|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI18 kg, full drag 2.del
16.4.2011 20:37:06   
mojškra
HOJLA

Nisem nič pridna glede pisanja.

S*-upam da tole s koleni porihtaš, vem kako to boli. A pikica pa je zakuhala spet, ja ti revica no, kaj jo to muči.

Teta M- daj ji eno granulu preden greste spat , poskusi.
Urshy- jaz imam skozi mehke zize, nikoli polne, pa se tudi še rediva, jaz upam da ti ni zmanjkalo. Teta M- tebi tudi, upam da mlekec pride nazaj, ker je res bolj preprosto dojiti. S*-mene tudi kliklni na FB, saj boš takoj vedla kira sem:-)

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
17.4.2011 10:54:34   
Teta M
Ojla!

Petyyy: o ne ,nič ni odpadlo, smo bili na pikniku user posted image , smo pa  bili več ali manj potem ves čas v hiši...Ampak je bilo vseeno super..I je bila full pridna...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
17.4.2011 18:09:11   
betricija
dan
samo na hitro
smo zmagal..sara krščena, vreme je bilo, gostje niso bili preveč tečni in torta je bila božanska...sedaj pa smo zmatran..za nami je bila katastrofalna noč..no večer in sem aut..sem pa dala nekaj slikc v album..iz cerkve pa še čakam.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
17.4.2011 19:14:47   
S*
Pri nas je stanje nespremenjeno. Spimo od 8h-24h in nato se zbujamo na 2h. Naša punca zvečer noče niti kašice, niti AM, samo joške, ki pa so zvečer že skoraj prazni user posted image . Ko vidi žlico ali pa flašo naredi šobo in ni šans da bi usta odprla!

Betricija, lepe slikice, sedaj si pa kar odpočjite!

Mojškra, sem te kliknila user posted image . Kolema, mah zaenkrat nič bolj, grem pa jutri k privat fizioterapevtu, da vidimo če bo lahko kaj naredil.

TetaM, mi bi tudi tako spali!user posted image

Urshy, si izkoristila mamo??user posted image

Malo sem slikice naložila, sem mela čas, je tatko šetal K ves dan.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
17.4.2011 20:12:25   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: betricija

dan
samo na hitro
smo zmagal..sara krščena, vreme je bilo, gostje niso bili preveč tečni in torta je bila božanska...sedaj pa smo zmatran..za nami je bila katastrofalna noč..no večer in sem aut..sem pa dala nekaj slikc v album..iz cerkve pa še čakam.

Sem prav mislila na vas kako lepo vreme ste urajmal, super, bravo

Neposredna povezava do sporočila: 2555
17.4.2011 20:17:22   
mojškra
hojla

Evo mene.

S*-a si me kliknila, no potem te takoj potrdim k bom lah, če nisem če kaj zamutila.

Poročanje od danes: najprej sta naša dva velika fanta šla k maši, jaz pa peš do tašče z G, na kar me sodelovka kliče da pride okrog 11h k meni, no smo hitro posrkali kavico in šli domov. Ob 12 pa drugi obisk in smo vsi skupaj odjadrali na kmečki turizem Blaž-punce, take porcije še v življenju nisem dobilana krožnik , ojoj, ojoj, koliko mesa in krompirja, pa ne boste verjele kakšna majhna cena -kosilo je bilo tako-goveja in gobova juha, trije kosi pohanega piščanca, krompir, štruklji in solata, in pijača za 10 eur. Pa še ful lepo imajo gor, tudi igrala in živalce za otročke. No iz tam sem šla na našo parcelo, na vidim, kaj je postoril bager. Pa smo šli malce po drugi poti in srečam našo Teto M, kako se šeta s pikico pokico-vidite kako je svet majhen., No in zdaj sem komaj prišla domov. Naš G je vsega skupaj spal le 10 minut, to ne moreš verjeti, kaj ima ta energije.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
18.4.2011 7:54:49   
lina10
No , da se še jaz malo javim, stari smo že malo več kot  2 meseca in pridno jemo in rastemo , da o teži ne govorim sta kar orenk deklce,Katja je velika 57 cm in težka 4335g, Špela pa je velika 56,5 cm in težka 5400g, sta kar pridne glede hrane če ne dobita željene količine sta pa pravi tečki, je pedijatrinja rekla, da sta pridne nič da preveč jesta ,Katja se je zelo poravila glede na to koliko je bila drobna ob rojstvu zgeda kot amnekenka Špela je pa bolj okrogla samo sta prav fletni bejbiki.Ponoči pa ustajamo na tri štiri ure ampak smo že navajeni.

