danes zvedela, moja svakinja je tudi noseča z 2. user posted image  in ima rok decembra user posted image user posted image  doma pa že eno navihano lušno 1,5 letnico user posted image  . Je danes res en pozitiven dan.

Tolk za zdele, grem dat tamalga v banjo. Dones se bova spet stiskala celo noč, ker ima možek še eno nočno user posted image

_____________________________

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
   RE: Julijke 2011
3.5.2011 18:56:42   
maca84
evo da javim.....kot sem predvidevala ni bilo nič UZ user posted image ampak smo pa poslušale srčka in bije kot norouser posted image , tak lep zvok user posted image . Jaz imam na pregledih vsakič nižji pritisk, ampak kile vsakič višje user posted image v treh tednih sem pridelala 2,6 kg (ok, bili so prazniki vmes in sem res malce več po sladkarijah posegala - malo tolažbe more bit user posted image ) in sem zdej skupno na plus 9kg. Sicer pa urin ok, zaprti smo kot mormo biti....naslednji pregled pa čez 3 tedne (mismis za seznamček 24.5.).

Sem pa danes uspela odposlati vse potrebno za zagovor, tako da zdej čakam samo še datum in uro. In pričakujem pošto v naslednjem tednu. Menorici sta mi pa tut kr obe potrdili ko sem jima poslala predstavitev na pregled da je ok. Zdej mam pa 2 tedna časa se pripravit in zvaditi da jo povem od začetka do konca v 10 - 15 minutah. To bo kr izziv zame ko se mi ponavadi zdijo vse zadeve pomembne in potrebne za predstavit in bi lahko o temi govorila tudi 3 ure user posted image še dobr da imam ob sebi glavnega kritika - mojega moža user posted image on je pa tak da hoče sam bistvo in če ga v 10 - 15 minutah ni zvedel ga mine vse skupaj in ne posluša več pa kr spati se mu začne. Tako da bo kr vredu merilo al bo ok al ne - mu bom enkrt predstavla zadevo pa pol vidim kje sem.

No uživajte.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
   RE: Julijke 2011
3.5.2011 20:56:02   
meti.v
Ola user posted image
Po dougem času se spet oglašamuser posted image . Priznam, da nism pridna z pisanjem preberem pa vedno ko mam čas.user posted image Zadnje čase mam bol malo časa, ker imam doma navihanega 13 mesečnika ki rabi vedno več pozornosti, sploh zdej ko hoče na vsak način hodt sam pa mu ne ratuje šeuser posted image
Drgač sm pa bla danes po dougem času spet pri g in dubila tisto injekcijo ker sm Rh negativna, UZ mi ni delu smo pa sam srček poslušaluser posted image , je pa reku da je še vedno obrnjen z ritko navzdol. No jz upam da se bo obrnu. Za seznamček naslednji pregled imam 31.5.


(odgovor članu maca84)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
   RE: Julijke 2011
3.5.2011 22:38:28   
MagicSpell77
Evo mene iz šole za bodoče starše. Mislim, to je pa kr neki... Bilo nas je več kot 100!!! A si lahko mislite kako fajn nam je nosečnicam v tako zadihanem in zatohlem prostoru? Z mojim sva se hitro spomnila zakaj že na faxu nisva na predavanja hodila. Hihi. Pa ko bi vsaj kaj pametnega zvedla... kr neki nakladanje v tri krasne, pa stare slike kako neka mamica iz govorilnice domov kliče. Pol pa še tista sestra izjavi, da to je bil čas pred "malimi telefoni"... Pa dejte no, v katerem stoletju je UKC MB? Da o neudobnih stolih niti ne razlagam... Pol pa še ta butasta parkirnina, ko sva morala plačat 3 ure 3,90€, ker sva bla tam 2 ure in 3 minute. Naslednjič prideva kasneje :P ali pa s kolesom. Pa to je skoraj 40€, za vseh 9 obiskov... Najbrž sem preveč zahtevna, pa bodo naslednja predavanja kaj bolj produktivna... Ampak močno dvomim... Pustimo se presenetiti.

