|
RE: Otročki po IVF/ICSI18 kg, full drag 2.del 26.4.2011 9:45:03
|
|
|
|
Teta M
|
Ojla! Naša I pa je čisto ubogica...od nedelje zvečer bruha,najhuje je bilo v nedeljo zvečer, pa ponoči na ponedeljek in včeraj dopoldan...smo šli kar na Maetelkovo k dežurnemu pediatru, jo je pogledala, rekla da otrok ni še dehidriran in svetovala naj ji dajemo po žlički mlekec in čajček.Če bo pa še full bruhala,pa nja pridemo nazaj,da jo bo napotila na infekcijsko na infuzijo..Cel dan je bila jokica,no ko smo začeli dajati po žlički mlekec in čajček je bilo bolje, je še pobruhala ,ampak dosti manj..potem pa sem ji delala obroke po 30-40 ml,pa je pojedla,pa čisto malo polila še..Aha, pokasirala je še vročino včeraj,v ritki namerjeno je bilo 39(38,5)tako da sem ji kar žličko Calpola dala, pa je potem temperatura padala.Danes zjutraj je bila 37,5 stopinj..No zaspala nama je ob 21.15h,pa se prvič zbudila ob 0.30h,pa sem jo previla,ker je pa še drisko fasala,pa pojedla je 60 ml,pa ni zbruhala, potem nalsednjič se je zbudila ob 2.10,pa sem ji samo dudiko dala, naslednja runda je pa bila ob 4.30h,je pa spet bila pokakana, pojedla je 60 ml...ob 7.30 sva se šle spet previti,spet pokakana,pa pojedla je spet 60 ml....Sedaj spi, bom pa popoldan klicala P,če se lahko prideva pokazat....Aja, pa zamenjala sem včeraj AM, sem kupila Aptamil,ker jo je NOvalac full zapiral in napenjal...Sem pa čisto brez mleka, tako da se sploh ne dojiva več... Držite pesti za našo pikico,da se čimprej pocajta,pa da ne bo treba na infuzijo...Je pa to staknila pri babici,saj je bil tam en fantek,ki je driskal in bruhal nekaj dni,pa je babi to pokasirala,ker je ona tudi bruhala in driskala cel vikend...Sem malo jezna na njo,ker mi ni povedala v petek ko sva se pri njej oglasili,da je mali bolan,sploh ne bi šle tja...
< Sporočilo je popravil Teta M -- 26.4.2011 9:47:04 >
|