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
18.4.2011 9:13:31   
jona klara
jutro

PUNCE- prekrasne ste bile na srečanju in vaši otročki, prelepi.Komaj čakam, da bom še jaz zraven z G.

user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
18.4.2011 9:47:53   
Teta M
S*: K je tako luškana pupika...user posted image
Mojškra: lepo,da smo se srečali a ne....

Joj,joj,.joj...te kolobocije okoli spanja....meni se že blede od tega kaj naj naredim,da naša čebelica ne bi zaspala v joku...mislim, kot da jo je strah spanja...Naše priprave na spanje trajajo po 2 uri,včasih tudi več...user posted image
Drugače pa smo danes spet spali kar ok, od 22h-2h, od 2.30-6h, od 7h..pa še sedaj spi, jaz pa sem ustala ob 9h...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
18.4.2011 10:12:57   
Urshy78
jutro user posted image
Betricija, super, da je krst za vami in da je vse potekalo po načrtih. slikice si bom pa malo kasneje pogledala ko bim imela več časa.

Mojškra, kje je ta gostilna? kle pri nas na našem koncu je tudi en kmečki turizem, podobno kot si ga ti opisala, dobiš tudi nenormalne porcije za malo denarja user posted image a G pa tak razgrajač user posted image user posted image

Jona, tudi jaz upam, da se nam naslednič pridružiš. naslednji miting bo enkrat v maju, toliko da veš user posted image

Lina, super, da tvoji princeski tako lepo napredujeta user posted image user posted image

S*, ja kaj ga je pa začela K biskati?? verjetno je to samo neko obdobje, upam da bo hitro mimo.
ja, mami je bila varuška, jaz sem pa medtem lahko pospravila celo stanovanje, pa še obesila tri žehte user posted image user posted image
jutri sem jo pa spet povabila na obisk user posted image

mi smo bili pa včeraj na RD od sosedine punčke, je bila stara 3 leta. jaz sem šla z avtom do Fužin, potem pa peš do Bizovika, da bo T ja čim dlje spal. v avtu je zaspal 10 minut pred ciljem, v vozičku je bil najprej priden, potem se drl, potem pa zaspal, 15 minut pred ciljem user posted image user posted image tam je bil še kar priden, edino potem je začel sitnariti ker ni hotel biti več vozičku. je pa včeraj ful pihalo, tako da ga nisem hotela dati ven. no potem je bil siten ker je bil zaspan. pa je spal spet samo 20 minut. bil tam najmlajši pa najmanj spal, lump!

TetaM
, nobenega pametnega nasveta ti ne znam dati. pri nas zvečer, kar se spanja tiče noben problem, sploh ne morem verjeti kako lepo zaspi sam. čez dan so pa težave. jaz sem ga malo prej kar gor nesla ker si je začel mencati oči, sem ga pustila da se je 5 minut drl, potem pa dudo v usta pa lubčkat po čelu, dokler ni zaspal. zdaj pa spi že eno uro, waw user posted image
a si jo probala zaviti v dekico medtem ko jo dojiš, potem pa dati v posteljico? to sem jaz nekaj časa prakticirala, ko se mi je zbudl takoj, čim sem ga dala v poteljo.

mi spali ok. od 20.00 do 01.00. pa potem do 05.00, sem ga obakrat podojila pa enkrat previla, ker če ga ne je zjutraj vedno moker. potem je pa zaspal še do 07.00. priden user posted image

