|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
5.5.2011 20:39:46   
špica84
Mene je moja Ž včeri,ko neb rabnla spat čez dan spala 3 ure.In poslednično mami ni mogla it vn.Zmejeni smo bili ob 13 zbudla se je pa o0b 13 30
Drugače smo pa tudi mi imeli porazno noč,zbujala se mi je na 2 urce.Dokler je nisem ob 3 dala k sebi v postlo in potem je vsaj malo spala.Sam kaj ko mami ni spala bogve kj.
Upam  da bo danes bgolje.

Betricija uživaj na morju in fajn opravi jutri na razgovoru

Jonči kje se potepaš

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
5.5.2011 21:46:46   
Teta M
Urshy: te čisto zastopim ,kar se tiče strahu pred nočjo..pri meni se začne že strah,ko se začne večer približevati, v kakšnem stanju bo zaspala....pri nas se tudi zbujamo na 2 uri, včeraj tudi na 45 min, pa na 1h, pa spet na 2,5h....meni počasi primanjkuje energije, moj vsak dan kasneje hodi domov iz dela,pridejo dnevi,ko sploh ne vidi I,ker pride tako pozno,ko ona že spi...HB za taščo,ki mi jo vedno čuva,če imam kakšen opravek, ne vem kako bi drugače lahko opravila kakšne zadeve...
Vse najboljše T za pol svečke...user posted image

Mi smo pa danes stari 4 mesece in mami jo je nagradila s tem,da ji je dala korenčka za probat...uff,kakšno faco je naredila...ni ji bilo preveč všeč,ampak jutri zopet nadaljujemo....se ne bom dala....

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
5.5.2011 21:58:23   
mojškra
Urshy - še tukaj za pole letauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Teta M- tudi I za 4 mesece

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
5.5.2011 22:56:27   
jona klara
ojjjj, joj saj ne najdem prav časa za računalnik, skozi nekaj prčkam pa nič pametnega.G zahteva pozornost, igrače, pesmice v tem uživa....spi pa čez dan skoraj nič, da ne omenjam kako je bilo sedaj 2 dni, ko smo prišli iz morja, ker je bilo pri nas hladno, sma bila kr notri, mešalo se mu je prej pa 4 dni cel dasn zunaj...no jutri gremo spet na morje čez vikend.Hvala bogu je noč mirna.user posted image user posted image za vse ki ne spite ponoči.

urshy- vse najboljše T za po svečke, ne morem verjeti kako gre čas- grozn hitr, še komaj smo bile okrogle in že so pravi otročki, ne več dojenčki.Mogoče bi imela v ponedeljek čas, ko se vračamo nazaj dopoldne čez lj, javi na mobija do nedelje če boš kaj v lj.

teta- vse najboljše I za 4 mesece in bravo za korenček, saj ji bo še bolj všeč.Moj G že je jabolko, banano, bučke, krompir in korenček.že kar poje.

špica- upam, da boste bolje spali

kakorkoli če spimo ali ne samo, da jih imamo, bo že bolje-Lani bi vse noči dale zanje.

betricija- že uživa na morju , lepo se imejte

mojškra- kako kaj G?

petyyy- kako je z zoki z R?ste kaj uredili

lahko noč in poljubite sončke in sončice

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
6.5.2011 10:35:08   
Teta M
Mojškra:čestitke G za pol svečke....user posted image user posted image user posted image , cmooooookec,user posted image

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
6.5.2011 14:50:58   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Mojškra:čestitke G za pol svečke....user posted image user posted image user posted image , cmooooookec,user posted image

hvala

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
6.5.2011 14:51:23   
mojškra
NO DANES SMO STARI POL LETAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image IN Z MAMI SVA BILA NA LJUBLJANSKEM GRADU-PEŠ

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
7.5.2011 10:36:52   
Urshy78
TetaM, še tukaj čestitke I za 4 mesece, čeprav z malo zamude user posted image

Mojškra
, G pa tudi tukaj še enkrat čestitke za polovico svečke. in je G užival na gradu?