_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu meti.v)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 9:41:44   
Suziiika
Jutro dečve user posted image  user posted image

Prav ne morem verjet, da zdej že par dni spim fajn, grem sicer ene 2x na wc, ampak pol lepo naprej zaspim pa je user posted image .

Aja punce, dajte mi povedat, js sem razmišlala, npr. glede tistega prvega oblačenja, za izbolnice. Kakšna je kombinacija, da npr. oblečeš bejbija v neko majčko z dolgimi rokavi (na preklop) ali pa kr bodi na preklop z dolgimi rokavi, pa potem tiste žabe (te nov model z patentom zgoraj -skoraj kot trenerkica) pa potem neko jopico povrhu pa kapico? Ali je treba povrhu teh žab še ene hlače, po onih žabah bi jih najbrž dala, po teh pa ne vem? user posted image

MagicSpell77 js sem tudi hotla it v Mb v materinsko, že zaradi kolegice, ker gre ona tudi tja (včeraj ni šla, tak da računaj še eno nosečnico več v tistem prostou user posted image ), pa nisem dobla več mesta, zgleda so meli polno, tak da midva grema danes v zdr. dom pogledat..  Iskreno povedano, tudi meni ni neki ful za it, še posebi ker bo šlo pol dneva, še fura iz ptuja do mb-ja, pa tak ko si rekla, parkirnina user posted image  Tega je mene bol strah, ker je po mbju fejst zasoljena parkirnina.. Boma šla malo prej, da vidima kako je stanje z parkirplacom.. Kaj pa so rekli kaj, da ahko kdaj spustiš kakšno predavanje? user posted image  (mene že zdaj zanima špricanje predavanj. če ne bo zanimivo user posted image )

maca84 super za pregled, z Uz je pa pri meni tud tak, dejstvo je da bi vse rade gledale naše bejbije skos user posted image

Drugače si pa js tudi ne predstavljam, da bi mami si dopust vzela, da bi pomagala mi. (pa bi si ga če bi jo prosla sicer..), ampak tak nisem skos doma, ampak tudi tašča, ki je že v penziji, dvomim da bo. Pa ne da ona ne bi hotla, (sicer bo sto procento prisotna kje tu blizu na čase) ampak js bi tudi rajši sama probala, pa še dragi bo takrat doma, boma lepo sama pogruntala, malo "trpela", se ziher kaj jezila, se mela lepo, pa bo user posted image  Boma probala malo neodvisno najprej, itak, da kako pomoč bom rabla, telefon bo ziher zvonil tu pa tam, ampak boma sfurala.
Lep dan vam želim. user posted image

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu MagicSpell77)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 10:18:49   
aloje
Hojla user posted image !
Joj ta presneta zgaga,pa sej bo.Par požirkov hladnega mleka pa je za nekaj časa boljše.Danes sem pa čisto fuč,user posted image me je zbudila že ob 3.30,smo imeli take žurke,da je joj,ko pa ravno dobro zaspim pa evo budilka od mojega moža.Ah bom že čez dan malo nadoknadila,danes je itak vreme kr neki pa še hladno je.Jaz bom šla v materinsko šolo drugi teden,me prav zanima,če bodo kaj novega povedale,kar dvomim.
Vidim,da je že pogovor nanesel na pomoč po porodu,jaz sem trdno prepričana,da ne rabim nikogar.Imam tako lepe spomine na pomoč od tašče,da je joj.Takrat je še hodila v službo od 6 do 10. pa je blo težko še za naju skuhati kosilo,že drugi dan,ko sem bila doma sem jih dobila pod nos,da bo ona skuhala zelje pa krvavice,prav zagreta sem bila takrat za zelje.No, potem mi je moja mami nosila 2 dni kosilo(15 km stran doma),saj moj možek je imel delo na hiši,sva bila takrat ravno v fazi zidanja.Tako,sedaj smo na svojem,sine je že najstnik (takrat bodo ravno počitnice in je čist zagret za kuhanje),mož bo takrat tudi doma in bomo že speljali.
No lepo se imejte !