< Sporočilo je popravil Urshy78 -- 18.4.2011 10:14:00 >

TIAN 05.11.2010

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
18.4.2011 12:02:50   
betricija
dan
evo, sara spet spančka. je bila pridna in je spala celo noč.
sicer pa je bila v soboto, kot sem napisala, katastrofa od dneva. je bilo treba pospraviti, našemu se ni dalo, pol je pa še zvečer Sara štrajkala s spanjem in je bilo joka od 8h do 11 ko sva šle pol kar v spalnico in še enkrat jedle, pol je pa spala celo noč, samo jaz nisem, ker sem ne vem zakaj skoz čakala, kdaj se bo zbudila in začela jokat..tako da sem bila kot pečen zombi zjutraj.
no krst je uspel. Sara ni niti enkrat zajokala v cerkvi, še župniku se je smejala..jah, če imamo pa tko mladega župnika, da mu je ena enkrat rekla, da ga je škoda, da je župnik. no ko se je župnika nagledala, je bila zanimiva sveča, sploh po tistem ko smo jo prižgali. ko jo je župnik polil z vodo, se je pa tako zasmejala, da je še župnik onemel in rekel, jok, kako prijazna je Sara. mislim, da se je bal,ker nazadnje v sredo je pri njemu malo sitkala, samo ej, ob 8h zvečer je vsak otrok siten a ne...no pol so sledili še slikanje, pa vožnja proti gostilni, hrane itak preveč, sara pa ni hotla zaspati...še med kosilom se je pokakala.sem jo kar na klopi previla..ni nihče opazil, da smo jo previli :)
sem bila pa utrujena.pol ure nošenja na rokah, dobro da je bila pri miru, a vseeno, imam bolečine v rokah, pa naj to ostane v spominu :)pol pa sem se še doma mogla sama s saro ukvarjat, ker je ati še sosede častil, ah, dedci...se opazi na sliki, da se nisem imela časa pobarvat. to mi je pa tolk hudo in sem jezna na mojega, ker on pa je imel čas 2x ta teden it na pivo s prijatelji.a krst je za nami. spomin je lep, nepozaben. po tolikšnem času matranja, da sva prišla do tega angela, kar nisem mogla verjeti, ko sem jo nosila k krstu, da bom res to enkrat doživela. še moj oče je jokal...ahhhh.

toliko. slike so še gor. sem malo razočarana nad fotografi, da jih je toliko slikalo, pa nobena pametna in kvalitetna slika v cerkvi..smrk..samo kaj čmo. nekateri se pač bojijo v cerkvi hodit gor in dol...grrr.

vidim, da ste ostale preživele lep vikend.
S* je danes kaj bolje s tvojimi koleni?

mojškra, dobro ste jedli. pohan piščanec..mljask...bo treba it k Pircu na piščeka.

teta m, hja, nama je sara to tudi delala, samo pol se je pa kar naenkrat nehal. se mi zdi, da sem jo začela polagat v posteljico tako, da sem jo imela k sebi stisnjeno, dokler ni ležala in to še sedaj delam.kaj bi ti pa pomagalo pa ne vem. naša S čez dan ne spi toliko, zato je ponoči bolj pridna..kaj pa če bi tvoja čebelica čez dan manj spala? da bi bila bolj utrujena..ma saj ne vem no...se mi smiliš, čeprav si zadnjič zgledala zelo sveža :) jaz bi bila čisti zombi, če bi bila na tvojem mestu.

tolk...gremo voščila za veliko noč pisat...

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
18.4.2011 12:46:19   
špica84
Lep pozdravček

Midve sva ostale pri babiciuser posted image ,sva atija prepričale da bi ostale tu dol :).
Pri nas je bila danes katastrofalna noč,je imela teta luna z Ž toliko dela da je joj.Se mi je zbujala na dve urce

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
18.4.2011 16:26:57   
jona klara
betricija- user posted image user posted image user posted image user posted image za krst, slike so prelepe, S tudi, prava princeska, čpa kako lepo kiklco je imela.

S*- K je pravi cukrček,prava smeškica.

mojškra- a tako lepo nedeljo ste imeli? superca.

urshy- hvala za slike.PRAVI MALI SONČKI SO.Pa bravo za spanje, da se je izboljšalo.

lina- super, da napredujejo pupiki.