Jona, uživajta na morju. sem ti kar malo fouš, ampak ti privoščim. lepo se mejte user posted image

S*, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

pri nas pa spet zbujanje na približno 2 uri, res noro user posted image user posted image user posted image
edino to je dobro, da potem spiva s T približno do pol devetih. drugače ne vem kako bi funkcionirala čez dan.
ma ko bi vsaj čez dan malo več spal, pa tudi to ne, eno uro ima dovolj. od kje mu energija ne vem user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 7.5.2011 10:37:23 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
7.5.2011 16:21:20   
špica84
Dober dan

Pri nas je bila pa prekrasna noč,spala mi je od 22-3 30 in od 4-7.Mi smo se končno domenli kam gremo na morje,pa še sami ne gremo.Gre še od njegova priče poročne familija :).Tako da bom imela družbo,moj pa tut za kozarce dvigovat hihi

Drugače sem ji pa danes dala korenček in je bila full navdušena.Tako da sedaj bom pa res začela ji hrano dodajat.Pa uspelo se ji je obrnit iz hrbta na buškota user posted image

Čestitke vsem za mesečnice

Jona uživaj maksimalno na morčku

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
8.5.2011 18:10:55   
mojškra
Babure kje pa ste, smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
8.5.2011 19:53:47   
Urshy78
IZVIRNO SPOROČILO: mojškra

Babure kje pa ste, smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mene na raport user posted image user posted image smo se cel dan potepali, bili na obisku. T bil po dolgem času priden ponoči, spal prvo rundo 6 ur, potem pa zbujanje na 2 uri do osmih, ob šestih ga je moj zbudil, drugače bi verjetno spal dlje časa. sva pa potem pančkala od osmih. bomo videli kaj mi je prištimu to noč.

kje ste pa ostale??

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
9.5.2011 8:19:27   
S*
Jutro!

Vas kar malo zanemarjam zadnje čase user posted image . Večino dni sva s K zunaj, greva od doma že okrog 9h, s sabo vzameva sadno malico, nato greva na kosilo kar k mami in potem tam počakava tatkota in vsi skupaj se nato potepamo do večera. Tako dnevi kar letijo mimo nas. No, noči so zgodba zase, prvo rundo K spi do 1h, potem pa ko jo piči in se zbuja na 1 do 2h.

Čestitam vsem za mesečne praznike.

Urshy hvala za čestitke!

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
9.5.2011 10:18:55   
betricija
dan
no mi prišli iz morja. sara bila pridna, kolikor je lahko bila. ponoči smo še kar spali, čez dan pa tudi presenetljivo veliko.torej bomo vajo ponovili :) je bil pa problem zaspat doma. se je drla skoraj eno uro, na koncu sem jo pustila v posteljici, da se je sama drla 5min, pol je pa spala.očitno ni več mogla. in smo spali do 4, ko je malo zajokala, spet masaža hrbta in trebuščka, pol sva se pa zbudili šele ob 6.40. niti ne vem,kdaj je moj šel v službo. sem mislila, da je zaspal.pa mi je prej rekel, da naju je obe poslušal, če še dihava.no sara še spi, samo jo grem pa zbudit, da ne bo spet jokca zvečer.

jona, a vi ste tudi imeli težave s spanjem, ko ste nazaj prišli? super, da ste šli na morje čez vikend. je bil res lep vreme.

urshy, sori, ker sem T postarala za 1dan. obljubim, da ne bom več naredila te napake :) kura, preveč sem za morje razmišljala.

ostale ste v redu? se potepate?
teta m, spite??vidim na fb, da korenjček rada je. naša se mi je zadnjič skoraj zadavila..brrr.bom pa vztrajala..ne bo sam po flaški vlekla.

tko, aja, vrtec..razgovor...so nas dali na čakalno listo...klinc vse skupaj...bomo vidl...

no, sara je pokonci...paaaaaa paaaaaaaaaaa

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
9.5.2011 10:48:13   
Petyyyy
Daann

Končno doma, bilo luštno, R priden, samo hladno je bilo pa za pop...., dež, veter, nismo nič hodili naokoli, tako da sva bila vsega skupaj zunaj morda 8 uruser posted image , R je imel že vsega dovolj, ker ga nisem peljala nič ven, spal je pri meni in me je bilo kar strah kaj bo ko se vrnemo, ampak moram priznati, spal je ko bubica v svoji postelji. Z zobozdravnikom še nič novega, moram poklicat še enkrat na stomatološko dr. kosem, če ga bo hotel vzeti, v Moste k vešči ne grem!!!!
Naša lenobica res počasi začenja past kravice in čito malo manjka da se obrne, res je len!!

Betricija kaj je bilo z Mulerrjem??

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
9.5.2011 10:58:36   
mojškra

S*vse najboljše še od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
9.5.2011 12:09:28   
betricija
petyyyy kje pa ste bili, da je deževalo? mene je samo včeraj opralo in napihalo na AC ko smo se peljali domov. sem komaj volan krotila, moj in sara sta pa norela zadaj v avtu...
glede mullerja, nisem imela časa, upam, da bom ta teden, sem pa opazila (še moj je opazil), da je popolnoma ista škatla, kupljena v avstriji, vse iste vrednosti, vsebina bila čisto druge barve, pa tudi hrano sem imela samo za 2,5dni, to kupljeno pri nas pa jo imam za 3,5dni pa še bolj svetla je. moram res preštudirat kaj vse napisat, pol bom pa na muller poslala.v glavnem v mullerju se do nadaljnega ne da dobiti moje hrane.zaradi menjave škatle...