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 10:40:13   
julijka11
za vse, ki hodite v materinsko v UKC v MB; jaz sem vedno parkirala v Evroparku in se malo sprehodila do predavalnice..parkirišč je več kot dovolj:))

(odgovor članu aloje)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 10:45:27   
Suziiika
Midva sva tudi europark vzela kot rezervo, če ne najdema nič bolšega. Pa potem samo čez most do zdr. doma. Slabih 5-10 min. user posted image  Se je pa shladilo danes joj user posted image

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 10:46:36   
soncek3
Živijo!

Pa se pridružujem še jaz. Saj preberem že kaj, za pisat me pa zmeraj kaj prehiti. Trenutno sem še v službi in si lahko utrgam kako minutko, da skočim na RR in kaj napišemuser posted image .  Torej; PDP 14.7., doma pa imamo eno skoraj triletno navihanko.

Ta druga nosečnost se mi zdi dost težja kot prva, vse me bolj tišči, pritiska dol, krčne žile, kile rastejo, trebuh raste (pri prvi sem s takim šla že rodit)...user posted image  Saj se da vse potrpet, le vedno je v meni neki strah, da me ne bi kaj prehitelo.

IZVIRNO SPOROČILO: spetko


pa ne vem če katero tudi tko boli
..v bistvu me boli odspodaj mišice, če bi temu tako lahko rekla mišice sramnih ustnic??..




Spetko, tudi jaz imam te bolečine in pri meni mislim da so krčne žile po sramnih ustnicah. Če ležim je OK, če sem pa dlje na nogah, pa je obup. Zdaj sem se nekak navadila na to in po vsem kar sem brala, vidim, da ima kar nekaj nosečnic te težave, vendar po porodu sigurno izginejo, no pri naslednjih nosečnostih pa se spet sigurno ponovijo..user posted image . Tako da, če imaš možnost, pojdi se čimvečkrat ulečt.

Enouser posted image : zdaj ko je bolj toplo vreme; a se še katera tako poti med nogami, jaz ko mi je malo bolj vroče, imam čist vlažne spodnje hlače. Sem se že ustrašila, da ne bi plodovnica uhajala, ampak, ko mi ni vroče, je pa normalnouser posted image .

No toliko za prvič, upam, da me sprejmete medse in se bom lahko večkrat oglasila!

(odgovor članu spetko)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 10:50:22   
Suziiika
soncek3 user posted image  dobrodošla user posted image --- si že našauser posted image , pa da te potolažim. Nisi edina z mokroto med nogami. Js tud kr naprej skačem na wc čekirat kaj se dogaja, mi je malo smešno. Pa še ta beli tok, pa pol vročina, pa mamo lužo user posted image .. me je dragi že parkrat prašu če sm prpravlena na akcijo, da sm tak mokra user posted image  Kaj vse se ne dogaja v nosečnosti user posted image

< Sporočilo je popravil Suziiika -- 4.5.2011 10:51:13 >


_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 11:02:28   
MagicSpell77
Suziiika ma daj so smotani glede špricanja... "Če vam ne bo uspelo, pa lahko pri skupini od naslednjega meseca nadoknadite." Eh...kot da zdaj ne bova znala bit starša, če naju enkrat ne bo... Danes še počakam, preden jih čisto skritiziram user posted image mogoče bo kaj boljše.

Šibam na zajtrk in kavico!


_____________________________

As long as you believe that time is money, you will spend money all the time. Time is not money. Time is free. You have all the time in the world.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 11:03:41   
škrpijonka
Vidim da se menite o pomoči mam, moja je v penziji samo je predaleč, tašča pa še dela, tako da se bom kar sama morala znajti.