špica- lepo se mejte z Ž.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
18.4.2011 18:44:43   
Petyyyy
Se pofočkam na hitro user posted image , vidim da ste vse bolj ali manj ok, mi prav tako. Betricija lepe slikce, lep obreduser posted image , teta M bravo za piknik, Mojškra lep izlet.
Jutri peljem R k P, na dlesni ima neko belo pikico, smo mislili da je afta, ampak kljub izpiranju in Daktarinu se ni nič spremenilo, zobek pa tudi ne more biti malce pred sredino dlesni, no vsaj upam user posted image .
Lep večer vsem skupaj

Neposredna povezava do sporočila: 2564
19.4.2011 7:38:58   
jona klara
jutro...
no danes še spi, spal G do 6 zjutraj, pa še spi,,,ampak včeraj zvečer pa tak jok, da se mu je 3 krat zaletelo, da sem mislila, da se bo zadušil.Toliko mu dogaja, da čez dan sploh nč kaj ne spi, razen vzunaj, vse ga zanima, pa samo v sedeč položaj se vleče.

kako pa vaši sončki? kdaj so začeli siliti v sedeč, moj sploh ne prenese več položaja, da ga dam pol ležeče, razen v ležalniku, vozičku.Aja pa dojimo se že par dni ne več, ni več hotel, se je začel vstran obračati, bilo je pa še samo po kakih 60 in še vedno si toliko izbrizgam.

betricija, teta, špica- a ste že začele z GH?moj že je krompirček, korenček, sedaj bom dala jabolko.Ampak to je samo po ene 4 male žličke, pa še tam gre kaj ven, mu je pa kar všeč.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
19.4.2011 8:22:56   
jona klara
petyyy- dobro uredi danes

urshy- te kaj pokličem ta teden

Neposredna povezava do sporočila: 2566
19.4.2011 8:50:10   
Teta M
Jutro!

Petyyy: upam,da ni nič hujšega pri R
Jona: jaz še nič ne uvajam GH(mi smo stari 3,5 mesece), sem pa včeraj dala prvič v mleko 1 žličko Bio Riževe žitne kašice..spila je,sploh ni opazila,da je kaj dodano mleku... user posted image . Z GH bom počakala po moje še 1 mesec, potem pa začnem...ali pa vsaj ko bo dopolnila 4 mesece...
Ja pri meni je tudi zelooooo malo mleka, tudi načrpam včasih max.60 ml, večinoma pa po 20-30ml...tako da kar veselo dodajam AM.Sej jo pristavljam na dojko, ampak vedno potem poje še celo flaško AM.
Čakam da se čebelica zbudi,da papamo,potem pa šibava v Lj.po opravkih...

Isabelle, 05.01.2011
Stella,9.2.2012

Neposredna povezava do sporočila: 2567
19.4.2011 9:05:33   
betricija
jutro.
se vidi da je polna luna in da je lunca obsijala našo S. se mi je zbudila že ob 5h zjutraj, pa sva nazadnje jedli ob 23h. jo ne morem pripraviti do tega, da bi jedla npr. ob 8h zvečer pa da bi zdržala do 5.30. pa dobro, vsaj spimo ponoči in to je zlata vredno.

jona, jaz S še ne dajem GH. ma ne vem no, na vseh teh kašicah pravijo da se dodaja ob dopolnjenjem 4m.torej, ko se začne 5m.pa spremenila sem ravno mleko,po navodilu P, nekaj dni je bilo v redu in je redno vsak dan kakala, sedaj pa spet kaka na 2dni.no prej je na 3-4dni. in pravijo, da korenjček ali krompir otroka še bolj zapira ker so OH.bom počakala še do 11.5. če bomo imeli prvo cepljenje, potem bom pa počasi začela z GH.če bi polno dojila bi pa počakala do 6m.itak pa je sara kar močna za svojo starost, se mi pa zdi, da je skoz lačna in da je ta nov mlek ne nasiti dovolj...revca.

petyyy tvoj pišček je star že pol leta in dobiva zobke??koliko časa se pa slini? ker naša sedaj že dva dni tako obrača jezik v ustah, da jo je kar smešno gledat in pa slini se na veliko. in možno je da je bela pikica zobek.
paziti morate pa edino, če bodo otroci sitni in z vročino, zobka pa ni..dajte pogledat če prihajajo prej zgornji zobki. moja poročna priča je lani preživela 3dni v ped.kliniki v MS in 3dni so otroka pregledovali, mu vmes kri vzeli in mu niso krvi zaustavili, ko so iglo ven vzeli..če ne bi bila ona zraven, pa je samo na wc skočila, ne vem no..raje ne mislim kaj bi se lahko zgodilo. rekla je, da je bila posteljica vsa krvava.na koncu so majstri le ugotovili, da so zobki...

teta m, kako kaj I? je kaj bolje?

