betricija
|
čer najprej WP, dobrodošla. še enkrat iskrene čestitke za Eriko. glede polivanja in bruhanja, se strinjam z mojškro. sigurno je preveč hrane. glede na to, da bo šele en mesec stara, je to sigurno preveč. jaz sem svoji na začetku dajala 90ml, sicer sem potem nekaj časa samo dojila, šele po 2m sem začela z 120ml in sedaj pri 4,5m dobi 150ml in še to sem ji zmanjšala obroke iz 6 na 5. pa zdrži. ni lačna.je pa res, da ji dnevne obroke dam vmes še kašico.na 150ml mleka 3 žlice. glede krčev. naša jih je ful imela, dokler nisem prenehala z mlečnimi izdelki je bilo joka juhuuuu. pa potem sem opazila, da je jokala še, ko sem jedla med za zajtrk, pa cvetačo za kosilo..nekaj kar tebe napenja, bo njo tudi.sicer je bila pa naša tudi med zaspančki za hrano, sedaj pa ji moram odstavljat flaško, ker bi drugače vse v 5min pojedla. za krčke sem imela tudi kapljice iz tržiča in pa oleovit d3 sem kupila. če boš imela še kakšno vprašanje, imamo 3m do 5m starejše otročičke, pa kar vprašaj :) špica sem vesela , da ti Ž lepo spet spi. no pri nas je sedaj ponoči spet mir, je pa zvečer bolj sitna. včeraj smo imeli 1uro joka ob 8h zvečer, 2dni pred tem pa ob 23h 2 uri..bošček.sedaj pa že spi. je zmatrana danes. smo bili v avstriji :) hotla mami šoping, pa je bil sam jok..dokler smo za njo kupovali, je dala mir, ko pa je mami zavila še v C&a pa jok. sem pa vesela, da sem dobila hrano za našo pupo, pa kapljice oleovit d3 v borovljski lekarni. sem tukaj preko une gospe v šk.loki plačala 15€ s poštnino vred, pa cena na kapljicah je bila 9.6ˇ€ pa pridem v lekarno, naročim v moji fenomenalni polomljeni nemščini kapljice in plačam samo 3,85€ me je skoraj kap zadela...fino zasluži gospa.če bi to vedela, bi jih šla sama kupit..12 € je kar neki...pa plenice sem kupila in kot sem rekla hrano, ker naj se je ne bi pri nas nekaj časa dobilo, ker baje firma menja embalažo. no hrana je v avstriji še ceneje, pa še ugotovila sem, da tudi muller prodaja robo za jugo. škatla je popolnoma ista, vrednost kalorij in vitaminov pa se razlikujejo med to škatlo kupljeno v mullerju in v avstriji. samo, fora pa je, da je pri naših škatlah zraven še v slovenščini prevod kar je napisano na škatli in so zraven tudi količine,ki pa se razlikujejo od tistega napisano na škatli, ko pa sem danes primerjala, so tiste prevedene količine iste kot na škatli iz avstrije...moram mal vprašat na muller, kako lahko prodajajo navodila različna od škatle...zrelo za inšpektorja.. jona kako ste se imeli na morju?jaz bom šla mogoče konec tedna na morje. v četrtek imam razgovor v privat vrtcu v trzinu. morda uspemo priti notr, bom plačala 500€ pa tudi prav,samo da imam prosto mesto, potem pa na morje. sem danes poskusno dala saro v športni del stolčka...jaooo jok, jok, jok. v košari pa tudi noče bit.kakšen nasvet? teta m, kako kaj I? bolje? držim pesti. urshy, spite ponoči? aja, daj ti meni povej o tem sesalcu, koliko časa sesa koliko površine. kako je pri stopnicah, če gredo navzdol... nič, uživajte. sara že spi,moj je šel na pivo, jaz pa...čvekam tukaj :)
|