Danes pa končno UZ. Kar se pa materinske tiče pa bom komaj junija šla v Izolo, kjer imajo 14 dni skupaj vsak dan.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 11:30:31   
aloje
Hojla Soncek3 imava na isti dan pdp.Pa tudi jaz imam probleme z mokroto,ravno včeraj se je to dogajalo predno se je dež ulil,bilo soparno zunaj in v mojih hlačahuser posted image .

(odgovor članu škrpijonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 11:59:47   
Suziiika
MagicSpell77 hehe ma ja vežda, glih komi čakamo, da bomo lahko še enkrat šli v materinsko, že enkrat se vleče, ka bi še pol junija tam delala? user posted image  Upam, da ti bo danes kej bolše no..

Ejte punce, a mogoče katera ve, kje se kupjo tiste lesene previjalne, ko se kr nastavi gor na komodo, pa se pol lahko da stran? Ko ma stranice okrog in okrog.. Js sicer mam previjalno pa vse, samo blazino bi rabla, pa mi nekak ne deluje najbol varno, pa sm razmišlala da bi kupla tisto leseno da bi povrhu dala? Al pa magari kr sama naredla, ko sem bol ustvarjaln tip? Se mi splača to? Ali jih prodajajo kje da niso tak fejst drage? user posted image

_____________________________

Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind.

(odgovor članu aloje)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 12:34:26   
zabica81
Hojla user posted image !

Dolgo se nisem javila, sem vas za pridno bralauser posted image .

Pomoč po porodu. Kaj naj rečem, mi2 sva sama. Kar mi po eni strani kr ustreza. Je pa res, da me včasih zaskrbi, če mi bo vse uspelo, pa če se bom znajdla. Ampak itak imam mobi, pa je to to :) Pa vas tukaj na RR user posted image

Danes bila na pregledu, Vse OK. Imam pa 12.5. UZ. Samoplačniški, ker je moja nosečnost poteka brez posebnosti :) Zato bom lahko odštela 50€. NAslednji pregled pa 6.6. Potem pa jih začnem bolj pogosto je rekla G. Pa pohvalila me je, ker sem v zadnjem mesecu pridobila samo 1,6kg user posted image .

Tudi mi2 sva začela z MŠ in sicer v porodnišnici Lj. Prvo uvodno enourno predavanje je bilo OK. Sam res, kako je težko sedeti na predavanjih. Moj je bil kr malo živčen in gledal, kaj bi lahko šprical user posted image . Zato bo maj  minil zelo hitro. Imamo pa 9krat. Se mi zdi kr veliko, pa ker je 3krat na teden, se razvleče na 3 tedne.

Danes bila na CSD in dobila vse potrebne info. Je bila svetovalka zeeelloooo prijazna. Skoraj nisem mogla verjeti. Papirje bom pa oddala okoli 10.6., da mi še majske prispevke zraven štejejo. Bo malo višja porodniškauser posted image

Bom pa jutri sporočila, kaj so nam povedali glede oblačil. Ker jutri imamo predavanje o tem :) Potem pa letim v shopping. Sva se zmenila, da počakava do tega predavanja. Da ne bova kupovala nepraktičnih stvari.

Lep dan. Čuvajte se in božajte bušije

(odgovor članu Suziiika)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 12:35:37   
bubu_bibi
Oj punce, še jaz vas malo pozdravim!

Špelca21 - vse dobro ob poroki, in kot je napisala total: naj ta čudoviti čas traja, traja...

rakica82 - kako ste? Midva sva se že zdavnaj (prejšnji teden) vrnila, pa se mi zdi da je to tako dolgo nazaj...