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
9.5.2011 14:51:16   
Teta M
Oj!

Mi smo bili končno vsi trije doma včeraj..user posted image oz.oči je bil tudi doma, tako da smo šli v Arboretum na sprehod...potem pa se je naoblačilo,pridemo domov, pa nas vidjo eni sovaščani,pokličejo in naju povabijo na piknik...super, nisem rabila kuhat,tako da smo bili tam cel popoldan...I je bila pridna,v bistvu je vendo pridna ko je v družbi...
No,da povem,da imamo zelo hude borbe glede spanja,sedaj tudi čez dan...Tako da sem se dva dni nazaj odločila,da jo bom pustila zvečer naj se dere kolikor hoče...in lumpa mala kot da je čutila da ne morem več, da res to ne pelje nikamor več,da naš proces uspavanja zvečer traja tudi včasih po 3 ure,v povprečju pa 1,5-2h,je zaspala v 10 min.po tistm ko sem jo odložila v posteljico in čisto tiho...No včeraj je bila druga zgodba,ampak sem vztrjala, drla se je 45 min.potem pa zaspala...vmes sem šla gor k njej,jo lubčkala, pobožala,se z njo pogovarjala in šla ven iz sobe...to sva storila ene 4x v tistih 45.minutah....No danes čez dan podobna zgodba,se je prej drla pol ure predno je zaspala, spala je pa celih 15 min...evo se je že zbudila...šibam,pa-pa
Aja še to..spimo katastrofalno....nekje na 2 uri se zbuja....
Betricija: ni ravno navdušena nad korenčkom, ampak jaz bom kar vztrajala, pa vidim da tudi še ni zrela čisto za žličko...

< Sporočilo je popravil Teta M -- 9.5.2011 14:52:36 >

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

Neposredna povezava do sporočila: 2667
9.5.2011 15:39:00   
Urshy78
S*, edino prav da sta cel dan zunaj. a vi tudi spite slabo ponoči? user posted image user posted image

Betricija, sploh ni panike, en dan gor al pa dol user posted image user posted image user posted image user posted image
pa super da je bilo lepo na morčku. sem vam kar malo fouš za prikolico user posted image user posted image  
s temi vrtci je pa itak eno veliko sr...user posted image

TetaM, sočustvujem s tabo user posted image tudi mi imamo probleme z uspavanjem čez dan. me je kar groza ko ga moram dati spati v posteljico. ponavadi traja uspavanje več kot pol ure, ga malo pustim dreti, potem šibam gor da mu dam dudo in ga malo lubčkam po čelu, če noče zaspati, grem spet dol za par minut in ponovim vajo. in ko mu končno uspe zaspati, spi pol ure..user posted image
ponoči že več kot en teden zbujanje na približno dve uri user posted image edino prejšno noč je spal v kosu 6 ur, sem pred dojenjem spila enga radlerja, nevem ali je to pomagalo ali ne..bom še en dan poskusila naresti isto user posted image
pri GH pa bodi kar vztrajna, T tudi nekaj časa ni hotel jesti korenčka, zdaj pa zbaše vse kar mu dam in kolikor mu dam user posted image user posted image

Petyyy, wb! super, da ste se imeli lepo in da je bil R priden. se vidimo kmalu kaj, a ne user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 9.5.2011 15:40:42 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
10.5.2011 9:25:37   
jona klara
dannnn

kako ste kaj? sploh ne vem kam gre ta čas, tako teče, sploh ne pridem več velik do računalnika.Ja na morju bilo super, G priden, ampak sedaj ko smo doma pa včeraj je pri nas full pihalo sma bila skozi notri, pa katastrofa tečen, roke, roke, v ležalniku se je začel tako dvigovati in naprej vlečit in zraven bunit, da nevem koliko časa bo sploh še bil v njem... jemo pa radi po žlički, samo še ne dovolj, da ne bi bilo zraven flaške

betricija- super, da je bila S pridna in ste se imeli super,kako pa ji ti daješ GH? PA KOLIKO MLEK ZRAVEN A TAKOJ ALI Z ČASOVNIM PRESLEDKOM?

teta m - škoda, za spanjeuser posted image user posted image pa upam, da bo rada I imela GH.

