Teta M
|
Oj! Mi smo bili končno vsi trije doma včeraj.. oz.oči je bil tudi doma, tako da smo šli v Arboretum na sprehod...potem pa se je naoblačilo,pridemo domov, pa nas vidjo eni sovaščani,pokličejo in naju povabijo na piknik...super, nisem rabila kuhat,tako da smo bili tam cel popoldan...I je bila pridna,v bistvu je vendo pridna ko je v družbi... No,da povem,da imamo zelo hude borbe glede spanja,sedaj tudi čez dan...Tako da sem se dva dni nazaj odločila,da jo bom pustila zvečer naj se dere kolikor hoče...in lumpa mala kot da je čutila da ne morem več, da res to ne pelje nikamor več,da naš proces uspavanja zvečer traja tudi včasih po 3 ure,v povprečju pa 1,5-2h,je zaspala v 10 min.po tistm ko sem jo odložila v posteljico in čisto tiho...No včeraj je bila druga zgodba,ampak sem vztrjala, drla se je 45 min.potem pa zaspala...vmes sem šla gor k njej,jo lubčkala, pobožala,se z njo pogovarjala in šla ven iz sobe...to sva storila ene 4x v tistih 45.minutah....No danes čez dan podobna zgodba,se je prej drla pol ure predno je zaspala, spala je pa celih 15 min...evo se je že zbudila...šibam,pa-pa Aja še to..spimo katastrofalno....nekje na 2 uri se zbuja.... Betricija: ni ravno navdušena nad korenčkom, ampak jaz bom kar vztrajala, pa vidim da tudi še ni zrela čisto za žličko...
< Sporočilo je popravil Teta M -- 9.5.2011 14:52:36 >