Jaz sem začela spet vaje in sem kot bi padla čisto iz druge pravljice... Sploh neprilagojena... user posted image Matejita, kako si ti kaj nazaj v šoli? Je vsak dan bolje, ali... user posted image Ker jaz zase mam občutek, da sicer mine in se vse da, samo tako težžžžžžkoooooo...

maca84 - fajn za zagovor! Še to (prijetno) opravilo in si... Že zdaj čestitke! Kakšno temo imaš, če ni skrivnost?

total - uh, za spol pa jaz mislim tako: če ga povejo že na NS (meni niso zgolj zaradi prepričanja, da je itak prezgodaj) se niti ne bi zanašala; pri MF je spolovilo že razvito in če je slika prava (mah, kaj pa vem, vidljiva, pravilni kot, ni senc, popkovnice vmes...) naj bi bilo pač jasno. Jaz se zanašam, ker je slika skladna z mojim (in user posted image tudi) občutkom od vsega začetka. Kako pa ti misliš? Sicer: samo, da je user posted image zdrav in vesel! user posted image

piccolina1983 - kako kaj? Se kaj dobimo drug teden, bolj proti koncu (petek?). Jaz bom tudi šla po to knjigo, samo ne vem a naj jo vzamem že zdaj, ali naj probam še kakšen izpit spravit pod streho, knjigo si pa prišparat do junija? Ker vem, da lahko čisto noter padem, pa začnem brskat še za drugimi, eno že imam spravljeno za takrat in potem izpiti pač počakajo...

MagicSpell77 - drži se v šoli za starše! Mogoče bo vsaj kaj, kar ti bo odtehtalo vse napore, sicer pa v kakšem prostoru ste, da vas je lahko 100 notri? To si jaz ne predstavljam... Za pomoč pa jaz še konkretno ne razmišljam.

MetiLu - pri vas je pa zmeraj tako veselo, toplo, prisrčno pestro. Prav rada prebiram, kaj dogaja!

soncek3 - dobrodošla!

Lep dan vsem!


_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu aloje)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 12:39:12   
bubu_bibi
zabica81 - da še tebe pozdravim. Dolgo te nismo nič brale... user posted image

_____________________________

Pričakala sva! :)

(odgovor članu zabica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 13:09:29   
rakica82
Ojla,

končno je posijalo malo sončka, čeprav je mraz. Sem mogla še jakno oblečt za sprehod. Čist aprilsko vreme.

Soncek3 dobrodošla med nami.

Maca84
še malo pa bo, še ta zagovor daš skozi.

Magicspell77
upam, da ti bo šola šla čim hitreje mimo. Si pa tud jst ne predstavljam da vas je tolk.

Bubu_bibi
mi smo v redu, dopust prekratek in že mava isti tempo kot pred dopustom, vsak dan vsaj en opravek popoldne, pa obiski,rosjtni dnevi.... Čist noro. Se mi zdi, da bova rabla kmalu še kakšen vikend počitka user posted image .
Kako ste se mela vidva?

Pomoč po porodu pa, midva sva se zmenila, da bova probala obiske mam in tašč malo stran držat, moj bo doma na začetku. Bova seveda izkoristila pomoč pri kosilu pa take stvari ,ker so nejgovi ful blizu doma, moji pa ko bojo bojo pršli za cel vikend, ker so daleč. Bomo pa sproti videli.

Samo ne bi rada, da se preveč navadijo ,sploh njegovi ker so blizu in bi jih rada navadila, da so obiski ko midva rečeva, ne nenapovedani. Jst sem namreč zagovornik reda in ko je ura za spat gremo spat, ne pa obiske sprejemat.

