|
RE: Otročki po IVF/ICSI18 kg, full drag 2.del 18.4.2011 12:02:50
|
|
|
|
betricija
|
dan evo, sara spet spančka. je bila pridna in je spala celo noč. sicer pa je bila v soboto, kot sem napisala, katastrofa od dneva. je bilo treba pospraviti, našemu se ni dalo, pol je pa še zvečer Sara štrajkala s spanjem in je bilo joka od 8h do 11 ko sva šle pol kar v spalnico in še enkrat jedle, pol je pa spala celo noč, samo jaz nisem, ker sem ne vem zakaj skoz čakala, kdaj se bo zbudila in začela jokat..tako da sem bila kot pečen zombi zjutraj. no krst je uspel. Sara ni niti enkrat zajokala v cerkvi, še župniku se je smejala..jah, če imamo pa tko mladega župnika, da mu je ena enkrat rekla, da ga je škoda, da je župnik. no ko se je župnika nagledala, je bila zanimiva sveča, sploh po tistem ko smo jo prižgali. ko jo je župnik polil z vodo, se je pa tako zasmejala, da je še župnik onemel in rekel, jok, kako prijazna je Sara. mislim, da se je bal,ker nazadnje v sredo je pri njemu malo sitkala, samo ej, ob 8h zvečer je vsak otrok siten a ne...no pol so sledili še slikanje, pa vožnja proti gostilni, hrane itak preveč, sara pa ni hotla zaspati...še med kosilom se je pokakala.sem jo kar na klopi previla..ni nihče opazil, da smo jo previli :) sem bila pa utrujena.pol ure nošenja na rokah, dobro da je bila pri miru, a vseeno, imam bolečine v rokah, pa naj to ostane v spominu :)pol pa sem se še doma mogla sama s saro ukvarjat, ker je ati še sosede častil, ah, dedci...se opazi na sliki, da se nisem imela časa pobarvat. to mi je pa tolk hudo in sem jezna na mojega, ker on pa je imel čas 2x ta teden it na pivo s prijatelji.a krst je za nami. spomin je lep, nepozaben. po tolikšnem času matranja, da sva prišla do tega angela, kar nisem mogla verjeti, ko sem jo nosila k krstu, da bom res to enkrat doživela. še moj oče je jokal...ahhhh. toliko. slike so še gor. sem malo razočarana nad fotografi, da jih je toliko slikalo, pa nobena pametna in kvalitetna slika v cerkvi..smrk..samo kaj čmo. nekateri se pač bojijo v cerkvi hodit gor in dol...grrr. vidim, da ste ostale preživele lep vikend. S* je danes kaj bolje s tvojimi koleni? mojškra, dobro ste jedli. pohan piščanec..mljask...bo treba it k Pircu na piščeka. teta m, hja, nama je sara to tudi delala, samo pol se je pa kar naenkrat nehal. se mi zdi, da sem jo začela polagat v posteljico tako, da sem jo imela k sebi stisnjeno, dokler ni ležala in to še sedaj delam.kaj bi ti pa pomagalo pa ne vem. naša S čez dan ne spi toliko, zato je ponoči bolj pridna..kaj pa če bi tvoja čebelica čez dan manj spala? da bi bila bolj utrujena..ma saj ne vem no...se mi smiliš, čeprav si zadnjič zgledala zelo sveža :) jaz bi bila čisti zombi, če bi bila na tvojem mestu. tolk...gremo voščila za veliko noč pisat...
|
|
|