špica, super za brežice..ma saj ne vem, ne morem rečt, da si na dolenjskem...pravijo, da kar je levi strani brega Save proti hrvaški je štajerska...uživaj maximalno.

Neposredna povezava do sporočila: 2568
19.4.2011 9:24:19   
jona klara
betricija- saj se mi zdi, da sem začela prehitro, ne vem mogoče bom prekinila.joj S je pa taka lepotička.

Neposredna povezava do sporočila: 2569
19.4.2011 19:10:18   
Petyyyy
HELOO

No takole, naš R ima baje zobekuser posted image , levo spodaj trojkauser posted image . Jutri grem v akcijo za pendologom, pri nas v Mostah so adijo pamet, hvalijo dve v Šišli tako da..... Moja mami pravi da je tudi meni najprej zrastla trojkauser posted image . No toliko če ima katera kak predlog v zvezi pendologa pa naj kr poveuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2570
19.4.2011 21:25:28   
mojškra
Petyy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo Roki, bravo zober.  Meni pa je trojka zrasla na dvojkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No da vam še povem, da smo v cerkvi pri snemanju ujeli duhca, in to se zelo dobro vidi. Ne verjamenete a ne? Meni se to kar naprej dogaja.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
20.4.2011 10:00:25   
jona klara
petyyy- o že zobek?

mojškra- kako pa to zgleda?

kako ste ostale? kako ste spali? mi do 6 ure zjutraj, rs priden , samo dopoldan pa ne spat, včeraj ni od zjutri do 1 ih nič spal, pol pa 2 uri in to je to.Smo pa že dobili osebno za G, joj kako je to lušno.Komaj čakam drugi teden, da gremo na morje in upam, da bo ok prenesel vožnjo.

betricija- kdaj pa vi greste na morje?

S*_ kako si? kaj bolje? no tole pa je res bila nesreča

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
20.4.2011 10:03:17   
Urshy78
 T spi, se na hitrco javim. danes imava še zadnje cepljenje user posted image pa ful me zanima koliko g ima in koliko je zrastel.
danes pa prvič zjutraj nisem imela čisto nič mleka, sem mu morala dati flašo...kaj čmo user posted image user posted image

vas preberem popoldne ko prideva domov. lep dan!

TIAN 05.11.2010

Neposredna povezava do sporočila: 2573
20.4.2011 10:25:32   
betricija
dan
naša S se je pa ta teden spomnila, da se bo po novem zbujala ob 5h. saj vem, da sem lahko srečna, ker je noč mirna, samo vseeno, zakaj se sedaj zbuja pol ure prej???ta hrana jo res ne nasiti al kako.

jona, ne vem kdaj grem na morje. moj gre našim pomagat postavit prikolico v ponedeljek, čeprav odpirajo kamp že v soboto, samo je velika noč in moj bo šel potrkavat v nedeljo, pa barvanje pirhov nas čaka (joj komaj čakam, da naša S zraste, da bomo skupaj pacali po kuhinje), drugače pa mislim it na morje enkrat do konca junija.ko bo malo topleje podnevi in ponoči. pa ne vem kako bo s sarinim cepljenjem, kako ga bo prenesla, ah, same skrbi.

mojškra a tebe pa duhec obletava :) superca to. jaz tudi mislim,d a je bilo pri nas nekaj prisotno v cerkvi, da je bila sara pridna in mami pravi, da se je nekajkrat župniku tako nasmejala, kot medvedku, ki ga ima doma. pa da je bolj proti krstitvenem oltarju gledala..kot bi bil nekdo tam.brrr.

urshy, dobro opravita še zadnje cepljenje. T je zihr pridobil na kilaži, je priden fantič in full luštn, sploh njegove učke...

petyyy čestitke za prvi zobek :))) jeeeeeeeeeeeeeee. pendolog..benti, sem s tem se še nisem seznanila..kdo to je..glede zobkov??držim pesti, da bo vse ok.

ostale ste ok? teta m, spite kaj?

nič lepo se imejte.

(odgovor članu Urshy78)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
20.4.2011 12:23:58   
jona klara
urshy- dobro opravita danes, pa ziher ima T že fajn kilažouser posted image user posted image

betricija- bodi srečna da spi do 5 ih, moj se tudi zbudi ob 6 , pa samo, da je noč v kosuuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?