Lepo bodite


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu bubu_bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 14:44:33   
julijka11
IZVIRNO SPOROČILO: soncek3


Enouser posted image : zdaj ko je bolj toplo vreme; a se še katera tako poti med nogami, jaz ko mi je malo bolj vroče, imam čist vlažne spodnje hlače. Sem se že ustrašila, da ne bi plodovnica uhajala, ampak, ko mi ni vroče, je pa normalnouser posted image .



tudi moje hlačke so zdaj dostikrat v takšnem stanju; me pa vedno pomiri, ker so mokre samo ob strani, po sredini pa ničuser posted image

(odgovor članu soncek3)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 14:51:25   
julijka11
mismis še za seznam; naslednji pregled imam 25. 5.
danes je bilo vse o.k., obrnjen je pa že na glavo user posted image ( upam da tako tudi ostane )


(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 15:19:46   
škrpijonka
Tudi pri meni je vse ok, tehtamo pa 1802g.

_____________________________

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 15:21:11   
aqua77
Pozdravček user posted image !

Vidim da ste se lepo razpisale. Pri nas vse po starem. Naslednji torek 10.05. imamo pregled.

Jaz sem bila včeraj prvič v šoli za starše v Luciji in nas je bilo samo 6 nosečnic. user posted image  Je bilo kar ok, sam dolgočasnoooooooo. Uvodno predavanje in predstavitev programa je blo mal čez 2 uri! user posted image HB me je vmes sine klical, da naj pridem po njega na trening, tako da sem zadnje pol ure že prešpricala! user posted image user posted image  Jutri grem spet ob 8 zjutraj in traj dve do tri ure. Ne vem, kdo bo to zdržal... user posted image user posted image user posted image  Dragega sem pa vmes že poslala v Koper na predavanje za očete, tako da ima že "dipomo" in bo lahko prisoten pri porodu.user posted image

Imamo pa že košek namontiran za user posted image  v spalnici in prav lepo ga je videt skupaj z previjalno. Danes so me klicali iz Baby centra da je koooooončnoooo prispel naš voziček, tako da moram dragega našuntat, da greva čim prej po voziček v LJ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobili smo tudi že paket za popkovnično kri in popkovnico, tako da že stoji pri vratih od spalnice, da ne bomo slučajno to pozabili. Naslednji teden grem s kolegico še čez mejo, greva skupaj po nabavo otroške kozmetike in še mal po trgovincah za dojenčka... user posted image  Bova imele babji dan, si bo prav zaradi tega vzela dan dopusta! user posted image

Kaj naj vam še povem - v bistvu imamo že skoraj vse, sam še papirje grem konec meseca zrihtat na CSD. Ostane še pranje, likanje, priprava torbe in čakanje... user posted image user posted image user posted image  Aja pa s kolegico sem se danes zmenila, da nam bo lupinico posodila, da je ne kupujem brez veze. Tako da bomo še mal prišparali. Elektronsko varuško moram še kupit, bom kar isto od Angel sound-a, ki ma še alarem za dihanje. Dudice so že doma, flaške tudi, pumpa za mleko tudi, vložki in blazinice za dojenje tudi, tetra plenice in umivalne krpice tudi, tako da je že kar nekaj materiala... user posted image

Berem tudi da se pogovarjate o pomoči po porodu. Jaz imam izkušnjo od prvega in mi je mami pomagala, kar je pač lahko, ker je še delala in je bilo kar naporno. To rundo pa je mami že v penziji, tako da smo se že zmenili da bo prišla k meni za 14 dni in bo poskrbela za vse ostalo razen za dojenčka. Sej vem, da sem mogoče malo bolj "na komot" samo se tudi ne vidimo veliko, ker je na gorenjskem jaz pa na obali in nam bo kar lušno, ko pride. Že vsi komaj čakamo! user posted image

To bo za zdaj, ostalo pa malo kasneje, se beremo... user posted image

_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu julijka11)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 15:22:16   
aqua77
Čakam poročilo od mišmiš, je danes imela pregled za medike!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
   RE: Julijke 2011
4.5.2011 16:04:50   
Šnofla
Končno konec praznikov...ali bolje rečeno, končno je zmanjkalo čokoladnih jajčkov user posted image jaz se jim ne morem upreti

