Urshy78
|
Jona, upam da tvoj čimprej pride domov. jaz sem tudi cele dneve sama, moj pride dam po enajsti zvečer ko že spim, tako da nimam nič od njega..ma kaj čmo.. vreme je pa res bedno...jaz sem bila včeraj notri, danes pa zunaj uro in pol, pa me je dež ujel, sem potiskala voziček v klanc kot nora, dež ful padal, T pa veselo spal o, super, G pa lepo napreduje s hranjenjem. a ti mu daš surov jabuček ali ga skuhaš? jaz mu ga kar skuham zaenkrat, ker baje surovo jabolko napenja.. jaz sem mu dala do zdaj samo enkrat za poskusit kupljeno kašico od Hippa, okus jabolko in banana pa se je ful pačil in pljuval ven, ne mara banane, tako da sem jaz pobasala kašico, je bila ful dobra nisem bila še nikoli od doma cel dan, če sem pa že šla ven, sem pa vedno bila doma toliko prej, da sem mu skuhala. bo pa slej ko prej moral začeti tudi jesti te kašice, zelenjave mu pač ne morem skuhati, potem pa pustiti to stati par ur v posodici da bi to jedel. uživejte na morčku, upam da bo vreme boljše kot tukaj, napoved je namreč krneki Mojškra, wb a G pa takole zobki matrajo, ja bošček mali no upam da bo čimprej pokukal ven. kako pa drugače spite ponoči? pa čez dan? a ga ti še ponoči kaj hraniš? pri nas čez dan standard, spanje po pol ure, včasih mogoče več, če se pozabi zbuditi ponoči ga enkrat nahranim, ker drugače je dretje da je joj mleka imam zaenkrat dovolj, sicer manj kot sem ga imela, ampak dovolj da mi ni treba dodajati, samo zvečer dobi flašo. kako si pa ti z mlekcem? ga imaš dovolj? Betricija, si kaj že tvojega prepričala za sesalec? je S spala kaj bolje ali jo je spet črvičilo? TetaM, kako je z I? še driska in bruha? upam da ste bolje? kako pa kaj nočno spanje? pa škoda za mlekeca Špica, a ga Ž še sračka ponoči?? Petyyy, ste še prehlajeni?? naš ga je ponoči spet lumpal malo. sicer je bil priden do treh ponoči, je spal 7 ur, potem se je pa zbujal do sedmih skoraj vsako uro, čeprav sem ga dala ob pol petih k sebi v posteljo. mu govorim da je nočka za spat, ne pa za žurat, pa me nič ne posluša
< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 27.4.2011 21:01:29 >