URSHY- NISEM TE ŠE POKLICALA JAZ LUMPAuser posted image user posted image , verjetno si pa spregledala za ta ponedeljek ko sem imela namen se ustaviti v lj, ko sem ti na forum napisala.Upam, da ste danes kaj bolje spali, verjamem, da je to katastrofa.G se sedaj zbuja ob 6 in sem čist zmučkana, ne vem kako se ti počutiš in teta po takih nočeh

S*- malo z zamudo pa vsenajboljše tudi iz naše strani.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
10.5.2011 9:26:51   
jona klara
aja kdaj v maju ste imele plan za snidenje, ker mene ni doma po 17 maju.A bi šlom kaj ta  teden ne vem petek?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2670
10.5.2011 9:28:14   
betricija
dan, naša S še spi, pa potem izkoristim, da z vami malo počvekam, namest da bi pospravljala po stanovanju...bom popoldne.

urshy in teta m, a pri vas je tudi problem spanja čez dan. predno sem šla na morje, sem jo 2 dni, ko je začela sitkat v DS, dala kar v spalnico v posteljo, pa glasbeno igralo in je zaspala, od kar smo pa domov prišli, je pa jok in jok in jok. tudi čez dan se spet ne zna zamotat, d aje sama v ležalniku ali pod igrali. moram bit obvezno sama. sem kar mal jezna, ker so bili na morju skoraj cel dan ob njej in se je tako navadila, da ima nekoga skoz zraven.včeraj sem jo pač pustila, da se je 10min drla v posteljici, no na koncu nisem več imela moči da jo poslušam, sem ji dala eno kapljico proti krčem na dudo in je zaspala takoj. očitno ji to sladko paše.

sicer pa se ponoči 1x zbudimo, jo iz boka prevalim na hrbet in spimo naprej.upam, da čimdlje.

tako, danes pa na sprehod. včeraj je tako grozno pihal, da je še taščo v noge zeblo,ko je na vrtu urejala jagode.pol je res bilo mrzlo. jutri pa cepljenje :)

pa pa

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
10.5.2011 9:30:15   
betricija
jona, jaz imam GH v naprej skuhano, potem ohladim, pretlačim in ji dam po žlički za jest..sicer še zelo malo, ker sploh nče jest, si pa prej pripravim še mleko in ji dam kar celo merco..ker je GH še tako malo.

Neposredna povezava do sporočila: 2672
10.5.2011 9:39:02   
Urshy78
Jona, tudi jaz včasih težko pridem do računalnika. v bistvu sem gor takrat ko gre moj s tamalim ven, to je zdaj user posted image
ali sem pa zvečer tukaj ko ga dam spat, včasih pa pokukam sem gor čez dan, medtem ko on pol ure spi user posted image
a  veš da sem spregledala tvoj post očitno user posted image daj drugič me kar raje pokliči, če boš kaj v LJ, a velja user posted image

miting..ja zaradi mene lahko komot v petek, če bo seveda lepo vreme. a ste za???

betricija, pri nas je spanje čez dan v posteljici že od nekdaj problem. zaspan tok da komi gleda, samo zaspat pa ne!
edino v vozičku na dvorišču pa zaspi. sem ga včeraj popoldne fajn oblekla ker je pihalo pa dala voziček pod drevo da je gledal listke kako se premikajo. pet minut je vriskal, potem pa zaspal za celo uro in pol user posted image user posted image

TetaM, kako ste spali?

T se je ob pol enajstih zbudil, sem mu dala takoj dudo v usta in je zaspal, potem ob pol dveh, sem ga podojila, pa ob štirih, takoj duda spet v usta, zaspal potem do pol šestih, ko je bilo konec spanja.

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2673
10.5.2011 9:40:42   
jona klara
betricija- moj G čez dan skoraj nikoli nič ne spi, po pol ure ali če je v vozičku kaj več.od morja dalje, je razvajen ne zaspi za boga čez dan notri, kr naprej me išče sitnari, prej je bil bolj priden, prej je bil neverjetno priden ne vem kaj bo...je pa res, da rastejo in  se nas zavedajo in zaqhtevajo  vedno več pozornosti

aja če ne ta teden pa kdaj drugič.....saj še moram mojga vprašati, če gre kaj v lj, pa še ve povejte kako ste časovno

Neposredna povezava do sporočila: 2674
10.5.2011 10:14:35   
Urshy78
jona, meni je načeloma vseeno kdaj. edino ob sredah imava plavanje ob 11-ih, drugače imam pa več ali manj čas. je pa za petek baje dež napovedan.
a čmo potem enkrat drug teden? se bomo tebi prilagodile, ker nisi iz LJ, a velja user posted image

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?