Suziiika - glede naglavni trakov, v SLO je s tem slabo, ali jih naredi sama ali pa jih daj delat kakšni šivilji. Za ideje pa v strica googla vpiši girlie headband. Za lupinico pa kolikor jaz vem v vsakem primeru rabiš nosilec za v avto - finta je samo ali isofix ali običnega. Isofix je baje bolj varen, fiksira se direktno na sedež in rabiš avto, ki to ima. Navaden nosilec se fiksira s pasom in nanj potem prišneš lupinico. Ampak...kolikor gledam "mojo" lupinico imam zraven nosilec od iste firme, kot je lupinica (peg perego), tako da verjetno ti bodo znali najbolje povedati tam kjer sta lupinico vzela user posted image

mismis user posted image ful si pridna s seznamčkom user posted image upam, da se vse tri super počutite!

Špelca21 ČESTITKE OB POROKI IN SREČEN ZAKON!

MŠ -
mi2 sva se odločila, da ne bova šla. Mojega čas matra, meni se pa ne da sedet na neudobnih stolih in poslušat stvari, ki jih lahko preberem in gledat slikic izpred stoletja ali dveh. Na srečo je lahko v Celju partner zraven pri porodu tudi brez šole, mene pa tudi menda ne bodo rekli, da ne smem rodit ker nisem hodila. Itak je pa teorija eno in praksa drugo, se bomo pa kasneje bolj potrudili pa bo.

Kar se pa pomoči po porodu tiče imam taščo v spodnjem nadstropju, mamo tudi blizu in namen čim več naredit sama in brez vmešavanja ene ali druge user posted image Smo že sedaj zmenjeni, da če bova rabila pomoč rečva zanjo, če ne imava pa mir.

Za spol pa jaz bom kar verjela gin, če bo pa na koncu punčka bo pač deklica v modrem. Hec, hec, cunjice bodo čimbolj v nevtralnih barvah, etiket pa tudi ne dam dol iz cunj dokler ne držim user posted image v rokah in res idim, kaj ima med nogami. Mi je pa drugače že na NS namignila, da nekaj se vidi med nogami ampak v isti sapi povedala, da je še prezgodaj in da naj za bolj točno napoved mojo G povprašam. Zaenkrat kaže, da se ni zmotila.

Drugače pa pri nas na polno dogaja, v tem tednu nama zaključijo tla, potem pa v naslednjem tednu električar in knaufar zaključita prostore, ki jih nista uspela pred tlemi in malar pobarva dva prostora. Pa kopalnico bodo v torek razbili in upam potem na hitro pripravili za polaganje ploščic.

Imajo pa nekateri G res zasoljene cene UZ pregledov user posted image pri moji je menda okrog 20EUR (piše na ceniku, plačala nisem še nobenega).
Pohištvo naju ali čaka ali pa je naročeno, tako da v roku enega meseca imava stanovanje gotovo user posted image Potem pa ostane nekaj časa za pripravo na otročka user posted image

Pa same fajn stvari me čakajo zdele v maju - jutri grem končno k frizerki mojo grivo skrajšat na minimum, v petek greva kopalnico naročit, pa po TV in po fotkiča (sploh zadnje komaj čakam!!), 16 imam pregled pri moji G, 17. greva oba z dragim na 3D (kako mene zanima njegova reakcija, do sedaj je škratka gledal samo na UZ slikicah), pa s pesjanom bova najbrž šla še zadnjič letos na tekmo. In enkrat vmes z user posted image letiva za en dan na morje. Moje morje, baje da že v spanju govorim o njem, tako ga pogrešam. user posted image Komaj čakam, da se malo namočim.

Nič, zdaj se pa lotim malo račune in ostale papirje uredit potem pa s pesjanom na srehod in počakat dragega, da pride domov, da se malo pocartava user posted image

Uživajte v nosečnosti in božajte trebuščke! user posted image

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?